Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02. 05.
kurzy
02:00info
TOR
BOS
NHL live
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
04:00info
VGK
DAL
«

Komentáre:

Rask chce ukončiť kariéru v Bostone. Ten riešil jeho výmenu

GoAvsGo Ignorovať07. 01. 2021 07:14
Za týchto okolností by som sa mu čudoval, keby v tej bubline ostal. Určite urobil správne rozhodnutie!
REBBELS Ignorovať07. 01. 2021 17:26
Nemyslím že by ve Finsku měli špatný zdravotní systém.Upřednostnil rodinu což je v pořádku.Kdyby ale nyni klub upřednostil někoho jiného nemůže se zlobit.
rono12 Ignorovať07. 01. 2021 13:21
Podľa mňa by Bruins spravili chybu keby ho odpísali... každý normálny človek uprednostní rodinu za ťažkej situácie... a mať v bráne hráča ktorý chce byť súčasťou mužstva tak to si treba aj vážiť... lebo posledné roky čítam len o tom ako niekto nechce byť v takom tíme a onakom a podobne (pozdravujem Duchena,Panarina,Duboisa,Halla a im podobných)
Tento príspevok sa páči 3 užívateľom: catsfan, sodom, .
catsfan Ignorovať07. 01. 2021 13:57
je to business
Terminatoir Ignorovať07. 01. 2021 16:39
Ale tak v Columbuse sa ani velmi necudujem, ze hraci hromadne odchadzaju. Tortorella nie je zrovna prijatelsky trener, jemne povedane je velmi svojsky. Necudo, ze tolko hracov kazdy rok odchadza z timu. Kazdy si dvakrat rozmysli, ci bude hrat pod psychopatom a egomaniakom, alebo pod normalnym ludskym trenerom.
Užívateľovi marcel33 sa páči tento príspevok.
rono12 Ignorovať07. 01. 2021 18:42
Tak ako z jednej strany beriem ale z tej druhej treba byť profesionál a nie byť ako urevané decko keď je sem tam niekto ku nemu zlý ... je ine ak ich tam šikanuje alebo niečo podobné ale tak každý asi vie že Torta je proste taký a chce vymačkať z hráčov maximum a podaktorí berú toľko že je potrebné na nich aj naziapať keď to flákajú a nebabrať sa s nimi v rukavičkách
Užívateľovi sodom sa páči tento príspevok.
Neexistujúci používateľ 07. 01. 2021 23:48
No, to sú silné slová. Určite nie je ani psychopat ani egomaniak. Je tvrdý, ale vie aj uznať kvality svojich hráčov. A je to typ človeka - čo na srdci, to na jazyku. Mimochodom, má 1 Stanley Cup a 2x Jack Adams Trophy pre najlepšieho trénera. On určite nie je dôvodom odchodu hráčov. Bobor a Panarin šli proste za peniazmi.
Krátke správy
Najnovšie články
Je rozhodnuté: Bude Toronto opäť bojovať o prežitie bez najväčšej hviezdy?Na Mastertonovu trofej sú nominovaní brankári a spoluhráč SlovákaNemec má v tomto roku šancu vytvoriť nový rekord MS. Skončí Slafkovský hneď za ním? Dvorskému sa môže otvoriť šanca v NHL: Tlak necítim, vzormi sú mi Slafkovský a Nemec Stamkos chce ďalší Stanley Cup s Tampou. Majú o spoluprácu záujem obe strany? Ikonický analytik má pre Ovečkina radu: Schudni! Adam Sýkora sa tešil z úspešného vstupu do série Jeden Slovák v CHL čelí vyradeniu. Tím druhého postupový mečbal nevyužil + videoBrind’Amour si nie je istý svojou budúcnosťou s HurricanesRuský mladík si pri príchode do Toronta mení meno. Mení sa status Matthewsa? Skvelé novinky: Šatan potvrdil ďalšiu posilu Slovenska na majstrovstvách sveta Odchod z NHL a príchod do Ruska? Ružička urobil významnú zmenuTréner Tampy obliekal brankárov do sukní. Teraz sa ospravedlnil Švédi sa tešia na veľkú hviezdu. A čo Slováci? Rozhodlo sa o Erikovi Černákovi! Hurricanes nemali vlastnú „farmu“. Teraz sa blížia k viacročnej spolupráci s niekdajším partnerom Blues si upísali ďalších dvoch švédskych mladíkov. Do jedného vkladajú veľké nádeje! Anaheim a Carolina si upísali brankárov z Ruska McDavid a spol. oslavujú! Obhajca má zrazu nôž na krku Zlé správy pre obranu Slovenska? Černák dohrával play-off zranený!Finalistami Norrisovej trofeje sú dvaja jej víťazi i mladík, ktorý môže prepísať dejinyZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies