Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01. 05.
kurzy
01:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
02. 05.
kurzy
02:00info
TOR
BOS
«

Komentáre:

Černák sa stal druhým slovenským obrancom so Stanleyho pohárom

Kiks97 Ignorovať29. 09. 2020 11:08
Vzhľadom na to že sme v rovnakom veku je Erik Černák prvý úspešný slovenský hokejista ktorého cestu si môžem pamäťať od mlada. Pamätám si ako som sedela na jeho prvom zápase medzi mužmi a všetci naokolo sa divili, že tak mladý chalan dostal šancu ale rýchlo ukázal prečo. Pamätám si na jeho sezóny po boku M.Štrbáka kde jasne ukazoval, že raz bude skvelý obranca- šikovný na oboch čiarach, tvrdý ale férový, s poriadkom pred bránov a výborne korčuľujúci. Potom ale prišlo obdobie keď ho všetci kritizovali za to že urobil ako 15 ročný pár chýb na MS20. Nádavalo sa mu do nemehiel, protekčných detí, posielali ho späť do Extraligy že z neho nikdy nič väčšie nebude. Že nemali pravdu ukázal už minulý rok a aj na MS a stal saz zaslúžene naším najlepším obrancom. Dnes je z neho 3 najvyťaženejší obranca TB v konkurencii mien ako Sergačev, Hedman, Shattenkirk či McDonagh. Hráč na ktorého tréner vsádza na oslabeniach ako na 1 voľbu spolu s McDonaghom. Pamätám si aj keď dvíhal nad hlavu trofej v Extralige. A dnes je z neho najmladší slovenský víťaz Stanley Cupu, a hráč s potenciálom byť v budúcnosti jedným z najlepších Shutdownerov v celej NHL. Klobúk dole pred týmto chalanom ako sa tvrdov drinou vypracoval až tam kde je dnes.
Tento príspevok sa páči 4 užívateľom: poxhcmarek, , REBBELS, Ttt.
Pens Ignorovať29. 09. 2020 16:57
V play off však už nehral ako typický "Shutdown", ale skôr ako ... Už čoskoro tu na portáli s najlepšími hokejovými fanúšikmi !
Užívateľovi mike24 sa páči tento príspevok.
Kiks97 Ignorovať29. 09. 2020 18:13
To som nepochopila
Pens Ignorovať29. 09. 2020 18:33
Ospravedlňujem sa za to "neformálne" vyjadrenie. Tu na SlovakNHL už čoskoro vyjde článok o zmene spôsobu bránenia Černáka počas play off (preto už nie len "shutdown") a aký výrazný vplyv mal na zisku SC.
Pens Ignorovať29. 09. 2020 18:49
Dám jednu zaujímavosť (v článku som ju napokon vynechal). Černákov strelecký pokus v 75,5% prípadoch trafí bránku, 2,7% striel vedie k dorážaniu a až 25,2% brankár zneškodní prvú strelu (ostatné tím odvráti vyrazenú strelu, brankár zneškodní vyrazený pokus ... ). Hedman má inak bilanciu 66% - 5,2% - 18,3%, Sergačev 68,2% - 8,4% - 22,4%, Shattenkirk 76,1% - 4,3% - 18,8%, McDonagh 55,7% - 8,6% - 14,3% ...
Užívateľovi LeBlond sa páči tento príspevok.
Kiks97 Ignorovať29. 09. 2020 19:08
Zaujímavé vďaka som zvedavá na ten článok. Nejako som sa tým nezaoberala pokiaľ robil svoju robotu tak ako mal a že robil 😊 Ale podľa mňa zo strelou čo má ho začne Tampa čoskoro využívať aj ja toto omnoho viac.
Krátke správy
Najnovšie články
Dôvod na obavy: Je na tom hviezdny Matthews horšie, ako tím hovorí? NHL naživo: Dallas vo vedení? Koniec pre kráľov?Expert o Slafkovskom: Patrí mu uznanie. Už si vôbec nemyslím, že sú jeho slová prehnané Mešár bol miernym sklamaním. Profesionálny hokej by mu však mohol sadnúť viac Generálny manažér Capitals: Voči Ovečkinovi to nie je fér. Verí Rus, že má stále na Gretzkého rekord? Nemcov tréner je v kontakte s kanadským tímom. Oslovili Devils vedenie Pittsburghu?Sharks majú pri hľadaní nového trénera špeciálnu požiadavku Kedy príde Mičkov do NHL? Mohlo by sa tak stať pred koncom jeho zmluvy v KHL! Obranca Capitals ukončil asistenčný program. Oshie dúfa, že bude v budúcej sezóne schopný hrať Hviezdu Senators čaká operácia, z ktorej sa bude zotavovať dlhšie Slovenský reprezentant prispel k dôležitej výhre. Siaha už na finále! Blues podpísali zmluvy s dvoma Švédmi z elitnej SHLDevils podpísali nové zmluvy s dvoma útočníkmi. S jedným spoluprácu predĺžili Dva tímy zdramatizovali série, dva postúpili ďalej! Hrdinom aj syn slovenských rodičov Slafkovský do Žiliny nedorazil. Asistent trénera hovoril aj o ČernákoviPoznáme finalistov Calderovej trofeje: Je medzi nimi obranca DevilsHrať za Slovensko je viac, ako obliekať dres klubu v Amerike, tvrdí Regenda. Má menšie obavy Hodnotili sezónu Slafkovského známkami: Dosiahol viac, ako každý čakalAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Odohral Stamkos posledný zápas za Tampu? Vie, že patrí k Bolts, tvrdí Cooper Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies