Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01. 05.
kurzy
01:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
02. 05.
kurzy
02:00info
TOR
BOS
«

Komentáre:

Michejev chce skoro tri milióny. Akou čiastkou kontruje pred arbitrážou tím?

BKLYN Ignorovať20. 10. 2020 07:48
Tak Michejev vyhrá tak či tak
LQST Ignorovať20. 10. 2020 08:29
Zo strany Totonta mi ta ponuka pride vyslovene urazliva a trapna. Necudujem sa hracom ze ak riesia veci horucou hlavou tak padaju vyjadrenia typu "nikdy si neobleciem vas dres" a podobne. Uz inym drevakom ste dali vyrazne viac.
mysterio Ignorovať20. 10. 2020 08:59
Najdu kompromis niekde v strede, na 1 rok, co bude podla mna na rok adekvatne, suhlasim, ze iba 1M na 2 je fakt malo, je to potencionalny 40+b hrac, mohol to dokazat uz v tejto sezone, ale zranil sa. Preto si myslim ze mu daju na rok cca 1,5M+ a nech sa ukaze a dalsi rok moze ziadat vyrazne zlepsenie(co aj bude a budu mu to musiet dat, ak nie oni, niekto iny to urcite da)
sulinkoo Ignorovať20. 10. 2020 09:32
Celkom paradox Josh Anderson, ktory hraval priemerne 16 minut spravil v minulej sezone neuveritelne 4 body (nabeh na 13 bodovu sezonu) dostane od Montrealu nasypane 5,5,miliona rocne a Mikheyev ktory mal vyse polboda na zapas za cca rovnaky cas na lade dostane ponuku na 1 milion. Samozrejme su tam viacere “premenne” (chapem ze TOR nema na rozdavanie), ale vyznieva to smiesne v tomto porovnani, kedze obaja maju rovnako 26 rokov. (Pens, celkom by ma zaujimalo ako to vyznie recou pokrocilych stats. Mozno za tym bude nieco viac...)
Užívateľovi Qucoboy sa páči tento príspevok.
Qucoboy Ignorovať20. 10. 2020 11:24
Toto bolo prvé čo mi prišlo na rozum, že rovnako starý hráči s Andersonom a aký rozdiel v platoch. Je mi tiež jasné, že je tam veľa rozdielov a podobne ale cca 2 milióny na rok by bola podľa adekvátna zmluva ;) Keď sa budúci rok ukáže, tak môže pokojne pýtať aj 4 milióny. Andersonova zmluva nie je moc dobrým príkladom, lebo nikto nevie ako s dokáže vrátiť po zranení ale rozumiem, prečo si to porovnával ;)
Pens Ignorovať20. 10. 2020 20:22
To by bolo na dlhšie, len neviem či bolo myslené kontrakt či samotná hra ?
Pens Ignorovať20. 10. 2020 20:46
... tak, ale môžem skúsiť v skratke. O Andersonovi som písal po podpise zmluvy. Vyberám: "Dĺžka aj cena je podľa viacerých premrštená. Analytici tvrdia, že hráči, ktorých hra sa zakladá na sile a rýchlosti "starnú" oveľa skôr. V tom prípade hrá úlohu aj to zranenie ramena z poslednej sezóny. Inak Anderson je solídny krídelník, ktorý svojou silou a rýchlosťou je veľmi platný a úspešný pri forčekingu. Rád a často zakončuje, vytvorí si množstvo streleckých príležitosti s dobrou defenzívnou prácou a s prínosom aj v hre v oslabení. Práve úspešný pressing a získanie nahodených pukov bola oblasť, kde Canadiens výrazne strácali a v tejto oblasti by im mal byť Andersom viac ako prospešný. Typovo úplný opak Maxa Domiho. Sezóna nám však ukáže až prospech tejto výmeny pre obe strany." Michejev je rýchle krídlo, ktoré dobré predvída hru, má schopnosť "vytvárania priestoru" pomocou sily či rýchlostí, nadpriemerný zakončovateľ (kvantita) s pozitívnym dopadom na útočné metriky. Defenzíva je na priemernej úrovní, prechodová hra podpriemerná a často sa mu vyčíta, že často zakončuje oveľa skôr pri prečíslení ako by bolo vhodné (chýba mu zakončenie a kreativita na vysokej úrovní). Vzorka je však malá a podľa jedného "contract projections", by jeho "cena" mala byť niekedy na úrovní vyše 2 miliónov. Stačí aspoň takto ?
Tento príspevok sa páči 2 užívateľom: Legenda, Qucoboy.
Neexistujúci používateľ 20. 10. 2020 10:03
uz s tymi 2,7 im dava zlavu, aby mu arbitraz neprisudila 4m
mysterio Ignorovať20. 10. 2020 12:49
"vyborny" nazor ty odbornik, vidiet, ze mas riadny prehlad. Az na to, ze arbitraz rozhoduje medzi tym, co ponuka tim a co pozaduje hrac, resp. jeho strana, cize bude rozhodovat medzi 1M a 2,7M a takmer vzdy sa najde nejaky potencionalny stred medzi tymi sumami a nie ten tvoj dalsi vymysel. Prosim ta aku zlavu im dal? Arbitraz neposudzuje to, ci mal nejaky mozny nabeh na urcity pocet bodov na zaklade nejakeho koeficientu, co by bolo keby, to je tam irelevantne. Prvy rok v NHL, odohral 39z, nazbieral 23b, pol sezony zraneny, v PO po navrate 0 bodov, o akej zlave tu meles?. Aj ich strana sama dobre vie, ze tolko nedostane. A prosim ta, prestan si uz s prepacenim srat do ust a zastavaj nejaky jednotny nazor, lebo uz si trapny + mnoho dalsich tu. Smejete sa, porovnavate, vysmievate, ze Toronto preplaca hracov, ktori este nic nedokazali, neukazali, hraju tam rok a ze hocikomu ponukaju zbytocne vysoke platy za nic. Teraz ponuknu adekvatnu sumu pred arbitrazou, logicky minimum, jeho strana pomyselne maximum a arbitraz urci nejaky stred, co obaja dobre vedia. Takze ked preplacaju je zle, ked nepreplacaju zbytocne je zle, tak co potom by ste chceli vobec A dalsia vec, dobre viete, ze ani neni z coho dat momentalne. 1rok 1,8M bude adekvatne a nie fantazmagoria o 4M tento rok
Užívateľovi Maple sa páči tento príspevok.
Neexistujúci používateľ 20. 10. 2020 14:04
uvidime synáčik, neopúšťaj sa zas
mysterio Ignorovať20. 10. 2020 14:18
Nikto sa neopusta, iba vyvraciam tvoje fantazmagorie a poukazujem na vase preskakovanie nazorov podla toho, ako to vyhovuje. Ja viem, ze sa necitis dobre, ked si konfrontovany pravdou, aj to ze si domyslavy a vymyslas si je uz zname, takze nic prekvapujuce od teba ale to je v poriadku, aj na takych slnlo svieti
Neexistujúci používateľ 20. 10. 2020 14:44
neplačkaj už, šetri si to na sezonu
mysterio Ignorovať20. 10. 2020 15:25
ale no mojko, nebud frustrovany popredu z vlastneho neuspechu a z toho, ze dalsi rok nespravite PO, predychaj to a cim skor sa s tym zmieris, tym lepsie pre teba
Neexistujúci používateľ 20. 10. 2020 16:46
ja som tu ten frustrovany
Neexistujúci používateľ 20. 10. 2020 11:27
Viete mi fanúšikovia Toronta povedať, kto a prečo tam ešte drží Dubasa? Neviem si pomôcť, no ten chalan je totálne mimo.
xsiej00 Ignorovať20. 10. 2020 11:29
Dôvod prečo myslíš, že je "mimo" ?
Neexistujúci používateľ 20. 10. 2020 12:44
Pretože prepláca 4 útočníkov (ak sa nemýlim, berú cca polovicu rozpočtu). Nie je ochotný vymeniť ani jedného z nich za adekvátnu posilu do brány či obrany. A zvyšku kádra ponúka neprimerané platy.
BKLYN Ignorovať20. 10. 2020 12:58
mike24 Ignorovať20. 10. 2020 20:19
Snáď nechceš tvrdiť, že tam nikto nemá primeraný plat.
Krátke správy
Najnovšie články
Zlé správy pre obranu Slovenska? Černák dohrával play-off zranený!Finalistami Norrisovej trofeje sú dvaja jej víťazi i mladík, ktorý môže prepísať dejinyDôvod na obavy: Je na tom hviezdny Matthews horšie, ako tím hovorí? NHL naživo: Dallas vo vedení? Koniec pre kráľov?Expert o Slafkovskom: Patrí mu uznanie. Už si vôbec nemyslím, že sú jeho slová prehnané Mešár bol miernym sklamaním. Profesionálny hokej by mu však mohol sadnúť viac Generálny manažér Capitals: Voči Ovečkinovi to nie je fér. Verí Rus, že má stále na Gretzkého rekord? Nemcov tréner je v kontakte s kanadským tímom. Oslovili Devils vedenie Pittsburghu?Sharks majú pri hľadaní nového trénera špeciálnu požiadavku Kedy príde Mičkov do NHL? Mohlo by sa tak stať pred koncom jeho zmluvy v KHL! Obranca Capitals ukončil asistenčný program. Oshie dúfa, že bude v budúcej sezóne schopný hrať Hviezdu Senators čaká operácia, z ktorej sa bude zotavovať dlhšie Slovenský reprezentant prispel k dôležitej výhre. Siaha už na finále! Blues podpísali zmluvy s dvoma Švédmi z elitnej SHLDevils podpísali nové zmluvy s dvoma útočníkmi. S jedným spoluprácu predĺžili Dva tímy zdramatizovali série, dva postúpili ďalej! Hrdinom aj syn slovenských rodičov Slafkovský do Žiliny nedorazil. Asistent trénera hovoril aj o ČernákoviPoznáme finalistov Calderovej trofeje: Je medzi nimi obranca DevilsHrať za Slovensko je viac, ako obliekať dres klubu v Amerike, tvrdí Regenda. Má menšie obavy Hodnotili sezónu Slafkovského známkami: Dosiahol viac, ako každý čakalZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies