Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22:00info
NYR
CAR
NHL live
01:30info
DAL
VGK
NHL live
05. 05.
kurzy
22:00info
NYR
CAR
NHL live
01:30info
DAL
VGK
NHL live
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
«

Komunita: Diskusia > -

Tému založil: slovak
20.04.2020 - 14:29:01

20.04.2020 - 15:34:53
avatar
Európska zostava by mohla vyzerať takto:

Liška - Hrivík - Krivošík
Gríger - L. Hudáček - Bakoš
K. Pospíšil - Krištof - Skalický
Hrehorčák - Marcinko - D. Bondra
R. Bondra, M. Sukeľ

Čajkovský - Čerešňák
Gernát - Grman
Ďaloga - Bačík
Koch

Rybár
Tomek
Godla

Tréner: Craig Ramsey

Samozrejme doplnená o hráčov z NHL/AHL, ktorí budú zdraví a k dispozícii.
20.04.2020 - 16:47:10
avatar
Zvláštne, ako kedysi bola núdza o kvalitného centra a teraz sa nám vyvrbili, dalo by sa povedať, štyria viac-menej rovnocenní (to píšem preto, že podľa mňa Marcinko nie je úplne typický 4th line center). Inak, začína sa nám aj v európe rysovať zaujímavá zostava. Som zvedavý kam sa časom prepracuje A.Kollár, Buček, Žiak, M. Valach, Urbánek, Kolenič, Faith, Stacha, zo zahraničia napr. Bodák, Ivan a pár ďalších.
21.04.2020 - 12:09:34
avatar
Reakcia na: slovak, 20.04.2020 - 15:34:53
Európska zostava by mohla vyzerať takto: Liška - Hrivík - Krivošík Gríger - L. Hudáček - Bakoš K. Pospíšil - Krištof - Skalický Hrehorčák - Marcinko - D. Bondra R. Bondra, M. Sukeľ Čajkovský - Čerešňák Gernát - Grman Ďaloga - Bačík Koch Rybár Tomek Godla Tréner: Craig Ramsey Samozrejme doplnená o hráčov z NHL/AHL, ktorí budú zdraví a k dispozícii.
∧ skryť ∧
Bacik? To je rodina? Bondra,Bondra pre meno? Godla za MS20?
21.04.2020 - 12:10:42
avatar
Reakcia na: slovak, 20.04.2020 - 15:34:53
Európska zostava by mohla vyzerať takto: Liška - Hrivík - Krivošík Gríger - L. Hudáček - Bakoš K. Pospíšil - Krištof - Skalický Hrehorčák - Marcinko - D. Bondra R. Bondra, M. Sukeľ Čajkovský - Čerešňák Gernát - Grman Ďaloga - Bačík Koch Rybár Tomek Godla Tréner: Craig Ramsey Samozrejme doplnená o hráčov z NHL/AHL, ktorí budú zdraví a k dispozícii.
∧ skryť ∧
Este si pobavil s Hrehorcakom,stabilný 4 útok do reprezentácie nedá hocikto!
22.04.2020 - 09:13:01
avatar
Reakcia na: slovak, 20.04.2020 - 15:34:53
Európska zostava by mohla vyzerať takto: Liška - Hrivík - Krivošík Gríger - L. Hudáček - Bakoš K. Pospíšil - Krištof - Skalický Hrehorčák - Marcinko - D. Bondra R. Bondra, M. Sukeľ Čajkovský - Čerešňák Gernát - Grman Ďaloga - Bačík Koch Rybár Tomek Godla Tréner: Craig Ramsey Samozrejme doplnená o hráčov z NHL/AHL, ktorí budú zdraví a k dispozícii.
∧ skryť ∧
Bačík? To ma byt vtip? To ozaj je lepší ako Rosandič, Granak alebo Jánošík? Buducu sezonu podla mna vyskoci aj Ivan, u neho vidim velky potencial k zlepseniu.

R.Bondra? Taky Zigo, ktory je odskusany by bol do 4. formacie platnejsi, navyse vie hrat aj centra.

Na Hrehorcaka pozor, ten ma potencial byt buduci rok 1st liner.

Taktiez Kudrna s Tyborom by si svoje odohrali, podla mna Tybor je velky smoliar, pretoze OH aj MS 2018 mu zobrali zranenia a minuly rok sme mali lepsich hracov.

Podobne Hascak Chovan a Svitana, osvedceni hraci so skusenostami

Zvlastne ze nikto nespomenul Skokana, sezona mu vysla paradne, podla mna taky hrac sa moze hodit.

K najvacim sklamaniam tejto sezony by som zaradil Bodaka, Sukela a megasuperhviezdu Buceka.

Bodak- ten si to podla mna totalne dosral tym zbytocnym rokom v juniorke, kde nie ze stagnoval, ale dokonca klesol. Ked si pozriem +- celeho timu, tak to vyzera, ze boli fackovacim panakom. Evidentne mu ta sezona absolutne nic nedala, pricom jeden rok v jeho veku ked sa hrac rozvija je extra dolezity. Ved predtym bol v seniorskej repre, v kempe NHL, na MSJ bol po Fehym nas najlepsi bek. Hadam ale tato sezona bola iba zahrievacia, a buducu sezonu uz ukaze svoje kvality naplno, potencial byt nasim TOP EU bekom ma velky.

Sukel- tu absolutne netusim, preco prisiel tak velky pokles vo vykonnosti. V slabom Slovane hral 2 formaciu proti top hracom, na MS hral paradne, ale Spatra mu asi vobec nesadla, kazdopadne hrac v jeho veku by uz mal podavat konzistentne vykony. Hadam buducu sezonu z neho bude opat center pre reprezentaciu.

Bucek- ked si spomeniem, co predvadzali s Hudackom v priprave proti Rusom na Slovakia cupe, hovorim, takeho hraca sme uz davno nemali. Drzy, sikovny, s dobrym tahom na branu. Na MSJ taktiez predvadzal pekne kusky. V nasej lige bol jednoznacne najlepsim hracom sezony. Zial, svojim laxnym pristupom prisiel o MS a vo Finsku rychlo zistili, ze so svojim korculovanim si moze hrat nasu, maximalne Cesku ligu.

Velka skoda, lebo korculovanie je alfa a omega dnesneho hokeja. Lantosi, ktory mal priam tragicke zakoncenie a technicky je na tom slabo, ma teraz sancu na NHL. Ten ak sa dostane do NHL, tak by mal byt priklad ostatnym hracom, ze aj z nasej ligy to ide.
Vo Finsku pred par rokmi objavili nasu ligu a posledne 2-3 roky idu z nasej ligy 1-2 hraci priamo do Finska, Kristof, Bucek, Tomek, Brejcak, Maione su peknym prikladom a dokazom o zvysujucej sa kvalite nasej ligy, ktora uprimne od odchodu Slovana do KHL mala niekolko rokov velmi biednu uroven a bola plna starych hracov ktori hrali hokej len ako hobby.
22.04.2020 - 10:23:18
avatar
Este mozno trochu OT ale nadviazem na zvysenu kvalitu nasej ligy. Podla mna za to mozu 3 hlavne faktory

1.Prichod zamorskych hracov: po odchode Slovana sa z nasej ligy takmer totalne vytratila kvalita. V timoch hrali dedovia typu Stumpel, Krotak, Bartos, Skoliak, Bicek, Brabenec... ktorym tempo ligy absolutne vyhovovalo. Ak prisli nejaki zahranicni hraci, tak mozno nejaki dalsi tretotriedni ceski dochodcovia alebo Slovaci na sklonku kariery. Mladych hracov bolo ako safranu, aj to takmer vylucne len v projekte
Ako prva prisla s kanadanmi Nitra, a ejha hned vyhrala titul. Potom Bystrica, a tiez vyhrala hned titul. Nasledne Bystrica najala Kanadskeho trenera a dalej dominuje lige.
Zamorski hraci priniesli do nasej ligy kvalitu a iny styl hokeja, vznikla konkurencia v kadroch a hraci su nuteni o miesto bojovat.

2. Faktor Ramsey: o nieco podobne sa snazil uz Ciger, ale ten nemal cit na vyber hracov. Tym, ze Ramsey vysiela signal, snazte sa a sanca vas neminie, citia hraci, ze svojou hrou sa mozu dostat nielen do pripravy, ale aj na MS, pricom casto su aj platnou sucastou timu.

3.Lintner: Vela ludi na neho nadava, ja tiez nie som uplne stotozneny so vsetkym, faktom je, ze za jeho posobenia sa povedomie o nasej lige dostalo az za ocean a zacinaju sem chodit zamorski hraci. Priviedol Madarov do ligy, ktori hraju na kultivovanych stadionoch a hraju tam najlepsi madarski hraci.

4. Zrusenie projektu a prichod Slovana: Znova, zvysenie konkurencie v lige a v samotnych timoch.


Preco toto vsetko pisem? Zaklad uspechu reprezentacii stoji na kvalitnej lige. My sa nemozeme spoliehat na zahranicnych hracov. Uz sa nam stalo velakrat, ze sme dostali 15-20 ospravedlneniek, co pri nasej zakladni je priam znicijuce. Finom minuly rok odmietli desiatky hracov. Mali jedneho hraca z NHL, ktory tam odohral 30 zapasov, 12 hracov bolo z ich ligy, vysledok? Porazili kadre z hracov NHL, ktori v svojich timoch rozhodne neboli len do poctu...

Cesi maju presne ten isty problem, ich liga je prestarnuta, pomala a dedo Jagr vo 48 rokoch stale staci tempu ligy. Minuly rok schytali vo strvrtfinale slabe Nemecko, inac by do SF nepostupili. Medailu ziskali naposledy vtedy ako my. A v junioroch uz klesli na nasu uroven, s rozdielom ze takmer kazdorocne vychovaju 1-2 hracov do NHL a jeden slaby rocnik nesposobi taku katastrofu ako u nas.
22.04.2020 - 10:43:23
avatar
Reakcia na: Terminatoir, 22.04.2020 - 09:13:01
Bačík? To ma byt vtip? To ozaj je lepší ako Rosandič, Granak alebo Jánošík? Buducu sezonu podla mna vyskoci aj Ivan, u neho vidim velky potencial k zlepseniu. R.Bondra? Taky Zigo, ktory je odskusany by bol do 4. formacie platnejsi, navyse vie hrat aj centra. Na Hrehorcaka pozor, ten ma potencial byt buduci rok 1st liner. Taktiez Kudrna s Tyborom by si svoje odohrali, podla mna Tybor je velky smoliar, pretoze OH aj MS 2018 mu zobrali zranenia a minuly rok sme mali lepsich hracov. Podobne Hascak Chovan a Svitana, osvedceni hraci so skusenostami Zvlastne ze nikto nespomenul Skokana, sezona mu vysla paradne, podla mna taky hrac sa moze hodit. K najvacim sklamaniam tejto sezony by som zaradil Bodaka, Sukela a megasuperhviezdu Buceka. Bodak- ten si to podla mna totalne dosral tym zbytocnym rokom v juniorke, kde nie ze stagnoval, ale dokonca klesol. Ked si pozriem +- celeho timu, tak to vyzera, ze boli fackovacim panakom. Evidentne mu ta sezona absolutne nic nedala, pricom jeden rok v jeho veku ked sa hrac rozvija je extra dolezity. Ved predtym bol v seniorskej repre, v kempe NHL, na MSJ bol po Fehym nas najlepsi bek. Hadam ale tato sezona bola iba zahrievacia, a buducu sezonu uz ukaze svoje kvality naplno, potencial byt nasim TOP EU bekom ma velky. Sukel- tu absolutne netusim, preco prisiel tak velky pokles vo vykonnosti. V slabom Slovane hral 2 formaciu proti top hracom, na MS hral paradne, ale Spatra mu asi vobec nesadla, kazdopadne hrac v jeho veku by uz mal podavat konzistentne vykony. Hadam buducu sezonu z neho bude opat center pre reprezentaciu. Bucek- ked si spomeniem, co predvadzali s Hudackom v priprave proti Rusom na Slovakia cupe, hovorim, takeho hraca sme uz davno nemali. Drzy, sikovny, s dobrym tahom na branu. Na MSJ taktiez predvadzal pekne kusky. V nasej lige bol jednoznacne najlepsim hracom sezony. Zial, svojim laxnym pristupom prisiel o MS a vo Finsku rychlo zistili, ze so svojim korculovanim si moze hrat nasu, maximalne Cesku ligu. Velka skoda, lebo korculovanie je alfa a omega dnesneho hokeja. Lantosi, ktory mal priam tragicke zakoncenie a technicky je na tom slabo, ma teraz sancu na NHL. Ten ak sa dostane do NHL, tak by mal byt priklad ostatnym hracom, ze aj z nasej ligy to ide. Vo Finsku pred par rokmi objavili nasu ligu a posledne 2-3 roky idu z nasej ligy 1-2 hraci priamo do Finska, Kristof, Bucek, Tomek, Brejcak, Maione su peknym prikladom a dokazom o zvysujucej sa kvalite nasej ligy, ktora uprimne od odchodu Slovana do KHL mala niekolko rokov velmi biednu uroven a bola plna starych hracov ktori hrali hokej len ako hobby.
∧ skryť ∧
Uplny suhlas, az na toho Sukela u ktoreho ziaden pokles nenastal, minimalne podla mna. Spartu trenoval do konca januara Uwe Krupp, ten trener Sukelovi vobec nesadol, daval ho do 3-4 utoku a je jasne, ze Matus nieje hrac urceny do nizsich utokov. Ako nahle prisiel 1.2 trener Miroslav Horava, tak Matus sa presunul do prveho utoku a aj presilovkovej formacie a za poslednych 9 zapasov sezony ziskal 8 bodov.
22.04.2020 - 11:58:33
avatar
Reakcia na: Terminatoir, 22.04.2020 - 10:23:18
Este mozno trochu OT ale nadviazem na zvysenu kvalitu nasej ligy. Podla mna za to mozu 3 hlavne faktory 1.Prichod zamorskych hracov: po odchode Slovana sa z nasej ligy takmer totalne vytratila kvalita. V timoch hrali dedovia typu Stumpel, Krotak, Bartos, Skoliak, Bicek, Brabenec... ktorym tempo ligy absolutne vyhovovalo. Ak prisli nejaki zahranicni hraci, tak mozno nejaki dalsi tretotriedni ceski dochodcovia alebo Slovaci na sklonku kariery. Mladych hracov bolo ako safranu, aj to takmer vylucne len v projekte Ako prva prisla s kanadanmi Nitra, a ejha hned vyhrala titul. Potom Bystrica, a tiez vyhrala hned titul. Nasledne Bystrica najala Kanadskeho trenera a dalej dominuje lige. Zamorski hraci priniesli do nasej ligy kvalitu a iny styl hokeja, vznikla konkurencia v kadroch a hraci su nuteni o miesto bojovat. 2. Faktor Ramsey: o nieco podobne sa snazil uz Ciger, ale ten nemal cit na vyber hracov. Tym, ze Ramsey vysiela signal, snazte sa a sanca vas neminie, citia hraci, ze svojou hrou sa mozu dostat nielen do pripravy, ale aj na MS, pricom casto su aj platnou sucastou timu. 3.Lintner: Vela ludi na neho nadava, ja tiez nie som uplne stotozneny so vsetkym, faktom je, ze za jeho posobenia sa povedomie o nasej lige dostalo az za ocean a zacinaju sem chodit zamorski hraci. Priviedol Madarov do ligy, ktori hraju na kultivovanych stadionoch a hraju tam najlepsi madarski hraci. 4. Zrusenie projektu a prichod Slovana: Znova, zvysenie konkurencie v lige a v samotnych timoch. Preco toto vsetko pisem? Zaklad uspechu reprezentacii stoji na kvalitnej lige. My sa nemozeme spoliehat na zahranicnych hracov. Uz sa nam stalo velakrat, ze sme dostali 15-20 ospravedlneniek, co pri nasej zakladni je priam znicijuce. Finom minuly rok odmietli desiatky hracov. Mali jedneho hraca z NHL, ktory tam odohral 30 zapasov, 12 hracov bolo z ich ligy, vysledok? :LOL: Porazili kadre z hracov NHL, ktori v svojich timoch rozhodne neboli len do poctu... Cesi maju presne ten isty problem, ich liga je prestarnuta, pomala a dedo Jagr vo 48 rokoch stale staci tempu ligy. Minuly rok schytali vo strvrtfinale slabe Nemecko, inac by do SF nepostupili. Medailu ziskali naposledy vtedy ako my. A v junioroch uz klesli na nasu uroven, s rozdielom ze takmer kazdorocne vychovaju 1-2 hracov do NHL a jeden slaby rocnik nesposobi taku katastrofu ako u nas.
∧ skryť ∧
Faktor ramsey snažte sa a pozveme vás do reprezentácie? 36 ročný Jurcina sa v Sparte snažil a nič,jeho rovesnik Ďatelinka áno,asi Bystrica hra lepšiu súťaž ako Sparta,Hecla pre výkonnosť vyhodila Olomouc a o týždeň dostal pozvánku do reprezentácie,tak nepíš o asistentovi Ramseymu ako o faktorovi,práveže trpíme,že sme tretiu sezónu bez hlavného trénera reprezentácie
22.04.2020 - 13:14:17
avatar
Reakcia na: Abcd, 22.04.2020 - 11:58:33
Faktor ramsey snažte sa a pozveme vás do reprezentácie? 36 ročný Jurcina sa v Sparte snažil a nič,jeho rovesnik Ďatelinka áno,asi Bystrica hra lepšiu súťaž ako Sparta,Hecla pre výkonnosť vyhodila Olomouc a o týždeň dostal pozvánku do reprezentácie,tak nepíš o asistentovi Ramseymu ako o faktorovi,práveže trpíme,že sme tretiu sezónu bez hlavného trénera reprezentácie
∧ skryť ∧
Jurčinovi vyšlo prvych 7 zapasov ked nazbieral 5 bodov ale nasledne v dalsich 22 zapasoch ziskal len 4. Samozrejme nominacia Datelinku bola faux pas, ale treba brat do uvahy, ze Ramsey sleduje primarne nasu ligu, chodi osobne na zapasy, skautuje hracov a nemusi mat uplny prehlad o kazdom jednom hracovi z CZ, ktory odohral zopar zapasov a dovtedy bol zasity niekde v nemeckej lige.

Hecl hral skoro cely cas 4.lajnu, co sa da z takej pozicie dokazat.

PS: chel by som pocut 1 meno, ktore nedostalo sancu aj ked si ju plne zasluzilo. Za dua Ciger/Svehla ich bolo viacero, aj takych, ktori su teraz lidrami alebo neskor hrali na MS, ci boli lidrom produktivity v nasej lige.

22.04.2020 - 14:16:07
avatar
Reakcia na: Terminatoir, 22.04.2020 - 09:13:01
Bačík? To ma byt vtip? To ozaj je lepší ako Rosandič, Granak alebo Jánošík? Buducu sezonu podla mna vyskoci aj Ivan, u neho vidim velky potencial k zlepseniu. R.Bondra? Taky Zigo, ktory je odskusany by bol do 4. formacie platnejsi, navyse vie hrat aj centra. Na Hrehorcaka pozor, ten ma potencial byt buduci rok 1st liner. Taktiez Kudrna s Tyborom by si svoje odohrali, podla mna Tybor je velky smoliar, pretoze OH aj MS 2018 mu zobrali zranenia a minuly rok sme mali lepsich hracov. Podobne Hascak Chovan a Svitana, osvedceni hraci so skusenostami Zvlastne ze nikto nespomenul Skokana, sezona mu vysla paradne, podla mna taky hrac sa moze hodit. K najvacim sklamaniam tejto sezony by som zaradil Bodaka, Sukela a megasuperhviezdu Buceka. Bodak- ten si to podla mna totalne dosral tym zbytocnym rokom v juniorke, kde nie ze stagnoval, ale dokonca klesol. Ked si pozriem +- celeho timu, tak to vyzera, ze boli fackovacim panakom. Evidentne mu ta sezona absolutne nic nedala, pricom jeden rok v jeho veku ked sa hrac rozvija je extra dolezity. Ved predtym bol v seniorskej repre, v kempe NHL, na MSJ bol po Fehym nas najlepsi bek. Hadam ale tato sezona bola iba zahrievacia, a buducu sezonu uz ukaze svoje kvality naplno, potencial byt nasim TOP EU bekom ma velky. Sukel- tu absolutne netusim, preco prisiel tak velky pokles vo vykonnosti. V slabom Slovane hral 2 formaciu proti top hracom, na MS hral paradne, ale Spatra mu asi vobec nesadla, kazdopadne hrac v jeho veku by uz mal podavat konzistentne vykony. Hadam buducu sezonu z neho bude opat center pre reprezentaciu. Bucek- ked si spomeniem, co predvadzali s Hudackom v priprave proti Rusom na Slovakia cupe, hovorim, takeho hraca sme uz davno nemali. Drzy, sikovny, s dobrym tahom na branu. Na MSJ taktiez predvadzal pekne kusky. V nasej lige bol jednoznacne najlepsim hracom sezony. Zial, svojim laxnym pristupom prisiel o MS a vo Finsku rychlo zistili, ze so svojim korculovanim si moze hrat nasu, maximalne Cesku ligu. Velka skoda, lebo korculovanie je alfa a omega dnesneho hokeja. Lantosi, ktory mal priam tragicke zakoncenie a technicky je na tom slabo, ma teraz sancu na NHL. Ten ak sa dostane do NHL, tak by mal byt priklad ostatnym hracom, ze aj z nasej ligy to ide. Vo Finsku pred par rokmi objavili nasu ligu a posledne 2-3 roky idu z nasej ligy 1-2 hraci priamo do Finska, Kristof, Bucek, Tomek, Brejcak, Maione su peknym prikladom a dokazom o zvysujucej sa kvalite nasej ligy, ktora uprimne od odchodu Slovana do KHL mala niekolko rokov velmi biednu uroven a bola plna starych hracov ktori hrali hokej len ako hobby.
∧ skryť ∧
Nemôžem súhlasiť.

OBRANA:

Patrik Bačík patril v uplynulej sezóne k najlepším obrancom Tipsport ligy. Hrával prvú obranu v Slovane a v tabuľke pravdy +/- skončil s bilanciou +37 na treťom mieste celej ligy a získal úctyhodných 22 bodov. Nie náhodou je zaujímavým artiklom pre české kluby Tipsport ligy, čo potvrdil aj český agent Vladimír Vůjtek ml. Koniec koncov, odohral 3 sezóny v KHL (138 zápasov).

Áno, Michal Ivan má veľký potenciál, u ňho vyzdvihujem hlavne jeho mobilitu na ľade. Aj napriek mladému veku (20 rokov) odohral už 3 sezóny medzi seniormi. Avšak momentálne platí, že Bačík je o level vyššie ako Ivan. Veľmi mu fandím, aby bol budúcu sezónu TOP4 obranca v Pardubiciach.

Graňák na medzinárodnom fóre už kvalitatívne veľmi nemá čo ponúknuť. Netreba zabúdať na to, že o rok bude mať 38 rokov. Má síce obrovské skúsenosti, ale to je na MS málo. Skúsenosti v defenzíve môžu ponúknuť Čajkovský, Ďaloga, Čerešňák + niekto z NHL/AHL.

Rosandič a Jánošík už majú v národnom drese čo to odohrané (druhý menovaný dokonca 3 účasti na MS). Určite majú čo ponúknuť repre, hlavne pri zakladaní útokov a všeobecne v ofenzívnej fáze. Povedzme si však pravdu, obaja strádajú v obrane. Bačík je v defenzívnej časti hry ako ryba vo vode. Je to samozrejme na diskusiu, každý tréner preferuje iný typ obrancov. Mám pocit, že Ramsey by si z tejto trojice vybral práve Bačíka. Dúfam, že sa teda posunie do českej Tisport ligy, následne do repre a budeme mať možnosť porovnať si ich vo väčšej vzorke zápasov.

ÚTOK:

Tomáš Zigo vyniká v našej lige, o tom žiadna. Avšak aj napriek pokročilému veku (28 rokov) sa v kvalitnejších ligách nedokázal presadiť. Predpokladám, že po uplynulej sezóne je o ňho záujem v Česku. Mohol by kľudne zapadnúť do sympatického Litvínova, kde sa zmenilo vedenie a realizačný tím. Országh o ňho bude mať určite záujem. Späť k repre. Minulý rok bol na MS našim najslabším článkom v útoku. Videli sme u ňho časté nepresnosti v hre, bol priemerný v osobných súbojoch, ale mňa najviac sklamalo, že sa nevedel prispôsobiť tempu MS a bol veľmi pomalý na medzinárodnom ľade.

Na Haščáka mám svoj názor a ten nie je pozitívny. Veľmi mi vadí jeho namyslenosť a sebecká hra. To by som mohol prehliadnúť, ak by na záverečných turnajoch vykazoval kvalitné stats. Dať však iba 2 góly v 35 zápasoch na OH / MS je na útočníka do prvých dvoch formácií žalostne málo. Navyše, na MS 2018 nevedel spracovať ľahké puky, potkýnal sa o svoje nohy, hral katastrofálne.

Rado Tybor má problém odohrať jednu kompletnú sezónu, tzv. porcelánový hráč. Je to kvalitný hráč na českú ligu, ak sezónu odohrá celú. Zranený, resp. nedoliečený hráč je nám nanič. Každopádne, ak by som sa rozhodoval medzi nim, Chovanom, Haščákom, Skokanom, Kudrnom, tak uprednostním práve Tybora.

Ani so Sukeľom nesúhlasím. Ten naničhodný Germán Trupp ho počas jeho pôsobenia pri tíme zarážajúco staval do 3./4. formácie Sparty. On má miesto v TOP6 vzhľadom na jeho typológiu a potenciál. Akonáhle prišla obmena trénera, otočilo sa to o 180°, Sukeľ pravidelne bodoval. Netreba zabúdať na to, že na MS 2019 bol s 5 gólmi suverénne najlepším strelcom Slovenska.
22.04.2020 - 14:17:06
avatar
Reakcia na: Terminatoir, 22.04.2020 - 13:14:17
Jurčinovi vyšlo prvych 7 zapasov ked nazbieral 5 bodov ale nasledne v dalsich 22 zapasoch ziskal len 4. Samozrejme nominacia Datelinku bola faux pas, ale treba brat do uvahy, ze Ramsey sleduje primarne nasu ligu, chodi osobne na zapasy, skautuje hracov a nemusi mat uplny prehlad o kazdom jednom hracovi z CZ, ktory odohral zopar zapasov a dovtedy bol zasity niekde v nemeckej lige. Hecl hral skoro cely cas 4.lajnu, co sa da z takej pozicie dokazat. PS: chel by som pocut 1 meno, ktore nedostalo sancu aj ked si ju plne zasluzilo. Za dua Ciger/Svehla ich bolo viacero, aj takych, ktori su teraz lidrami alebo neskor hrali na MS, ci boli lidrom produktivity v nasej lige.
∧ skryť ∧
Tak ak píšeš bodovo,najväčší prúser Matúš Sukeľ a jeho neústavné nominovanie,aj keď vôbec nebodoval,čo by ako útočník mal,ale obrancova nízka produktivita ti vadí,zaujímavé! Takže Jurčinovi vyšli iba zápasy,kde ako obranca bodoval,podľa teba,to,že sa Hecl do 4 útoku dostal pre slabú produktivitu v 2 a následne 3 útoku vobec nespomenies,Kozák,ďatelinka,Sukeľ,Hecl či Štajnoch s faktor Ramsey,dostali pozvánku za odmenu,škoda,že pán asistent Ramsey nevidel Svitanu,Takača či Daniela Brejčaka,alebo lepšie povedané ,škoda,že nehrajú v banskej či Slovane,či Trenčíne,odtiaľ je do repre bližšie
hodnost .
22.04.2020 - 22:15:06
avatar
Ja mám nazor, že trénerovi ako je Ramsee do toho netreba kafrat. Tie nominacie sa po vacsine robia aj tak na "nezaujimave" turnaje pocas sezony. Kade kto povie nie.
My pridete akoby ste chceli furt vidiet TOP zostavu na kazdom turnaji.

Hraci ako Bacik, Stajnoch, Jurcina, Hascak, Zigo su balast ktory nas nevytrhne z biedy.

Tak isto neviem co furt basnite o Liborovi Hudackovi, ten chalan ide dole, v repre nikdy nebol hviezda, a nebude. A Hrehorcak bude mat co robit aby bol minimalne ako on.

Stale cakame na hviezdy. Ako bol Hossa, Gabo, Demo, Sarky... ale tento raz so systemom.
Schvalne som si skukol zaznamy OH 2010. A boloby co to kritizovat. Ta hracska svojvola. Na MS2011 to uz len vysperkovali.

Hraci musia hrat system a mat moralku. Nech je tam aj Datelinka, nemam s tym problem ak to taka kapacita ako je nas trener chce.



23.04.2020 - 12:23:02
avatar
Reakcia na: , 22.04.2020 - 22:15:06
Ja mám nazor, že trénerovi ako je Ramsee do toho netreba kafrat. Tie nominacie sa po vacsine robia aj tak na \"nezaujimave\" turnaje pocas sezony. Kade kto povie nie. My pridete akoby ste chceli furt vidiet TOP zostavu na kazdom turnaji. Hraci ako Bacik, Stajnoch, Jurcina, Hascak, Zigo su balast ktory nas nevytrhne z biedy. Tak isto neviem co furt basnite o Liborovi Hudackovi, ten chalan ide dole, v repre nikdy nebol hviezda, a nebude. A Hrehorcak bude mat co robit aby bol minimalne ako on. Stale cakame na hviezdy. Ako bol Hossa, Gabo, Demo, Sarky... ale tento raz so systemom. Schvalne som si skukol zaznamy OH 2010. A boloby co to kritizovat. Ta hracska svojvola. Na MS2011 to uz len vysperkovali. Hraci musia hrat system a mat moralku. Nech je tam aj Datelinka, nemam s tym problem ak to taka kapacita ako je nas trener chce.
∧ skryť ∧
Libor Hudáček ide dole? jurcinu ramsey ani nepovolal,to skôr nás spasi ďatelinka,či David buc s bondrom,keď Ramseymu do toho nekafleš,ak to dopadne ako na MS s kanadou a nemeckom,kde ukázal sa ako neschopný head Coach a žiadny taktik,proste amatér a bez výraznej trénerskej osobnosti mať úspech nebudeš,takže pán ramsey keby sa už nevrátil,urobí najlepšie,neprajem mu nič zle,len už Slovensko NIKDY nenavstivi!
hodnost .
23.04.2020 - 23:47:18
avatar
Reakcia na: Abcd, 23.04.2020 - 12:23:02
Libor Hudáček ide dole? jurcinu ramsey ani nepovolal,to skôr nás spasi ďatelinka,či David buc s bondrom,keď Ramseymu do toho nekafleš,ak to dopadne ako na MS s kanadou a nemeckom,kde ukázal sa ako neschopný head Coach a žiadny taktik,proste amatér a bez výraznej trénerskej osobnosti mať úspech nebudeš,takže pán ramsey keby sa už nevrátil,urobí najlepšie,neprajem mu nič zle,len už Slovensko NIKDY nenavstivi!
∧ skryť ∧
Hudacek nech ma v Cesku aj tri tituli, v repre je slaby a slabsi...
Ked hra proti DEN, BLR, ITA, FRA to vie frajerit, robit si kusky. Ale proti silnejsim superom a zatvorenejsej obrane nevie. A toboz nieje hrac co ked to nejde bodovo tak prida pre tim nieco ine.
Nie je lider a nebude. Ani Bakos.

A dovolim si tvrdit, ze pri generacii Satana a Palffyho ci Gaborika by sme boli v medajlovej zbierke na tom lepsie.

Ano, urobil chyby, ale na lavicke je skupina a ta sa rozhoduje demokraticky.

Zvalovat vsetko na neho nieje v poriadku. Ten system tu uz mal byt 10 rokov.

A nemusel by si teraz pisat co pises. Ja som teda rad, ze tu je a bude.

Urcite si zanalyzoval vsetky zapasy, poucil sa, spoznal nasu mentalitu, hracov.

Moze to byt len lepsie.
24.04.2020 - 09:04:16
avatar
Možno Ramsay urobil aj chyby, to nikto netvrdí, ale hlavne urobil veľmi veľa dobrého a z priemerných slovenských hráčov dokázal dostať výkony na úrovni. To sa nedarilo už ani Vújtkovi, ani Cígerovi a neviem, či by sa to darilo niekomu inému. Takže klobúk dolu pred jeho prácou.
Druhá vec - Hudáček. Takisto nesúhlasím, že upadá. Myslím, že si dlhodobo drží štandard, len česká liga mu sadla najviac zatiaľ. A to že hrá hlavne proti slabším súperom? Veď to potrebujeme. My potrebujeme hlavne porážať týchto súperov pravidelne. A na to potrebujeme kreatívnych hráčov. S bojovníkmi vieme potrápiť silných, ale trápime sa proti papierovo slabším. Práve proti týmto súperom sa ukáže dôležitosť hráčov ako Hudáček, Bakoš, do budúcna možno Buček... To je momentálne pre nás základ. S mužstvami ako GER, SUI bojovať o postup do štvrťfinále a silnú šestku potrápiť, možno občas obrať o nejaký bod. Na viac momentálne dlhodobo nemáme. Ale motyka môže vystreliť. Napríklad minuloročné mužstvo malo na to, aby vo štvrťfinále potrápilo a možno aj prekvapilo favorita, pretože to bolo mužstvo rýchle, korčuliarske, bojovné a súdržné. A to bola práca Ramsayho. S ním sme reálne bojovali o štvrťfinále, predtým sme už padali pomaly do bojov o záchranu. Môj názor.
hodnost .
24.04.2020 - 21:18:50
avatar
Reakcia na: milobo87, 24.04.2020 - 09:04:16
Možno Ramsay urobil aj chyby, to nikto netvrdí, ale hlavne urobil veľmi veľa dobrého a z priemerných slovenských hráčov dokázal dostať výkony na úrovni. To sa nedarilo už ani Vújtkovi, ani Cígerovi a neviem, či by sa to darilo niekomu inému. Takže klobúk dolu pred jeho prácou. Druhá vec - Hudáček. Takisto nesúhlasím, že upadá. Myslím, že si dlhodobo drží štandard, len česká liga mu sadla najviac zatiaľ. A to že hrá hlavne proti slabším súperom? Veď to potrebujeme. My potrebujeme hlavne porážať týchto súperov pravidelne. A na to potrebujeme kreatívnych hráčov. S bojovníkmi vieme potrápiť silných, ale trápime sa proti papierovo slabším. Práve proti týmto súperom sa ukáže dôležitosť hráčov ako Hudáček, Bakoš, do budúcna možno Buček... To je momentálne pre nás základ. S mužstvami ako GER, SUI bojovať o postup do štvrťfinále a silnú šestku potrápiť, možno občas obrať o nejaký bod. Na viac momentálne dlhodobo nemáme. Ale motyka môže vystreliť. Napríklad minuloročné mužstvo malo na to, aby vo štvrťfinále potrápilo a možno aj prekvapilo favorita, pretože to bolo mužstvo rýchle, korčuliarske, bojovné a súdržné. A to bola práca Ramsayho. S ním sme reálne bojovali o štvrťfinále, predtým sme už padali pomaly do bojov o záchranu. Môj názor.
∧ skryť ∧
V casoch minulych by Hudacek ani na MS nesiel. V slabej konkurencii a v nasich realiach je teraz ako "hviezda". Uprimne, viem si to predstavit aj bez neho.
Respektujem, ze je v ponuke a ma kvalitu. Ale robit z neho lidra a hraca co to potiahne do play-off to isto u mna ani nahodou.

Cakame na novu generaciu. Myklukha, Ruzicka ci Roman budu platnejsi. A pre nizsie utoky tam budu ini hraci ako Sukel, Zigo, take ine typy.

Tak to ja vnimam a verim , ze je to tak spravne. Mozno si to nemozeme teraz dovolit ale ked k tomu pride a Hudacek nebude nominovany, nech sa necuduje.

Nic osobne.
25.04.2020 - 08:57:55
avatar
Napísal som,že súhlasím so Zaborskym,že náš hokej vedú amatéri,zmazali mi príspevok! Napíšem to ešte raz,zmazte ho ako za totality! Šatan z lintnerom sú najamatersky funkcionári,šaškovanie ohľadom titulu bola čerešnička na torte,Šatan bol proti titulu na verejnosti,v skutočnosti sa zdržal hlasovania! Petrovicky vďaka kamarátom je druhý Bokroš,pararela Čajkoviča z Chromiakom,či uprednostnia Turana pred Stachom je ako vyšitý Bokrosov rukopis,už 3 rok nás vedie asistent Ramsey,ktorý neschopný rázne a rýchle reagovať na vývoj zápasov! Viď Kanada a Nemecko,kde absolútne zlyhal a po šampionáte sa pýtali ramseyho,čo by urobil inak a jeho odpoveď bola nič! Ten .... si vážne myslí,že neurobil žiadnu chybu,Šupler a Jandač presne pomenovali jeho chyby,len k tomu ...sa to nedostalo a teraz si vážne nikto nemyslí,že náš hokej vedú amatéri?
25.04.2020 - 12:51:53
avatar
Reakcia na: Abcd, 25.04.2020 - 08:57:55
Napísal som,že súhlasím so Zaborskym,že náš hokej vedú amatéri,zmazali mi príspevok! Napíšem to ešte raz,zmazte ho ako za totality! Šatan z lintnerom sú najamatersky funkcionári,šaškovanie ohľadom titulu bola čerešnička na torte,Šatan bol proti titulu na verejnosti,v skutočnosti sa zdržal hlasovania! Petrovicky vďaka kamarátom je druhý Bokroš,pararela Čajkoviča z Chromiakom,či uprednostnia Turana pred Stachom je ako vyšitý Bokrosov rukopis,už 3 rok nás vedie asistent Ramsey,ktorý neschopný rázne a rýchle reagovať na vývoj zápasov! Viď Kanada a Nemecko,kde absolútne zlyhal a po šampionáte sa pýtali ramseyho,čo by urobil inak a jeho odpoveď bola nič! Ten .... si vážne myslí,že neurobil žiadnu chybu,Šupler a Jandač presne pomenovali jeho chyby,len k tomu ...sa to nedostalo a teraz si vážne nikto nemyslí,že náš hokej vedú amatéri?
∧ skryť ∧
Presne kvôli ľuďom ako si ty, ktorí pre slovenský hokej nespravili absolútne nič, je náš hokej tam kde je. Vytiahnuť taký kolos ako je samotné hnutie zo sra*iek spôsobených predošlým ansámblom netrvá zopár rokov. Treba byť kritický, ale z teba sála hotová nenávisť; možno zapríčinená osobnou frustráciou, že okrem hejtovania druhých, nič iné nedokážeš

Každý registruje chyby a berie ich ťažšie, pretože všetci dúfame, že slovenský hokej sa znova pozdvihne čo najskôr.Tento hate tomu ale nepomôže. Preto sú fíni ďalej. Ako hnutie, národ a myslenie.

Appropo, menuj alternatívu k dnešnému vedeniu. Ja si počkám.
hodnost .
25.04.2020 - 15:06:23
avatar
Reakcia na: Abcd, 25.04.2020 - 08:57:55
Napísal som,že súhlasím so Zaborskym,že náš hokej vedú amatéri,zmazali mi príspevok! Napíšem to ešte raz,zmazte ho ako za totality! Šatan z lintnerom sú najamatersky funkcionári,šaškovanie ohľadom titulu bola čerešnička na torte,Šatan bol proti titulu na verejnosti,v skutočnosti sa zdržal hlasovania! Petrovicky vďaka kamarátom je druhý Bokroš,pararela Čajkoviča z Chromiakom,či uprednostnia Turana pred Stachom je ako vyšitý Bokrosov rukopis,už 3 rok nás vedie asistent Ramsey,ktorý neschopný rázne a rýchle reagovať na vývoj zápasov! Viď Kanada a Nemecko,kde absolútne zlyhal a po šampionáte sa pýtali ramseyho,čo by urobil inak a jeho odpoveď bola nič! Ten .... si vážne myslí,že neurobil žiadnu chybu,Šupler a Jandač presne pomenovali jeho chyby,len k tomu ...sa to nedostalo a teraz si vážne nikto nemyslí,že náš hokej vedú amatéri?
∧ skryť ∧
Teraz som si pozrel video o Naucenej bezmocnosti, a vies co? Hned som si spomenul na Bokrosa a chalanov reprezentantov co museli pod tymto pseudo-trenerom hrat.

Vcitil som sa do ich koze ked dostavali jednu latu za druhou proti Kanade, Svedom, USA, Finom.

Krasne to vystihuje ten system aky tu bol a mozno ti pomoze pochopit, aj ked moc tomu po tvojich prispevkoch neverim, podstatu co Ramsey pre nas znamena. Co znamenali zapasi U18 rocnika 1999 pod Javorcikom.

Chyby pre nekvalitu kadra a malu ponuku su a budu. Ale s nim prisla NAUCENA VIERA.
25.04.2020 - 18:37:19
avatar
Reakcia na: Kubec24, 25.04.2020 - 12:51:53
Presne kvôli ľuďom ako si ty, ktorí pre slovenský hokej nespravili absolútne nič, je náš hokej tam kde je. Vytiahnuť taký kolos ako je samotné hnutie zo sra*iek spôsobených predošlým ansámblom netrvá zopár rokov. Treba byť kritický, ale z teba sála hotová nenávisť; možno zapríčinená osobnou frustráciou, že okrem hejtovania druhých, nič iné nedokážeš :LOL: Každý registruje chyby a berie ich ťažšie, pretože všetci dúfame, že slovenský hokej sa znova pozdvihne čo najskôr.Tento hate tomu ale nepomôže. Preto sú fíni ďalej. Ako hnutie, národ a myslenie. Appropo, menuj alternatívu k dnešnému vedeniu. Ja si počkám.
∧ skryť ∧
Pre takých,ako si ty,ktorý pre kritiku nadávajú na cudzích ľudí stojíme,ako stojíme,preco je zakázané pomenovat chyby lintnera a ramseyho? Lintner kopí chyby za chybou,ramsey ,ktorý mal bez 3 hráčov to najlepšie,podporu domáceho prostredia a žreb,keď sme hrali v úvode s favoritmi a dovolím si tvrdiť,že kebyže hráme s USA a CAN v závere,tak tie výsledky sú pre nás zdrvujúce zlyhal! O slabom,vlastne žiadnom nereagovani v závere zápasoch s CAN a GER,kde vôbec ale vôbec nereagoval sa toho popísalo dosť,tam bolo vidieť,že takmer celý život bol iba asistent trénera a zodpovednosť ako head Coach mal prevziať,priznať si chyby,čo ale vôbec neurobil a rezignovať,Šatan ho neodvolal,lebo by si jeho angažovaním priznal chybu,predĺžením kontraktu dal najavo,že angažovaním ramseyho chybu neurobil!Ak na MS chces uspieť,musíš mať ako head Coach osobnosť,vybrať dobrých gólmanov a výkony mužstva musia ísť každým zápasom hore,u nás nebola splnená žiadna podmienka! Výkony od zápasu k zápasu išli dole,aj keď treba priznať,že latka v zápase s USA bola veľmi vysoko,k čomu ale dopomohol aj 1 zápas v turnaji,keďže najmä zámorské tímy majú prvé 2-3 zápasy veľmi slabé,tzv rozohravacie,k satanovi ešte ako to,že verejne povie,že bol proti udelenia titulu BB,ale v zápisnici hlasovaní sa zdržal? O lintnerovi písať nebudem,ten mi za to nestojí,ale umelo vydrziavat pro hokej,aj keď už ligu nevedie,je klasické vyciciavanie zväzových peňazí,doživotný flek pre lintnera a howk

1 2 3

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies