Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01. 05.
kurzy
01:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
02. 05.
kurzy
02:00info
TOR
BOS
«

Komentáre:

Detroit predĺžil zmluvu s Blashillom. Jeho asistent končí

VH1 Ignorovať19. 05. 2021 06:13
Sú to blázni, blázni, blázni, blázni, blázni...Stačí pozrieť na tú bilanciu. Yzermann má železnú trpezlivosť.
Užívateľovi matoolotr sa páči tento príspevok.
pali128 Ignorovať19. 05. 2021 07:25
Dokážem pochopiť veľa vecí, ale toto určite nie. Ani raz nemal dobrú sezónu, čakal som každým rokom, že ho pošlú preč a oni mu ešte dajú novú zmluvu. Neskutočne a nepochopiteľné.
Qucoboy Ignorovať19. 05. 2021 07:38
Skutočne sú veci, ktorým absolútne nerozumiem. Jediné logické vysvetlenie tohoto "ťahu" je, že Yzerman čaká na to, pokiaľ skončí zmluva Cooperovi v Tampe a sú dohodnutí, že potom prídu do Detroitu. Je to síce utopická, fantazmagorická predstava ale nemusí to byť úplne nereálne. Ak to tak nie je, tak tomuto kroku nerozumiem. Ja mám pocit, že Blashill s tým tímom neurobil za tie roky takmer žiadny pokrok. Naozaj sa čudujem, že mu Yzerman stále verí a nevyskúša niekoho nového. Mne by sa pozdával ten Gallant alebo kľudne na 1-2 sezóny aj Bruce Boudreau aby mladíkov niečo naučil a pomohol im v rozvoji. Blashill je za mňa osobne veľmi zlý ťah.
Dany Ignorovať19. 05. 2021 10:16
Tiez tomu nerozumiem, tak mu asi veria. Uz samotny Bylsma by bola skvela volba na hlavneho trenera. Tak vidia do toho viac nez my, tak snad vedia co robia.
Pens Ignorovať19. 05. 2021 11:31
Práve Dan Bylsma mal na starosti u Red Wings ofenzívu a presilové hry, teda oblasť, kde nenastal oproti sezóne 2019/20 žiaden progres. Počet strelených gólov v prepočte na odohrané zápasy síce vzrástol, ale to len z dôvodu vyššej úspešnosti streľby. Vo vytváraní si streleckých príležitosti dosiahli podobné či horšie výsledky ako tomu bolo v katastrofálnej sezóne 2019/20. K tomu úspešnosť presilových hier klesla medziročne o 3,5% a to píšeme o druhej najhoršej v rámci NHL.
Tento príspevok sa páči 2 užívateľom: Panzerschreck, Qucoboy.
matoolotr Ignorovať19. 05. 2021 10:42
Ako anti-fandovi Detroitu mi to plne vyhovuje!
Ejo Ignorovať19. 05. 2021 11:17
Tak to som asi jediný, kto tomu rozumie.
Pens Ignorovať19. 05. 2021 12:00
... tak zase tento Blashillov "200-foot game" systém moc fanúšikov nemusí a rozhodne nie je okulahodiace ho možno pozerať pre nestanného fanúšika. Tím však napreduje, ale Blashill síce často zdôrazňujú obojsmernú hru, ale stále je to tím s minimálnou ofenzívnou kreativitou, čo môže byť opäť dôvod komentárov vyššie. Red Wings stále nedokážu vyvážiť kvalitne obranné povedomie (tu nastal najväčší progres) s vytváraním si streleckých pokusov a byť ofenzívne nebezpečnejším tímom. To je však len môj názor.
Užívateľovi Panzerschreck sa páči tento príspevok.
mike24 Ignorovať19. 05. 2021 13:01
Mám silnú pochybnosť, že s takým kádrom aký mal Detroit posledné roky k dispozícii by žiadny tréner dieru do sveta nespravil.
Tento príspevok sa páči 2 užívateľom: catsfan, Panzerschreck.
catsfan Ignorovať19. 05. 2021 13:20
asi tak... tam by nepomohol ani navrat Bowmana.
Qucoboy Ignorovať19. 05. 2021 19:35
Nepomohol ale s iným trénerom by to mohlo byť iba lepšie. Horšie nie.
REBBELS Ignorovať19. 05. 2021 16:17
Ten tým byl opravdu špatný a navíc hodně nevýhodných smluv ale ted už to vypadá mnohem líp. A právě proto měl přijít někdo jiný a ne podepsat trenéra který byl zvyklý prohrávat.
Užívateľovi Qucoboy sa páči tento príspevok.
chronos88sk Ignorovať27. 05. 2021 20:10
Kto nechape, nech si precita... https://www.nhl.com/redwings/news/steve-yzerman-detroit-red-wings-2021-press-conference-transcript/c-324934368
Krátke správy
Najnovšie články
Dôvod na obavy: Je na tom hviezdny Matthews horšie, ako tím hovorí? NHL naživo: Dallas vo vedení? Koniec pre kráľov?Expert o Slafkovskom: Patrí mu uznanie. Už si vôbec nemyslím, že sú jeho slová prehnané Mešár bol miernym sklamaním. Profesionálny hokej by mu však mohol sadnúť viac Generálny manažér Capitals: Voči Ovečkinovi to nie je fér. Verí Rus, že má stále na Gretzkého rekord? Nemcov tréner je v kontakte s kanadským tímom. Oslovili Devils vedenie Pittsburghu?Sharks majú pri hľadaní nového trénera špeciálnu požiadavku Kedy príde Mičkov do NHL? Mohlo by sa tak stať pred koncom jeho zmluvy v KHL! Obranca Capitals ukončil asistenčný program. Oshie dúfa, že bude v budúcej sezóne schopný hrať Hviezdu Senators čaká operácia, z ktorej sa bude zotavovať dlhšie Slovenský reprezentant prispel k dôležitej výhre. Siaha už na finále! Blues podpísali zmluvy s dvoma Švédmi z elitnej SHLDevils podpísali nové zmluvy s dvoma útočníkmi. S jedným spoluprácu predĺžili Dva tímy zdramatizovali série, dva postúpili ďalej! Hrdinom aj syn slovenských rodičov Slafkovský do Žiliny nedorazil. Asistent trénera hovoril aj o ČernákoviPoznáme finalistov Calderovej trofeje: Je medzi nimi obranca DevilsHrať za Slovensko je viac, ako obliekať dres klubu v Amerike, tvrdí Regenda. Má menšie obavy Hodnotili sezónu Slafkovského známkami: Dosiahol viac, ako každý čakalAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Odohral Stamkos posledný zápas za Tampu? Vie, že patrí k Bolts, tvrdí Cooper Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies