Menu
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
14. 10.
kurzy
19:00info
BOS
FLA
19:00info
OTT
LAK
19:00info
NJD
UTA
NHL live
01:00info
NYR
DET
01:30info
MTL
PIT
NHL live
03:00info
COL
NYI
15. 10.
kurzy
01:00info
TBL
VAN
01:00info
WSH
VGK
NHL live
01:00info
CAR
NJD
01:00info
CBJ
FLA
01:30info
STL
MIN
02:00info
NSH
SEA
NHL live
02:00info
DAL
SJS
03:00info
CGY
CHI
04:00info
EDM
PHI
«

Komentáre:

Prvý Slovák hviezdou zápasu: Pospíšil nepustil nohu z plynu ani vo veľkom derby! + video

kelt Ignorovať14. 10. 2024 07:05
Martin Pospíšil veľká paráda ako vstúpil do sezóny. Super výkony od začiatku do konca. Snáď sa Samo úchyty časom.
Užívateľovi Pteraspid sa páči tento príspevok.
Hanyy Ignorovať14. 10. 2024 11:26
Aj keď mu produktivita časom zrejme klesne, mať podpísaného takéhoto hráča za 1 mil ročne na 2 sezóny, môže byť (ak už aj nie je) jedna z najlepších zmlúv v lige. Samozrejme pri Martinových otrasoch mozgu to minulý rok vyzeralo na win-win podpis, teraz to už také nie je.
Samu21 Ignorovať14. 10. 2024 07:39
wau taktika triskáčov odvolať brankára keď môžeš na konci tretiny (prvej) inkasovať bola parádna a oni vyrovnajú. Som zvedavý na zmluvu Pospíšila s plameňmi nechápem ako to vo VGK robia ale tam každý hráč vyzerá o level vyššie.
mysterio Ignorovať14. 10. 2024 07:56
2.8s pred koncom 1.tretiny, ked prehravas a skorovat viac takychto tahov
Tento príspevok sa páči 2 užívateľom: BeerBoy88, Panzerschreck.
Palec40 Ignorovať14. 10. 2024 08:13
Calgary šlape... radosť pozerať na ich hru...to bol aký kolotoč pri druhom góle, ten Pospíšilov útok si skvele sadol
Užívateľovi Juraj14 sa páči tento príspevok.
BeerBoy88 Ignorovať14. 10. 2024 08:54
Tak mame tu vyzivatela v bodovaní pre jura. Len tak ďalej
Legenda Ignorovať14. 10. 2024 10:47
Videl som len prvé dve tretiny cgy vs edm. Marty hrá úžasne. Radosť pozerať na jeho hru. A samo podľa môjho očného testu: v obrannom pásme bojuje a snaží sa, nie je síce v osobných súbojoch a odoberaní puku nejaký úspešný, ale aspoň maká. Najväčší problém mu podľa mňa robí prechod stredným pásmom. Tam je úplne vidieť, že si ešte trochu zvyknúť na tú rýchlosť a získať viac sebavedomia. V útočnom pásme sa mi na ňom páči, že si vie nájsť miesto na nahrávku v nebezpečných zónach. Už pár veľkých šancí mal a dúfam, že mu to tam čoskoro padne a prinesie trochu viac sebavedomia.
dali27 Ignorovať14. 10. 2024 10:49
Pospíšil sa výkonmi na MS dostal na pozíciu súčasne najlepšieho slovenského hokejistu a prekvapujúco to potvrdzuje aj v novej sezóne. Jeho najcennejším atribútom je jeho komplexnosť a to, že okrem fyzickej hry dokáže byť aj produktívny a kreatívny. Pre Calgary je životne dôležité, aby konečne našli fungujúcu formáciu pre Huberdeaua a vyzerá to tak, že s Pospíšilom to fungovať môže. Keď to takto pôjde ďalej, tak Martin môže v produktivite šliapať na päty Slafkovskému a to je neuveriteľné vzhľadom k tomu, o koľko času viac trávi Juro na ľade, plus hrá prvú presilovku a Pospíšil v presilovkách nedostane ani sekundu na ľade...
Tento príspevok sa páči 2 užívateľom: snafino, hofmann .
hofmann Ignorovať14. 10. 2024 12:08
Vie mi niekto objasnit, preco sa lisia vyhlasene hviezdy zapasov podla Sportsnetu a portala Nhl? Tam je namiesto Pospisila 2. hviezda zapasu Mantha. Diky.
Krátke správy
Najnovšie články
Najrýchlejší hráč úvodu tejto sezóny? Slovák. Má šancu udržať sa hore dlhodobo!Úspešné debuty slovenských brankárov. Do zámoria prichádza veľký slovenský talent! Posledný duel bol pre Tatar ako večierok: Doteraz bol dobrý, teraz bol skvelý! Prekliatie Vezinovej trofeje (4. časť)Honzekovi špeciálna podpora k prvým bodom nepomohla. Ako sa vyvíja hodnotenie jeho duelov? Oilers taký štart nezažili už dlho: Musia sa pozrieť do zrkadla, McDavid lamentuje nad výkonmi Ruský brankár Colorada dvakrát po sebe striedal. Tréner frustrácii rozumie, ale nepochybuje V tom, čo nedokázali ani hviezdy, zažíva Pospíšil úspech: Je úžasný, tvrdí expert Slovenský obranca mal v QMJHL dôvod na radosť Piati Slováci v akcii, vrátane Dvorského. Hviezdou duelu však bol iný slovenský útočník + videoVeľká rarita v AHL: Postarali sa o to brankári Matt Murray a Matt Murray Minnesote sa zranili dvaja kľúčoví hráčiNa waiver listine sú drahý brankár Detroitu a útočník MontrealuPrvý Slovák hviezdou zápasu: Pospíšil nepustil nohu z plynu ani vo veľkom derby! + videoSamuel Honzek sa v sobotu pripojil k exkluzívnemu klubuPospíšil odohral šialený zápas, znie zo zámoria. Podporujú tvrdenie aj čísla?Talbot napodobnil Hašeka a prekonal Haláka. Len jeden brankár v histórii dokázal to isté Slafkovský povedal, že príliš premýšľa a prijal zodpovednosť: Začína to mnou Dvorský si premiéru užil. Ak bude takto pokračovať, na NHL čakať dlho nebude, verí expert Malkin dosiahol ďalší míľnik: Ako len siedmy Európan vstúpil do klubu 1300-bodových Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies