Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
VAN
3
EDM
2
11. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
12. 05.
kurzy
BOS
FLA
EDM
VAN
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

19.03.2010 - 10:39:46
avatar
Vola sa to desiluzia.Pride zranenie, alebo kriza a hrac je stavany velmi malo.Je sklamany a nema chut hrat. Ved aj naco, za tych par minut nic nestihne a potom je to kruh bez vychodiska.On nehra naplno, lebo mu trener neda sancu a trener ho nestavia, lebo hra slabo a bez chuti.Tam pomoze stastna nahoda, ze aj za tych par minut da dva goly, trener ho presunie a uz to bezi, alebo VYMENA .To ako na nasich klziskach: hraci sa stazuju, ze ich divaci nepovzbudzuju a preto sa im nedari a na druhej strane divaci tvrdia, ze by aj povzbudzovali, ale hraci musia ukazat snahu a nemysliet len na peniaze a tak stale dookola.
14.03.2010 - 12:38:24
avatar
Takze pani a damy: Fastest Skater -1997 Peter Bondra 13.610, 2003 Marian Gaborik 13.713, 2007 Andy McDonald, Anaheim 14.03,2008 Shawn Horcoff 14.395 seconds,a 2009 Winner: Andrew Cogliano 14.31 a dalsi :

Zach Parise 14.59
Jeff Carter 14.43
Brian Campbell 14.90
Jay Bouwmeester 14.59
Mason Raymond 15.14
Andrew Cogliano 14.31

Winner: Andrew Cogliano 14.31

NIEKTO TU SPOMINAL PETRA BONDRU
09.03.2010 - 10:05:20
avatar
Pre kopec1.Ten Vanek vie po slovensky?V Rakusku je velka hviezda. TI by mu dali, keby reprezentoval Slovensko.Vidis kolko talentov ma nasa krv,len hokej je u nas zakazany.
07.02.2010 - 21:05:22
avatar
Este raz, nejak som to nechtiac vymazal.Cas Oveckina, cas Gaborika, ked bol ako mlady v all stars a cas Bondru, ked hraval za Washington a bol v all stars.Zaujima ma to.Neviem, kde by som to mohol najst.
07.02.2010 - 21:02:47
avatar
pre:Kvazar.Neviem, nenasiel som konkretne udaje.Ak mas info,napis mi prosim cas Oveckinud sem, alebo : ozzy7@gmx.at
07.02.2010 - 20:11:24
avatar
Hossa, niekto trefne poznamenal aksceleraciu, co je najdolezitejsie.<neviem .co tu pletiete Oveckina a Kovalcuka?Piseme o rychlosti korculovania a nie o rychlosti strely zapästim.A minulost.Jeden jediny z vas spomenul Bondru.Ten bol 10 rokov BEZKONKURENCNE najrychlejsi a NIKTO sa neodvazil oponovat ani Bure.A teraz asi viacero hracov.Viem ze jeden Kanadan zo zapadnej konferencie sa vyrovna Hossovi aj Gabimu, ale Hossa zrychlenie ma super a to je v hokeji vyhoda.A celkovo Hossa a Malkin a Pronger su asi najlepsi hraci NHL, ale Hossa je z nich najrychlejsi, takze Majo bude teraz asi najlepsi hokejista sveta.TERAZ.Uz zajtra to nemusi platit, ale dnes ano.Nechcem nikoho z vas urazit, ale toto je moj nazor.
07.02.2010 - 20:01:19
avatar
Kukal som Chicago a tam pri zabere na <hossu dali televiznu otazku, aby ludia hlasovali, ako dopadne Slovensko.Boli 4 moznosti:zlato, striebro, bronz a ine umiestnenie.Tim amerikanom asi jebe.A teraz zasa hovorili o Slovensku v zapase Pittsburgh- Washington. Oni si myslia, ze budeme hrat dobre.Aj Palffyho spominali.Ti ludia nemaju prehlad.
04.02.2010 - 17:50:30
avatar
Pardom, omluva.Ja kazdu rec aj o zenach nakoniec nasmerujem k nadavaniu na vladu.Viem, politika sem naptri.
26.01.2010 - 23:03:52
avatar
Uz sa to blizi.Ja som len zvedavy na nasich komentatorov, ako budu "zahladzovat" nase neuspechy.Samozrejme ,ze budu na vine rozhodcovia.Vsetci budu skorumpovani a zanieteni proti Slovensku.Polovica z nas, co tak tajne a potichu v hlbke dusi dufa v zazrak, tak polovica z nas dostane zaludocne vredy.
26.01.2010 - 22:57:06
avatar
Veru tak.Neviem teraz o nom nic, ale ak chyta nadalej tak super ako na MS, tak sa vyrovna aj Halakovy.To bez srandy.Videl som ho v akcii a to nebola nahoda.
26.01.2010 - 22:46:30
avatar
Hop toto som uz raz pisal, takze vsetko beriem spät, ospravedlnujem sa .Nevsimol som si, ze som tu uz pisal prispevok.Pardon.
26.01.2010 - 22:44:21
avatar
Kvazar ma v niecom pravdu.Tema najoblubenejsi hrac, co aicky vylucuje, ze vsetci odbornici by sa mali zhodnut na jednom mene.NAJOBLUBENEJSI!!!! Nie najlepsi.Mne je najviac sympaticky tiez Oveckin.On nehra pre peniaze.On zije hokejom a hral by aj za Cinu a radoval by sa rovnako z golov aklo teraz.On sa raduje ,ked da gol ,aj na treningu.Raz ho trenel pocas zapasu volal dole z ladu a on citil, ze moze dat gol, tak sa robil, ze nepocuje.Ten by dal aj dusu za hokej.Napr. niekto tu spomenul Prongera.On je mozno najlepsi hrac z celej NHL, ale je skoro najmenej oblubeny.Je to zakerny hajzel, ale kde hra Pronger, tam sa bojuje o medaile, alebo SC.Najlepsi hrac nemusi byt aicky utocnik s najviac strelenymi golmi.To je naivna predstava.Vyhra muzstvo, ktore bud da viac, alebo dostane menej- golov ako super.Takze ak niekto hra super, ale obrancovia s brankarom im zabrania dat gol, tak to muzstvo prehra, aj ked prestriela suverejne to vitazne muzstvo.Oveckin je taky vzor hokeja.Uz aj brani, davno nesebci, vracia sa dozadu- to si u neho teraz najviac vsimam, takze skoro idealny hokejista.A Marian Hossa, -komplexny hrac ,najoblubenejsi v Chicagu, myslim si osobne, ze ten Kane na neho aj potichu ziarli.Doteraz bol on hviezda a teraz na Hossu zlozili aj oslavnu piesen, ktoru pozna kazdy fanusik Hawks.A potiahol muzstvo dopredu presne ako pred dvoma rokmi, ked potiahol Pittsburgh a bol tam najlepsim hracom.Takze: Oveckin, Marian Hossa.Urcite nie Gaborik, alebo Crossby.Ale Malkin je tiez celkom prijemny prinos pre svetovy hokej.A ked tu uz spominate najlepsi, tak podla mna Hossa a Malkin, ale Hossa je rychlejsi ako Malkin, takze momentalne najlepsi utocnik, ale aj obranar ,je Marian Hossa.Ale toto nepatri do tejto temy.
26.01.2010 - 22:21:47
avatar
Savebay uplne s tebou suhlasim, co si napisal.Len by som chcel dodat, ze mam pocit, akoby Gaborik hral poslednu dobu bez motivacie.Dalo by sa to zcasti vysvetlit, ze sa nechce zranit pred OH, ale tomu sam neverim.Lebo strazili ho aj predtym.Uz dlhe roky je znamy ako perfektny utocnik.Lebo ja kukam kazdy zapas Rangers a skutocne sa nehrnie tak zbesilo do utoku ako spominany Alex.A Gaborik je v najlepsich rokoch.Ani nekorculuje pri utoceni tak rychlo dopredu ako predtym, co je jeho jedina vyhoda oproti Oveckinovy alebo dalsim skvelym utocnikom, okrem Hosssu, lebo ten je rovnako rychly.Proste mam pocit, ze hra len z povinnosti.Ved v niektorych zapasoch je aj Avery lepsi ako on.Minimalne proti Dallasu bol Avery rychlejsi, doraznejsi a dovtipnejsi ako Marian.Potom Callahan, Dubinsky.Nie je to kriza.Proste Gaborik ma nieco na dusi, s cim sa zatial nevie vyrovnat.Bodaj by to bolo setrenie sa na OH, ale to je len moj naivny sen.Caute.
23.01.2010 - 03:36:36
avatar
Len nech tam ostane.NYR hravaju o 01.00 hod.Ked hraval v Minnesote, to bola hroza.NYR potrebuju len sa naldit na spolocnu vlnu.Niekedy im to ide a nedava goly len Gaborik, ale aj ini.Dubinsky sa prebudil, aj Avery vie ked chce,Druryho este s Prospalom alebo Kotalikom tradnut za Kovalchuka ......
23.01.2010 - 03:26:19
avatar
Rangers,ak trochu zataktizuju,lebo zatial len preplacaju.
23.01.2010 - 03:08:55
avatar
Inferno, po OH ta oslovim.
23.01.2010 - 01:41:53
avatar
Co som napisal boloneprijemne, ale pravdive.Asi ako ked lekar oznami pacientovy, ze ma rakovinu.Lutujem
23.01.2010 - 01:38:27
avatar
SK:CR 2:6.Chlapci nesnivajte.Aj ked sa prepadneme do "G" skupiny, ziadne stolicky sa triast nebudu.<zijeme vo feudalizme, ak ste si to nevsimli.Sirokeho gang vobec nezaujima uroven hokeja.Ich zaujima beztrestne kradnutie klubovych penazi.A to sa im este poriadne dlho bude darit, lebo ludia este par krat zvolia Fica a ako vsetci vieme, Siroky ma od Fica udelenu taku "neoficialnu poslanecku imunitu".Preto nechceli Stastneho za GM, ale zvolili Bondru, ktory zije v Amerike a nikdy sa sem nevrati a nema sajnu, co sa tu robi a ani ho to podla mna nezaujima.Slovensky hokej skoncil.Rusi nas budu setrit,ale len z bratskych pohnutok.Ale ak sa stretneme s Kanadou (ak), tak to bude cez desiatku.Väcsina hracov bude podla mna trpko lutovat, ze tam isli.Nagano to bolo este hrdinstvo oproti tomu, co nas caka.Tam boli hraci v najlepsich rokoch,ale unaveni.Teraz budu stari,pomali, unaveni a po prvom zapase aj znechuteni.
09.01.2010 - 14:22:19
avatar
Tiez sa pridavam k Detrot-u.Cim dalej, tym viac su nespokojni s Osgood - om, tak mozno ze tam.Zacal by ako dvojka.
09.01.2010 - 14:12:08
avatar
Tiez si myslim, ze nevydrzi.Uz z dovodov ,co ste tu spominali, ale aj cakam, ze sa zasa zrani, ako to byva zvykom u neho.A kukal som zapas s Dallasom a pripadalo mi, ako keby hral len na pol plynu.Bez motivacie.Len aby sa nezranil pred OH.Tam motivovany bude dost.

1 2 3 4 5

Krátke správy
Najnovšie články
Top kandidáti na post trénera Toronta: Budú k dispozícii aj traja stále aktívni v NHL?Devils požiadali o povolenie komunikácie s vyhodeným trénerom Začalo finále v USHL: Dvaja Slováci proti sebe! Druhý zápas finále bol dramatický: Slovenský reprezentant je opäť bližšie k titulu! Maple Leafs odhalili zranenia piatich hráčov. Všetky karty odkryli už aj u Matthewsa! Voľným hráčom nebude: Penguins predĺžili zmluvu s fínskym reprezentantom Boston opäť inkasoval šesť gólov. A prišla aj horšia správa Bostonu sa pred tretím zápasom série zotavila posila spred uzávierkyMS 2024: Séria nekončí. Slovensko prvý zápas na turnaji prehraloSúpiska Slovenska ja kompletná, známy je aj kapitán. Slafkovský je rodeným lídrom, tvrdí Ramsay Najväčšie hviezdy z NHL na MS 2024Slafkovský zaujal v zámorí už pred štartom MS: Je v spoločnosti hviezd Pred 70 rokmi bola prvýkrát udelená prestížna trofej. Vyhral ju aj jeden SlovákVišňovský: Slafkovský pôsobí suverénne. On a Nemec nestačia. Toto beriem ako povinnosťO Marnera sa už zaujímajú ostatné tímy. Vyhodeného trénera má v hľadáčiku aj tím Slováka Repčík sa presadil. Jeho tím vstúpil do finále veľkým štýlom! + video Vymenia Devils svoju prvú voľbu na drafte? Odhodlá sa Vancouver k zmene brankára aj po prvej výhre nad Oilers?Panthers by sa mohli po presvedčivej výhre dočkať posily Veľký problém pre Oilers? Jedna zo superhviezd by nemusela v piatok hrať!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies