Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
NHL live
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
03:30info
VGK
DAL
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

17.06.2012 - 12:19:03
avatar
Dozvedel som sa, že Janusovi končí zmluva s Tampou, čo myslíte ostane v zámorí a podpíše s niakým týmom z NHL alebo sa vráti do Európy ako Mikuš z Toronta?
17.02.2012 - 14:46:18
avatar
.
17.02.2012 - 13:55:03
avatar
Na nhl.com sa diskutuje o výmene Nasha do STL za Haláka a Dagostiniho , myslím, že nie dosť reálne ale Jarovi by som to neprial dosať sa do Columbusu
17.02.2012 - 07:13:41
avatar
Takže Andrej Meszároš dnes za Flyers nehral, neviete čo ide o zranenie alebo sa ho Philedelphia rozhodla vymeniť?....bola by to škoda ale v posednom období sa mu nedarí tak by som sa tomu ani nečudoval len neviem do akého týmu by mohol prísť.
31.10.2011 - 09:17:06
avatar
Svatoš čaká na spasenie alebo čo?? On si fakt myslí že mu niaký tím ponúkne zmluvu za to čo predviedol v minulej sezóne?.Ak by tak len Columbus lebo tene je na tom biedne o inom tíme ani neuvažujem lebo to je nereálne.
31.10.2011 - 09:14:16
avatar
Šak kde je ten Valábik??? načo si ho podpísali keď mu nedali ani jednu šancu na prvý tím - podľa mňa len stráca čas a už dávno mal byť v Poprade.
31.10.2011 - 09:11:22
avatar
Takže myslím si Jaro v Blues ako jednotka už skončil, neviem na ako dlho má podpísaný kontrakt ale asi by mu pomohol trejd - možno do Winnipegu za Pavelca, ale ako je na tom winnipeg tak tam by sa stal trojkou, neviem fakt čo sa s ním porobilo??
24.03.2011 - 13:13:47
avatar
Ešte som zabudol na Andreja Sekeru, hoci v Buffale tvrdia že to je ich najhorší obranca, myslím že nebude musieť dlho čakať na ponuku z NHL. Je ešte mladý a dokázal že pozíciu v tíme si vie ustrážiť. Možno by som to typoval aj na jeden z lepších týmov - Rangers, Capitals.

1

Krátke správy
Najnovšie články
Černák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLNylander sa vrátil do akcie, ale zápas nedohral Matthews Každý raz skončí: O konci kariéry sa už rozhodol aj Jaromír Jágr!Tampa prekvapila návratom obrancu, fanúšikovia mu pripravili veľké ovácie + video Černák vyhral zápas o prežitie, drámy na Long Islande a v Las Vegas, ďalší tím má mečbalCapitals vypadol pre zápas o prežitie obranca. Zažije debut Švéd?Obranca Predators bude absentovať, útočník dostal trest od NHL + videoŠťastie v nešťastí: Rezná rana obrancu Jets nie je až taká vážna Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Nylander trénoval. Prvýkrát prehovoril aj pred novinármi Rempe zranil Fehérváryho spoluhráča: Som z toho už znechutený a unavený, reaguje Carlson + videoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies