Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Finále SC
  Florida 4
  Edmonton 3
«
Prejavte svoj názor: Zapojte sa do našej tradičnej letnej ankety. Viac »

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

14.12.2012 - 21:28:06
avatar
Komentár jedného môjho kamaráta, inak veľkého "znalca" na hokej, ku včerajšiemu zápasu Slovan Bratislava vs Farjestads.

"Slovan včera prehral zápas hlavne preto, lebo Višnovský bol zranený a nemohol nastúpiť do brány a Šatan chýbal a v obrane kvôli tomu vznikali veľké diery"

Ked mi toto povedal, ja som myslel že zomriem na mieste. Neviem, povedal mi že hokej sleduje pravidelne, ale nevie o nom vlastne nič. Ked toto dneska povedal, darmo osm sa mu snažil vysvetliť, že Lubo je obránca a Šarky útočník. Stál si za svojim.
14.12.2012 - 21:15:37
avatar
Sheldon dakujem za info. Škoda, ten by Švédom veľmi pomohol. No aj takto bez neho majú šancu vyhrať, hoci si myslím že je veľmi malá.

SVK no logický ťah od Kanady, RNH je tam jediný ktorý ma skúsenosti z NHL (ak nerátam tuším 7 zápasovú stesku Marka Scheifeleho vo Winipegu).
14.12.2012 - 20:20:50
avatar
Prípravky som nepozeral ani ja a tak moc objektívne zhodnotiť nemôžem. Môžem len povedať že Kanada si vybrala veľmi dobrý tím na MSJ. Hoci SVK01 bude mať najlepší odhad ;)

A ešte sa chcem spýtať prečo na súpiske Švédska nieje Mike Zibanejad. Ved sa narodil v ´93 a tak by ešte nastúpiť mohol nie?

Osobne sa už teraz veľmi teším na MSJ a budem držať palce
14.12.2012 - 11:25:51
avatar
http://www.nhl.cz/CZ/30239/navrh_reseni__zmensete_nhl_o_tretinu_.html

Veľmi zaujímavé čítanie. Ale y týmto návrhom nesúhlasím.
13.12.2012 - 21:24:32
avatar
Jake viem o tom že Rusom bude Kuznetsov chýbať. A no tak mna napadli len tieto dve mená. Potom ma napadajú už len brankári Vasilevskij a Makarov. Potom už nemám moc prehlad o ich top hráčov.

A čo počúvam a čítam tak každý uprednostnuje Rusov ako víťazov. Ale Kanada podla mna postaví úderný tým, ktorý bude valcovať asi vädšinu súperov. Kanada bude mať asi jedinú chybu (teda aspon doteraz mali a to vo výkonoch brankárov). Teraz to ale môže zmeniť Subban Som veľmi zvedavý na MacKinnona a ešte na Stromea.

A súhlasím že hokej je o iných veciach, ale RNH bude určite tahúnom a spolu z JH môžu dokázať veci. Nikdy som moc nesledoval MSJ ale tento rok ich budem sledovať obzvlášť pozorne.
13.12.2012 - 20:24:05
avatar
Jake, ak by Kanadania postavili takúto formáciu, myslím si že nikto nedokáže postaviť údernejší útok. Rusy môžu koho postaviť? Nieosm si teraz istý takže ak niečo napíšem zle, ospravedlnujem sa. Ale kto by mohol nastúpiť za Rusko? Grigorenko a Yakupov, tieto mená ma napadajú ako prvé. Potom v útoku neviem povedať veľa mladíkov. Neviem ale myslím si, že ak Kanadania postavia takýto útok, tak Rusko bude mať veľmi ťažkú cestu za zlatom, ktoré doma v Ufe určite budú chcieť získať.
12.12.2012 - 20:04:39
avatar
Ako vidíte výkoni Hamiltona? Hovorí sa o nom ako o najdôležitejšom obráncovi. Tento mladík mi je veľmi sympatický, budem ho na MSJ sledovať, ale nevidel som ako hral v zápase "biely" vs "červený".
11.12.2012 - 20:53:23
avatar
Jake, aj tak najlepší je tam Sekera A kedže nebudem porušovať dohodu, k hlavnej téme sa nevyjadrujem.
08.12.2012 - 22:44:35
avatar
Ou Finch tak to ti gratulujem, hoci fotka z Voráčkom by bola pre teba cennejšia. Ale aj tak to ti naozaj gratulujem. Vieš, ja som zástanca porekadla Radšj vrabec v hrsti, ako holub na streche. V tomto prípade je vrabec Chára a holub Voráček.

EDIT: K tvojmu vyjadreniu na fans Slovana. Neviem čo tu teraz riešia. Na Slovan je odborník Shini a tak najlepšie to posúdi on sám, ale predsa len, ak si pametám, aj on sám povedal, že Chárov hit bol čistí. Neviem, čo teraz slovanisti riešia. Chára si to rozhodne nezaslúžil. Chára je proifesionál a určite by nešiel na lad len z úmyslom zostreliť Mirka a zraniť ho. A Mirko je skúseny hráč a sám by mal vedieť, že v takej hre ako je hokej by nemal dávať dole hlavu.Zbytočne na Cháru pískali, on si to nezaslúžil. A keby ho zranil hocikto iný zákerným faulom, nepoviem ani slovo, piskot by si zaslúžil. Ale čistím hitom, ešte ked aj sám Mirko mal dole hlavu.....No ale neberiem im to, že sú to Slovanisti a tak určite si budú stáť za svojim kapitánom.

EDIT: Coffey, dakujem, nebol som si úplne istý, dakujem za opravu
08.12.2012 - 22:27:13
avatar
A čo je nerozumné na tvojom zmýšlaní? No teoreticky povedané nič. Každý ma iné myslenie a sorry Kelly, ale toto je len tvoj subjektívny názor, ktorý ti naozaj nikto nezmení. Ale názor je rovnako dôležitý ako aj to, ako ten názor vyjadríš. Ked tvoj názor vyjadríš vulgárne tak čo si môžu ostatný pomyslieť? A nerozumné? No skúsim to asi takto.
1. Nazývaš hru, ktorá ma takmer 100 ročnú tradíciu primitívnou. Keby bola primitívna, tak nemá takú tradíciu, sledovanosť a popularitu.
2. Tvoje zmýšlanie je založené len na fakte že to teba nebaví a že je to podla teba hlúpa hra (tvoj názor ti neberiem, je to tvoj názor) ale to že sa niečo nepáči tebe, neznamená že aj ostatným sa nemusí
3. A futbal zdaleke nieje taký populárny len preto že tam stačí lopta a kondička. Poznám x chalanov ktorý futbal milujú a hovoria o nom ako o najlepšiom športe na svete. To nieje len preto, lebo behajú "ako kone vo výbehu" ale preto, lebo ich to baví. Lebo to milujú rovnako ako my tu hokej. Tvoje zmýšlanie uráža fanúšikov, športovcou a všetkých tých, ktorý futbal milujú. A to je podla mna dosť nerozumné, lebo ani tebe by sa nepáčilo, keby nieko nadával na hokej.
08.12.2012 - 22:11:36
avatar
Kelly, prečo tak hodnotíš futbal? Ako ja nehovorím nič, mna tiež moc futbal nebaví, pozriem si len zápasy Interu a Barci inak futbal vôbec nesledujem a pre mna je to nudná hra, plná simulovaných pádov. Ale až takýto koment si to hádam nezaslúžilo. Z hladiska fans je potom polovica planety primitívna.Pointa futbalu je taká istá ako hokeja. Vyhrať zápasy a trofeje. Presadiť sa v nabitej konkurencí a ukázať svoj talent. A predovšetkým je to o zábave a o láske ku športu. Jediné, čo na futbale neznášam až priam nenávidím je vyčínanie chuligánov. Ničenie majetku a ohrozovanie životov. Na to sa nedá pozerať, ale to sa nájde aj v dalších športoch. Ale myslím si že šport z takou historiou si nezaslúži byť nazvaný primitívnym.
02.12.2012 - 16:22:05
avatar
Pens zaujímavá maska, veľmi kreatívna.A neviem, mne sa ten ocelový tučniak na prilbe celkom páči.Podla mna nieje vôbec taký zlý, ako ho tam popisujú. Vždy som obdivoval ako dokážu brankári ozdobiť svoje masky a to ako to je prevedené do skutočnosti je niečo neuveritelné
02.12.2012 - 14:28:14
avatar
Shini ani nehovor. Ja som bol zarovno Kuka, oni su proste brutálny. Toto čo som prežil bolo neskutočné A najlepšie bolo, ked Kuko vyhlásil. "Spravíme veľký kruh, pohneme všetci rozumom, ja viem že to je ťažké, ale spravme veľký kruh". Následne začali hrať a zrazu len zareval " a pogujemééééé" neskutočné neuveritelný zážitok. A Shini ja som bol na nich tiež iba prvý krát ale nemám čoho lutovať. Bolo to niečo neuveritelné.
02.12.2012 - 14:06:00
avatar
Dnes som sa konečne vrátil z veľmi ťažkého víkendu. V piatok a sobotu (do večera) som bol u sestry a na oslave mojej 2 ročnej netere A hned potom večer z oslavy ma brali kamaráti a ako dobrá partia sme išli do Prievidze na koncert HORKÝŽE SLÍŽE po dlhých 18 rokoch som sa dočkal a videl som ich na živo. Na Slíže sme dokonca chvílu meškali, kedže moju úžasny kamaráti si boli ešte kúpiť chlast v tescu (pri prestávke medzi rybičkami a Slížami) a ked sme prišli naspäť do haly, tak už Slíže hrali v plnom prúde. Odzadu sme sa ale aj z kamarátom prebojovali až do 3 radu a tak som mal neskutočný výhlad na všetko, čo som tak dlho chcel vidieť. Pre mna to bolo niečo neskutočné. Jeden úžasný zážitok na ktorý budem do konca života spomínať. Neskutočný výhlad, perfektný koncert (až na niektorých debilov, ktorý pri svojom pogovaný takmer pozabíjali všetkých okolo). Inak neskutočné a jeden z najlepších večerov v mojom živote.
02.12.2012 - 13:55:45
avatar
V TV to asi nedávajú však? Nejaký stream by sa nenašiel prosím vás?
27.11.2012 - 19:51:14
avatar
Môj menovec Aj ja som Dominik ale škoda, že je to jedné spoločné. Kelly, tak to sa od neho veľa naučíš, môj mentor je opitý učitel radšej sa niečo naučím sám, ako od neho. Kelly, ja vám normálne závidím. Kelly tak o 5 dni na teba budem myslieť Držím palce
27.11.2012 - 19:47:08
avatar
To vám strašne závidím, my máme takú menšiu telocvičnu, ale problém je v tom že náš učitel je strašný debil! A to myslím vážne. Tak jeho do kedy presvedčíme na niečo, tak môžme ísť rovno domov. Teda do školy. Keby som mohol hrať kedykolvek, tak hrám asi stále ja bohužial nemám kde hrať. A hral by som aj sám aspon by som si zatrénoval
27.11.2012 - 19:41:18
avatar
Peto teraz si to zabil Tak ale stále to máš lepšie ako my My môžme hrať florball len v škole a to kým presvedčíme nášho prepitého učitela aby nám dal hokejky tak nám zostavaj iba 10 minut do zvonenia
27.11.2012 - 19:30:02
avatar
Kelly, to zabolí. Ale bojovnostou to všetko zvládneš a ja neznášam inteligentou, ktorý sa postaví do strely a nakoniec sa jej uhne a ja nič nevidím a zrazu, kde tu sa zjaví loptička v sieti. Takých by som asi pozabíjal.
27.11.2012 - 19:03:20
avatar
Canucks všetko najlepšie prajem Sladkých 14

< 1 ... 32 33 34 35 36 37 38 39 ... 43 >

Krátke správy
Najnovšie články
Prejavte svoj názor v letnej ankete o NHLZ chvosta do čela: Najvyššie draftovaní Slováci sú v tejto sezóne hodnotení najlepšieTop 5 centrov, krídelníkov, obrancov a brankárov draftu 2024 Zámorie mi vyhovuje, tvrdí Koch. Vzorom mu je Čech, zúčastní sa olympijskej kvalifikácie? Barkov prirovnal McDavida ku Gretzkému, Draisaitl ho pozdvihol ešte vyššie Do Siene slávy budú uvedení aj Daciuk či Roenick! O Coyotes možno prídeme, ale Arizona sa môže do NHL vrátiť iným spôsobom Vo finále hrali so zranením aj hviezdy. Pôjde McDavid na operáciu? Yzerman sa v utorok činil: Detroit urobil dve výmeny Tréner Slováka povedie Kanadu na najbližších turnajoch najlepších proti najlepším Top nádej je bližšie k NHL: Sme nadšení a oceňujeme krok SKA, teší sa Briere Utah podpísal zmluvu s Bielorusom: V NHL si zahral v každej z posledných troch sezónVýrazne si polepší: Winnipeg si upísal obrancu až do roku 2028Avalanche podpísali novú zmluvu s akvizíciou spred uzávierkyDefinitívny koniec Coyotes? Majiteľ tímu sa vraj vzdáva svojich snáh! Sezóna skončila, ale v NHL nás teraz čakajú ešte tieto dôležité udalosti Šampióna má aj AHL: Studenič v poslednom zápase sezóny skóroval + video Toronto sa blíži k zmluve so svojím brankárom. Ako by mala vyzerať? Sharks si neudržia obrancu. S českým útočníkom stále diskutujúNHL to zažíva po štvrtýkrát za ostatných sedem rokov: Má úplne nového šampióna! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies