Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
VGK
DAL
NHL live
30. 04.
kurzy
01:00info
BOS
TOR
NHL live
01:30info
CAR
NYI
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Komunita: Diskusia > Fantasy Hockey

Tému založil: Shini
26.08.2012 - 23:31:54

!! Nas live draft je momentalne nastaveny na 13.1. 20:00 nasho casu. Tento datum je mozne este vzdy zmenit, ale na pripadnej zmene sa treba dohodnut najneskor do soboty vecera !!!

Liga

SlovakNHL (league ID: 46211)

Rychla URL k lige
http://hockey.fantasysports.yahoo.com/league/slovaknhl
--- vsetci povinne ulozit medzi zalozky


Manazeri a ich muzstva:

Jaro13 - Bryndzové Halušky
Jake - THC Rebels
Coffey - Šaľa Black Rays
Maple Leafs - Prešov Bobcats
Scythe - Bratislava Snipers
D8A... - City of Senica
matts87 - Dream Team
sheldon - Novoť Hornets
pato - Košické Vraňare
radek444 - HC BNV
94ondro94 - Red Tigers
yderf - Praha Towers
ranger92 - Lion Humenne
Agre - Los Santos
Peto91 - Svidnik Wolves
Kuwo - PD Lumberjacks
Shini - LeHokej Rača
DC Man - HC Krasno Sharks


ABC of Fantasy Hockey: http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=639875

Pravidla Head to Head league:

In a Head-to-Head League, your team will square off in a weekly matchup against another manager's to see who can compile the best stats across a number of different categories.
A new weekly matchup begins every Monday and will consist of a set number of games based on your league's statistical categories.
Each stat category counts as one game, with the win going to the team with the highest total in that category.
So, if in a given week, your team scores more goals than your opponent's, you would be credited with a victory. However, if your opponent's team ended the week with a better save percentage than your team, you would be charged with a loss. If the two teams end up tied in a given category, each will receive credit for a tied game.
This weekly win-loss total will be added to a cumulative season record where each win counts for two points, each tie counts for one and each loss counts for none. The total of these points will be used to determine standings.
Head-to-head scoring is available in both Public and Private Leagues. All Public Leagues use the same default settings, while Private League commissioner's will be able to specify a number of settings, including roster size and stat categories.

Po slovensky supravidla head-to-head vysvetlene nazorne na prvej strane...

27.08.2012 - 00:15:59
avatar
Ja som o tom počul, aj som o tom čítal a aj som sa to pokusil hrať, ale zdá sa mi, že preto aby si to mohol hrať musíš mať niečo nainštalované v PC nie?? Ja by som si to zahral veľmi rád, vela som o tom počul a veľmi ma to zaujalo. Tuším pred dvoma rokmi to bolo aj v ProHockey písané. Vtedy som to vyhladával ale nevydalo
27.08.2012 - 10:28:07
avatar
no ja by som to skusil nemam s tym skusenost ale rad by som do toho siel
27.08.2012 - 11:50:42
avatar
Netreba mat nato nic nainstalovane. Hra sa to online na Yahoo, cize staci mat internetove pripojenie, a account na yahoo (da sa prihlasit aj cez facebookovy account) .

DOLEZITE! Niekde som tu cital, ze vraj je to platene. NIEJE to platene, na Yahoo je fantasy league zadarmo, jedine ligy kde sa hra o financne vyhry su platene.

Pravidla by som sem potom napisal, ale az ked prejavi zaujem kusok viac ludi.
27.08.2012 - 11:53:26
avatar
a o com to je?
27.08.2012 - 12:06:59
avatar
to je pro draft, kt. je technologicky na ďaleko vyššej úrovni ako náš a pokiaľ viem, hrá sa celý rok, s tým, že výsledky tímu sa určuju na základe reálnych výsledkov hráčov v lige ...

čiže kto draftoval vlani Malkina (po jeho zbabranej sezóne 10/11) urobil sakra dobrú vec Je to o tom, ako odhadneš vývoj formy hráčov. Čiže nie papierové hodnotenie, ako v našom ProDrafte, ale reálne. Okrem produktivity sa samozrejme zaratáva aj blokovanie striel, uspešnosť brankárov a tak ..

toľko môj čisto laický odhad čo som o tom počul, rád by som si to zahral, ale Shini musí vysvetliť bližšie systém
27.08.2012 - 12:09:04
avatar
presne shini.....aj ja si to totizto rad vyskusam...
27.08.2012 - 12:20:50
avatar
No tak trochu zakladov:

tu je taky fajn uvodny clanok po anglicky na nhl.com (Goals, http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=639875

Ja skusim nieco po slovensky pre tych ktorym robi anglictina problem:

Na zaciatku fantasy league si v drafte zostavis tim.
Potom, ked zacne normalna liga (teda ak tuto sezonu vobec zacne ), tak tvoji hraci hraju ako keby za teba. v rosteri mas standardne 12 aktivnych hracov (2C + 2RW + 2LW + 4D + 2G) a 4 benched hraci (rezerva). Standardne sa hodnoti 10 kategorii - 6 ofenzivnych (Goals, Assists, Powerplaypoints, PIMs, Shots, +-), 4 brankarske (Svp, GAA, Wins, Shutouts). Vzdy ked tvoji hraci hraju, tak sa tieto kategorie spocitavaju, a zavisi od nich uspesnost tvojho timu.

Sposob sutazenia zavisi od typu ligy. Rozne typy si mozte pozret v tom clanku vyzsie, ja by som navrhoval standardnu head to head league. Vysvetlim: V head to head hraju kazdy tyzden 2 hraci proti sebe, a sutazia v jednotlivych kategoriach. Vitazstva a prehry v jednotlivych kategoriach sa tyzden po tyzdni spocitavaju, a poddla nich sa urcuje poradie. Na konci sezony sa potom hra playoff.

Ukazka dajme tomu ze idem ja proti kellymu, mame taketo vysledky po tyzdni (timy su zmensene nech sa moc nerozpisujem):

Kelly:
P. Datsyuk 1G, 5A, +6, 3PPP, 0 PIM, 6SOG,
Z Chara 0G, 3A, +5, 1PPP, 6 PIM, 7SOG ,
C. Price: 3,12 GAA, .901 SVP, 0W, 0SO

Shini:
S Stamkos 4G, 2A, +1, 4PPP, 2 PIM, 9SOG
E karlsson 1G, 4A, -2, 4PPP, 4 PIM, 6 SOG
J. Quick 1,72 GAA, .938 SVP, 2W, 1SO

Celkovo by nase tymi vyzerali proti sebe takto:

Kelly: 1G, 8A, +11, 4 PPP, 6 PIM, 13 SOG, 3,12 GAA, .901 SVP, 0W, 0SO
Shini: 5G, 6A, +-0, 8 PPP, 6 PIM, 15SOG 1,72 GAA, .938 SVP, 2W, 1SO

cize celkovo by som vyhral 7-2-1, kelly by mal 2-7-1.

Ja veim ze to vyzera dost komplikovane, ja som sa prave preto najskor nato minulu sezonu vykaslal, ale potom som sa k tomu nahodou vratil, zistil som ze to nieje az take zlozite a neskutocne ma to chytilo... Je to fakt sranda, a donuti vas to este detailnejsie sledovat najlepsiu ligu sveta

27.08.2012 - 12:41:48
avatar
A jake to dobre povedal, od prodraftu je to zaujimavejsie tym, ze nejde o to vediet kto mal aku minulu, sezonu, ale aj o to kto bude mat aku sezonu nabuduce. zaroven su vsetci nedraftovani hraci dostupny ako FA, a preto je dolezite sledovat aj vyviny mimo timu. Mna napriklad minulu sezonu dobre potopil Lubo Visnovsky, do ktoreho som furt vkladal doveru, a vzdy ked to vyzeralo ze sa uz uz rozbehne tak sa zase odmlacal. Ale na druhu stranu som spravil velmi dobre, ked som Stastneho po zlom starte vyhodil, a zobral namiesto neho rozbiehajuceho sa Henriqua, ktory bol pre mna skvely.

Jedna z najzaujimavejsich situacii bola ta okolo Sama Gagnera, ktoremustrasne stupla fantasy hodnota po tych jehotroch mega hrach, a sikovny hraci na nom vtedy mohli dobre zarobit v trejdoch.

Standardne sa inac hrava 12 hracova liga, ale po minulom roku si myslim ze idealne by bolo vytvorit aspon 16 hracovu, lebo pri 12 hracoch je ta liga moc plytka, pre kazdeho je dostatok hviezd, zatial co pri 16 hracoch uz treba viac spekulovat, a sledovat ktorym menej vyraznym hracom sa ako dari...

Nevyhoda oproti prodraftu je, ze je to kvantitativna, nie kvalitativna liga. Tym ze sa rataju len niektore pocitatelne statistiky, klesa pre fantasy league hodnota hracov ako su Gorges, Salvador, ale aj napriklad Girardi ci Callahan by vo fantasy drafte boli draftovani podstatne nizsie ako v nasom ProDrafte.

Dalsi rozdiel oproti prodraftu je ze nieje Salary Cap, co je pri tak malom pocte hracov aj zbytocne. Cize draftujes vzdy to najlepsie pre tvoj tym (co ale neznamena ze bezhlavo draftujes najdrahsich hracov, o draftovacich taktikach si tiez mozte nieco pozriet v tom clanku z nhl.com co som postol vyzsie...)
27.08.2012 - 13:46:43
avatar
Zaujimave .. ale napriek pomerne kvalitnej komunite, budeš mať problém poskladať 12 hráčov, kt. maju celý rok čas a navyše sa fakt rozumeju hokeju (lebo tento faktor tu treba )

Ale ja by som do toho bez debaty šiel (aj s inou partiou ak to nevyjde tu), aj keď mi naozaj troška vadí že hráči z bot6 strácaju hodnotu. Na druhu stranu, hra sa len s top6 a top4 ak som to dobre pochopil .. čiže ide hlavne o produktivitu (páči sa mi že goly a asistencie su v 2 kategoriach) a úspesnost brankrov.

Vo mne mas partnera na akykolvek projekt s tymto bude fajn nadviazanie na septembrovy finiš nasho ProDraftu
27.08.2012 - 16:51:59
avatar
No to by nas zatial teoreticky bolo 5, plus ja mam jedneho kamarata co by do toho siel... ono casovo to nieje tak narocne, v podstate tomu staci par krat do tyzdna venovat zo 15 minut, pricom narozdiel od prodraftu nepotrebujes byt pri tom v presne urceny cas, lebo jedine co robis cez sezonu je ze si nastavujes ktory hraci hraju a ktori su benchnuti, a kontrolujes si vysledky. Okremtoho treba samozrejme sledovat ligu aby si vedel komu sa dary, kto ma zranenie a tak, ale to tu myslim aj tak vacsina robi...
29.08.2012 - 14:15:50
avatar
Presne tak, časovo to až tak veľmi náročné nieje. Akurát ten drat (online) na začiatku. Ten sa musí stanovať tak, aby termín každému vyhovoval, lebo ak sa draftu online nezúčastníš, tak server za teba aicky berie podľa tvojo players listu a ak ten nemáš, tak podľa ofic podľa NHL.com tuším...

potom po drafte, čo nám (ja som to hral dvakrát) trvalo zhruba dve-tri hodinky len upravuješ súpisku, môžeš meniť, ale zas viac ako 15 minút denne to fakt nieje...

je to fajn hra, ja by som sa tiež rád zúčastnil, môžem kľudne nejakých ľudí osloviť, aby bol počet adekvátny...

inak Shini, keď som hral ja, aj hráči z bottom6 a def. obrancovia mali hodnotu, my sme rátali aj hity, blok strely a podobné pikačoviny.
29.08.2012 - 14:59:06
avatar
Pani, ja by som sa pridal....velmi rad by som Vam natr....ukazal kto je sef...
29.08.2012 - 17:42:45
avatar
takze sa mam regnut na yahoo.com vsakze?
29.08.2012 - 19:20:20
avatar
Hral som fantasy pred dvoma rokmi. Minulý rok som nejak nemal na to čas, ale túto sezónu už opäť hrám s jednou slovenskou komunitou. Je nás 16.
Ale šiel by som kľudne do toho aj s vami, kedže naozaj to nieje veľmi časovo náročné.

Inak momentálne boli už spustené "mock drafty", kde si môžte vyskúšať ako bude prebiehať draft. Pripojíte s k nejakému draftu, vyberiete si voľné poradie a pridajú sa k vám aj ostatní ľudia.
Dostanete sa tam cez Draft central/Mock drafts. Okrem štandartných draftov, kde sa draftuje podľa poradia a po kole sa poradie obráti, sú tam aj "Auction Mock drafts" kde to je vlastne ako na burze. Salary máte 200 a pridávate doláre na hráčov a keď nikto nedá viac ako vy, tak je váš. Je tam časový interval.

29.08.2012 - 23:42:09
avatar
Vyzera to celkom nadejne, tu zatial ak dobre pocitam prejavilo zaujem osem ludi, plus este jeden moj kamarat by sa pridal, este aspon traja a mozme ist do toho

Inac keby bol problem s dohodnutim sa terminu na onlinedraft, tak by sa dal spravit aj "offline" draft takym sposobom ze by sme to zdrafttovali tu na fore (bez nejakych casovych intervalov, snake draftom, s tym ze draftuje sa stale a vzdy draftuje ten co je na rade). Ale myslim ze lepsie, a celkovo rychlejsie by bolo sa potom dohodnut na nejakom case na onlinedraft (nejaka sobota doobeda alebo tak). On ani netrva tak dlho, za nejake 2 - 3 hodiny by mal byt zmaknuty....



A k tym kategoriam, fakt je ze pri vytvoreni vlastnej ligy sa daju ovplyvnit statistiky podla ktorych sa boduje. Ale Ja by som prvu sezonu aspon ked to viaceri budu hrat prvy krat, nechal standardne kategorie. Jeidne by som mozno navrhol zmenit PIMs za Hits alebo Blocked Shots, lebo sa mi nepaci snazit sa zbierat co najviac penalty-minut ked vela trestnych je u hraca v realite negativne.
30.08.2012 - 10:25:09
avatar
aj by som to rad vyskusal
30.08.2012 - 11:15:13
avatar
hral som to pred dvoma rokmi a je to celkom dobre ...rano som vstal, urobil vysledky AHL/CHL pozrel vysledky NHL a mal som cas si pozries aj svoj tim na yahoo...netreba chodit kazdy den lebo si vopred urcis zostavu na dalsi den/dni ....rad sa pridam
30.08.2012 - 11:22:07
avatar
btw sobota doobeda mne nevyhovuje, skor nedela doobeda (nehovorte mi ze budete cely piatok a sobotu pit! )
30.08.2012 - 11:33:13
avatar
tu sobotu som strelil len tak do plena, mne vyhovuje v podstate aky kolvek den ked sa to vcas dohodne.
30.08.2012 - 11:39:08
avatar
Takze zatial by mali zaujem tito:

DcMan
Pato
Jake
Kelly
Mark
mareko
Agre
fjungbklofe
davidkyzek
Shini
+este jeden kamarat.

To by uz bolo jedenast ludi... vidim to tak, ze buduci tyzden niekedy ked budem kusok casu, zalozim tu ligu...

1 2 3 4 5 6 ... 26 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies