Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Komentáre:

Opäť ho trápi nevyrovnanosť? Ružička sa musel zmieriť s tvrdým rozhodnutím trénera

randall Ignorovať21. 11. 2023 10:37
Sorry, ale večne s ním zametajú, posúvajú ho v útokoch hore-dolu, začne v 4.tom, skončí v 1-2, keď má body nenechajú ho dlhšie v danom útoku, aby rozvinul väčšiu súhru so spoluhráčmi... nemôže vedieť, kde je jeho miesto v zostave, a hoci je to hráč strednej šestky, tak Calgary z neho chce mať 4. centra... a to sa hovorilo, ako ho nový tréner dôverne pozná.
Phanda Ignorovať21. 11. 2023 12:06
Zasa zlý tréner? Zasa nie je chyba v Adamovi?
randall Ignorovať21. 11. 2023 14:39
Určite je chyba aj v ňom, ale 90% bodov nazbieral keď hral v hornej šestke a napriek tomu ho neustále pchajú do 4. útoku, tak sa pýtam prečo? Jemu sa dostáva konzistentnosť čo sa týka priestoru na ľade alebo spoluhráčov v útoku? Za mňa tam s ním trochu zametajú, ale ich vec..
Suloo Ignorovať21. 11. 2023 13:14
Prečo chyba v adamovi alebo v trénerovi ? Adam mal smolu na body v posledných 4 zápasoch nastrelil 2 tyčky a keď podol gól tak bol 2 krát neuznaný. Čiže skôr by som to nazval hold smola a nie nevyrovnanosť.
Pens Ignorovať21. 11. 2023 13:16
Jedna zaujímavosť: S Adamom Ružičkom na ľade povolia Flames v prepočte na 60 minút hry (5v5) 2,1 očakávaných gólov proti tímu (na základe množstva a kvality streleckých pokusov), ale skutočný stav počas jeho pobytu na ľade je 3,63 ! Dokonca, ak sa pozrieme na relatívne metriky, tak v tomto ukazovateli vykazuje najlepší výsledok v tíme RelxGA/60 (teda s ním na ľade toho povolia najmenej opäť na základe množstva a kvality streleckých pokusov proti tímu ako ktorýkoľvek iný hráč Flames). Čo sú relatívne zmodernizované metriky tu: "Tieto štatistiky už pozerajú za hranicu relatívnych metrík tímu a miesto porovnania vybraného hráča s celým tímom izolujú výkon hráča porovnaním jeho čísel so všetkými jeho individuálnymi spoluhráčmi. Kľúčom pri výpočte je zahrnutie výkonu hráča na ľade i priemer všetkých jeho spoluhráčov, keď daný hráč na ľade nebol." Dôvod tohto "rezultátu" je zrejmý, veď bránkovisko s Ružičkom na ľade zlikvidovalo iba 86,21% striel na bránku. Pre porovnanie s Martinom Pospíšilom to momentálne je 97,78%.
Užívateľovi Ithilon sa páči tento príspevok.
Krátke správy
Najnovšie články
Mladá hviezda Hurricanes podpísala netradičnú lukratívnu zmluvuRegenda: Viem, čo musím urobiť, aby som hral v NHL. Ak urobíme toto, v nedeľu budeme v poriadku Zranenie Šimona Nemca: Bude hrať v nedeľu? Slovo budú mať aj Devils Bratovi Gaudreaua sa mal narodiť syn: Tisíce ľudí podporujú finančne jeho ženu. Aj hráči NHL Fanúšikovia v Ohiu i Alberte vzdávajú hold Gaudreauovi. Vinník opísal nehodu, na súde šokoval otázkouOttawa potrebuje dohodu o aréne v centre už v septembri Slováci zdolali Maďarov, teraz ich čaká priamy boj o miestenku. Nemec duel nedohralVeľká tragédia: Hviezda NHL a jej mladší brat zomreli Hartford miluje Sýkoru: Obľúbencom fanúšikov sa stal rýchlo. Viac si verím, tvrdí 100 najlepších nádejí NHL? V rebríčku sú aj traja Slováci Černák napodobnil Hossu a Kopeckého, Chára Jágra. Posledný duel play-off v kariére odohral proti Bruins Keller sa už nevie dočkať: Letné ťahy Utahu nás posunú správnym smerom Trotz: Askarov bude skvelý, ale nie som si istý, či je mentálne pripravený Veľká rana: Známy útočník Hurricanes vynechá pre zranenie celý ročník Lotyšská hviezda utrpela v príprave na kvalifikáciu zranenie. Stihne kemp v NHL? Ottawa podpísala zmluvu s aktuálnym víťazom Stanleyho pohára Flyers dajú v kempe šancu fínskemu brankárovi Olympijská kvalifikácia: Slovensko má za sebou prvý hrací deň Marián Studenič opustil slovenský výber. Nebol spokojný Strelí Slafkovský viac gólov ako Laine? Toto číslo by znamenalo veľmi dobrú sezónu, odhaduje Biron Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies