Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

05.02.2018 - 16:23:32
avatar
No podľa môjho názoru je najväčší problém v drafte naších za prvé väčšinou podpriemerné korčuľovanie a z toho vyplývajúca neschopnosť robiť na ľade rýchle rozhodnutia, za druhé veľmi slabá tvorivosť našich hráčov. Príde mi, že od mala sú zväzovaní taktikou a kladením vysokého dôrazu na výhry potom sa boja tvoriť a kaziť. Žiaden tím NHL nebude draftovať hráča ktorí vie len vyhadzovať puky z pásma a hrať na istotu. Chlapcom je treba zdvíhať sebavedomie, pracovať s nimi, dať im príležitosť u mužov, všetci vieme veľmi dobre ako to pomohlo Studeničovi,Bučekovi,IVanovi či Černákovi s Bondrom, tento rok Kelemen a dalo by sa pokračovať.
04.02.2018 - 17:22:08
avatar
No čo som Lišku videl tak podľa mňa má korčuľovanie na slušnej úrovni, je to taký komplexný hráč. Zahrá dopredu aj dozadu, podľa mňa si ho niekto vyberie. Tých 4 hráčov aspoň mať budeme, neverím skrátka že sa zopakuje minulý rok.
04.02.2018 - 14:01:03
avatar
Neverím tomu, že by 98čka zo slovenskej juniorky mala čo i len 1% šancu na draft. To koľko ma kliknutí na elite je úplne jedno. V každom prípade ak by bol Okuliar draftovaný bol by to pre mňa obrovský šok, samozrejme by som bol rád ale som v tomto veľmi skeptický.
04.02.2018 - 11:10:28
avatar
Reakcia na: slovak, 04.02.2018 - 10:36:01
Brankari spokojnost. Julo nikdy v repre nepodrzal, zatial co Laco bol vzdy oporou. Potesil Rybar v pozicii trojky (snad na MS pocestuje spolu s Ciliakom a Godlom). V obrane mi vadia Mikus a Valach (zial lepsich nemame - Meszaros, Janosik, Rosandic su na podobnej urovni, Gernat ma katastrofalnu sezonu, Fehervary na to zatial nema). V utoku by som nebral Hascaka a Olveckeho. Hascak sa minuly rok tvaril ako majster sveta a na MS vyhorel ako fakla, ked spaloval tutovku za tutovkou. Olvecky na medzinarodne forum zial nema, na OH duplom nie. Obrovska skoda Viedenskeho (zrejme nie je uplne fit), s ktorym som ratal do prvych dvoch utokov. Avsak koho namiesto nich? Stastny, Skalicky, Hrnka? Na OH taktiez nemaju. Zlozil by som to teda takto: [B]Kudrna - Surovy - Bakos[/B] (Surovy ma na kridlach dvoch najlepsich strelcov) [B]Nagy - Marcinko - Hascak[/B] (\"kosicka line\", ktora by mohla solidne fungovat) [B]Hovorka - Kristof - Paulovic[/B] (line zdobena kombinaciou v rychlosti) [B]Bubela - Cingel - Lamper[/B] (skvela energy line, ktora vie skorovat) (Olvecky, Sukel) .......................................................................................................................... [B]Baranka - Cajkovsky Granak - Ceresnak Daloga - Starosta[/B] (Mikus - Valach) Kazda obranna dvojica ma vo svojom pare jedneho skuseneho obrancu nad 30 rokov. .......................................................................................................................... [B]Laco Konrad Rybar[/B]
∧ skryť ∧
Skalický by sa tam nestratil, mne sa vždy v repre drese páčil a ako jeden z mála slovákov sa mi páči aj v Slovane. Nevadí mi nejako extra, že ho nezobrali ale úplne v pohode si viem predstaviť Viedenského so Skalickým za Olveckého s Haščákom. Som však strašne zvedavý na ZOH, ako vypália hráči, pre ktorých to bude riadny krst ohňom. Dosť zlé je, že Marcinko vynechal zopár zápasov (neviem prečo) Surový je úplne z formy a Olvecký mi príde dosť pomalý. Naopak pozitívom je Sukeľova stúpajúca forma.
30.01.2018 - 18:45:09
avatar
Reakcia na: Zidan, 30.01.2018 - 14:20:56
\"Slovensku rastie v zámorí ďalší obrovský talent a hráč s veľkým potenciálom.\" to snád nieje možné...
∧ skryť ∧
Je to smiešne no, 20 ročný útočník v NAHL, ktorý ma necelý bod na zápas. Ako nech sa chalanovi darí a spraví peknú kariéru, ale žiaden obrovský talent to nieje. Uvidíme čo na univerzite, ak sa teda na nejakú dostane.
28.01.2018 - 21:16:02
avatar
Reakcia na: johan1232, 28.01.2018 - 20:06:52
no ak si dnes kukal Trencin-Nitra na STV2 tak Lawson to urobil naschval a dostal len 2 minuty... keby platil gol tak bohvie ako by to pokracovalo a mozno by Trencin ziskal aspon bod a mozno by ich to nakoplo a vyhrali by ale presne naopak dostal len 2 minuty a potom dostali gol na 2:0... podla mna tento dnesny gol kde Lawson posunul branku mal platit aj ked pravidla su pravidla ja by som to zmenil
∧ skryť ∧
Na druhej strane to máš ako keď hráč zasúva do prázdnej a obranca mu zahákuje hokejku a dostane tiež 2 minúty no. Áno fakt to naštve, je to veľmi nefér, ale keby sa zavedie technický gól za úmyselné posunutie brány zase by mohli nastať opačné sporné situácie.
28.01.2018 - 19:32:40
avatar
Reakcia na: Marek stifi, 28.01.2018 - 19:02:18
Boli by ste za to ak by brankár úmyselne posunul bránu namiesto dvoch minút by bol technický gól . Ja by som bol za.
∧ skryť ∧
Ja by som bol určite proti, predsa len niekedy je to sporné, či to bolo naozaj naschval alebo len blbá náhoda. Skôr by som za to asi dal vyšší trest napríklad 2+2
28.01.2018 - 18:51:14
avatar
Reakcia na: Marek3566, 28.01.2018 - 17:43:01
Tie kluby sú Michalovce, Skalica, Prešov a Topolčany. S Dubnicou som rátal v priebehu najbližších rokov. K HC BA sa nejdem vyjadrovať, tam to neviem odhadnúť či im nadšenie vydrží.
∧ skryť ∧
No kiežby sa to naplní a vzniknú z nich konkurencieschopné kluby pre Tipsportligu.
28.01.2018 - 16:20:37
avatar
Reakcia na: balasic, 28.01.2018 - 15:19:53
Teraz mi napadli MS U20 2014. Pokiaľ viem, tak najlepším hráčom do budúcnosti mal byť Luža a najslabším jeden z hráčov ako Valjent, Dinda, Kečkeš, mám pravdu? Luža sa takmer vytratil... Momentálne prežíva najlepšiu kariéru podľa mňa spomínaný Dinda. Teraz neviem, či bol vtedy podceňovaný, alebo vôbec nehodnotený hráč? Pretože nejako produktívny nebol, ale to neznamená, že nebol v tom čase kvalitný hráč... Ak tu je niekto taký, kto sa do toho vyzná, tak by som to veľmi rád vedel. Poznám ho osobne, a preto by som niečo viac vedel. :-D
∧ skryť ∧
No čo sledujem popradských fanúšikov tak Dindu považujú za jedného z najslabších obrancov v ich tíme. Kečkeš už hrá na poloamatérskej úrovni, kto vie či sa v budúcej sezóne nevráti aj do Dubnice . Pamätám si ho, ale že bol úplne hrozný na MSJ. V každom prípade to Luža aj najďalej dotiahol, napriek tomu koľko zraneniami už prešiel hral KHL, v extralige tiež nehral zle a momentálne ma slušné čísla v českej druhej lige, ktorá je kvalitatívne na úrovni našej extraligy.
28.01.2018 - 15:03:57
avatar
Reakcia na: balasic, 28.01.2018 - 13:45:53
Nemyslím si, že HC Bratislava patrí do extraligy. Aj keď ako ste písali, že je tam veľká návštevnosť, to neznamená že má hrať najvyššiu súťaž. Pozrite sa na Humenné aká tam bola v minulej sezóne obrovská návšteva a vidíme ako dopadli. Skôr by som bral Skalicu, Michalovce, alebo Prešov. Aj keď je pravda, že máloktorý klub má peniaze na vyššiu ligu a aby sa tam udržal dlhšie ako 2 sezóny. Najväčší potenciál vidím asi v Michalovciach a Skalici, no som zvedavý ako to dopadne v baráži.
∧ skryť ∧
Ja práveže v HC Bratislava vidím slušný potenciál, neviem kto je vo vedení ale Bratislavský kraj je bohatý a popravde pokiaľ má vo vedení slušných ľudí, tak sponzor dá radšej peniaze tam ako Slovanu na čele so Širokým,Šteflom atď. Pokiaľ teda ide o slušného podnikateľa zo Slovenska. Je to naše hlavné mesto, dva kluby tam môžu v pohode vyžiť. Kto vie ale ako to so Slovanom dopadne po tejto sezóne.
28.01.2018 - 12:53:47
avatar
Reakcia na: Marek3566, 28.01.2018 - 12:42:20
Ambíciu postúpiť má 5 klubov a oproti minulosti sú kluby stabilizovanejšie. Jediné kluby, ktoré fungujú na poloamatérskej úrovni sú Trnava a Považská Bystrica. Dúfam, že o rok pôjdu preč Zámky B a do ligy sa prederie martin a Púchov ( kde sa hokej buduje postupne už pár rokov) a 1. Liga bude cekom kvalitná a budú tam pôsobiť zaujímavé kluby.
∧ skryť ∧
5 klubov má ambíciu postúpiť ? A to vieš odkiaľ ? Viem že HC Bratislava vyhlasovala, že sa chce postupne etablovať v prvej lige a potom sa uvidí. V Michalovciach sa minulý rok ani nevedelo, či sa bude hrať, keď odišiel GM a nemali realizačný tím. Prešov na to podľa mňa nemá prostriedky a nikde som nevidel vyhlásenie, že by chceli bojovať o extraligu. Dubnica tiež nepredpokladám, že by extraligu momentálne utiahla, sám som z Dubnice a nikto tu o ambícií na postup nehovorí. Mohli sa veci zmeniť, ale nič som nezachytil.
28.01.2018 - 11:59:28
avatar
Reakcia na: johan1232, 28.01.2018 - 11:49:36
tak ja by som hlavne zrusil baraz... posledny aicky vypadava do prvej ligy a prvy z prvej ligy po ZČ postupuje aicky do tipsportligy a ked by chceli silou mocou tu baraz tak kludne nech hra predposledny z TL s druhym z prvej ligy a inac celkom zaujimavo si to napisal len neviem ci sa nieco podobne presadi ale aspon tu ligu rozsirit urcite o Skalicu dufam ze aj Slovan v sezone 2019/2020 lebo tento rocnik zacnu asi este v KHL a ako pisal elbarto jeden tim z vychodu ja by som si najviac prial MI kedze tam chodim na hokej kazdy zapas a ten stadion vyzera fakt pekne a prvy domaci zapas na zrekonstruovanom stadione bolo cez 4000 ludi potom proti Dubnici bolo cca 2500 a na posledny zapas na Trnavu bolo len nieco okolo 1600 ale myslim ze na Presov, Skalicu bude vzdy vypredane a postupom do tipsportligy by bolo vzdy full co v pripade tohtorocnej baraze cakam kazdy zapas plnku
∧ skryť ∧
Tak baráž je fraška už len z toho pohľadu, že žiaden tím z prvej ligy nemá ambíciu postúpiť do extraligy. Kluby v prvej lige prežívajú zo dňa na deň bez nejakej dlhodobejšej stratégie. Som zvedavý či Detva dokáže finančne utiahnúť viac ako jednu sezónu, pretože lige nedáva nič. Čert ber štadión, to by sa možno ešte nejako dalo zrekonštruovať, ale tam je nulový záujem ľudí. 500 divákov je snáď nadpriemer. Pravda no, Skalica,Bratislava,Martin,Michalovce/Prešov so zdravým hospodárením by boli výborné. Ja by som sa popravde však v momentálne situácií ani nebránil zobrať dva kluby zo zahraničia, mohlo by to byť zaujímavé pokiaľ by mali dobrý rozpočet. Osobne si myslím, že by lige dali viac ako niektoré tímy čo ju hrajú.
28.01.2018 - 11:06:08
avatar
Reakcia na: adinko, 28.01.2018 - 10:58:00
Plne sa stotožňujem s poslednou vetou.Zvyšok tvojho príspevku(mimochodom obsahovo stokrát poprežúvanom)je v kontexte odkazu toho môjho, úplne zbytočný...
∧ skryť ∧
Tak vysmievaš sa tým, ktorí ho podceňovali a ja píšem, že to bolo viac menej oprávnené. Jasné nie úplne pekné voči chalanovi, ale jeho výkony kritike zodpovedali. By ma zaujímalo aký si mal názor pred šampionátom ty na neho, či si mu veril ako jednotke a považoval ho za kvalitného golmana.
28.01.2018 - 11:03:21
avatar
Reakcia na: maresmo, 28.01.2018 - 00:17:09
Chcel by som dat navrh zmeny formatu zakladnej casti nasej tipsportligy. Zaujimaju ma vase nazory ako by to mohlo vyzerat. Ja by som bol rad keby v extralige zase hral slovan skalica a aj martin a myslim zeaj presov so svojim 5000 stadionom ma potencial. Ale podme na herny system: Takze system by mal byt co najviac motivujuci, aby v co najviac zapasov o nieco islo. Moj napad na format ligy je: 12 teamov by najprv do pol novembra odohralo 22 kol kazdy s kazdym doma, von. Potom by sa muzstva delili do troch vykonnostnych skupin po 4. Tam by sa systemom doma von kazdy s kazdym odohralo 6 zapasov. V kazdej skupine by prvy dvaja postupovali vyssie a druhy dvaja klesli o skupinu nizsie. takto by sa to zmenilo 5 krat cize by sa dokopy odohralo 52 kol(22+5x6). Posledne dva tymy na konci by hrali baraz s prvou ligou. teamy na 9 a10 by sezonu koncili. Prvy osmi by isli do playoff. Myslim si ze by to mohlo fungovat alebo ake mate napady urobit zakladnu cast pritazlivejsiu?
∧ skryť ∧
Nápad to je určite zaujímavý, problém je, že už teraz máme problém nájsť vôbec 10 konkurencieschopných tímov, ktoré sa dokážu uživiť a neprodukovať dlhy, ktoré ich postupne dobehnú. Nehovoriac o diváckom záujem Žilina,Detva,Zámky,Mikuláš všetko tímy kde je sviatok ak prekročí návšteva 1000 divákov. Košice,Dukla,Bánska,Nitra tam chodí aspoň cez 2000 ľudí pravidelne. Zvolen a Poprad sú tak niekde medzi ale tiež tie návštevy priemerné sú slabučké. Ja by som bol najradšej keby ožije Martin, HC Bratislava sa postupne rozbehne do väčších rozmerov a postúpi do extraligy a ešte jeden klub z východu buď Michalovce alebo Prešov. Škoda, že na východe niesu prostriedky, pretože tam sú haly pekné napríklad Spišská a Michalovce majú pekné nové respektíve zrekonštruované arény.
28.01.2018 - 10:28:11
avatar
Reakcia na: adinko, 28.01.2018 - 06:40:09
USHL Piatok:Buček 2+1/2.hviezda Valach 0+1 Durný 23/21 Sobota:Durný 15/15/1.hviezda Buček 1+1 Pospíšil 17TM Durný,podľa niektorých,citujem ,,najslabší brankár v histórii projektu\", zatiaľ na parádu aj v USHL.Čo ,,páni odborníci\"? :-D
∧ skryť ∧
No zase netreba z neho robiť nejakú hviezdu, neviem ako chytá v USHL nevidel som zápasy, MSJ mu celkom vyšlo aj keď zlomový moment v zápase s Fínskom bol hlúpy lacný gól, ktorý šiel úplne na jeho vrub. V extralige to bola tiež dosť veľká bieda, videl som niekoľko zápasov a chytal vyslovene slabo, vôbec nepôsobil technicky dobre. Ja mu prajem nech sa presadí a vyrastie z neho kvalitný brankár, nech sa mu v zámorí darí atď, ale ešte by som moc nekričal
28.01.2018 - 10:16:44
avatar
Ja napríklad nesúhlasím že by vo Zvolene Kelemen nedostával príležitosť. Hráva v tretej lajne, Michal Ivan hrával presilovky aj oslabenia. Akurát tam boli dosť veľké výkyvy no a v tom by som videl problém, mladíkovi niečo nevíde alebo privedú posilu a hneď ako prvý stratí svoje miesto a pozíciu. Práve to je najväčší problém v našej lige, veľmi malá trpezlivosť s trénermi, hráčmi atď. Mladý dostane pár minút v 4. lajne , veľmi málo tímov je schopných dať mladým vyššiu pozíciu s kvalitnejšími spoluhráčmi, to je asi najväčšia škoda. Kopec zbytočných, nekvalitných legionárov, ktorí hrajú na pol plynu a len pre výplatu kedže im už nejde o žiadnu budúcnosť. Ďalší veľký problém je, že trénerom,majiteľom, manažérom to je jedno chýbajú gule posadiť, preradiť hráčov s menom a dať šancu napríklad šikovnému mladíkovi. Je to ale celé o spoločnosti a o ľuďoch ktorí ten hokej robia no, často vidia len výsledky a biznis, prípadne svoje ego.
23.01.2018 - 13:42:13
avatar
Reakcia na: johan1232, 23.01.2018 - 13:15:08
pred 1-2 mesiacmi tu kazdy hovoril ze Ivan bude na 100 percent draftovany :( bol som aj ja medzi nimi ale nejak tomu uz prestavam verit :(
∧ skryť ∧
Ja tomu verím stále, že bude draftovaný. Spolu s Liškom,Romanom a Feherom sú to pre mňa tutovky.
22.01.2018 - 21:30:43
avatar
Reakcia na: peto10, 22.01.2018 - 21:20:43
Z nekandidáta na draft sa dobrým finishom nevyšhvihneš do tretieho kola. Cehlo by bol draftovaný aj bez takého záveru sezóny. Dúfam, že Šatan bude mať gule zobrať aspoň dvoch-troch hráčov z tejto dvadsiatky na MS.
∧ skryť ∧
Myslel si asi MS a ja verím a dúfam tiež, predpokladám že bude aj dosť odmietnutí, takže priestor snáď bude.
22.01.2018 - 21:12:04
avatar
Reakcia na: slovak, 22.01.2018 - 20:22:20
Optimista: Roman 1. kolo Fehervary 2./3. kolo Liska 5. kolo Bodak 5. kolo Pospisil 6. kolo Bucek 7. kolo Hrehorcak 7. kolo Hrenak 7. kolo Pesimista: Roman 4. kolo Fehervary 6. kolo Realista: Roman 2. kolo Fehervary 4./5. kolo Bodak 7. kolo
∧ skryť ∧
Podľa mňa Roman pôjde v prvom kole jednoznačne. Pri obrovskom pesimizme druhé. Neviem teda ako je tento rok draft našlapaný, ale dlho sa mi nepáčil náš mladík tak ako práve Miloš Roman.
22.01.2018 - 21:10:56
avatar
Aj tak si myslím, že ste strašní pesimisti. Liška je veľmi zaujímavý typ hráča pre skautov a verím že bude draftovaný. Ivan nápodobne, konštruktívny obranca s dobrými parametrami, v kanadskej juniorke sa nestratil hneď po prechode v podstate sa ešte aklimatizuje a už pravidelne boduje, hral za mužov už nejakú tú sezónu na MSJ tiež nesklamal, dobré korčuľovanie skrátka všetky aspekty pre draft. Pospíšil má tiež určite svoje kúzlo, hrá tvrdo, je šikovný, dobre korčuluje a je relatívne mladučký, plus je center, podobné typy majú v amerike radi. Dalo by sa pokračovať OVečka,Buček,Bodák,Krivošík,Hrehorčák všetko sú to hráči ktorí kludne môžu byť draftovaní, sú šikovní a už len záleží od klubov či sa im zrovna daný hráč bude hodiť, respektíve ho budú chcieť. Chalani išli s kožou na trh do Kanady/Ameriky a vôbec sa nestratili, majú vcelku slušné sezóny a ja verím, že im bude odmenou draft. Pre mňa je pesimistické čislo 3-4 realistické 5-6 a optimistické 7-8.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 41 >

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies