Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Komentáre:

Budúcnosť Tatara v NHL: Skončí v niektorom z tých troch tímov?

Forever Shark Ignorovať26. 05. 2024 12:11
Tatar v Bostone by bola pecka
Užívateľovi tasho sa páči tento príspevok.
Phantomiux Ignorovať26. 05. 2024 12:40
Zatiaľ je teda zaručené len to, že skončí v Seattli?
Panzerschreck Ignorovať26. 05. 2024 13:00
Ďakujem, neprosím si. Ďalšieho hráča čo v play-off hrá prd nepotrebujeme. Potrebujeme bojovníka, srdciara ktorý aj vie bodovať...a to Tatár rozhodne nie je.
Užívateľovi Punk sa páči tento príspevok.
Tento príspevok sa nepáči 3 užívateľom: Majky8, Mittet, tasho.
Palec40 Ignorovať26. 05. 2024 14:45
Tak vyhoďte Paštrnáka
Užívateľovi eRko_88 sa páči tento príspevok.
Užívateľovi Majky8 sa nepáči tento príspevok.
Panzerschreck Ignorovať26. 05. 2024 19:14
Vieš, ak by to bolo mne, tak Pasta by išiel off. Pre mňa on nie je tvár Bruins. Body v základnej časti nie sú všetko. Je to fajn reklama pre tím, ale nakoniec sa ráta iba jedno, kto zdvihne nad hlavu SC.A ten zdvíhajú poväčšinou tímy, kde sú v jadre chlapi čo, v play-off idú nad svoje limity. A nechajú na ľade krv a bolesť.
BeerBoy88 Ignorovať26. 05. 2024 19:38
Myslím ze pasta na tom ľade nechá aj krv ( aj zhodenie rukavic ked to nešlo je toho dôkazom) alebo sa mýlim? Vidíme to aj na MS kde spoločne ťahajú k úspechu
Užívateľovi tasho sa páči tento príspevok.
Panzerschreck Ignorovať26. 05. 2024 20:36
Žiaľ, Pasta je polovičný v play-off. Nielen tento rok. A MS? 3 zápasy a bez bodu. Zatiaľ....
lukin333 Ignorovať26. 05. 2024 23:06
Tak už má ten bod na Ms. Nejaký si na neho prísny, podľa mňa je tvárou Bruins a mozu byť hrdý že vlastnia takého hráča. Čakalo sa od voracka že nahradí jagra ale dokázal to až pastrnak.
Užívateľovi BeerBoy88 sa páči tento príspevok.
kremen Ignorovať26. 05. 2024 23:02
siedmy zapas proti TOR rozhodla asi tvoja babka
Užívateľovi tasho sa páči tento príspevok.
Panzerschreck Ignorovať27. 05. 2024 21:11
Kremen, osobné invektivy na rodinu si nechaj do diskusií do nového času, pretože nie je problém odpovedať rovnakou mincou. Ale nechcem tu tento portál špiniť reakciou na Tvoj prízemný komentár.
tasho Ignorovať27. 05. 2024 18:49
Pozri si rangers pozri si floridu. to sú neskutočne nabité súpisky. Boston tam jednoducho nemá takú kvalitu. Pasta na všetko nestačí. Odchod z Bostonu to snáď nemyslíš vážne. To by už nedali ani play off. Treba jednoznačne posilniť mužstvo. Ak sa zraní Pasta alebo Marchand kto to potiahne? Debrusk? Zácha? Pri všetkej úcte nikto. Tatár by vôbec nemusela byť zlá akvizícia. Je lacný. Na rok podpísať by ho mohli. Poznajú sa s Pastom. Kľudne by im to mohlo fungovať.
Užívateľovi BeerBoy88 sa páči tento príspevok.
Panzerschreck Ignorovať27. 05. 2024 21:23
Tasho, ja viem, že patrím k asi malému percentu ľudí čo fandia Bruins a nemusia Pastu až tak moc velebiť. A áno, nemal by som problém ho vymeniť za hráča typu M.Tkachuk. A či by to fungovalo s Tatarom neviem. Ale viem jedno, Trto nefunguje v play-off posledné roky nikde kde hral. Žiaľ.
mike24 Ignorovať26. 05. 2024 14:17
Taktiež, neprosím si ho. Pittsburgh potrebuje viac mladosti a rýchlosti, a Tatar neprináša ani jedno. Najskôr si ho viem predstaviť hrať 3/4 útok vo VAN resp. OTT.
Užívateľovi tasho sa páči tento príspevok.
Užívateľovi Punk sa nepáči tento príspevok.
Melon Ignorovať26. 05. 2024 23:26
Trtovi vzdy viac sedel hokej na Vychode, takze Boston alebo niekde na vychode by to mohlo vyzerat fajn
Mittet Ignorovať27. 05. 2024 00:48
Montreal
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je po lete ako absolútna beštia: Bude mať veľkú sezónu, verí uznávaný expert Fehérváry absolvoval vo Washingtone akciu aj s Petrom Bondrom + fotoSlafkovský medzi zvučnými menami: Mohol by byť novým Behemotom, tvrdí Larkin McDavid: V skutočnosti sa cez to nikdy neprenesiete Informácie zo zákulisia: Sidney Crosby sa stále nerozhodol. Dôvodom nie sú peniaze Hviezdny obranca Ducks sa spája s výmenou. Bude ich novým kapitánom český veterán? O víťaza Norrisovej trofeje sa zaujímajú aj Flames, Oilers či Leafs Veterán s hviezdnym menom diskutuje s niekoľkými tímami pred 15. sezónou v NHL Devils sú stále ďaleko od novej zmluvy s mladou hviezdičkou Stále nemá zmluvu, ale Perfetti už korčuľuje so spoluhráčmi vo Winnipegu Fehérváry sa už pripojil k spoluhráčom: Jeho hra môže ešte porásť, toto je jeho konkurencia v kempe Slafkovský debutoval po historickom drafte, Tatar ožil. Halák vytvoril rekord NHLMešár už trénuje s Lavalom. Budúci víkend by mal absolvovať Prospect Showdown Nepodceňujte pravdepodobnosť výmeny Sidneyho Crosbyho, tvrdí expert Fanúšikovia i hráči v Calgary a Columbuse vzdali hold Gaudreauovi. Známy je už aj termín pohrebu Do Siene slávy amerického hokeja pribudnú aj dvaja víťazi Stanleyho pohára Toronto predĺžilo zmluvu s obrancom. Mladá hviezdička však chce stále odísťDucks si upísali švédskeho brankára. Na dlhšie prišli o mladíka z prvého kola draftu i o ČechaDo kempu Devils príde český obranca. Príde aj Milan Lucic? Senators pozvali do kempu ruského veterána z KHL a kanadského obrancuZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies