Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01. 05.
kurzy
01:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
02. 05.
kurzy
02:00info
TOR
BOS
«

Komentáre:

Ďalší Kaneov škandál: NHL musí prešetriť obvinenia jeho ženy

Omietkar Ignorovať01. 08. 2021 07:58
Doteraz som mu celkom veril, ale tieto obvinenia sú príliš... Neviete čo by mohla liga podniknúť? Odobranie platu, zákaz hrania, možno dokonca basa? To by asi manželka alebo niekto musel podať trestné oznámenie. Prípadne čo môžu podniknúť Sharks? Zrušenie kontraktu? Zmluvu má do 2025, vykúpenie bude asi príliš drahé pri jeho cap hite 7M. Neviem či existuje nejaká možnosť v takomto prípade.
Užívateľovi konrad sa páči tento príspevok.
BKLYN Ignorovať01. 08. 2021 08:07
Ak vsádzal na prehry tak sa asi niečo nájde ako ho "zrušiť"
mike24 Ignorovať01. 08. 2021 09:07
Neviem, ako sa ťahá jeho prípad vyhlásenia bankrotu, len dúfam, že mu ho zamietnu. Očividne stihol spraviť hanbu všetkému s čím spojil svoje meno. Rodine, hokeju, NHL,... dokonca i gamblingu a stávkam.
Užívateľovi avenger sa páči tento príspevok.
konrad Ignorovať01. 08. 2021 09:31
Keďže bol minulú sezónu snaď jediný čo sa snažil vyhrávať, keďže hral za SJ mal radšej vsádzať na prehry
avenger Ignorovať01. 08. 2021 09:36
Evander Kane je pre mňa už od čias, kedy ešte len začínal v Atlante, nesympatický arogantný a hlavne namyslený hráč, ktorý mal o sebe už od prvej sezóny oveľa vyššie mienenie, než aká bola skutočnosť. Navyše sa prakticky hneď od začiatku spájal s problémovým správaním a vytvárania konfliktov v kabíne. Bol som veľmi sklamaný, keď s ním moje milované San Jose podpísalo ten kontrakt. Škandály sa okolo neho len kopia, atmosféra hustne a nakoniec toto??? Tipovanie na vlastné zápasy??? To už je pre mňa posledná kvapka, toto vážne poškodzuje integritu NHL v mojich očiach, doteraz som považoval NHL za najčistejšiu súťaž, čo sa týka ovplyvňovania zápasov a stávkových podvodov. Evidentne som sa mýlil. Ak sa chce od takéhoto počínania liga dištancovať, mala by hráča exemplárne potrestať a udeliť mu doživotný zákaz hrania v NHL, AHL a všetkých ligách, ktoré sú nejakým spôsobom spojené s NHL.
Tento príspevok sa páči 2 užívateľom: Panzerschreck, avenger.
REBBELS Ignorovať01. 08. 2021 09:46
Vy znáte osobně manželku E.Kanea?Je to taková světice?
mike24 Ignorovať01. 08. 2021 10:06
Vážne chceš spochybňovať kredibilitu jeho ženy pri tom všetkom, čo je známe o ňom???
emoxx1 Ignorovať01. 08. 2021 11:06
Možno trošku inak. Stále treba brať do úvahy aj fakt, že manželka sa rozhodla využiť povesť samotného Kanea a trošku mu "podkúriť". Ľudia čo si prešli rozhodovým konaním s harpiou vedia o čom hovorím. Napriek všetkým predpokladom sa pravda určiť tu v diskusii nedá a môže to naozaj byť všelijaké.
emoxx1 Ignorovať01. 08. 2021 11:10
Možno trošku inak. Stále treba brať do úvahy aj fakt, že manželka sa rozhodla využiť povesť samotného Kanea a trošku mu "podkúriť". Ľudia čo si prešli rozhodovým konaním s harpiou vedia o čom hovorím. Napriek všetkým predpokladom sa pravda určiť tu v diskusii nedá a môže to naozaj byť všelijaké.
mike24 Ignorovať01. 08. 2021 12:05
Z môjho pohľadu síce vysoko nepravdepodobné, ale fajn pripúšťam, že je tu taká možnosť. Tiež jej bolo jasné, že keď s tým výjde von bude sa to vyšetrovať, a je potrebné to preukázať. Nedá sa na to pozerať tak, že ona tu nič neriskuje, a jediné, o čo jej ide je pomsta.
Tento príspevok sa páči 2 užívateľom: sodom, emoxx1.
emoxx1 Ignorovať01. 08. 2021 12:15
Tak na to ani nepozerám. Jediné čo som tým chcel povedať je, že napriek jasným indíciám to stále môže byť aj inak a stále je možné aj to, že pravda bude niekde uprostred. No nedá sa to rozlúsknuť na základe jednostranného statusu.
kelt Ignorovať01. 08. 2021 13:57
za mreze,hajzel aja sa cudujem ze my karta nejde
Neexistujúci používateľ 01. 08. 2021 17:36
Neviem, ako funguje tipovanie v USA. Či je tam možnosť ako tu, tipovať napr. kto dá gól, kto bude vylúčený, počet vylúčení, vo futbale počet žltých kariet a pod. Ak je tam možné tipovať iba výsledky, tam zas nemal až taký vplyv. Takým hráčom nie je, aby vedel rozhodovať zápasy. Nepriamo ich negatívne ovplyvniť, teoreticky áno. Ak tipoval na iné zápasy, je to proste gambler. To je diagnóza. No nič. Ono je to aj s tým, že údajne neplatí na deti, len ďalšia sračka v tej kope hnoja v jeho živote. Ja sa aj čudujem, že ho S.J. podpísalo. Priemerný hráč s veľmi veľmi zlou povesťou. Nechcel by som ho ani zadarmo.
Užívateľovi Panzerschreck sa páči tento príspevok.
Krátke správy
Najnovšie články
Zlé správy pre obranu Slovenska? Černák dohrával play-off zranený!Finalistami Norrisovej trofeje sú dvaja jej víťazi i mladík, ktorý môže prepísať dejinyDôvod na obavy: Je na tom hviezdny Matthews horšie, ako tím hovorí? NHL naživo: Dallas vo vedení? Koniec pre kráľov?Expert o Slafkovskom: Patrí mu uznanie. Už si vôbec nemyslím, že sú jeho slová prehnané Mešár bol miernym sklamaním. Profesionálny hokej by mu však mohol sadnúť viac Generálny manažér Capitals: Voči Ovečkinovi to nie je fér. Verí Rus, že má stále na Gretzkého rekord? Nemcov tréner je v kontakte s kanadským tímom. Oslovili Devils vedenie Pittsburghu?Sharks majú pri hľadaní nového trénera špeciálnu požiadavku Kedy príde Mičkov do NHL? Mohlo by sa tak stať pred koncom jeho zmluvy v KHL! Obranca Capitals ukončil asistenčný program. Oshie dúfa, že bude v budúcej sezóne schopný hrať Hviezdu Senators čaká operácia, z ktorej sa bude zotavovať dlhšie Slovenský reprezentant prispel k dôležitej výhre. Siaha už na finále! Blues podpísali zmluvy s dvoma Švédmi z elitnej SHLDevils podpísali nové zmluvy s dvoma útočníkmi. S jedným spoluprácu predĺžili Dva tímy zdramatizovali série, dva postúpili ďalej! Hrdinom aj syn slovenských rodičov Slafkovský do Žiliny nedorazil. Asistent trénera hovoril aj o ČernákoviPoznáme finalistov Calderovej trofeje: Je medzi nimi obranca DevilsHrať za Slovensko je viac, ako obliekať dres klubu v Amerike, tvrdí Regenda. Má menšie obavy Hodnotili sezónu Slafkovského známkami: Dosiahol viac, ako každý čakalZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies