Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Finále SC
  Florida 3
  Edmonton 1
18. 06.
kurzy
02:00info
FLA
EDM
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

27.11.2012 - 18:21:40
avatar
Ou, tak predsa sa to zranenie musí operovať? On mal prasklinku v ramene nie? Tak to pre Columbus nieje moc dobrá správa, je to najtalentovanejší bek ktorým Columbus disponuje. Prajem rýchle vyliečenie.
26.11.2012 - 22:46:20
avatar
No áno, ale Ovi a Backs pôjdu ako tahúny tímu. A myslím si že skromnosť niekedy nieje zlá vec. Môžu len prekvapiť a obzvlášť Ovi. Každý o nom hovorí ako o upadajucej hviezde, ale podla mna sa vyšvihne na čelo, ked nie produktivity, aspon bude bojovať o najlepšieho strelca. A od Backsa čakám aspon 90 bodovú hranicu. Minulúsezónu kým sa nezranil mal priemer viac ako bod na zápas.
26.11.2012 - 22:38:40
avatar
Áno Shini to priznávam. Ale musíš povedať, teraz spravili pár trejdov + draft, čo im môže pomôcť dopredu. Neverím že by sa v tomto stave zastavili a nepostupovalo by dopredu. Tú sa začali lámať lady a tu si myslím, že sa niečo zmenilo. Aj ked výmena Ricka dopadla katastrofálne,myslím si, že zmeny ktoré v manažmente nastaly, tímu pomôžu. Ale aj tak si myslím že Howson mal byť dávno bez práce.
26.11.2012 - 22:08:05
avatar
Jake, taký priebeh očakávam aj ked sa začne sezóna. Na čele Bäckstrom z Ovim a hned za nimi Sid a Malkin. Ale myslím si a očakávam že ako náhle sezóna začne, aj ked dalšia, výtazom bodovania sa stane Sid.
26.11.2012 - 22:00:22
avatar
Mato, lenže ja ich neporovnávam, ja ich prirovnávam. A neprirovnávam ich posty ale porovnávam postup, ako sa St.Louis dostalo až tam, kde je teraz. A môj názor je, že sa tam môže dostať aj Columbus.
A no, dole Vancouver súhlasím, Edmonton očakávam že pôjde hore, Toronto ehm, prvom rade keby som bol GM tak by som riešil brankovisko. Pán Burke nemá moc na výber, Torontu sa nedarí, musí sa tam niečo zmeniť. A montreal? V prvom rade, tam sa už začalo robiť, získali srdciarov do tímu, uvidím ako im to pomôže. A tento rok aj slušne draftovali. Inak majú Montreal celkom slušnú zásobu mladíkov, bohužial vädšina z nich je menšieho vzrastu (okrem Tinordiho ak sa nemýlim). No Montrewal sa podla mna o niečo zlepší, základ v podobe výborného brankára majú, obrana mladá, ešte sa bude zlepšovať a útok tiež nemajú na zahodenie. Teraz do neho pridali silu takže stretnút Montreal bude zase o niečo viac bolieť.
26.11.2012 - 20:23:22
avatar
Tak isté zmeny nastali aj vo vedení Columbusu tak aj na tom sa zakladá môj predpoklad. A môj predpoklad je aj v tom, že celý tím pôjde úplne inou cestou ako doteraz. A myslím si, že dobre draftovať, ked máš k dizpozíci 3 volby v 1 kole draftu, tam musí aspon niečo výsť. Viem ako to všetko môže dopadnúť, ale ja si myslím, že tentoraz sa lady v Columbuse naozaj pohli. Teraz to tam pôjde naozaj inou cestou a tak si myslím, že zostáva jediné. Vyhodiť Howsona aby Columbus bol pripravený na to, čo ho čaká v budúcnosti. Proste teraz verím v to, že mužstvo sa zohrá, určité čiastočky do seba zapadnú, niekto začne hrať lepšie, iný možno horšie. K zohratému (ale neproduktívnemu) sa pridajú mladíci a prekvapenie môže byť na svete. Preto ja vidím budúcnosť v Columbuse celkom dobre. Možno nebudú najlepší, ale o dva, tri roky môžu prekvapiť
26.11.2012 - 19:56:06
avatar
Kuwo ale ja tu nehovorím o hned budúcej sezóne ale o sezóne na ktorú si ešte dva, tri roky počkáme. Ale ok beriem to. V istých veciach máš pravdu a z tebou súhlasím. Stále sa tu bavíme o brankároch, obrane a útoku.
Brankári sú možno není taký kvalitný (podla čísel ani Bobor) ale všetci dobre vieme že podla čísel sa moc riadiť nemôžme. A áno, brankári sú nevyspitatelný, to máš pravdu. Príklad Smith vo Phoenixe. Ale Mason podla mna nieje zlý brankár. O kolísavej forme tu tiež nehovorím kedže trvá už asi 3 roky, ale jeho aktuálna forma možno ukazuje že nieje dostatočne kvalitný. To môže byť ale spôsobené tímom v akom chytá a tým že je z cesty tímu sám frustrovaný. Iný brankári napr. Price chytal výborne v zlom Montreale, ale Price si udržal ajj úsmev na tvári,čo dokazuje ASG. Z novou cestou tímu sa možno ukáže aj Mason. A Bobor je mladý brankár ktorý má budúcnosť pred sebou a mnohý tu hovoria o veľmi dobrej budúcnosti.

Obrana: No Wisniewski je možno taký hráč ako si napísal, ale obrana je skutočná sila celého tímu. Obrana je najsilnejšou stránkov. A v obrannom pásme možno je nespolahlivý, ale smerom dopredu je asi najlepší. Čo sa týka hry na oboch stranách klziska, tak tam Columbus nemá nikoho kto je naozaj kvalitný. Ale majú kvalitných defenzívnych bekov a kvalitných ofenzívnych. Johnson je navyše hráč schopný nosiť uniformu. Hráč ktorý ked sa niečo nedarí, maká za celý tím. Odkedy ho Columbus získal, vyhral posledných 11 z 19 zápasov. Nehovorím že obrana bude královať NHL ale majú ju oveľa lepšiu ako ju mali pred tým. Tvrdšiu a šikovnejšiu.

Útok: možno nebudú najproduktívnejší, ale dôležité je, ako sa zohrajú. Predsa len tím je tímom až vtedy ked sa hráči zohrajú. Darmo tam budeš mať hviezdy, ked spolu nebudú vedieť hrať. A tým že nastrielajú najmenej gólov to len pomôže pri drafte. Mladíci sa budú zabehávať do NHL postupne a po čase sa zohratý útok stane aj produktivnym.

A paralela zo St.Louis je podla mna vo výkonoch pred tým a potom. Pred tým sa Bliues nedarilo ale potom išli rapídne hore. Áno získali hráčov pomocou trejdov a aj pomocov draftovania. Ale to isté robí aj teraz Columbus. Získal Sergeja do brány, Johnsona do obrany a do útoku Brandona, Arťona a Nicka. Draftovaly Murraya a budú draftovať aj dalej. To že doteraz neurobili nič neznamená že to tak pôjde aj teraz. Teraz spravili veľké zmeny ktoré v najbližších rokoch tímu pomôžu.
26.11.2012 - 18:51:44
avatar
Shini, k tvojmu vyjadreniu.

V bráne, áno nesú si zo sebou každý pár otáznikov. ALE: Bobor a Mason sú mladý, perspektívny brankári. Bobor, nebol jednotka Philly len preto lebo prišiel Briz. Proste podla mna, majú bránkovisko oveľa lepšie ako minulý rok. A Mason, ten je možno na ceste dole ale nemôžme mu vytknúť že jeho forma môže byť aj z toho v akom tíme chytal a ako sa ten tím aj prezentoval. Ak sa nemýlim, v prvých dvoch ročníkoch vychital Mason 15 krát nulu. To sú vôbec není zle čísla. Len odvtedy to ide (nie iba z Masonom) ale z celým tímom dole vodou.
Obrana je veľmi talentovaná a je to aj najsilnejšia stránka tímu.

Ale nemôžem súhlasiť z tvojim názorom že: tomu timu celkovo chyba nejaka myslienka, nejaky tvar, on potrebuje kompletnu prestavbu. Cely cas to bol tim Rick Nash plus krovie, bolo (a je) tam kopec hracov ktori su individualne skvely v ich poziciach, ale spolu ako tim mne osobne vobec neimponuju. V kolumbuse chyba system, a kym sa toto nevyriesi, tak niekolko slubnych prospectov ci zaujimavych individualit je malo Proste z týmto nemôžem súhlasiť. Áno celý čas to bol tím Nasha, ale ten je už preč! Už to jeho tím není a už ani nebude. Tím Columbus Blue Jackets už budú hrať úplne iný hokej. Preto si od NYR vypýtali aj takých hráčov. Vedeli že Arťom a Brandon im pomôžu spojiť tím. Oni sú není hviezdy ale pracanti do tretieho, alebo štvrtého útoku. A tmakahjú pre tím. Spájaju ho. Sú akýmsi lepidlom medzi hviezdami a nosičmi. Oni tímu pomôžu aby začal hrať ako tím a nie ako jednotlivci. Ja si myslím, že tento tím môže ešte prekvapiť rovnako ako prekvapil St.Lues Blues. Neverím že tento tím nemá žiadny hlbší význam. Verím v to, že tento tím bude o dva, tri roky veľmi silným tímom.

EDIT: laik dakujem za tvoj názor a takisto aj tebe Shini nič nevičítam, je to váš názor A laik, súhlasím. A áno, na Atkinsona som zabudol, ten môže byť takým esom v rukáve modrokabatnikov
26.11.2012 - 17:47:59
avatar
Tak peto, myslel som to ako u príklade St. Luis Blues. Ten išiel tiež veľmi hore. A pôjde tak aj dalej. Columbus si myslím že môže takisto prekvapiť. Blues išli hore tiež až po výmene trenéra. O dva, tri roky, sa môže stať to isté aj u Columbusu. Neviem prečo, tomuto tímu nejako verím. Neviem čím to je, ale verím im. Tento tím stojí pred novým začiatkom a ten môže byť ovela lepší ako iné začiatky.
26.11.2012 - 17:38:13
avatar
Potenciál v nich vidím pre tieto dôvody:

1. Tandem mladých brankárov: Mason a Bobrovskij sú mladý a podla môjho názoru dosť kvalitný brankári. Mason síce má kolisavú formu, ale nemôžme mu odoprieť v akom tíme doteraz chytal. Jeho forma môže byť aj z frustrácie, ktorý prechádzal cez celý tím. Bobrovskij je naopak na ceste hore a môže kludne vyzvať Masona o boj tímovej jednotky. Mladý rus už raz jednotku robil a darilo sa mu veľmi, veľmi dobre.
2. Veľmi dobre vyzerajúca obrana: Johnson,Wisniewski,Nikitin,Ťjutin, Aucoin a mladý Erixon, Moore a hlavne Murray. To je veľmi kvalitná obrana, či už teraz,a lebo z nádychom do budúcna. Má tam veľmi dobrých hráčov +Johnsonov entuzianizmus nakazí určite celý táňím, kedže on sám hrá tak, akoby bojoval vojne. Odkedy prišiel do Columbusu veľa sa toho zmenilo. Je to vodcovský typ a podla mna aj budúci kapitán. Obrana nepostráda šikovných bekov, ale aj tvrdých, defenzívnych býkov smerom dozadu. Má aj skúsenosti (Aucoin) a aj nádej do budúcna (predovšetkým Murray). O tejto obrane si myslím že ešte budeme počuť.

3. Útok je jediná slabina Blue Jackets. Ale aj tam sa dajú nájsť veľmi dobrý hráči. Najlepším hráčom je asi Václav Prospal. Aj ked je mu 37 rokov, minulý rok bol najproduktívnejší hráč Columbusu. Že to je nevýhoda a je to na zaplakanie? No možno áno, ale Prospal má bohaté skúsenosti a tie predá mladším hráčom. Najvädšou hviezdou do budúcnosti je maldučký center Ryan Johansen. Uvidíme ako sa mu bude dalej dariť, ale má potenciál hviezdy. Tvorca hry by sa mohol už túto sezónu stať najlepším utočnikom v radách modrokabátnikov. Dalej je tu tiež mladý Nick Folingo, veľmi dobrý hráč, ktorý sa nebojí pritvrdiť. Dalej sú tu nádeje do budúcna ako Jenner a Chaput, ktorý sa môžu presadiť už čoskoro. Pracanti získaný z NYR Brandon Dubinsky a Arťom Anisimov prispejú k lepšiemu bráneniu hviezd súpera, myslím si, že budú nastupovať aj v oslabeniach a už iba ich prítomnosť pomôže v kabíne získať vierohodnosť. Sú to pracanti ktorý makajú pre tím a ze ten sa vedia aj obetovať. A prave takých Columbus potrebuje. Dohromady môžu v slabšom mužstve Columbusu nazbierať viac bodov ako mali minulý rok v silnom tíme NYR. Takže ani útok nieje moc na zahodenie.

4. Jediné, čo by som zmenil je vedenie. Nechápem ako si mohol Howson udržať svoje miesto aj pre dalšiu sezónu. Vedenie je najvädšou chybou tohoto inak slubne vyzerajúceho tímu. Myslím si že časom, ked mladší hráči dospejú a starší sa ešte zlepšia (poprípadne slabších nahradia iný) pôjde tento tím podobne hore, ako St. Louis Blues. Samozrejme, to či to bude pod Howsonom a trénerom Richardsom, to si už nedovolujem odhadnúť. A aj preto, vidím v tomto tíme potenciál. Nieje na tom až tak zle, ako ho každý vidia.
A ešte som zabudol povedať, že v budúco ročnom drafte majú v prvom kole hned 3(!) voľby. A tak daleko nevidím, aby som mohol povedať, na koho sa tím Columbusu v drafte zameria. Ideálne by bola samozrejme 1 draftu, ale nehajme sa prekvapiť.

Slovak, pre tieto dúôvody si myslím že Columbus má budúcnosť. Možno so mnou nesúhlasíte, ale ja si myslím že o pár rokov pôjde rapíde hore.
26.11.2012 - 17:22:39
avatar
Pens, tvoj druhý odkaz mi nechce otvoriť a no ak by výluka trvala celý rok a volilo by sa tak ako pri poslednej výluke tak Columbus môže čakať veľmi príjemný draft aj tak ako som už písal, nebude trvať dlho a tento tím pôjde hore Potenciál v nom je a obrovský
26.11.2012 - 16:46:35
avatar
Uf, zaujímavé čítanie. Red Line Report je naozaj prvý, kto si myslí že MacKinnon nieje najtalentovanejší mladík pred draftom. Odporúčam prečítať, hoci neviem čo si mám o tom myslieť. Každý hovorí len o MacKinnon-novi a tak som trocha skeptik. A aj tak si myslím že MacKinnon bude 1 draftu
26.11.2012 - 15:53:29
avatar
Shini, Janus má obrovský potenciál, to že ho Tamba poslala do Europy nespravila nerozmyslene. Veľa ludí nadávalo na Tambu v tom ako využíva svoje klenoty v bráne, a mali pravdu, ale ohlade Janusa si myslím, že ak bude takto pokračovať, otvoria sa mu dvere do NHL. Ale v Tambe to nebude. Na jeho hre je videtlné že strávil nejaké roky v zámorí. Vie na sebe makať, práca z hokejkou je výborna, miestami až drzá. Pomáha pri rozohrávkach a dobre si pokrýva dolnú časť brány. Veľa krát je jeho lapačka rýchla ako blesk. Je to brankár, ktorý ked bude mať trolinku štastia, vyhnú sa mu zranenia, poprípade výkyvy formy bude na Europskom kontinente žiariť. A čo bude potom, to sa už uvidí. Veľa brankárov v EU žiarilo ale v NHL sa im vôbec nedarilo....Je to na nom, uvidíme ako sa chlapcovi bude dariť aj nadalej, ja mu držím palce a verím, že o pár rokov bude v NHL konkurentom Jarka Haláka a iných svetových brankárov
25.11.2012 - 18:44:36
avatar
BigJoe, o fans ti môžem pomôcť. Jake už ti poslal asi všetko čo potrebuješ, ale o fans neviem presne čo by si chcel vedieť. Mohol by som ti o nich niečo napísať a preposlať ti to na e-mail.

EDIT: Jake ty si mal sočku na 15 (?) strán? Ja teraz robím sočky hned dve, jednu zo SJL, to máme namiesto slohu. Tú máme mať na 5 až 10 strán tx. A potom u nás v škole robím súťažnú sočku a tá musí obsahovať 20 strán papierov a + prezentácia doplnená videami a všetkým čo k tomu patrí. takže teraz mám toho v škole veľmi veľa.
20.11.2012 - 23:20:44
avatar
Peto, aspon že si sa zasmial Ja som sa troška pomýlil, ale no čo, aj zasmiať sa treba ale asi som tu rozosmial vädšinu ludí Nevadí, z radostou aj nabudúce
20.11.2012 - 23:04:30
avatar
Ten Danov hit, úplna nádhera. Takéto hiti sú veľmi ťažké, ale na oko najkrajšie Veľmi pekne Dano, len tak dalej.
20.11.2012 - 22:55:33
avatar
ach bože, ospravedlnujem sa Som si to poplietol z Andrejom.....to je asi tým časom a tým že som nespal už asi 2 noci potom mi úplne preskakuje
20.11.2012 - 22:50:37
avatar
Peto nebol Markov zranený? BUd si to mýlim z iným hráčom, alebo som pozadu a on sa už vrátil na lad. Ale mne sa zdá že bol zranený nieje tak?
20.11.2012 - 22:45:25
avatar
Tak škoda že tu Kelly nieje, s ním sa vždy dá dobre pokecať A to, komu fandí vo futbale, toto naozaj netuším
20.11.2012 - 22:40:46
avatar
Tak prekvapili ma viaceré tími. Manchester,Bayern ale aj Šachtar. Od neho osm takú gólovu smršť nečakal. To si zaslúži len

< 1 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 ... 43 >

Krátke správy
Najnovšie články
Sýkora je jednou zo štyroch nádejí Rangers, ktoré si v tejto sezóne zahrali za HartfordPospíšil ešte len pred pol rokom debutoval v NHL a už je medzi najlepšie hodnoteným triomHonzek naberá kilogramy a myslí na povolanie: V príprave ho má pod palcom hráč NHL Týchto 5 skúsených voľných hráčov môže pomôcť tímom na vyššiu úroveň Blíži sa šialené vykúpenie zo zmluvy? Známy insider trvá na svojom Slafkovský klame v pase, tvrdí spoluhráč, ktorý sa snažil mladíkovi pomôcť Koľko budúcich členov Siene slávy hrá v tohtoročnom finále? Studenič zoči-voči brankárovi skóroval, ale druhý zápas finále nemal pozitívny koniec + videoBlues vraj dali tímom k dispozícii dvojnásobného šampióna Ex-skauta potešil Slafkovský hlavne zlepšením v jednom aspekte. Na Celebriniho nemá Oilers by na tri top hviezdy mohli vynaložiť 40 miliónov dolárov Žiaden Nečas či Zegras: Mohli by sa Canadiens zamerať na zisk týchto útočníkov? Výmena na spadnutie? Senators zintenzívňujú diskusie s tímami „McPrecenený“ vytvoril nový rekord NHL. Necháva za sebou Gretzkého! + videoCanadiens podpísali zmluvu s fínskym útočníkom, ktorý sa zviditeľnil aj na MS Flyers zalovili vo švédskej SHL: Upísali si lotyšského reprezentantaV minulosti viedol Tampu a Ottawu, v Toronte vydržal ako asistent len rok Oilers vyhnali „Bobbyho“ z brány, McDavid vytvoril rekord NHL pri drvivej výhre! Aspoň, že má Kanada stále curling? Novinár sa obul aj do McDavida a „Dry-saitla“ NHL naživo: Vráti Edmonton sériu na Floridu? Tipnite si!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies