Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Komunita: Diskusia > Olympiáda Miláno Cortina 2026 - hokej

Tému založil: milobo87
26.01.2022 - 12:06:01

20.08.2024 - 05:11:27
avatar
Reakcia na: SVKProspect, 19.08.2024 - 10:50:44
Odkiaľ si prišiel na tieto hlúposti. Veď jasne bolo povedané, že Černák a Slafko nejdu po konzultáciách s nimi samotnými a hlavne s ich klubmi.
∧ skryť ∧
Tie fabulácie ohľadne účasti a neúčasti niektorých hráčov kvôli nominácii hráčov z KHL sú fakt úsmevné. Keď hráč nechce ísť na nejakú repre akciu oznámi to svojmu GM v klube . Klubový GM ho prikryje a oznámi GM repre že ho nepustí …. Takto to funguje. Preto to dvojzmyselné Satanove vyjadrenie že hráči nekomunikovali a kluby ich nepustili má svoj význam ,,,,, čím sa ho nechcem zastavať , ale tak to je .Na druhu stranu Satan by nemal byt ako malé urazené decko a vytrubovať to na tlačovke …. Stačilo povedať že klub ich neuvolnil . Pretože on prvý má maslo na hlave , jeho (ne)komunikácia s klubmi je otrasná až legendárna.

K tým hracom … tie dovody sú samozrejme apolitické

Cernak nejde kebo je rozbitý ako Bosna, má za sebou niekoľko ťažkých najmä kvôli zraneniam nevydarených sezon. Riskovať zranenie v kvalifikáci? Popravde ho chápem. On potrebuje v tomto ročníku presvedčiť … v organizácii sa prepadá a môže sa stať že ho vymenia.

Slafkovsky - sa potrebuje sústrediť na sezónu … ako sa povie potrebuje naplniť čerstvý kontrakt. A nie sa ísť vytĺkať a riskovať zranenie na takýto turnaj a potom o sebe rok čítať že je historicky po Štefanovi druhý najväčší bust draftu NHL.

Cehlarik … na MS jeden z najslabších hráčov …. Miestami mi ho bolo až ľúto a takisto mi bolo ľúto aj RT ktorý nevedel kam ho upratať , z úcty ho nechali to dobojovať aj keď to bol výkon na tribúnu. Kam by ho dali v tejto kvalifikáci ? Do 4 lajny ? To sa skratka nerobí ….

Mna skôr trápi preco tam niesu mladí …. Dvorsky Mesar Honzek …. Toto je turnaj kde mohli alebo mali byt !

Pospisil - Pospisil má na zväz ťažké srdce už od teenager veku (ernesto obalka)… navyše zrejme túži si konečne zahrať v repre s bratom …. Ktorý má ale u Craiga ban za to že si otvoril ústa …. Na MS to s bratom hrať spolu ešte nevyšlo …. Martin na MS hral tak dobre, že jeho pozicia dnes je taká že môže mať povedzme to isté “maniere”. Kristián myslím mal ponuky aj z KHL a odmietol ich aj preto lebo vidina repre . Martin pochopil že ak pôjdu hráči z KHL tak jeho “ertéčkom nechcený” brat má malu šancu spraviť tím. V tom prípade zbytočne zo stola zhodena ponuka z KHL je už len olej do ohňa ….
Myslím že v tomto prípade je aj vlk sýty aj ovca ostala cela … aj zväz aj pospisil dosiahli svoje
20.08.2024 - 08:57:22
avatar
Reakcia na: shark11, 19.08.2024 - 23:46:36
Presne si pamätám moju poslednú interakciu s tebou na tomto portáli, tiež si zdúchol so slovami "nájdi si". To sa zmôžeš len na nejaké trápne narážky na vek? Čo tak raz skúsiť vecne argumentovať a niečím podložiť svoje tvrdenia?
∧ skryť ∧
Ešte raz a naposledy /dúfam / k politike :
Je to možné... nezvyknem podrobne vysvetľovať veci ak vidím,že si niekto ide tie svoje naučené frázy.

1 2 3 4

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies