Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
26. 05.
kurzy
21:00info
FLA
NYR
NHL live
27. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
«

Komentáre:

Fehérváry si vytvoril nový osobný rekord, Halákovci si ukončili sériu prehier

Kiks Ignorovať27. 02. 2023 19:34
Pri včerajšom výkone D Capitals úprimne sa divím, že ich nebolo viac nie menej ( aj to len vďaka tým 2 minútam). S Jensenom včera o triedu inde od zvyška> nie len v defenzíve. Takze ak ma ešte niekto nejaké otázky re štatistiky MF nech si len pozrie tento zápas a pochopí že ich závery silne klamu. Martin nemá žiaden ale že žiaden problém aj keby Corsi alebo v hodnotení D-manov nejaký podobný blud hovorili čokoľvek ( je to asi ako hodnotiť koňa podla toho koľko mlieka dáva). Fehy napreduje míľovými krokmi a ak je jeho potenciál aký ukazuje tak ako by povedal klasik > dobre bude. Ja si dokonca myslím že veľmi dobre.
Pens Ignorovať27. 02. 2023 20:07
... predpokladám, že to bola reakcia na nedávny komentár okolo ofenzívnej stránky hry počas tejto sezóny. Nikto netvrdil, že smerom dopredu má Martin Fehérváry problém, len že by mal byť aktívnejší, lebo rozhodne má oveľa vyšší potenciál. Po odchode Orlova začal opäť hrávať vo dvojici s Nickom Jensenom a hneď sa to prejavilo hlavne na tejto stránke jeho hry. V posledných zápasoch patrí k najaktívnejším a najnebezpečnejším obrancom v tíme (hrali spolu výborne už v úvode sezóny). Určite nemám toho toľko napozerané (v poslednom období sa snažím pozerať celkom pravidelne) a rôzne metriky treba "hodnotiť" rozhodne komplexnejšie a v súvislostiach. Tvrdiť však, že sú "blud" a môj "očný test" je presnejší a detailnejší (teda, tak mi to z toho príspevku vychádza) mi príde veľmi "odvážne"
Užívateľovi Jake sa páči tento príspevok.
Pens Ignorovať27. 02. 2023 20:42
... tak po prečítaní ešte raz, beriem späť a ospravedlňujem sa. Ak naozaj niekto hodnotí len na základe jednej metriky a v tomto prípade "Corsi", naozaj nadobudne mylný dojem, že Martin Fehérváry zažíva oveľa horšiu sezónu a nenapreduje podľa predpokladov.
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies