Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
NHL live
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
NHL live
«

Komunita: Diskusia > MS 2013 SWE/FIN

Tému založil: johan1232
29.01.2013 - 19:13:21
caute tak ako aj pred rokom vytvaram aj teraz temu ohladom bliziacich sa MS... mozno je este skoro ale uz prichadza predposledny pripravny turnaj tak som to zalozil... vsetko o MS a hracoch mozete pisat tu...

20.04.2013 - 22:00:11
avatar
Dnes fantasticky výkon slovenskej repre. Tak fyzicky som našu repre nevidel hrať ešte ani raz. Tento tréner bude mať niečo do seba.

Každopádne pán tréner má z čoho vyberať. Osobne sa bojím toho, že počíta zo Stumpelom ako s prvým centrom. Fakt je ale ten, že nám chýba elitným center. Kopeckého by som na centra netlačil, na krídle hraje skvele!

Bartekovi dnes vyšiel zápas na výbornú, žiaľ myslím si, že na MS nemá a hraje veľmi ľahkovážne (až na dnešok).

Ölvecký bez debaty najlepší hráč zápasu spolu s Janusom. Do 4. lajny na centra - krásna predstava. Na krídlo mu dať jednoznačne Daňa - dnes fantasticky zápas. Druhé krídlo niekto z trojice Šťastný, Surový, Radivojevič. Osobne by som si tam prial mladíka, takže Šťastný.

Surový dnes odohral solídny zápas, uvidíme či ho pán tréner ponechá.

Bližňák je v príprave nevýrazný, dúfam ale, že formu naberie. Je to kvalitný center, pripomína mi Miša Handzuša.

Janus paráda. Mal tam síce niekoľko vyrazených pukov, ale chytal výborne! Príjemný problém pre trénera, či Staňa alebo Janus.

Kukumberga a Šatana som veľmi nevidel na ľade, ale hrali zodpovedne. Hudáček v tomto útoku vyčnieval najviac. Konečne chytá formu!!! Navyše šiel pomstiť Šarkyho, keď do neho skákal ten hlupák Novotný.

Záborský tam mal pár pekných ťahov, dúfam ale, že ešte niečo k tomu pridá. Nikdy by som nepovedal, že sa bude biť za repre, mal tam jednu šarvátku.

Haščák - najslabší útočník dnes. Jeho útok hral niekedy akokeby len vo štyroch.

Sersen parádny výkon, hral výborne do tela. Mezei mal neskutočný prehľad. Švarný nespravil nejakú veľkú chybu, dobre hral aj vynikajúci korčuliar - Ďaloga, ktorý tam tiež mal pár pekných výpadov.

Sloboda hral celkom fajn. Jurčina hral po menšej prestávke vcelku dobre. Ešte má 2 zápasy v príprave. Vydarený dnes opäť slabota, žiaľ mal Áčko, bojím sa, že s ním pán tréner ráta na MS.

Najhorší hráč zápasu - Mihálik. Nadávanie na neho sa stalo na Slovensku takou rutinou. Avšak je pravda, že aj dnes hral tragicky. Nebudem sa už k nemu vyjadrovať.
20.04.2013 - 22:08:33
avatar
Slovak súhlas a čo hovoríš na to keby nešli Radivojevič a Stůmpel?
20.04.2013 - 22:13:08
avatar
Stumpel určite nie. Radivojevič podľa toho, či vybavia Kopeckého, Gáboríka či Pánika.
20.04.2013 - 22:14:17
avatar
ešte by som pochválil Jurčinu
20.04.2013 - 22:16:04
avatar
jou jou jou, robíte tu z toho niektorý jak keby sme už brali medaile, dobre nepoviem trochu sa poradovať z bezvýznamného víťazstva, ale už to tu niektorí preháňajú sa spamätajte.....ako som už spomínal máme trénera s veľkým T a nie nejakého debilka na striedačke čo našim hráčom nerozumie, ide o to, že pán Vujtek s nami hraje či si to priznáte či nie, typický český hokej presne to čo stále hrajú proti iným krajinám a skoro furt im to vychádza, hra zo zabezpečenej obrany na rýchle protiútoky, proste už nehráme za každú cenu otvorený hokej s kýmkoľvek ideme nato veľmi veľmi umne začo patrí najväčšia vďaka Vujtekovi!! zaujímalo by ma koľko stál lístok na dnes, vie niekto? dik
20.04.2013 - 22:18:22
avatar
Myslím, že lístok stal 20 euro.
20.04.2013 - 22:19:35
avatar
Ak ste narazali na mna tak ja som tiez chcel len naznacit to ze Vujtek je perfektny trener a vzdy budem stat pevne za nim aj keby sme sa museli zachranovat jeho pristup k hracom je zda sa priatelsky profesionalny a ono to zabera
20.04.2013 - 22:24:41
avatar
Daavy : fakt na internete: Český komplex zažehnaní -_- ako nakopat poniektorych do prdele s tymito nazorami.Velky fanusikovia co si zistia vysledok a mozno vydeli 2 zapasy z pripravy.Jak keby sme vyhrali medailu a olympijske zlato zaroven dp. DDDD
20.04.2013 - 22:24:45
avatar
Daavy : fakt na internete: Český komplex zažehnaní -_- ako nakopat poniektorych do prdele s tymito nazorami.Velky fanusikovia co si zistia vysledok a mozno vydeli 2 zapasy z pripravy.Jak keby sme vyhrali medailu a olympijske zlato zaroven dp. DDDD
20.04.2013 - 22:29:30
avatar
mňa osobne teda Kukumberg zatiaľ tiež moc nepresvedčil, ale očakávam že napokon pocestuje
ani Stumpel ani Šatan nič extra nehrali, ale na MS určite pôjdu a nepochybujem, že tam svoje kvality ukážu
20.04.2013 - 22:32:45
avatar
Neviem preco ale Verim tomu ze Vujtek knam pritiahne Panika od Steveho som az velmi naivny?
20.04.2013 - 22:33:08
avatar
no tak 10 sekúnd na nemenovanom sk portáli o športe isto viete, ktorý myslím mi stačilo....viem, že sú tam po väčšine len násťročný fagani, ale aj tak to je hanba aj za riekou Morava sa nájdú taký, ale isto ich je menej......škodaa, nech žije
20.04.2013 - 22:39:53
avatar
Aj ja som to na jednom nemenovanom portali komentoval pretoze poniektori su dost mimo.
20.04.2013 - 22:41:59
avatar
Davvy: také reči majú ľudia na nehokejových stránkach, tu sú azda dosť rozumní ľudia, ktorí chápu, že s touto obranou možno nedáme ani štvrťfinále...

Ešte k zápasu: hráč zápasu pre mňa Ölvecký. Musím povedať, že ešte pred dvoma rokmi som ho dosť zatracoval, ale v Slovane sa vyformoval na skvelého bottom 6 hráča. Celú prípravu hrá dobre v defenzíve, hrá tvrdo a niekedy ma až prekvapí, čo dokáže vymyslieť v ofenzíve. Určite musí ísť na MS.
Ďalším bol samozrejme Janus, domáce publikum mu určite pomohlo, mal niekoľko skvelých zákrokov a ešte neprehral v boji o jednotku na MS.
Daňo hral tiež dobre, dravý na forcheckingu, dohrával súboje, rovnako aj Šťastný, s ktorým mali česi za a pred bránou veľké problémy. Túto trojicu si viem predstaviť na MS, navyše spolu odohrali veľkú časť sezóny, takže chémia medzi nimi je.
Ďalším hráčom, ktorý ma zaujal bol Ďaloga. V celej príprave nehral nejako zle, ale tie jeho ofenzívne výpady často končili turnoverom, no v tomto dvojzápase mu to vychádzalo aj smerom dopredu keď vytvoril pár šancí, vzadu hral dobre do tela a v súbojoch 1 na 1 skvele vypichoval puky.
Sersen sa mi tiež páči, v Slovane hral oveľa horšie, asi náš najfyzickejší hráč v príprave.
Hudáček sa očividne preberá, ten jeho gól bol krásny.
Mezei no comment, dnes bol najlepším obrancom.
20.04.2013 - 22:46:54
avatar
peto 10: Súhlas.Veľķí fanušíkovia to sú.Myslím že Radivojevič a Stůmpel dnes nechýbali a nevadilo by tímukeby nešli na ms.Radšej pracantov a bojovníkov ako sú Daňo,Sýkora,Štastný.
20.04.2013 - 22:54:19
avatar
Ohľadom Špirka je nejaké ticho. Nemáte žiadne info o ňom?
20.04.2013 - 22:56:51
avatar
Špirko je už pravdepodobne out, odišiel z rodinných dôvodov, určite ani netrénuje a pochybujem, že by hral v dvoch zápasoch tak dobre aby sa dostal na MS...
20.04.2013 - 22:58:41
avatar
Neviete či sa pripojí Domino Graňák...?
jeho kolega s Dynama petružálek sa ospravedlnil českému trénerovi že nepríde na MS.
20.04.2013 - 23:00:55
avatar
Ej to bol parádny zápas, konečne som si po dlhom čase mohol v Slovnaft aréne poriadne zatlieskať.

A mojich pár postrehov.

Od zaciatku zapas vyrovnany, raz sme tlacili mi, potom prebrali inciativu cesi, ale vacsinou to bolo vyrovnane. Lepsie sance ale na nasej strane.

Sranda, ten tretí útok s Bartekom som celú prvú tretinu kritizoval aký je slabý, a zrazu prásk Bartek gól. Ale v tom útoku sa mi páčil aj tak len Olvecký. Bartek sa konečne trafil, to mu uznávam, ale to je tak všetko pozitívne k nemu. Mal by ísť von.

Salák pochytal všetko čo sa chytiť dalo, a aj vela z toho čo sa chytiť nedalo. Teda, až na ten Hudyho utečený puk, pri ktorom sa Salák sám oje*al (jak to povedať slušne?). Potom boli pepíci už frustrovaný bili sa a chvílu nevedeli čo a ako. Ale nakonci ešte teda riadne zatlačili.

Ale prd im to pomohlo - lebo Janus. Čo sa Jara týka, bol skvelý. Jednoznačne dal najavo že boj o jednotku na šampionáte ešte nezabalil. Ale napriek tomu že som ozaj jeho veľký fanúšik (a slovanista), tak súhlasím, s tým že bol, hlavne zo začiatku zápasu, trochu nervózny. Bolo to vidieť na trošku nešikovných reboundoch, a neistej hre za bránkou, v ktorej inak zvykne excelovať. Našťastie zachoval chladnú hlavu, a na konci podržal keď to bolo najviac treba. Ten glove save na strelu z medzi kruhov pri konci zapasu, to bolo niečo neskutočné.

Z útoku sa mi najviac páčili jednak mladíci, Daňo so Šťastným vytvorili neuveriteľnú energy line, to nasadenie čo títo mladíci ukazujú je úžasné. a myslím že práve Daňo so Šťastným si vytvorili najlepšie šance. Akurát že Haščák bol len do počtu, a myslím že nepresvedčil.

Druhá najlepšia bola podľa mňa lajna s Miklíkom, Bližňákom a Záborským. Záborský dnes lepšie ako minule, už sa celkom chytá, som presvedčený že na MS mu začne padať. Miklík ďalší skvelý zápas, on keď hrá s riadnym nasadením, tak je skvelý. Bližňák solídny dopredu aj dozadu.

Šarkyho lajna kúsok menej výrazná, ale Hudáček sa dneska fakt snažil. Niekoľko dobrých šancí, plus bolo vidno že dnes hral zo srdcom. Na Šatana Salák vytiahol super lapačku. Kuko sa mi dneska páčil, on je čistý role player, bol dobrý v penalty kille, trošku prispel aj v útoku. (dvojica Šatan - Kukumberg na PK sa mi páči).

Mihálik zase katastrofálny, v tíme zatiaľ úspešne zaplnil dieru po Marcelovi Hossovi... Neviem kde nahrabali toho Slobodu, ale tiež bol hrozný. A nepáčil sa mi ani Ďaloga, uplne zbytočné ofenzívne úniky,ktoré nikam neviedli. Tá obrana je problém, veľmi dúfam v Graňáka, a všetci dnes fandite Abbotsfordu a Rockfordu, nechvzrastie šanca na Marinčina ...

Môj tip na finálnu nomináciu:

Miklík - Bližňák - Záborský
Sýkora - Štumpel - Radivojevič
Šatan - Kukumberg - Hudáček
Daňo - Olvecký - Šťastný

Za predpokladu že by došli hráči NHL (pred začiatkom šampionátusú v hre Kopecký, Gáborík), by som vyradil Štumpela (a dal do stredu buď Kopeckého, alebo dal Šťastnému hrať centra štvrtej, a posunul Olveckého do druhej). V prípade Gáboríka, a prípadne ďalších mi je fakt ťažko povedať kto by mal ísť dole. Asi Šťastný, Sýkora, Hudáček.

Obrana:
Sekera - Sersen
Jurčina - Graňák
Mezei - Švarný (Marinčin)

Dúfam že ten Grňák nakoniec dojde. Dúfam že Marinčin aj keď postúpi, rýchlo vypadne a bude dopísanýna súpisku. A mohli by zavolať aj Slováka, tomu sa darí v plzni výborne.

Tolko moje názory k dnešku, teším sa na Bielorusov!
20.04.2013 - 23:04:47
avatar
shini nezabúdaj, že sa hrá na 8 obrancov Slováka určite potrebujeme, je lepší ako polovica aktuálnych obrancov

< 1 ... 60 61 62 63 64 65 ... 156 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies