Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
NHL live
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
03:30info
VGK
DAL
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

16.07.2020 - 12:15:20
avatar
Tak až dneska konečne oficialne klub predaný.
10.02.2020 - 16:07:40
avatar
Sýkora mal ísť vraj do Zvolena, ale stroskotalo to lebo ide radšej na operáciu. K nám už nepríde nikto, čo hovoril aj Bakoš. Kučný úrčite neskončí, on je tu do PO. Treba nejakých hráčov kvôli možným zraneniam.

Edit:
Rozhovor dnes s GM na hokejprotali:

Juraj Bakoš, Slovan Bratislava: „Po januárovom príchode Basarabu, St.Pierreho, Carsona a v podstate aj Kučného sme káder doplnili. Máme to uzavreté a už nepríde nikto.“
08.02.2020 - 19:51:12
avatar
Podľa všetkého ide Špirko do Trenčína.

Inak všetci to už vieme, ale Podlipník odišiel. Podľa mňa rozhodlo pomer cena/výkon v prospech toho Kučného.
31.01.2020 - 20:35:26
avatar
Tak naše vedenie nemá cenu komentovať, všetci vieme čo to tam máme. Ale myslím že tento dlh ide aj na vrub mesta. Mám pocit že mesto vôbec nemá záujem sa na nejakom znížení dohodnúť. Pokiaľ nepride ku nejakému kompromisu od mesta, nemám s tým dlhom voči mestu nejaký vážný problém.

Skôr som rád že sa hráči vyplácaju na čas. Ešte som nepočul, že by niekomu niečo dlhovali, resp. že by niečo hráčom meškalo.
25.01.2020 - 08:24:03
avatar
Reakcia na: adinko, 25.01.2020 - 03:21:34
Váš prínos pre Slovenský hokej??Vždy ste boli iba pozlátkom obalené h..no, belasí kastráti...
∧ skryť ∧
?
24.01.2020 - 22:07:22
avatar
No dneska proti Michalovciam nehral Meszároš a zranil sa Matoušek. Zranenia už začínaju byť problém...

Meszároš,Carson,Podlipník,Hudec

Pance,Viedenský,Matoušek

Nám realne chýba polka obrany. Z toho Meszároš asi náš 1/2 najlepší obranca, Carson čo môže byť jeden z našich najlepších obrancov, Podlipník ktorý je solid 3rd pár obranca a Hudec ktorý je lepší ako Kučný.

V útoku nám defacto teraz chýba celý náš 3. útok...
09.01.2020 - 12:29:28
avatar
Podla mna len dobre. Tento mesiac sa bude rozhodovat kde skoncime v tabulke a nemozme tento hekticky mesiac odohrat so 6 obrancami.

Tento podpis nema minus. Buď nám pomôže, ale aj keby to bol uplny traged tak aspon zozere nejake minuty nasim top 4 obrancom
07.01.2020 - 23:01:19
avatar
Už nepríde nikto. Ak sa niečo stane, tak to bude skôr odchod buď Podlipníka alebo Panceho. Podľa toho jak to Stantien skadal tak mužstvo v plnej zostave by vyzeralo asi takto.

Brust
Habal

Sersen-Bačik
Meszároš-Štajnoch
Carson-Šedivý
Podlipnik
(Hudec-Demo)


Zigo-Abdul-Puliš
Bondra-St.Pierre-Basaraba
Matoušek-Kytnar-Pance
Urbanek-Viedensky-Jendek
(Petras,Zitny,Sloboda)

Slušná brankárska dvojčika. Snaď ten Brust nebude v PO robiť pičoviny a bude podávať koncentrované výkony. Ak áno, budeme mať Top 3 brankára.

Obrana je spoločne s BB obrannou asi najlepšia v lige. Vyvážená, všety 3 dvojice majú svoju kvalitu. Na môj vkus ale trocha pomalá.

Utok ešte neviem zhodnotiť. Uvidíme čo ďalej budu predvádzať Kanaďania. Ak budú pokračovať ako tieto prvé 2 zápasy tak by sme mali 2 útoky čo fakt vedia dať gol. Podľa menslovu je to ale slušné, hlavne na centerskom poste. Kto by povedal že Viedenský bude u nás hrať v 4. formácií.

Najväčšou slabinou je pre mňa osobne tréner.
07.01.2020 - 11:21:22
avatar
Zranil sa vôbec? Lebo tiež som o tom počul ale iba na Twitteri. Čudujem sa lebo normalne dával po zápase rozhovory. Ak je to ale pravda, fakt je to veľká škoda. Namiesto toho aby tento mesiac získal zápasovú prax a zohral sa s mužstvom, tak teraz keď sa vráti zahrá si pred PO iba 4 zápasy. O to viac mrzi, lebo som si ho chcel naživo pozrieť proti Košiciam.

Beztak čo hovoríte zatiaľ na posily ? Viem že na nejaké veľké hodnotenia je ešte riadne skoro, ale musím povedať že som zatiaľ príjemne prekvapený.

St.Pierre ukazuje že to môže byť skutočný game changer. Korčuľovanie nemá až take strašné ako som si myslel, v 5-5 je to zatiaľ dobré a hlavne exceluje v presilovkách. Ak bude takto pokračovať ďalej tak konečne budeme mať skutočný 2.útok.

Basaraba ma až tak neohúril ale myslím že to bude posila. Nejaké hokejové myslenie tam je, techniku má fajn. Len včera 2x nedal gol do prádznej. Snaď to nebude spalovač šancií...

Carsona som si okrem toho golu čo dal a toho vlastenca čo si skoro dal nejako moc nevšimol. Ale to je na defenzívnejšieho obrancu v 3. obranne asi dobré. Neviem nejake chyby som si od neho nevšimol. prišiel mi celkom solid.
03.01.2020 - 11:19:09
avatar
No týmito podpismi sme asi uzatvorili káder, resp. možno dojde k nejakemému odchodu resp. výmene legionara. Pri tomto vyskaladani máme v kádri 8 legionárov, jedného cez limit. Uvidíme či bude 1 legionar sedieť.

Brust
Habal

Meszároš-Štajnoch
Sersen-Bačik
Carson-Šedivý
Podlipník-Hudec

Abdul-Zigo-Puliš
St.Pierre-Viedensky-Basaraba
Bondra-Kytnar-Pance
Matousek-Urbanek-Jendek/Zitny/Petráš/Sloboda

Brust bude v PO špica o toho sa neobávam.

Obrana spoločne s Bystricou najlepšia v lige. Uvidíme čo sa nakoniec vykluje z toho Carsona. Môže sa z neho stať náš najlepší obranca, ale kľudne to môže byť ďalši Podlipník a to teda "nič moc".

Utok je mačka vo vreci. Ten náš prvý utok je kvalita. Uvidíme čo prinesú Basaraba a St.Pierre. Dúfam že sa zobudí aj Viedenský keď si bude mať s kým nahrať. Kytnár sa posledné zápasy tiež celkom zobúdza. Menoslovom toho 3. útoku tiež neni zlý.

02.01.2020 - 17:26:25
avatar
No tak ty si bol pekne mimo s tymi menami. Toto mohli byt mena ked sme hrali KHLku a nie extraligu

Ďalším hráčom je Joe Basarba. https://www.eliteprospects.com/player/30055/joe-basaraba
https://www.youtube.com/watch?v=ytXu2SJ6wZE

Absolutne o ňom nič neviem. Podľa highlightov vyzerá byť na dobre stavaného s dobrou strelou (hlavne backahadom). Ale zas mám pocit že to není najlepší korčuľiar.
02.01.2020 - 11:36:57
avatar
Škoda že elite spolatnil väčšinu služieb. Ten free agent list bola celkom super vecička. Teraz nemám ani len tušenia kto by mohol byť ten ďalší útočník

Na St.Pierre by som sa tešil keby som ho nevidel hrať v zápasoch DVTK. V tých ktorých som videl ma veľmi nepresvedčil. V 5-5 to bude podľa mňa trápenie, ďalší slabší korčuľiar, ale u neho bude dôležité ako zlepší presilovku. A dúfam teda že jeho príchodom sa zmení, lebo na to ako ju teraz hráme (bezhlavo vždy strielať z modrej) nepotrebujeme St.Pierra.

Ten Carson pre mňa má veľmi široku škálu. Môže z toho byť super podpis, ale kludne z toho môže byť aj úplný prepadák. Osobne očakávam že bude náš 3-4 najlepši obranca. Na fínsku ligu rýchlostne evidentne nemal, uvidíme ako sa mu bude dariť v pomalšej lige.

Ťen náš ďalší útočnik prosím s nejakou rýchlostou a skillom. My sme fakt pomalé mužstvo a väčšina tých pár hráčov čo mä tú rýchlosť nemá dostatočný skill.
01.01.2020 - 22:57:14
avatar
Ten Carson je taká mačka vo vreci. Čakal som väčšieho presilovkového špecialistu, ale tiež sme potrebovali nejaký size do obrany. Trocha mi ale príde smiešne že tréner vyhlasuje že je to hráč do presiloviek, keď minulý rok mal 1 bod... Čo už, horšiu strelu od Meszároša nemôže mať.

Ten podpis St.Pierrea sa mne zatiaľ moc nepáči. Nám je treba nejaký skilled speed a dravosť a nie ďalšieho 35+ hráča. V 5-5 od neho moc teda neočakávam ale snaď pomôže našim presilovkám.

Som zvedavý na toho ďalšieho útočníka.
02.12.2019 - 11:33:11
avatar
Tréner @hcslovanba
Roman Stantien k prípadným posilám: “Chceme sa určite posilniť, ale zrejme to všetko necháme až na január.”

No tak asi takto k tým posílam... Ak chceme niečo vyhrať v PO, tak 2 zámorksí TOP útočníci chýbaju. Zatiaľ sme prví v tabuľke tak nám nechýbaju. Kľudne počkám do Januára aby sa priniesla skutočná kvalita, nie len hráčov do počtu. Ani nehovoriac o náhrade za Vandasa a Miklíka...
11.11.2019 - 14:24:26
avatar
Teraz bol niekedy rozhovor s Bakošom v Športe.

Pred sezónou nebolo isté, či Slovan pre dlhy, ktoré tlačil pred sebou, vôbec dostane licenciu. Zatiaľ to vyzerá tak, že klub funguje a mužstvo má výsledky. Vyzváňa vám telefón častejšie s ponukami na ďalšie posily?

„ Určite máme záujem posilniť mužstvo v obrane i v útoku, v ponuke sú najmä zámorskí hráči. Zo všetkého najviac potrebujeme strelca, preto všetko dôkladne zvažujeme. Zatiaľ sa neponáhľame.”

Mienite predstaviť nového hráča ešte pred utorňajším ligovým duelom s Novými Zámkami?

„Nie. No keďže viaceré kluby nie sú momentálne spokojné so zložením kádra, nevylučujem, že dôjde k nejakej výmene. V tejto chvíli, keďže vedieme tabuľku, to nepovažujeme za nutnosť. Sme si ale vedomí, že ak chceme uspieť v play-off, musíme káder doplniť. Bol by som rád, ak by sme v tíme mali aj zámorských hokejistov. Tí vedia, že Slovan hral roky v KHL a majú záujem prísť k nám, hoci si nemôžeme dovoliť zaplatiť im takú sumu, akú dostávali v kontinentálnej lige.”´
-

No tak podľa všetkého čakáme na nejakého (na našu ligu) skutočne kvaliného zámorského útočníka. Trocha som čakal že podpíšeme niečo počas repre pauzy, ale asi hľadáme toho pravého. Snaď sa niekto doliečil.
30.10.2019 - 23:54:09
avatar
Tým načasovaním ako sme vyhodili Miklíka očakávam že nejaké podpisy máme na 99% hotové. Nechce sa mi veriť že by sme len tak išli hrať na 3. formácie proti BB či ZV.

Nemáme náhrady pre Miklíka či Vandas, hráči ktorí boli/mali byť ťahúnmi.
Viedenský,Podlipník sú minmalne do repre pauzy out.
Kytnar - dlhodobo (1-2 mesiace) out
30.10.2019 - 16:42:04
avatar
Dúfam že máme náhrady na 99% podpísané, lebo vyhadzovať ho teraz keď nemá kto pomaly hrať v útoku je čudné. Odišli Miklík a Vandas. Kytnár,Petráš a Viedenský zranení. Proti BB dnes nerhá ani Žitný...

Fakt dúfam že zajtra oznámia nejakú posilu, lebo toto mi fakt nedáva zmysel... Ale to samotné vyhodenie Miklíka je správne. Keby bol produktívný tak tá ležernosť by sa mu s prižmúrenými očami mohla odpustiť. On neukazoval proste nič.
28.10.2019 - 08:37:28
avatar
No tak trošku skoro hodnotíš Ale je fakt že ho fanúšikovia Nitry veľmi vychvaľovali. Trocha ma ale prevkapuje že si vyberal "iba" medzi Nitrou a Norským majstrom. Analytika je jedna vec, ale on má na našu ligu aj luxusné body.

Som zvedavý či bude pokračovať v šlapajách Maioneho,Marshalla či Matushkina a po roku v extralige a v Ligge smer KHL Akurát teraz nebude hrať v powerhousi BB, ale v zatiaľ priemernej Nitry
26.10.2019 - 11:47:28
avatar
No som zvedavý či si niekto zapamätal toto meno. Jesse Graham dnes podpísal Nitre. Ak ste tu (relativne) nejaký čas, toto meno sa vám môže zdať povedomé
23.10.2019 - 22:11:06
avatar
Zaujímalo by ma či sme mali o neho záujem. Minulý rok bol iba tieňom toho čoho býval, ale neviem posúdiť či pri tej výkonnosti by bol rozdielová posila, hlavne proti lepším mužstvám v lige (mysli Haščák,Chovan..etc.)

Faktom ale je že treba minimalne skutočnú náhradu za Vandasa. S jeho odchodom odišiel bod na zápas hráč (čo je samo o sebe veľká strata) ale jeho odchod malo vplyv aj na Bondru.

Odvtedy čo Bondra nehrá v útou Bondra-Žigo-Vandas, nespravil Bondra ani bod. Kým bol tento útok pokope, Slovan mal jeden a pol pracujúceho útoku. Utok Bondra-Zigo-Vandas a Abdul v 2. útoku (Viedenský v tom čase nehral, resp. zohrával sa)

Teraz nám pracuje akurát dvojička Zigo-Abdul a Viedenský ktorý (keď hrá) bodovo ťahá 2. útok.

PS: Pance doteraz najzbytočnejší podpis. To čo hrá dokáže zahrať junior, akurát žerie peniaze čo mohli ísť na skutočne kvalitnú náhradu a zaberá legionárske miesto.

1 2 3 4 5 6 7 8 ... 18 >

Krátke správy
Najnovšie články
Mešár je pozadu: Nehovorím, že sa do NHL nedostane, ale má problém, tvrdí expert Expert považuje Slafkovského sa nedotknuteľného. S Montrealom spája útočné hviezdyČernák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLNylander sa vrátil do akcie, ale zápas nedohral Matthews Každý raz skončí: O konci kariéry sa už rozhodol aj Jaromír Jágr!Tampa prekvapila návratom obrancu, fanúšikovia mu pripravili veľké ovácie + video Černák vyhral zápas o prežitie, drámy na Long Islande a v Las Vegas, ďalší tím má mečbalCapitals vypadol pre zápas o prežitie obranca. Zažije debut Švéd?Obranca Predators bude absentovať, útočník dostal trest od NHL + videoŠťastie v nešťastí: Vyzeralo to hrôzostrašne, ale rezná rana obrancu Jets nie je až taká vážna Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies