Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
11. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
12. 05.
kurzy
00:30info
BOS
FLA
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

13.06.2018 - 22:23:08
avatar
http://www.hokejportal.net/?q=clanok/vv-szlh-schvalil-trenerov-juniorskych-reprezentacii-pri-20-tke-bokros/83183

Nikdy by som syna nedal na hokej.

Trener je velmi dolezity. Najdolezitejsi pri malych detoch. Ja osobne keby som mal moznost do 8-9 rokov by chodil na gymnastiku. Len u nas to nik nerobi. Len moj syn ma stastie,ze mal dobreho trenera - mladeho,este hraval aj futbal - vystudovaneho. 4 roky snimi robil a zacali vyhravat turnaje. Nebol zaplateny odisiel(on ich rok trenoval aj ked bol uplne nezamestnany, bez prace). Maly klub malo deti - budes podplacat nezamestnaneho? Ako je to v Kosiciach?

Dnes v tom rocniku maju plno deti(my na turnaje chodime vlastnymi osobnymi autami - hraju 4 ci 6-8 deti - trenuje viac asi raz tolko - kolky chodia na turnaje deti vsetky co mozu a rodicov dvakrat tolko) . Vyhravaju turnaje. V kosiciach pred vianocami nas tam bolo asi patnast futbalistov a dvadsatpat rodicov a surodencov.

Je mensina klubov alebo drustiev - kde ich rodicia podporia aj v hladisku - ci uz skandovanim,ci len pritomnostou. Mne bolo luto deti klubu usporiaduceho,co vo velkom meste tam nemali -poprad- velka hala,v podstate nikoho.

Mam rad hokej. Hokejisti su ti inteligentnejsii.

12.06.2018 - 22:53:03
avatar
Minuly rok -nemali hracov. Kamarat z petrzalky ze to daju, hej dali. Tento rok. Ja ani fanusikov nelutujem nech si to vyzeru. Lebo je to presne to iste ako inde na Slovensku. pernamentar slovanu ta len ojebu ako to to niekde je aj inde na slovensku - v tvojom klube je to na sedem percent.
04.06.2018 - 00:47:35
avatar
Prečo nemáme talenty?

„Komplikovaná i jednoduchá otázka. Trénerov ovplyvňujú bohatí rodičia, ktorí tlačia svojich miláčikov. Všetko to deformuje atmosféru a charakter športu. Keby som mal takú moc, pred rodičmi zamknem štadión, nech sa trénerom nemiešajú do roboty a naložia si svoje ratolesti do džípov až vonku. Keď je tatko sponzor klubu, synček má isté miesto v presilovke.“
https://sport.aktuality.sk/c/339944/vincent-lukac-ani-v-kosiciach-sa-nestal-prorokom/?AT=wgt.hp_hp-sport-najcitanejsie.c.x...B.&utm_source=aktuality.sk&utm_medium=zona-hp&utm_content=box-sport-hp&utm_campaign=cross

Takze mame nezaplatenenych a uplatnych trenerov. Teda takto fajn funguju kluby.
-
Ked som tu pred tromi,styrmi rokmi pisal - ze moj syn hra futbal. Za posledny rok vyhrali turnaj v KE(kde boli najlepsie KE druzstva a z okolia) v Presove, v Poprade a v sobotu v Zakopanom. Deti sa naucili hrat a vyhravat. V Humennom im nevysiel turnaj.

Cim to je?
Revúcka dominancia
O dva týždne neskôr mládežnícky klub pripravil pre kategórie U9 a U11 Medzinárodný halový turnaj FAM Poprad, kde sa opäť prestavili aj prípravky z Poľska –Górale Nowy Targ, Albertus Krakow, UKS 2 Zakopane. Okrem domácich FAM-károv ich doplnili aj Revúčania, ktorí suverénnym spôsobom dominovali v oboch vekových kategóriách. Prekvapujúco stratili iba dva body a svojim súperom nastrieľali až 26 gólov. Popradčania v kategórii U9 obsadili tretie miesto, no v U11 skončili poslední. Najviac gólov v U9 strelil Adrian Mikulec (UKS 2 Zakopané), najlepším hráčom sa stal Matej Hudec (Revúcke Sršne) a brankárom Adrián Cseni (FAM Poprad). Medzi strelcami U11 vynikal Karol Metel (Albertus Krakow), medzi brankármi Mikolaj Bziabiak (UKS 2 Zakopane) a najlepším hráčom turnaja sa stal Tomáš Galovič (MFK Revúca).

Alebo.
http://www.fampoprad.sk/clanky/19-05-2018-poprad.htm

V Revucej hrac rocnika 2005 nieje ziaden(lebo miestny klub na nich kaslal). 2006 uz hraju sutaz. 2007 vyhravaju tie pohare. Cim to je? Lebo klub mal v prdeli deti. Deti su a makali by,len im dat prilezitost. Tie mladeznicke spolky futbalistov - su spolky rodicov.

Teda vinco som rad,ze nemas tu moc. Lebo sefovia klubov to to robili tak ,ze nebude nic. Ze nieco moze byt ,tak tam aj za male peniaze - len na zaklade rodicov.

V hokeji a korupcia? Si to rieste. Nejde vam o vysledok ,o atmesferu druztva(snami chodia na zapasy aj taky co si nezahraju alebo par minut,aj ich rodicia - ked je dva nula naskakuju nahradnici a ti daju este ten treti) - si to jebte. Nech sa paci. Vam sa to asi paci . Inak ako Revuca moze vyhravat turnaje? Nam sa tu urodili genialne talenty? Trosku pravdy natom je,ale ze inde to musi upadat.
29.05.2018 - 23:47:51
avatar
Slovan je verny obraz Slovenska. Z toho zleho Slovenska. Vo vsetkom. Rovnaky majitel. Rovnake sposoby.
Rovnako im ide o sport ako Slovensku janeviem ... O deti a mladez im nejde ... ako statu nejde o to co ma robit. O hokej tiez nie. O fanusikov? Tiez nie, tiez stracaju - inteligentnejsi sa na to vykaslu. Korupcia - ze vyberiem aj od hraca aj od agenta. Ojebavam koho ,klub vadi to majitelovi? Fanusikom? ci sponzorom.

Fanusikovia. Vidite medzi nimi rozdiel ako medzi fanusikmi Slovenska - co sa o tom hrdia. Lubim milujem Slovensko a voli Smer ,SNS, LSNS a rusku ligu.

Vyhadzov Draxler a Ziman mi tiez prisli podobne. Ano obaja odstupili.

Iste by sa tam dalo najst viac prinajmensom podobnosti.

Slovan na KHL nema peniaze. Vacsinu by mali platit fanusikovia - nemaju na 40 eurove vstupne. A kedze sa este dost velka cast ukradne, a sponzori sa k tejto najlepsej znacke na Slovensku asi nehlasia - nechcu platit. Tak..
20.04.2017 - 23:06:01
avatar
Ja len poznamku po case.

Nasi vedia korculovat a co robili tretiu tretinu? Nekorculovali - bez pohybu sa neda hrat.

Podla mna gol nemal platit,lebo ho tam kopol.

Ja nechapem - akoze napadajuceho utocnika co ma ist po obrancovi s pukom a otoci sa pred brankarom naco to robia? Naco tam zastane tam puk nebude? Preco nejde po tom obrancovi? Keby siel ponom by ho dostal pod tlak - horsia rozohravka, ci mohol vybojovat puk. Nas gol v predlzeni.

Pritom ako si to viem predstavit a ako sa to ma robit je nas prvy gol. Tam to vyslo vsetko super. Jeden hrac vybojoval puk - pre mna to je najdvolezitejsi hrac. Posunie dalsiemu a ten dalsiemu co da gol. Vsetci traja to spravili super,ale bez toho co to vybojoval by gol nebol.

-
Nasi hraci, ci nejaki jednotlivci boli sikovni a ci konkurencieschopni.
Ja som veril ze to nejak daju. Prial som im. Nedali. hrali pekne ale uspech to nieje.


Je slaba zakladna a konkurencia. Priklad v Revucej ani netreba pomyslat na nejaky hokejovy stadion, pre koho? Syn hra futbal. Z rocnika co su sikovni a co makaju je 5 -6. Ale to staci na futbal. Moj syn bol na desiatkach turnajov bude mat desat rokov. Posledny vyhrali bez streleneho golu, utocnik obrancovi odoberal loptu, obranca to mal ovela lahsie a brankar nemusel nic chytat.

-
Cele zhrniem ako som videl nasich. Ked prehravali Aj viac golovo sa vedeli dotiahnut. Proti finom, kanade aj rusom. Co je ich plus - vedeli sa im vyrovnat ,ked sli na pol plynu. Ak sli na maximum superi - mozno dnes v predlzeni - skoda.




01.10.2015 - 12:12:24
avatar
Citam po diskusiach - ze so slovenskymi hracmi to nejde - nemaju kvalitu.

Treba svedov a kanadanov.
Cele to je smiesne.

Slovensky fanusik - hrac , rodic, trener - nepochopil ,ze musi zacat od seba - zacat makat. Svedska liga je kvalitna lebo tam maju rusov a kanadanov?

Sami si zabijate hokej. A hodne dlho lebo ste .. aky ste.
23.06.2015 - 00:50:56
avatar
Slovak verim(som si isty) ,ze Lintner vyhra.

Ak nie, tu uz nieze nic nenapisem, sa tu ani nepozriem.
23.06.2015 - 00:20:37
avatar
Podla mna je to dolezita sprava. Ak je pravdiva - tak sa to asi preklapa na citronovu stranu.
http://www.hokejportal.net/?q=clanok/59779/pred-sezonou-o-aktualnom-stave-s-jurajom-bakosom-manazerom-hc-kosice

posledna veta - ak su vsetci jednotni a to zverejnia - teda ja to citam ze hlasy bude mat Lintner.



Vraj sa zlakli fanusikov, ci pochopili.

Uz teraz fanusikom hokej gratulujem. Aj sebe - pocitam sa tam- treba bojovat. A vzdy.

A hlavny boj zacne po zvoleni Lintnera - kazdy jeden musi napredovat. Snazit sa zlepsit.
27.05.2015 - 00:40:18
avatar
http://www.hokejportal.net/?q=clanok/59537/l-visnovsky-podporuje-lintnera-vo-volbach-na-post-sefa-szlh

"Prvy" normalny slovanista - sranda dalsia ze z Topolcian.

Preco? Lebo to inak nemoze ist.

Bud to budete v hokeji robit poriadne -ja priklad vo futbale,vo vychove so synom - ci kazdy v tom co robi v praci - bude makat - potom bude dobry sa uzivi. A bude radost pracovat. Spolupracovat.

Krocik po krociku. Aj tie platy nech si stabilizuju na 500 ako Lintner hovori - o rok to moze byt viac. AK im ludia uveria - pridu aj na hokej aj sponzori.

Ale treba makat. A nieco ukazat. Ponuknut.



23.05.2015 - 20:48:54
avatar
http://vernislovanu.sk/index.php?id=2414

Ja som to cital rano.

A presne pretoto to na Slovensku tak je.

Slovan podla mna nasej extralige - nasej krajine nechyba - je to mor.
Vsetkych rozumnych slovanistickych fanusikov sa samozrejme to netyka a som si isty ze ich je vacsina. Tak isto Turan - mne je jednoduche povedat ze 10 rokov do Popradu nepridem - aj splnit.

Inak mne to pride dost zretelne - viem sa jasne postavit na jednu stranu - absolutne nechapem ludi na opacnej.
22.05.2015 - 18:22:15
avatar
Mozno to bude pre niekoho zaujimave.

http://purdes.blog.sme.sk/c/381483/slovensko-na-majstrovstvach-sveta-v-hokeji-statisticka-perspektiva.html
21.05.2015 - 15:47:34
avatar
http://komentare.hnonline.sk/komentare-167/slovak-som-aj-slovak-budem-771519

Ja aj verim, ze im to vyjde - musi.
-
Treba viac a efektivnejsie investovat(casu, energie,penazi) do mladeze - oplati sa to a vrati velmi rychlo.

3-4 mesiace so synom makame - nema ani 8 rokov a dnes je lepsi futbalista ako ja.


http://video.tyzden.sk/redakcia/2015/05/21/zlati-chlapci-a-sanca-na-zmenu-hokeja-u-nas/
Tato info tu asi nebola.
16.04.2015 - 21:19:31
avatar
Nie nemusi sa mi ospravedlnit - chcem este nieco napisat suvisi to s temou.

http://www.mfk-revuca.net/odchovanci/

Bola jedna skola u nas v ciganskej stvrti aj ja som tam chodil 4 roky este za komunistov.

Potom na par rokov tam spravili futbalovu triedu. Neviem ci ti 4 tam chodili.
Ale vtedy hrali najvyssiu ziacku sutaz so Slovanom ci Zilinou, vyhrali turnaj aj kde bol Ajax ,ale skolu zrusili -dnes mas rocnik kde u nas nik nekope do lopty.

Nikdy predtym od nas z doliny nebol ziaden futbalista. A to Jelsava hrala slusne a dlhodobo II.ligu.

Cele kto to nepochopil - je dolezite mat sikovnych mladeznickych trenerov - teda im vytvorit podmienky. Ti to deti naucia hrat.


Inak za komunizmu ci vcase mojho veku deti trenovali aj Murani, aj Revucej ,Lubeniku, v Jelsave a nic z toho. Robili to na hovno.
16.04.2015 - 20:51:24
avatar
CO ja viem? Som slovakovi chcel len v kratkosti napisat ze sa myli. Nechapes to? Reagoval som na neho.

A vam ostatnym? Neviem rodicia su aj nekriticky k svojim detom(a o to kritickejsi k inym) - aj ovela ambicioznejsi ako ich deti - toto plati aj o mne.

Ja by som svoje decko nikdy nedal na hokej.
Futbal v pohode(ak nevyjde tenis) - preco viac ako 50 percent trenngu ma so mnou - sam si ho trenujem.
16.04.2015 - 20:32:39
avatar
Reakcia na: slovak, 15.04.2015 - 14:22:20
Cau slimacik :slimak:
∧ skryť ∧
Ja nepouzivam interpunkcne znamienka a moj syn hra futbal.
Boli deti na turnaji v Presove vyhravali nad Tatranom(celkovym vitazom) 2:1, trener tam pustil mojho syna - nemal nato aby hral utocnika(proti tym lepsim muzstvam na to este nema - zo slabsimi dal aj gol) -nikdy ho nehral - nevie co tam ma robit - proste tam bol a dostali dve goly(niesu to jeho goly ale nemal robit co mal,nevedel to).

Mne osobne sa na to pozeralo zle/ na hru syna ked na to nema, inak mna to naserie aj na obycajnom treningu)- nikdy by som neplatil zato ,ak syn na to nema ze tam musi hrat. Platit za to aby syn hral - poskodim muzstvo - lebo su tam aj lepsi - mi pride chore(nicomu nepomozem - poskodim muzstvo - deti aj rodicov poznam , synovi nijak nepomozem) - od rodica a od trenera?

Druha vec je , na rok syn bude najlepsi futbalista na turnaji mozno ,my mame sikovne deti - ale ze Revuca ten turnaj vyhra o tom som presvedceny.
02.04.2015 - 20:32:35
avatar
Pre boha ked spominam odchovancov a deti asi nemyslim na 60tnikov.

A nemusi byt v sieni slavy NHL - ale aspon nejaky hokejista ako samo petrasa(masera Slovana a repre) syn - aspon v repre 20tnikov.
No a tych mladych zhodnotime neskor. Co dokazali.
02.04.2015 - 20:08:08
avatar
Reakcia na: Dano, 02.04.2015 - 19:43:06
ak chces urazat pome na to takto v 90 rokoch ked ste ziskavali tituly kto vas sponzoroval VSŽ? to VSŽ co ziskal Rezes za korunu!!!!!!! cize byt kosicanom neutieram si hubu o financovanie Slovana a ze nemame odchovancov? my mame odchovanca v sieni slavy NHL Petra Stasneho! koho tam mate vy? a ze stat nam zaplatil stadion? v case stavania vasho stadiona bol USS oslobodeny od platenia dany cize bol ukrateni statny rozpocet ano ten isty co zaplatil aj za stadion v BA ale aj Blavaci platia dane a vytvaraju HDP
∧ skryť ∧
Dano - ja som z Revucej - v Kosiciach na extralige som bol raz pozriet stadion, a raz som bol v skleniku - ked tam Filip hral turnaj.

Slovan obchodny subjekt. 4 roky v minuse ci 15? Pre koho je to vyhodny obchod?

Jakub ja som za vsetkymi 10timi za SLovan v extralige - ale ja chcem slusny Slovan.

Pre mna ja som rocnik 1978 - SLovan je za Kosicami aj Trencinom. Lebo co si pamatam z davnych dob tie kluby boli lepsie. A odchovanci? Skoda hovorit.
02.04.2015 - 19:26:23
avatar
Slovan nechyba nasemu hokeju. Mozno blbost ale moj nazor. Ked mate takych dobrych odchovancov, kde hraju? Vasi Bratislavcania.

Hra nejaky v KHL, v ceskej lige, rakuskej ci slovenskej? Ano kolki a ktori? kludne 15 rokov dozadu.

Prve svinstvo - podla mna je ako sa Slovan sprava k detom(svojim) - teda ci aj trenuju ci len vyberaju prachy.

Slovan nemoze byt len vas sukromny bratislavky klub. Uz len z povahy majitela - teraz je to vypuklejsie. Ale ani sponzorov. Ak su to statne firmy co tam davaju gro - ci podstatnu cast priklad 20% rozpoctu 2 - 2 ,5 miliona ci viac - nikdy ten slovan nebude len vas klub- teda kludne sa kazdy do vas moze opriet ,ze mate o 2 miliona od statu naviac oproti inym.

http://knazeje.blog.sme.sk/c/376384/milionove-znamky-juraja-sirokeho.html

Pre mna je Slovan -znacka podvodu.

Slusnym Slovanistickym fanusikom(som si isty ze ich je vacsina a pouzivaju rozum) - detom, rodicom - k nim - len ,ze mi je luto.

Videli ste nejaku fakturu od majitela stadiona - co im fakturuje - za najom - videli ste sumy 700 000? Ale aj keby im fakturoval 7 milionov- co to je len podvod-alebo na zaklade podvodu. Predrazena a mnohonasobne vystavba , ci hotel k tomu.

Ja by som si prial aby Slovan bol slusny klub - venoval sa hokeju a hokejistom a aby hral nasu ligu. Ak to bude robit dobre bude mat respekt. Zase - ale to sa da dosiahnut,len ak zacne makat s detmi. Svojimi.

Na KHL nemate - lebo nemate ani peniaze- ani vela sikovnzch hokejistov na Slovensku.Co si viete kupit.

31.03.2015 - 00:14:16
avatar
Pavlove zapasy ste ak chceli mohli vidiet vsetky. Ja som videl dve(casti) v januari - mne prisiel pomaly. Korculoval ,kde nebola hra. Ale ano statistiky mal vcelku dobre - a ich utok posunuli dopredu na prvy. Co mna prekvapilo. lebo rozdiel medzi Pavlovim utok a povodnym prvym bol priepastny.
CO som si dnes pozrel statistiky nevysiel jeho utoku posledny zapas(ci Pavlovi mal -3,ale v inych zapasoch bol aj produktivny aj plus minusoch bol na tom dobre),kde vypadli.
Preto ma prekvapila ta dnesna info ,ze vo svedsku konci.

http://stats.swehockey.se/Teams/Info/PlayersByTeam/5783#Örebro HK

Tu su jeho statistiky asi bez PO. Nie su zle. Len je pre nich asi neperspektivny.
23.03.2015 - 22:33:06
avatar
Reakcia na: Mirec66, 22.03.2015 - 00:16:41
slimak more daj tel. cislo ja ti tie listky kupim a dame rec a za pochvalu nasho hokejoveho stanku dakujem :s15:
∧ skryť ∧
Zajtra sa tesim na zapas. Verim,ze mate sancu vyhrat a ze na to mate. Teraz som si pozeral stranku PP klubu a vraj sa listky daju kupit aj cez ticketportal - neviem ci to tak ozaj je. Ja som to v minulosti stale kupoval v pokladne.

Teda ak zajtra vyhrate a budem mat zaujem a inak sa k listkom nebudem vediet dostat -budem rad ak mi pomozes a dakujem.Pojdem skor o polhodinu aby sme mali cas na jedno pivo.

Problemy su dva ten zapas sa ma hrat vo stvrtok co by nebol problem - ja som uctovnik a mam teraz vela prace - ale ak chalana to zajtra zoberie ze to chce vidiet - siel by som. Druha vec je ze chalan ma teraz zvysenu teplotu - to ma serie strasne - v sobotu ma ist na turnaj do Presova. Mesiac sme tvrdo trenovali - strasne sa zlepsil.

MilanLucic17
Ja zijem 70 km od Popradu - medzi Popradom a Revucou je len asi 7 dedin. Ale Popradu drzim palce tiez. Na tou vzdialenostou sa stale zasmejem - viem o jednom rodicovi co maleho chalana do Popradu vozil na treningy, kazdy trening asi 4 roky - potom uz byval u nejakej rodiny spoluhraca v PP. K nam blizsie nieje ziadne EXL ani 1.ligove muzstvo - kde trenuju aj deti.

K tej nasteve - podla mna to bolo zaplnene na viac ako 95 percent - na zapase bolo 3495 ludi. Kapacita je vraj 4500. Tam by sa mozno zmestilo 200-300 ludi ,ale 1000 pochybujem.



< 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 16 >

Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Koniec pre Hurricanes? Pôjdu do vedenia hviezdy z Dallasu?Slafkovský i Pospíšil medzi najlepšími hráčmi prvého dňa MS v hokejiRangers môžu dnes dokončiť Hurricanes. Ak sa im to podarí, napodobnia Gretzkého OilersPospíšil si to predstavoval inak, Regenda má recept na úspech. Slafkovský: S*re toNeúspešný debut Honzeka, traja Slováci oslavujú postup! Top kandidáti na post trénera Toronta: Budú k dispozícii aj traja stále aktívni v NHL?Devils požiadali o povolenie komunikácie s vyhodeným trénerom Začalo finále v USHL: Dvaja Slováci proti sebe! Druhý zápas finále bol dramatický: Slovenský reprezentant je opäť bližšie k titulu! Maple Leafs odhalili zranenia piatich hráčov. Všetky karty odkryli už aj u Matthewsa! Voľným hráčom nebude: Penguins predĺžili zmluvu s fínskym reprezentantom Oilers zavŕšili v predĺžení obrat, Bruins sa pri ďalšej jasnej prehre zranil kapitánBostonu sa pred tretím zápasom série zotavila posila spred uzávierkyMS 2024: Séria nekončí. Slovensko prvý zápas na turnaji prehraloSúpiska Slovenska ja kompletná, známy je aj kapitán. Slafkovský je rodeným lídrom, tvrdí Ramsay Najväčšie hviezdy z NHL na MS 2024Slafkovský zaujal v zámorí už pred štartom MS: Je v spoločnosti hviezd Pred 70 rokmi bola prvýkrát udelená prestížna trofej. Vyhral ju aj jeden SlovákVišňovský: Slafkovský pôsobí suverénne. On a Nemec nestačia. Toto beriem ako povinnosťO Marnera sa už zaujímajú ostatné tímy. Vyhodeného trénera má v hľadáčiku aj tím Slováka Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies