Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
01. 05.
kurzy
01:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
02. 05.
kurzy
02:00info
TOR
BOS
«

Komentáre:

Klingberg chce od Stars lukratívnu osemročnú zmluvu

PB Ignorovať17. 10. 2021 13:01
Tak si to zhrnieme. V lete bude mať 30 rokov. To znamená, že by táto nová zmluva skončila, keď by mal 38 rokov. V posledných dvoch sezónach išli jeho výkony výrazne dole. To znamená, že je štatisticky na tom podobne ako Seth Jones. Klub má pod zmluvou Seguina (9.85M na 6 rokov), Benna (9.5M na 4 roky), Heiskanena (8.45 na 8 rokov) a tragického Lindella (5.8M na 4 roky). Ak si myslí, že takúto zmluvu dostane, tak je to absolútny blázon. A ak takúto zmluvu dostane, tak klub bude mať nie, len bláznivého hráča, ale aj bláznivého GM.
Užívateľovi Panzerschreck sa páči tento príspevok.
Jose Jalapeno Ignorovať17. 10. 2021 13:06
dostane to….je to “in”
jam benn Ignorovať17. 10. 2021 15:18
Tak ako opatrne , Lindell ma daleko od tragickeho obrancu ,dostal zmluvu na najlepšie roky a aj ked ho možno neni vidieť v ofenzíve tak v defenzíve je nesmierne doležity pre Stars (viem že dneska sa obrancovia hodnotia len podla bodov ale to neni jediný ukazatel kvality hráča ,hlavne v obrane ) , no a Klingon to tak dostane maximalne v Arizone alebo podobnom teame , ale tak on si musí ujasniť či chce SC alebo hrať dno tabukly za krasne peniaze .
PB Ignorovať17. 10. 2021 16:18
So slovom "tragický" som to trochu prehnal. Nič to ale nemení na fakte, že je to obranca s mizernou ofenzivnou hrou a prinajlepšom priemernou defenzívou. A verte, či nie, ale ja nie som človek, ktorý sa u obrancov (a celkovo u hráčov) pozerá na body, ice-time alebo +/- hodnotenie.
jam benn Ignorovať17. 10. 2021 16:34
No skor by som povedal že ho limituje jeho rychlost ,ale určite za tie peniaze to pre nas neni žiadna hroza . Ja som namiesto od teba sledoval stovky zapasov Stars a možem bezpečne povedať že Lindellova defenzívna hra patrí medzi najlepších v NHL ,navyše aj ked nevypada nejak elegantne na lade ,dokaže dosť často podporiť utok takže ani v tom utoku to neni tak hroza , poznal som horších , napr Roman Polak ,to bol iný frajer .
PB Ignorovať17. 10. 2021 16:41
Je síce pekné, že ste videli stovky jeho zápasov, ale pokročilé štatistiky hovoria jasne. Ak chcete spochybňovať fakty, tak nech sa páči. Ale tým len klamete sám sebe.
jam benn Ignorovať17. 10. 2021 17:47
Mne je to jedno , viem ako to je v skutočnosti , tie tvoje štatistiky tiež niesu všemocne ,milujem takýchto odborníkov
Hoss81 Ignorovať17. 10. 2021 17:51
Tiez som fanusik Stars a jeho defenziva rozhodne nie je priemerna. Hlavne v oslabeniach je jeden z top obrancov v celej NHL.
PB Ignorovať17. 10. 2021 21:26
Ak čísla ukazujú, že je prinajlepšom priemerný v obrane, tak to tak proste je. To je akoby ste tvrdili, že hráč, ktorý urobí v základnej časti 13 bodov (v 82 zápasoch l) je ofenzívna hviezda.
jam benn Ignorovať17. 10. 2021 21:40
No proste to tak neni ,taký odborníci ako ty su len otravný ,doslova si ho nevidel skoro nikdy hrať ale podla čisielok vieš ako to je hráč ? neznie to absurdne ?
jam benn Ignorovať17. 10. 2021 21:42
*aký , a hlavne porovnaváš neporovnatelne
PB Ignorovať17. 10. 2021 23:52
Štatistiky sú na dve veci. Jednak nato, aby sa eleminoval problém s tým, že divák nepostrehne každú jednu stotinu sekundy hry každého hráča na ľade, tým pádom môže vidieť pozitíva a negatíva nevidí, alebo opačne. A jednak je samozrejme nemožné si pamätať, koľko pozitív/negatív hráč urobil a aké v každom jednom zápase sezóny (keďže zápasov môže byť za sezónu aj cez 100). Vy, ako divák vidíte najmä momenty, keď je hráč priamo v dianí, ale nevidíte, čo robí, ak je mimo záber kamery. Spochybňovať štatistiky je ako spochybňovať namerané hodnoty počas experimentu. Je experimentálne dokázané, že tiažové zrýchlenie má hodnotu približne 9,81m/s*s. Je táto hodnota nesprávna, pretože sa niekomu počas sledovania padania nejakého telesa na zem zdala byť iná?
jam benn Ignorovať17. 10. 2021 14:46
tak to by sa mal rychlo spamatať no , na farme je namiesto neho pripravena nahrada v podobe Harleyho a čo si budeme ,ta Klingonova defenzíva vždy bola jeho obrovska slabina,navyše neni ani nejak extremne silovo vybavený ,takže taka zmluva by nas doslova zabila , radšej vymeniť pred trade deadline . Nill mu taku zmluvu v živote neda každopadne , to viem .
konrad Ignorovať17. 10. 2021 16:30
Takto sa cup nevyhráva. Podpísať za 2miliony a ukázať trochu srdiečka pre tím! Hokej sa nehrá pre peniaze predsa!
jam benn Ignorovať17. 10. 2021 16:35
Nikto nehovorí o 2 mil , len proste musí byť realista , jeho hodnota je okolo 5 mil za mna pri jeho dnešnej hre a hlavne pri tom je že to vyslovene bek do utoku
Krátke správy
Najnovšie články
Zlé správy pre obranu Slovenska? Černák dohrával play-off zranený!Finalistami Norrisovej trofeje sú dvaja jej víťazi i mladík, ktorý môže prepísať dejinyDôvod na obavy: Je na tom hviezdny Matthews horšie, ako tím hovorí? NHL naživo: Dallas vo vedení? Koniec pre kráľov?Expert o Slafkovskom: Patrí mu uznanie. Už si vôbec nemyslím, že sú jeho slová prehnané Mešár bol miernym sklamaním. Profesionálny hokej by mu však mohol sadnúť viac Generálny manažér Capitals: Voči Ovečkinovi to nie je fér. Verí Rus, že má stále na Gretzkého rekord? Nemcov tréner je v kontakte s kanadským tímom. Oslovili Devils vedenie Pittsburghu?Sharks majú pri hľadaní nového trénera špeciálnu požiadavku Kedy príde Mičkov do NHL? Mohlo by sa tak stať pred koncom jeho zmluvy v KHL! Obranca Capitals ukončil asistenčný program. Oshie dúfa, že bude v budúcej sezóne schopný hrať Hviezdu Senators čaká operácia, z ktorej sa bude zotavovať dlhšie Slovenský reprezentant prispel k dôležitej výhre. Siaha už na finále! Blues podpísali zmluvy s dvoma Švédmi z elitnej SHLDevils podpísali nové zmluvy s dvoma útočníkmi. S jedným spoluprácu predĺžili Dva tímy zdramatizovali série, dva postúpili ďalej! Hrdinom aj syn slovenských rodičov Slafkovský do Žiliny nedorazil. Asistent trénera hovoril aj o ČernákoviPoznáme finalistov Calderovej trofeje: Je medzi nimi obranca DevilsHrať za Slovensko je viac, ako obliekať dres klubu v Amerike, tvrdí Regenda. Má menšie obavy Hodnotili sezónu Slafkovského známkami: Dosiahol viac, ako každý čakalZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies