Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
27. 04.
kurzy
20:00info
NYI
CAR
NHL live
23:00info
TBL
FLA
NHL live
02:00info
TOR
BOS
NHL live
04:30info
VGK
DAL
NHL live
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

14.08.2017 - 11:02:17
avatar
Neveril som ale je to pravda:

12.08.2017 | Zdroj: SZĽH, jh
14.08.2017 - 10:55:59
avatar
Reakcia na: peto10, 09.08.2017 - 18:20:44
Jakub robí už na zväze? :s01: To bude asi odmena za tú propagáciu Ružičku :LOL:
∧ skryť ∧
Tak to sa poserem .
Podivín ktorý mnohým dopomohol no oveľa viacej narobil škody. Písal na objednávku a vedel aj o dreve napísať článok ako o super talente. Hokeju sa rozumie no chýbala mu chrbtová kosť. Možno ak nebude naďalej manipulovaný slovenskou hokejovou škodnou , predvedie svoje schopnosti - bude prínosom pre SK hokej a objektívnym sprostredkovateľom informácii. Bude to mať ťažké nakoľko je bojko .
Držím mu palce
20.07.2017 - 08:50:38
avatar
Reakcia na: randall, 19.07.2017 - 23:03:08
Lažo je riaditelom Hockey Development Centra, v ktorom trénuju viacerí 18tkari na čele s Fehervarym, ktorý si to tam mimoriadne pochvaloval.. napr. Javorčík je tam jedným z trénerov
∧ skryť ∧
Ja na brachu , bracha na mne . Peníze , peniaze , peneži . Development centra par zvučným menám darujú tréningy gratis , ostatný rodičia bezhlavo platia . Každý chce mať syna o ktorom by sa rozprávalo a nabudúce aby oni mali propagačné treningy gratis a znovu by lákali rodičov platiť nehorázne peniaze . Prečo rovnaké mená tam pôsobiace nerobia kvalitné tréningy na klubovej úrovni ? Súkromné vrecká by sa neplnili. Mentálnych , kondičných trénerov už máme pomaly v pomere 1:1 na hráča . Prečo , lebo je to dobrý biznis a hlupákoch čo sú ochotný platiť je stále dosť.
12.05.2017 - 07:40:47
avatar
Veľké očakávania od ročníka 1999 sa nenaplnili. Odohrali pár pekných zápasov no dieru do hokejového sveta neurobili. Nemohli sme obstáť s medailami na krku?
Dalo sa urobiť niečo lepšie . Aké je zákulisie slovenského mládežníckeho hokeja .
Kto ťahá nitky. Kto umelo vyrába supertalenty . Ako sa niektorým mladíkom cielene hádžu polená pod nohy. Chýbajú nám odpovede na tieto otázky možno od kompetentného Jakuba . Skončil bez slov či riadkov. Veď s ročníkom 1999 pomaly rástol niekoľko rokov. Jeho skúsenosti a postrehy by boli ponaučením . Jakub veľa úspechov v živote.
23.04.2017 - 00:50:23
avatar
Reakcia na: hokej 144, 21.04.2017 - 15:51:46
Na tomto turnaji som čakal lepší výkon od ružička má celkom sklamal a tento hráč má byť najviši draftovaný Slovák . Fafrak má veľmi milo prekvapil keď hral tak dobre to som od neho necakal . Líška tomu fakt turnaj vysiel a nebol by som prekvapený ak by ho niekto aj draftoval Hrehorčak hral na turnaji to co som očakával ale niekedy mi prišlo že až moc sa snažil sám streliť gól . Keď sa stalo že mohol nahrať hráčovi do lepšej pozícii a on to vystrelil. Roman som očakával že bude mať na svojom konte viac bodou ale nestalo sa tak. Roman hral výborne po strate puku si ho hneď sám aj vybojoval dobre sa vracial do obranny a aj útok podporoval. Krivošik čakal som lepšiu hru od neho ale tak nebolo to až tak najhoršie ale hral dobre škoda že nestrelil nejaké goly. Baláž keď dostal šancu v treťom útoku tak sa hneď uchitil vidnalo na ňom že proste chce . A nakoniec sa aj udržal v tretej formaci a ten gól proti Rusku to by som pripísal jemu ako ho vybojoval a nahral Pospíšil ten má tiež prekvapil ako hral dobre potiahol útok snažil sa mohlo by byť sneho dobrý hračik. Možno aj draft ho neminie. Kover mohol by vyrásť s neho dobrý hráč osobné sa mi páčil ako hral Regenda havrila urbanek stacho tyto hráči má tiež zaujali na to že hrajú na Slovensku tak sú na Tom zatiaľ celkom dobre Obrana bola mimoriadne dobrá prekvapil ma celkom dosť kupec a žiak hrali veľmi dobre a samozrejme fehervary vidnalo že hrá vo švédsku kľud na hokejke nekazil. Brána tam celkom škoda že sme nemali niekoho takého ako húska alebo tomek Sklenár chytal dobre ale ten prvý gól proti rusku mi prišiel že to bol jeho gól a potom ale dosť zachránil ale škoda no. Kostelny chytal dobre ale prišlo mi že keď chytal mal viac šťastia .
∧ skryť ∧
Keby niekto napísal pre šampionátom , že konečné umiestnenie bude horšie ako minulý rok bolo by veľa takých čo by ho považovali za blázna. No je to realita.
Mali sme jedinečnú možnosť siahať po medaile. Hrali sme výborný kolektívny hokej .
Útočníci Liška , Hrehorčák , Roman , Pospíšil super hra , bojovnosť , tvrdosť , dravosť.
Osobne ma sklamali Ružička , Krivošik
Obrana Fehervári , Kupec , Ivan u mňa spokojnosť. Sklamanie v obrane: Žiak lepšie v ofenzíve a pred bránou súpera , v našom predbránkovom priestore a popri mantinely slabo. Veľké sklamanie Korenčík slabé korčuľovanie a statické bránenie . Nevidíme ako hraje v Lulee ale majstrovstvá si nezaslúžil. Aj napriek dobrej hre nedehonestujme MS - predsa nemôžme považovať za úspech takéto umiestnenie.
16.04.2017 - 13:44:49
avatar
Trocha pridám:
"Dnes (proti Kanade, pozn.) sa mi páčil Pospíšil. Je výborne fyzicky stavaný a hoci nedal gól, vyhrával súboje. Takisto Hrehorčák opäť ukázal, že je výborný strelec, vie to dať bez prípravy. V každom zápase sa však ukázal niekto iný, proti Kanade bol Liška zaslúžene vyhlásený za najlepšieho hráča. Je pozitívne, že sa stále vedia ukázať ďalší hráči. Máme naozaj dobrých hokejistov a verím, že sa situácia po dvoch prehrách otočí. Bola by škoda, keby sme nehrali o medaily," poznamenal Bondra.
"V minulosti pútalo pozornosť skôr pár hráčov, tentoraz to nie je iba jedno či dve mená, ale viacerí, možno aj dve formácie. V každom z tých dvoch zápasov sa ukázali iní hráči," prezradil Bondra.
16.04.2017 - 01:57:04
avatar
Dnes zasa suverénne Hrehorčák a samozrejme jeho hokejové dvojča Roman , Liška super a aj Pospišil . Obrana dnes sa Fehy páčil tribunám. A tak to ma byť hokej nehraje jednotlivec ale tým , máme chváliť každého kto si zaslúži . Projektanti mne osobne pripadajú dravejší. V projekte už viackrát dokázali zvrátiť aj trojgólové manko a zápas nakoniec vyhrať. Stačí dobre fungujúci siedmi hráč (tribúnu) a idú po víťazstve. Ďakujeme!
15.04.2017 - 11:58:19
avatar
Reakcia na: JankoKral, 14.04.2017 - 09:15:34
to možu vykrikovať len chori ludia a ty si tiež chori, ked sa ti to pači. Ked nejdeš povbudzovat, tak nelez na štadion, za Ružičku body v zamori nezbiera agent, takže si neber do huby človeka, čo dokazal čosi o čom mozes snivat a spivom vykrikat nanho z tribuny
∧ skryť ∧
Práve naopak mnohí tí čo kritizujú sedia na tribunách a povzbudzujú. Fandia chlapcom a hlavne slovenskému hokeju. Je samozrejme že keď sú zaplavovaný úspechmi hráčov za veľkou mlákou ,aj z iných líg v europe a majú možnosť tieto talenty vidieť na domácom štadióne požadujú od nich výsledky a úlohy ťahúňov mužstva. O tých o ktorých sa nepíše diváci ani netušia ich mená , často počuť Havrila, Regenda , Kupec , Stacho , Fafrák , Pospíšil , Urbánek kto tO je ake má číslo . Ružička jeho chvíľa príde , určite na tomto šampionáte (snaď už dnes proti kanade ) no jak na hlinkovom tak aj proti fínom úlohu mega star zatiaľ neukázal. V každom nespokojnom diskutérovi hneď vidíte nespokojného rodiča a mate vybavené. Ak budete sedieť dnes v PP na tribúne a bude hokej výborný všetci budú povzbudzovať a hnať našich k víťazstvu. Ale ak by sa nedarilo stačí počúvať. Ver tomu že fanúšikovia sú všade rovnaký. Ak sa darí fandia ak nie hania. Čo máme z toho že inde sa im darí , ale mi chceme hokejové sviatky vidieť tu a teraz na domácom štadióne.
14.04.2017 - 08:47:08
avatar
Reakcia na: Realforslovakia, 14.04.2017 - 08:04:36
Ružička je nafúknutá bublina, typicky pre naše skorumpovane Slovensko . Je v naša jednotka na draft len pre to lebo ho zastupuje agentúra v pozadí z Bielcikom, dostával príležitosti v repre a v našej extralige ako nikto iný, to iste je aj Bucek. Bohužiaľ seriózny skauti dianí nevedia predstaviť co vsetko Slováci dokazu zmanipulovať. Ale teraz aspoň trochu pravda ukazuje , aj vďaka tomu ze to nema pod palcom Bokros s Hrncarom , lebo ak by tam velil tak by hneď rozhádzali útok Roman, Hrehorcak , Krivosik. Teší ma ze sa ukázal hráč ako Kupec napríklad , ten si ide cestou bez takýchto nekalých praktik agentov a napriek tomu včera jeden z najlepších obrancov,. Je veľkým šťastím ze Bokros aj s Hrncarom končia, neúspech ročníkov 98, 97 je len dôsledok toho ze nominácie v podstate tvorili na odporúčania agentov typu Bielcik atd .., , tým pádom chlapci ktorí nemali takéto zastúpenie sa a i nedostali na repre podujatia aj ked v kluboch aj častokrát dosahovali lepšie výsledky , 98 - napr. V rýchlosti Napr; Ignorancia Tamášiho, Cacha ,Galbaveho atd napr Vyzerá to tak ze Javorcik si do zostavy nenechá nikým kecat a hneď to inak vyzerá
∧ skryť ∧
Rúžička na tribune zaznel jeden pokrik ktorý sa potom dosť často opakoval : Ružička čo si na ROHIPNOLE. Som Rád že sa ľuďom otvárajú oči a problém začínajú pomenovať pravým menom . Veľkým problémom slovenského hokeja je pán Bielčik a jeho agentúra a samozrejme aj malí pisalkovia zapredanci ktorý celú sezónu masiruju mozgi a vytvárajú bublinové hviezdy . Ešte spomeniem defenzívu a predbránkový priestor . Korenčíka a Žiaka svojimi schopnosťami predči a v takýchto tvrdých zápasoch stopercentne bude chýbať projektant v nemilosti tvrdý back Boldy. Žiak zverenec Bielčika má prednosti , no neustál žiaden súboj pri mantinely , skôr sa vyhýbal - je to florbalový hráč - bezkontaktný. Kepec Hrehorčák
14.04.2017 - 00:34:16
avatar
Výborný zápas aj napriek prehre Hrehorčák suverénne dnes náš najlepší útočník , Kupec naj obranca . Pohľad z tribúny.
11.04.2017 - 22:45:37
avatar
Reakcia na: saskin, 11.04.2017 - 15:06:04
jobs dufam ze tymto prispevkom si robis srandu. Javorcik celu sezonu mal kostru jasnu a vzdy skusal par hracov, ale tri stvrtiny kadra uz boli pomerne jasne kto pojde na MS. Ten plev je kto? Balaz? Kelemen? Ved v utoku mal len par otaznikov a nedostal sa tam Balaz co by bol v inych rocnikoch hrac do prvych dvoch formacii. Brankari Sklener a Ovecka tiez viac menej miesto bolo velmi ocakavane o obrancoch ako Fehervary, Ziak, Korencik, Ivan. Kupec sa ani bavit nemusime, ze miesto mali taktiez skoro jasne. Ak si sledoval aj pripravne turnaje pocas roka U18 tak tie mena sa dost opakovali a herny prejav vobec nebol zly a vysledky uz toboz nie. Kazdy kto sledoval uz nejaky ten piatok 1999 a Javorcika vedel snad na 90% zostavu odhadnut. Mna trosku prekvapila nominacia Kovera na ukor Balaza, ale kvalitativne medzi nimi nie je velky rozdiel, takze nic strasne sa nestalo.
∧ skryť ∧
Myslel som na mena napr. Šimurda,Toth, Pupák . Z toho , že nezobral Baláža som prekvapený a ani som to pravdu povediac nezaregistroval až po ďalších príspevkoch. Mám ešte jednu obavu či tvrdú hru (čo nie je jeho silná stránka , na juniora dosť ustráchaný pri mantineli ) a vysoké tempo vydrží Žiak .
11.04.2017 - 14:31:39
avatar
Kelemen útočník a namiesto neho ide Kever

Pochvala Javorčikovi - zostava bez pliev.
10.04.2017 - 23:13:04
avatar
Reakcia na: matejj123, 10.04.2017 - 22:27:54
nejake info o Kelemenovi? snad bude v poriadku...
∧ skryť ∧
Kelemen obávam sa že si nezahrá , Regenda zošita noha ale bude pokračovať . Ivan najlepší beck dnes , Pupák pravák ale ľaví . Havrila páli mu to už od play off , nech mu to vydrží.
09.04.2017 - 18:10:34
avatar
Reakcia na: randall, 09.04.2017 - 11:16:00
stupidny prispevok a este 4x odoslany :s16: co ty mozes vediet o tom, ako ich Javorcik pripravi resp. nepripravi
∧ skryť ∧
Ospravedlňujem sa za viacnásobne nahratie príspevku - ani neviem ako. No to že v obrane budú problémy je skutočnosť. Kiež by som sa mýlil. Odohrali sme prípravne v Piešťanoch a Žiline a v obrane to bolo zlé a o tom vie aj tréner .
09.04.2017 - 09:30:55
avatar
Citujem Javorčika "'Dobré stránky v ofenzíve, okienky v defenzíve" . Vieme o nich budeme ich riešiť. Kedy a ako- na mentálnych tréningoch a budu im hustiť že sú naj.Na okienkach ba priam na oknách v defenzíve pohoríme . Predsa nemôžme spoliehať len na Fehervariho a Ivana . Dužek , Pupák (jediný pravák) , Šimurda no neviem neviem .
09.04.2017 - 09:30:52
avatar
09.04.2017 - 09:30:33
avatar
09.04.2017 - 09:30:23
avatar
Viac ako dvakrát bol tento príspevok označený za nevhodný a preto sa nezobrazuje.
Administrátor obsah príspevku v najbližšej dobe preskúma...
08.04.2017 - 16:33:36
avatar
http://sport.aktuality.sk/c/270625/online-slovensko-18-cesko-18/?utm_source=azet.sk&utm_medium=box-magaziny-sport&utm_content=clanok1&utm_campaign=HP-new2#

http://www.hockeyslovakia.sk/sk/statistiky/zapas-nazivo/605/pripravne-zapasy-ms-18-2016-2017?MatchID=94059&Live=yes
08.04.2017 - 00:32:48
avatar
Reakcia na: Jakub Homoľa, 07.04.2017 - 23:26:05
Jobs: Príspevky typu averzia voči Boldižárovi, považujem za konšpirácie. A či mu radia Bielčík s Augustínom... Skrátka robia si svoju robotu. Ja som ten posledný, ktorý sa bude zastávať agentov, ale tí slovenskí ešte zďaleka nedosahujú úroveň expertov typu Walsh. Dovolím si povedať, že hlavný tréner \"osemnástky\" si zaslúži maximálnu podporu.
∧ skryť ∧
Podporu si zaslúžia jak tréner , realizačný tým a všetci chalani v 18tke či nominovaný alebo nie. Moju osobnú podporu majú. Tak ako bol donedávna ignorovaný Jožko Baláž aj napriek svojím úspechom u našich susedov (zmenilo sa to a verím tomu že k tomu pomohla aj kritika fanúšikov)tak to iste sa deje aj Boldymu . Nechal sa zlákať do projektu aby celú sezónu oddrel pre tím . Aj jeho výbornou robotou v obrane 18 dosahovala výsledky také aké dosahovala. Určite jeho motiváciou bolo dostať sa na MS. Mne je osobne jedno , kto odohraje MS , doma chceme najlepší výsledok a to dokážeme len s najlepšími ! Pokiaľ si dobre pamätám počas celej sezóny na jeho adresu z úst trénera a z tvojho pera alebo klávesnice nepadlo ani raz jeho meno bez ohľadu či podal výkon hodný pochvaly. Ak nebol dôvodu mal ho z projektu vyhodiť a chlapčisko mal pracovať na klubovej kariere. No neušlo mi jedno keď nastúpil na play off pod vedenie trénerskej dvojice juniorov slovana a do dobrej partie chalanov odohral veľmi kvalitné zápasy. Dôveru oplatil výkonmi . To bol dôvod prečo som si myslel že miesto mal dostať. Možno sa to opýtaš trénera v nejakom rozhovore , keď si spomenieš a bude vybavené . Poznámka k agentom samozrejme je to ich robota , ale takúto robotu majú právo robiť aj fanúšikovia a byť protiváhou agentom ak ich konanie nie je v prospech NÁŠHO SLOVENSKÉHO HOKEJA . Čo mame byť posratý už aj z trénerov alebo agentov . Krajinu sme si posrali tak neposerme hokej . Hokej je pre nás a ak sa nám nebude páčiť nebudeme naň chodiť čo potom agenti zmenia šport.

1 2 3 4 5 6

Krátke správy
Najnovšie články
Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Nylander trénoval. Prvýkrát prehovoril aj pred novinármi Rempe zranil Fehérváryho spoluhráča: Som z toho už znechutený a unavený, reaguje Carlson + videoUvidíme veľký trénerský prestup? Nemca by mohol trénovať dvojnásobný šampión Fehérváry opäť bodoval, ale opäť bez čerešničky. Vyrovnal Suchého či Sekeráša + video Patrick Roy robí opäť rošádu v bránkovisku. Aký bude narodeninový darček? Už vieme, kedy bude draftová lotéria. Aké šance majú tímy? Jeho bod nepomohol: Ďalší Slovák je blízko k MS! Draisaitl vytvoril nový rekord NHL Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Vyšle Montreal signál? Slafkovský pomaly zatieňuje Caufielda a Suzukiho, tvrdí majster sveta Ovečkin sa trápi. Dúfa, že trpezlivosť sa čoskoro vyplatí Hľadanie trénera Senators sa zintenzívnilo. Poznáme prvých kandidátov Ďalší potenciálny adept na dres Slovenska na MS je o krok bližšie k vypadnutiuČernák prekonal Pálffyho zápis a hrou telom bol ako na roztrhanie. Vedie celú NHL! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies