Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20:00info
NYI
CAR
NHL live
23:00info
TBL
FLA
NHL live
02:00info
TOR
BOS
NHL live
04:30info
VGK
DAL
NHL live
27. 04.
kurzy
20:00info
NYI
CAR
NHL live
23:00info
TBL
FLA
NHL live
02:00info
TOR
BOS
NHL live
04:30info
VGK
DAL
NHL live
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

04.12.2018 - 21:33:05
avatar
Ako môžeš napísať Lackovič, keď do prípravy je pozvaný Kostelný. Takže Ovečka alebo Kostelný, a ku nemu by som sa viac priklonil. Ovečka neodchytal nič pod tlakom a to bude veľmi v Kanade dôležité. Kostelný sa ako dvojka už osvedčil aj v Poprade a skúsenosti už nasal aj minulý rok v Buffale. Môže kryť chrbát Sklenárovi ako v Poprade a Hlavaj môže získavať skúsenosti.
23.08.2017 - 09:37:58
avatar
U20: http://www.shk37piestany.sk/zapas/808
15.08.2017 - 08:30:38
avatar
http://www.hokejovysvet.sk/clanok/31242/video-memorial-pavla-zabojnika-spoznal-posledneho-ucastnika-brasov-nahradila-slovenska-dvadsiatka
15.08.2017 - 08:29:04
avatar
http://www.hokejovysvet.sk/clanok/31242/video-memorial-pavla-zabojnika-spoznal-posledneho-ucastnika-brasov-nahradila-slovenska-dvadsiatka
14.08.2017 - 16:33:30
avatar
Keďže žiadnu hokejovú osobnosť som na MIH v našom tíme nevidel, tak asi myslel na nejakú osobnosť v inom smere...
14.08.2017 - 16:27:44
avatar
...asi niečo "vyrobil", keď Javorčík pri nominácií na MIH, hovoril že :

"Čo sa týka Maxima Čajkoviča, tak si myslím, že ešte potrebuje dozrieť ako osobnosť, aby všetky svoje zručnosti, techniku s hokejkou a rýchlu strelu, ktoré bezpochyby má, dokázal využiť v prospech tímu"
04.08.2017 - 19:56:37
avatar
Reakcia na: , 04.08.2017 - 18:38:57
K tym hracom ako Liska v Slovane, Ivan vo Zvolene. Na MS18 som uvidel, ze Ivan moze hrat este lepsie, len asi podmienky na SVK, Extraliga, hokejova hra Zvolena je inde ako zahranicie. Je to lepsie, dostava priestor ale stale je to take slovenske... Keby isiel do Svedska tak by urcite hral inak a lepsie. Ideal by bol ak by vsetci isli do Svedska ci Finska. A potom neskor v SVK repre by sme hrali uz nas \"novy\" hokej, ktory udeli pan Satan a jeho pomocnici. Slovensko malo potencial a ma potencial. ALe tie pomery, mentalita po 89, financie, amaterizmus mocnych, to je moc aj na Satana. Bohuzial. Potrebujeme uz dnes 12 akademii po celom Slovensku. Nemame ani jednu. Cesi s tym zacali v 2009 ? Svedom stacili 3 roky na nastavanie systemu z ktoreho profituju dodnes. 60 hracov Svedska v NHL a 100+ v AHL je viac ako malo CSSR alebo Cesko a Slovensko dokopy. To je pre mna neskutocne ako lahko to ide ked sa vie a chce. Prispevky o nejakom Patakym , Bokrosovi co flusol do medii, o majitelovi Detvy co krical na Hossu ml. To len odvadza od naozajstnych tem. Tak ako vo futbale nam rastie zaujimava generacia hracov tak sme to mohli UZ MAT aj v hokeji. Lenze o com asi tak sniva Siroky, Nemecek ci Pastinsky ? Ako to mame nastavene v spolocnosti, ked o vlakoch rozhoduje Danko ? O socialnych podnikoch Tomanova ? O vede a financovani vedy Plavcan ? Furt to iste dookola.
∧ skryť ∧
Máš 100% pravdu.
Ale toto tak skoro nezmení nikto, lebo na riešenie defenestráciou Slováci nemáme a "tamtí" musia najskôr vymysleť ako na tých akadémiach, ktoré by určite fungovali, vyrobia tú povestnú vratku
04.08.2017 - 12:06:07
avatar
Reakcia na: Terris1, 04.08.2017 - 00:25:25
To teraz nerozprávam nejak v zlom, hovoria za nich výsledky, ledva ledva výhra v turecku nad francúzskom prehra s bieloruskom ďalej prehra s dánskom, debakle od švajčiarov, čechov, usa, jedine na koho vedia je nemecko
∧ skryť ∧
S projektami to malo byť presne naopak, mne to pripadá, že to všetko chytil už za chvost a teraz si to obhajujú, že to bude dobré.
Javorčík minulý rok spravil v súťaži juniorov naozaj prievan a dve druhé miesta (po základnej i po nadstavbe) o niečom hovoria. A projektový hráči zahrali aj na MS18. Ale keďže bol už pod zmluvou v BB, tak sa zrazu rozhodli tak aby to vyhovovalo jemu , nie reprezentácií.
To isté len o 180 stupňov 20-ka. Tohoto roku ten projekt má ešte menšie opodstatnenie ako po minulé roky, keďže je cca 15 adeptov vonku, ale znova si to obhajujú, pretože Bokroš to zobral iba za týchto podmienok, či?
04.08.2017 - 09:00:09
avatar
Reakcia na: , 02.08.2017 - 18:40:06
Slovensko by malo vychovavat hracov pre minimalne nasu Extraligu aby mala kvalitu. Ak sa hrac, kvalitny, rozhodne studovat, jeho vec. Ale ak sa nevie presadit v Extralige tak to je potom dost vazne v tom, ze kto je pan Bokros zac. On nominoval. On z neho urobil reprezentanta. Takych prikladov pri mene Bokros je vela. To je ta znacka Made in Slovakia ktoru vysielame do sveta ? Patakymu zelam vela uspechov v zivote ale co ty tu pises o nekvalite co sa rozhodla hrat horsku ligu lebo je to dobre pre neho sameho to uz je aj na mna moc. Apropo este k draftu 2018. Ja si myslim, ze Liska, Roman, Fehervary budu velmi ziadany tovar. Vsetci traja do konca 2. kola.
∧ skryť ∧
Problém je však v tom ako sa tí mladí chalani majú presadiť a za akých podmienok ? Kým nedostanú dostatočný ice time a nebudú sa učiť priamo v zápasoch (nie na tréningu) od skúsených hokejistov, tak budú mať tí chalani stále dilemu čo majú ďalej robiť.
Preto je aj problém s projektom. Keby tam mali v každej päťke jedného skúseného hráča, ktorý by ich usmerňoval, tak potom by to malo iný progres. Ale takto? Najlepší sú v zahraničí alebo v kluboch (kde sa učia od tých skúsených) a tí ostaní chudáci trápte sa a nechajte sa osočovať, že na tú extraligu aj tak nemáte (Pataky 2+4, ...)
Takí talenti, ktorí sa naozaj presadia sami, sa narodia v Canade každých 5 rokov a na Slovensku každých 20 rokov.
Aj Cíger sa stal hokejistom až potom, keď ho Vlado Ružička "pousmerňoval", Mikuš išiel ako hore keď hral s Pálfym. Češi si to uvedomujú viď napr. Nečas v Komete minulú sezónu.
A my projekt a šup do 4.-5.päťky s ostatnými juniormi. Či to vidím zle?
02.08.2017 - 13:04:26
avatar
Tak ja píšem v rámci cirkusanstva, tak Ty si sa mal prihlásiť na konkurz repre trénerov (veď tam nebol tuším až taký pretlak, keď museli prosiť Erna) a mohol si nominovať neomylne Ty.
Len na to by si musel mať asi väčšie gule, ako na diskusií niekoho oznámkovať cirkusantom, že áno
02.08.2017 - 12:41:02
avatar
Pseudo zadubenec je akože kto? pls. definícciu.

Všade čítam ako je hokej iba pre detičky zbohatlíkov, ako by tam mohlo byť neviem koľko detí šikovnejších, potom naopak, že to drevo nemá ani na horskú ligu, nech si nastaví zrkadlo atď.

Potom príde chalan, ktorý sa dostane do repre, do projektu, na MS U20, pokúsi sa dostať do extraligy, ale nevýjde to, tak to zváži a rozhodne sa, že to skúsi inak, pretože si nastaví to zrkadlo a povie si tak do takéhoto rizika nejdem.

Žeby mal byť v repre iba ten ktorý splní nejaký kádrový posudok, že sa zaviaže že bude hrať hokej nasledujúcich 10 rokov, skúšať sa dostať do extraligy za 300,-Eur mesačne, s čestným prehlásením, že má zabezpečenú finančnú podporu (rodičia, frajerka čo je momentálne pri dnešných junioroch bežná vec)

Tak potom čo chcete?
Elbarto,on sa na americkú univerzitu nemôže dostať, pretože podpísal v Dukle prof.zmluvu a preto nemôžeš napísať , že chcel skončiť s hokejom, pred nomináciou na MS, keď si práve zatvoril cestu na amer.univerzity z dôvodu podpísania zmluvy s Duklou (kto vie čo mu nasľubovali), on hokej chcel hrať, ale za akých podmienok?

A diskusia o hokeji to je, pretože nad týmto, by sa mali práve Šárky s Citrónom pozastaviť a povedať si, že to nie je ok keď im odíde projektant do Holandska.
A keď mu vedeli vytvoriť podmienky v pomarančoch, tak nech mu ich vytvoria aj na prechod ku mužom s nejakou prerspektívou pre neho a pre slovenský hokej.
Ak nie, tak potom ho chalana nekamenujte a nechajte ho žiť.
01.08.2017 - 12:58:31
avatar
Reakcia na: adinko, 30.07.2017 - 13:16:05
Kto nedáva šancu,čo sa rozpadáva,kto nedáva priestor, čo sú to za katastrofické mrdoviny?Co to rady blábolíte,soudruhu?! Pataky jednoducho nemal na to aby hral v mužstve ktoré sa chce pohybovať v hornej časti tabuľky!Toť vsjo....
∧ skryť ∧
Tu máte všetko vysvetlené :
http://www.hokejovysvet.sk/clanok/30976/pataky-odisiel-do-holandska-kvoli-vzdelaniu-z-prijatia-ma-radost-chcem-mat-perspektivu-do-buducnosti
Rád si prečítam príspevky v diskusiach, ktoré majú aj keď skreslený, ale nejaký pohľad na danú vec. Ale prečo ich čítam iba sporadicky je pre tých diskutérov, ktorý vedia či chlapec v 20-ke má na to alebo na ono, že je to drevo a čo by mal najlepšie spraviť, lebo však oni to už dokázali a z vlastnej skúsenosti vedia najlepšie čo by mal chalan robiť.
Palec hore, že sa v jeho veku rozhodol ako sa rozhodol a nenechal sa vyživovať rodičmi (lebo inak z podmienok pre mladých v našej extralige nemáš šancu), ale že zobral do vlastných rúk to čo môže on ovplyvniť. A to, že si zahral extraligu a MS U20 mu nikto nezoberie a väčšina diskutujúcich a ich detí môžu o tom iba snívať.
01.08.2017 - 12:32:13
avatar
Reakcia na: Terris1, 29.07.2017 - 22:52:03
nemôžem nakoľko mi to neprišlo od všetkých práve na 100%, totálne odlišný zápas oproti všerajšku dnes nemohúcnosť v streľbe naopak v zadu to hralo, Ernesto dosť premiešal formácie, Hrenák je o tri triedy lepší brankár ako Durný a na MSJ by mal byť jednoznačná jednotka, herný prejav najlepší z obrany Bodák, Ivan z útoku Buček, Studenič, a Hrenák za mňa jedna veľká poklona ten brankárik šiel strašne hore v Amerike
∧ skryť ∧
Mne sa páči, ako niektorí odborníci dokážu fundovane a nekompromisne napísať, kto by mal byť koncom decembra v zostave repre mužstva a kto je od koho o koľko tried lepší a horší. MS a to je jedno či U18, U20 alebo muži sú jednorázové krátkodobé turnaje a podľa mňa by tam mali ísť hráči s najlepšou formou v aktuálnom období a nie tí,ktorí vyzerajú najlepšie v auguste. Aj na tých brankároch sa to zväčša neprejavuje v pozítívnom smere, keď sa pasujú a pripravujú ako jednotky viď. pred rokom U18 Hrenák, tohto roku Sklenár (ani jeden nezachytal to, na čo boli celý rok v projekte pripravovaní), na MS Hudáček hoci športovú i mentálnu formu mal lepšiu v tom období jednoznačne Čiliak. Treba všetkým chalanom držať palce a podporovať ich, nech sa im darí napredovať a zlepšovať, lebo veľa krát platí pravidlo o biči, ktorý plieska na konci a ten bude v decembri. A hlavne nech zostavu vyberú viacerí ľudia, ktorí tomu rozumejú a chcú aby Slovensko dopadlo čo najlepšie. Hádam sa v poslednom roku aj Bokroš bude snažiť očistiť od historiek o úplatkoch pred Šatanom a ten by na to nemal zabudnúť a trošku ho sledovať. Nech sa všetkým darí a hlavne nech ich to baví (nemusí sa každý dostať na MS), lebo podporu a povzbudenie si zaslúžia aj tí čo "viditeľne nemajú na..." Pekný deň všetkým

1

Krátke správy
Najnovšie články
Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Nylander trénoval. Prvýkrát prehovoril aj pred novinármi Rempe zranil Fehérváryho spoluhráča: Som z toho už znechutený a unavený, reaguje Carlson + videoUvidíme veľký trénerský prestup? Nemca by mohol trénovať dvojnásobný šampión Fehérváry opäť bodoval, ale opäť bez čerešničky. Vyrovnal Suchého či Sekeráša + video Patrick Roy robí opäť rošádu v bránkovisku. Aký bude narodeninový darček? Už vieme, kedy bude draftová lotéria. Aké šance majú tímy? Jeho bod nepomohol: Ďalší Slovák je blízko k MS! Draisaitl vytvoril nový rekord NHL Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Vyšle Montreal signál? Slafkovský pomaly zatieňuje Caufielda a Suzukiho, tvrdí majster sveta Ovečkin sa trápi. Dúfa, že trpezlivosť sa čoskoro vyplatí Hľadanie trénera Senators sa zintenzívnilo. Poznáme prvých kandidátov Ďalší potenciálny adept na dres Slovenska na MS je o krok bližšie k vypadnutiuČernák prekonal Pálffyho zápis a hrou telom bol ako na roztrhanie. Vedie celú NHL! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies