Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

27.03.2018 - 17:13:58
avatar
Reakcia na: slovak, 27.03.2018 - 17:09:19
Má každý hráč, či už z NHL alebo nižšej zámorskej súťaže AHL, istú nomináciu na MS v prípade, ako ho oslovíte s ponukou reprezentovať? Tá kvalita súťaží v zámorí hráčom, ktorí v nich pravidelne hrávajú, presvedčivo určuje ich kvalitu. My budeme radi, keď hokejisti z NHL či AHL prejavia záujem a budú chcieť za Slovensko na šampionáte hrať. Tu vidime dalsi rozdiel medzi Satanom a Svehlocigerom. :s15:
∧ skryť ∧
Tak ten rozdiel je úplne vo všetkom, v každom jednom vyhlásení v každej jednej vete a v každom jednom rozhodnutí. Napriek tomu, že Šatan s Ramsay-om nemajú skúsenosti z vedenia repre tímu a Šatan ani s postom GM, tak si vedie zatiaľ priam skvelo. Veľký profesionalizmus a racionalita z nich vyžaruje, na rozdiel od spomínanej komickej Pato-Matovej dvojky, ktorá snáď nerozmýšľala ani deň dopredu a amatermizmus z nich bolo cítiť už od pohľadu.
23.03.2018 - 23:26:34
avatar
Reakcia na: , 23.03.2018 - 22:59:00
Mohol by v repre. dostat sancu aj M. Kytnar. V extralige hra celkom slusne a za pokus nic nedas, aspon v priprave.
∧ skryť ∧
Príde mi, že centrov typu Kytnár máme v repre dosť, na buly neoslní, vpredu tiež na medzinárodnej úrovni slabý, jediné plus je bojovnosť. Pre mňa sú adepti na centrovi Krištof,Marcinko,Rúžička/Roman,Marcinko,Sukeľ, prípadne Surový. V prípade ale, že by nám chýbal center na oslabenia a do 3/4. lajny pre zranenia, zlú formu alebo iné ospravedlnenky v tom prípade áno.
20.03.2018 - 09:45:07
avatar
Reakcia na: milobo87, 20.03.2018 - 08:41:05
Myslíte, že v obrane majú šancu aj mladšie ročníky? Z 20 napr. Bodák, ktorý je už asi aj voľný, ďalej Fehérváry, v ZV hráva dosť Zeleňák, v závere KHL sa mi páčil aj Hedera v Slovane, zo starších napr. Grman, Maier, Koch, Roman, Hatala, Romančík, Holenda... Aký máte názor na týchto hráčov? Keď si zoberiem, že do prvého zrazu bude asi voľný Gernát, Čajkovský, Kotvan, Baranka, Valach, Trška, Mikuš, Ďaloga, Sersen, Švarný, tak v obrane bude asi ťažšie dostať sa do nominácie... Zato v útoku nám hráči zatiaľ chýbajú. Tu sú voľní Réway, Šťastný, Tybor, Kudrna, Dauda. Ak by sa robila teraz nominácia, bolo by to treba doplniť aj hráčmi ako Skokan, Dej, Illo z ČR a hráčmi z nižších zahraničných súťaží (Takáč, Zagrapan, Lapšanský, Just). Ešte je tu Libor. Podľa vás by mal dostať šancu v príprave? Ja si myslím, že by mu prospelo už vypustiť túto sezónu a dať sa do poriadku zdravotne aj mentálne a od budúceho ročníka začať s čistým štítom. Pomohlo by určite aj nejaké jeho vyhlásenie k tomu zákroku, ktorý ho stál miesto vo Färjestade (čo ho môže fakt veľmi mrzieť).
∧ skryť ∧
No čo sa týka obrany Bodáka by som tam videl veľmi rád, je ideálna príležitosť ho vyskúšať kedže už má po sezóne, takže pevne verím, že sa táto šanca využije a uvidíme ho v príprave. Hedera a Zeleňák určite nie, jediný kto ešte by si zaslúžil šancu a rád by som ho v príprave videl je Feherváry. Z tých hráčov mimo juniorský vek nemá na MS úprimne nikto, vyskúšať možno tak Grmana ktorý sa vcelku presadil v CZ.
16.03.2018 - 20:33:49
avatar
Reakcia na: , 16.03.2018 - 16:44:48
No pri rocniku 2000 je to asi najviac opravnene. Aj ked to je na dlhu diskusiu zodpovednych ludi ci ich radsej budu tocit Juniorka-1.liga-Extraliga... tak ako Cesi... zohraty tim je zohraty tim... Uvidime, IMO u tohoto rocniku hadam nebude chyba ani jedno ani druhe...
∧ skryť ∧
Náš "zohratý tím" pravidelne nieje schopný mať dobré oslabenia ani presilovky, žalostné založenie útoku, slabé dostupovanie atď. V dnešnej dobe keď hráči kvalitu majú šancu dostanú a príde mi, že to je dosť stúpajúci trend dávat šancu mladým (konečne sme vyšli z praveku do stredoveku, ešte však čaká dlhá cesta)... a ak v projekte pokračovať, tak aspoň už bez Bokroša
15.03.2018 - 12:02:27
avatar
Chalani treba ale pozerať cez širšie súvislosti... Jasné ideálne by bolo do ligy zobrať späť Skalicu,Martin,Michalovce prípadne prešov mať 12-14 účastníkov, ale je celkom očividné, že na Slovensku nemôže toľko klubov na najvyššej úrovni pôsobiť. Je zbytočné to siliť len preto, aby to bolo slovenské... zároveň liga s 10 účastníkmi nieje úplne najideálnejší formát, hlavne keď je v lige tím ako Detva, v Žiline,Zámkov a Mikuláši tiež nieje prííliš veĺký divácky záujem bohužiaľ atď. Krajiny ako Poľsko a Maďarsko majú dosť vysoký potenciál čo sa týka diváckeho záujmu, napríklad poľsky Sanok v našej druhej lige, na zápasy chodí cez 1000 ľudí + prílev nových sponzorov, tieto tímy by určite dali šancu aj slovenským chlapcom a boli pre ligu prínosnejšie ako zadĺžené krachujúce kluby bez štadióna. Samozrejme neisť do toho bez hlavu, prijať kluby, ktoré majú zdravý rozpočet a štadión na nejakej úrovni, skrátka také, ktoré nás môžu posunúť ďalej. Pozerať sa na to s pohľadom na repre, že Maďari/Poliaci sú za nami zase nieje úplne najlepší pohľad, v ich tímoch by aj tak zrejme hralo dosť legionárov.

Čo sa týka pomarančov, už by táto rakovina nášho hokeja mohla konečne skončiť. To tu nieje nikto s kompetentných schopný nastavi´t lepšiu a racionálnu stratégiu pre našu mládež ?
13.03.2018 - 12:22:10
avatar
No Mikuš nieje žiadna výhra len keď sa pozrieme smerom na európu skutočne tu čo sa týka bekov nemáme moc na výber. Čajka,Ďaloga,Čerešňák a Starosta sú na tom celkom slušne, ďalej možno Graňák a Baranka, inak už asi nikto, kto by nejako vynikal z priemeru. Z našej ligy si neviem predstaviť moc komu dať priestor možno jedine Báčik, v českej Rosandič,Grman,Jánošík ale neviem či niekto z týchto mladíkov má kvalitu na MS
12.03.2018 - 15:22:49
avatar
Reakcia na: milobo87, 12.03.2018 - 13:11:31
Tak Šatan si môže pomaličky chystať nomináciu na úvodný kemp, pár hráčov už je voľných: Slovan - Sersen, Švarný, Hedera, Réway, Šťastný Sparta - Laco, Mikuš, Ďaloga, Kudrna Zlín - Illo NCAA - Húska, Buri, Dauda Z týchto hráčov by mohli v príprave dostať šancu hlavne Húska, Mikuš, Ďaloga, Réway, Kudrna a u mňa aj Dauda (v NCAA podobné čísla ako mal v minulosti Bubela)...
∧ skryť ∧
Zo Slovana nikto s vyššie menovaných preboha jedine so zavretými obomi očami Sersen. Illo je tiež fajn vtip 28 ročný "mladík", ktorý mal úplne biednu sezónu. Inak Húsku by som v príprave videl rád a Adam Dauda by mohol byť príjemné oživenie našej úvodnej nominácie, len si niesom úplne istý či vlastne môže reprezentovať slovensko, kedže od 15 rokoch je prakticky stále v USA až na jednú sezónu na Slovensku.
01.03.2018 - 23:36:28
avatar
Reakcia na: mirek74, 01.03.2018 - 23:11:21
Dal by som šancu v príprave aj Tvrdoňovy zo Ziliny je velmi šikovný hrač . Ked som sa pozeral tak vždy podal kvalitný vykon . Z extraligy ešte Krištof , Paulovič -ty by mali íst isto ... Hovorka , Svitana mozno aj Slovak , Mikuš , Spilar
∧ skryť ∧
Tvrdoň si to podľa mňa vôbec nezaslúži, nieje tak dobrý aby prevýšil ostatných adeptov + jeho povaha, ten by moc nepasoval Ramseymu. Paulovič,Sukeľ,Krištof,Lamper sú z našej ligy tutovka, Mikúš si pýta tiež pozvánku a radšej dať príležitosť mladým chalanom spoza mora ako Tvrdoňovi, ak dokáže budúcu sezónu že si to v hlave upratal a bude mať adekvátne výkony potom by som sa bavil o jeho nominácií.
01.03.2018 - 14:18:19
avatar
Reakcia na: pupo, 01.03.2018 - 14:16:05
Hudacek sa zriekol účasti kvôli očakávanému pôrodu manželky. Janus sa bohužiaľ tuto sezónu odstavil sám, to iste Gernat. Podľa mna mame s čoho vyberať v bránke a kedy keď nie teraz ich mame skúšať? Plánovať s hráčmi zo zámoria sa aj tak nedá, zranenie, playoff, výmena....
∧ skryť ∧
Gernát už začal v NLA hrávať podpísal zmluvu do konca sezóny a zdá sa že sa mu aj celkom darí, IT mal slušný a aj čísla.
01.03.2018 - 14:16:54
avatar
Reakcia na: adamrinda123, 01.03.2018 - 14:11:57
Janus je to iste ako Laco za repre chyta fantasticky ale v klube mu to nejde a Julo zase vyborne v klube ale v repre mu to az tak nejde
∧ skryť ∧
Za repre chytal fantasticky na jednom turnaji by som ťa poupravil a to pred viac ako 9 rokmi, proti Rusom dostal gól spoza modrej myslím alebo nejaký iný lacný, puky mu vypadávali, človek tŕpol pri každej šanci. Brať do úvahy polovičku zápasu so Švédmi kde už mali nahraté je dosť scestné.
01.03.2018 - 14:14:33
avatar
V obrane dostanú dúfam príležitosť mladíci Feherváry a Bodák ak budú k dispozícií, minimálne teda v príprave. Pri priazni okolností si viem predstaviť naozaj živú obranu na slušnej korčuliarskej úrovni.

Čajkovský,Ďaloga,Čerešňák,Graňák,Gernát,Bodák,Feherváry a pri troche šťastia Marinčín prípadne Jaroš, aspoň jeden z tejto dvojice keby mohol. V zálohe ostáva Baranka.
01.03.2018 - 14:06:56
avatar
Reakcia na: milobo87, 28.02.2018 - 23:06:38
Čo si myslíte o zložení brankárskej trojice na MS? Ja si myslím, že ideálnym riešením by bolo zobrať jedného brankára skúsenejšieho a k nemu dvoch mladých. Na miesto skúseného vidím najlepšie Haláka, z európy Konráda. Jeden z nich by mal ísť. Zvyšné dve miesta by mohli zobrať dvaja z trojice Rybár, Godla, Čiliak. Najtalentovanejších brankárov máme v NCAA/USHL. Ak by bol niekto z nich k dispozícii od začiatku prípravy, jednoznačne by ho mali zobrať. U mňa sú v poradí Húska, Durný, Hrenák, Tomek. Laco na OH nesklamal, ale určite už by mal prenechať miesto mladším. Hudáček už avizoval, že na MS nepôjde, Janus minulý rok príjemne prekvapil, ale teraz nechytáva. Budaj asi nebude k dispozícii, ale ani keby bol, tak nerozchytaný a po zranení by asi nebol extra prínosom. V prípade veľkej maródky či veľa ospravedlneniek by museli siahnuť tréneri už len do našej ligy, kde, bohužiaľ, ako jednotky vo svojich kluboch chytajú len štyria. Valent je asi najlepším brankárom ligy, Tomek už v tejto sezóne reprezentoval, Baroš má za sebou už i MS a Košarišťan naznačuje tiež celkom zaujímavý potenciál.
∧ skryť ∧
Čo sa týka brankárov v USHL/NCAA tak jediný, kto by mal na mužský hokej je Húska podľa mňa, nad ostatnými nemá príliš zmysel uvažovať. Halák by mohol byť príjemné oživenie ale nieje to nijako životne dôležité, chcel by som v bráne vidieť Rybára, ktorému bude kryť chrbát niekto skúsenejší, napríklad Konrád a ako trojka by šiel Godla/Huska. S Janusom nestrašte to je časovaná bomba v bráne, nervózny, kopec chýb atď. Posledné sezóny je úplne katastrofálny, Hudáček by bol tiež podľa mňa zbytočný, mohlo by vzniknúť dusno v kabíne. Nech si odpočinie a nechá uležať veci v hlave.
24.02.2018 - 15:20:21
avatar
Teší ma forma Faška-Rudasa ktorý sa po slabšom úvode celkom slušne etabloval a už celkom pravidelne boduje, neviete niekto akú má pozíciu v tíme ? V ktorej lajne hrá, či sa prebojoval už na presilovky a podobne ?
22.02.2018 - 13:47:40
avatar
Ja si viem predstaviť takúto zostavu:

Rybár,Godla,Laco/Konrád

Čerešňák-Ďaloga
Čajkovský-Jaroš
Baranka-Fehervary
Bodák,Gernát

Tatar-Mikúš-Pánik
Paulovič-Krištof-Jurčo
Bakoš-Bubela-Kudrna
Skalický-Marcinko-Lamper
Sukeľ

Predpokladán, že starší hráči, ktorí sa nedostali poväčšine odmietnu a zároveň starší hráči na olympiáde vôbec nepresvedčili. Nemôžeme vypadnúť treba dať príležitosť mladíkom. V príprave by som rád videl Rúžičku,Studeniča,Bučeka a Romana a snáď aj na MS ak by sa to podarilo.
20.02.2018 - 14:44:11
avatar
Reakcia na: 04lubo79, 20.02.2018 - 14:08:03
Dajte ešte ďalšie tipy, koho by mohol Ramsey v príprave vyskúšať
∧ skryť ∧
Treba dať v prvých troch útokoch jednoducho mladým kreatívnym hráčom, je vidno, že hráči ako Haščák,Marcinko,Surový,Cingel atď skrátka niesu schopní bodovať a dotiahnúť tím niekde bodovo. Môže sa nimi doplniť tím pre oslabenie a podobne. Ale nie vo vysokom počte, hráči ako Buček,Studenič,Roman,Krivošík nás môžu čo sa týka kreativity a nebezpečia v útoku dosť posilniť. Pokiaľ sa to teda vhodne zloží.

18.02.2018 - 13:16:44
avatar
Mńa by zaujímal výkon brankára však v každom zápase proti nám súperi mali dosť výrazne nížšiu početnosť strelby napriek tomu sme dostávali strašne veľa gólov.
18.02.2018 - 13:15:27
avatar
Reakcia na: Marek stifi, 18.02.2018 - 12:45:39
Mohli by nasadiť Rybára .
∧ skryť ∧
Prečo Rybára ? Nebyť Konráda prehráme so Slovincami potupne o 3-5 gólov
06.02.2018 - 19:59:56
avatar
23 rokov nieje veľa na to aby sa presadil v kvalitnej európskej lige, na NHL to je neskoro ale tak o tej zrejme v súvislosti s ním nikto nerozmýšľal. Práveže v posledných rokoch pri útočnikoch už nieje taká dôležitá výška, čím ďalej tým viac sa presadzujú aj subtilnejší agílni hráči. Koyš mal jednú dobrú sezónu u mužov, netreba z neho robiť nejakého skvelého hráča. Sukeľ je pre mňa zaujímavejší hráč, len mám pocit že by potreboval sa už posunúť vyššie.
06.02.2018 - 10:13:27
avatar
Reakcia na: Tokyman, 05.02.2018 - 21:40:16
Kto by podľa vás mal mať na drese \"C\" a aj \"A\" ? Podľa mňa budú mať C - Ladislav Nagy A - Tomáš Surový A - Dominik Graňák / Ivan Baranka / Tomáš Starosta U prvých dvoch si myslím že to už majú isté.
∧ skryť ∧
Osobne si nemyslím že sa Laco hodí na kapitána, má moc horúcu hlavu skôr Surový/Graňák prípadne Starosta
05.02.2018 - 19:29:39
avatar
Reakcia na: tomo sapiens, 05.02.2018 - 19:23:54
Ale aby sme moc neodbáčali od začatej diskusie. Prečo nemáme hráčov čo by skautov zaujali? Lebo mne ich kedysi dokázali predvedčiť, že Valábik, Mihálik a tak sú supertalenty. Aj dnes keď sú slováci draftovaný vysoko ako napr. Daňo, alebo Jurčo tak ich výkony (okrem nováčikovských sezón) sú na zaplakanie. Nehrajú špatne, ale na NHL je to málo. Môžme vyplakávať, že čech hrajúci juniorku vo vlastnej krajine je draftovaný, ale my tento kredit nemáme. Keď nám hráčov nevychovajú v zahraničí tak ich jednoducho nemáme. :s30b:
∧ skryť ∧
Zase ale netreba robiť z Dańa a Jurča nejaké výnimočné prípady, podobných hráčov, ktorí boli draftovaní a nepresadili sa je strašne veľa, prípadne aj takí čo boli draftovaní vyššie a nepresadili sa ani tak ako Jurčo s Daňom. Problém je že máme tak málo hráčov bojujúcich o NHL a tým pádom sa to aj citlivejšie vníma no.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 41 >

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies