Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

ProDraft: Malacky Wild Boars - GM bertty

pro draft

Malacky Wild Boars - GM bertty

Tému založil: bertty - 18.08.2023 - 10:37:34 hod. [upraviť]
Roster Size: 20
Salary Cap: $83,500,000
Cap Hit: $82,715,083 + $600,000 (Marcus Johansson)
Cap Space: $184,917

Tráner: Gerard Gallant

Alexander Barabanov ($2,500,000) - Auston Matthews ($11,640,250) - Patrick Kane ($6,833,333)
Sebastian Aho ($8,460,250) - Mark Scheifele ($5,206,250 (85%)) - Martin Necas ($3,000,000)
Eeli Tolvanen ($1,450,000) - Chandler Stephenson ($2,750,000) - Connor Brown ($775,000)
Emil Bemström ($900,000) - Nick Cousins ($1,100,000) - Brendan Lemieux ($800,000)
Tanner Laczynski (W) - Paul Cotter (W)

Jonas Siegenthaler ($3,400,000) - John Carlson ($8,000,000)
Shea Theodore ($5,200,000) - Colton Parayko ($6,500,000)
Robert Hägg ($775,000) - Anthony Deangelo ($1,675,000)
Matt Irwin (W)

Sergei Bobrovsky ($10,000,000)
Laurent Brossoit ($1,750,000)

PP1
Sebastian Aho - Auston Matthews - Patrick Kane
Shea Theodore - John Carlson

PP2
Chandler Stephenson - Mark Scheifele - Alexander Barabanov
Martin Necas - Anthony Deangelo

PK1
Nick Cousins - Chandler Stephenson
Shea Theodore - Colton Parayko

PK2
Sebastian Aho - Brendan Lemieux
Jonas Siegenthaler - John Carlson

Nájazdy
Sebastian Aho
Auston Matthews
Patrick Kane

Kapitán: John Carlson
Asistenti: Sebastian Aho, Patrick Kane

Predstavenie tímu
Tak ako každý rok môj tím vsádza na rýchly a kreatívny štýl hokeja na Európsky spôsob. Ideálnym lodiviodom je pre to Gerard Gallant. Vie pracovať s európskymi hráčmi a zároveň sa nebojí do zostavy zapracovať mladých hráčov. Tých mám v tíme neúrekom keď bez brankárov mám len 5 ktorý presiahli 30 rokov a z toho sú len dvaja ktorý tento vek neoslavili tento rok.

Prvý útok je ideálna kombinácia dvoch tvorivých a rýchlych útočníkov a hviezdneho strelca. Ten v tejto kombinácii môže kľudne pomýšľať na 60 gólovú sezónu.
Druhý útok, osobne môj obľúbený, je ofenzívna zbraň môjho tímu. Veľmi útočné ladení hráči, veľmi rýchli hráči, veľmi produktívni hráči. Skrátka ak bude niekto schopný ubrániť prvý útok tak ten druhý ich dorazí.
Tretí útok má luxusného centra. Ten dokáže brániť útočiť bodovať. Na krídlach sú dvaja hráči ktorí majú len krôčik od toho aby sa stali veľmi dôležitými hráčmi prvých dvoch útokov.
Štvrtý útok trocha old school ale nenechte sa zmiasť. Tak isto dokáže byť hrozbou v útoku. Najdôležitejšiu úlohu však majú v obrane a v tvrdení muziky na ľade.
Navyše v útoku mám jednu obrovskú výhodu. Väčšina hráčov vie zahrať na viacerých pozíciách. Ak by to v sezóne nešlo alebo by som potreboval špecifický premiešať zostavu, absolútne s tým nemám problém. Hráči môžu putovať medzi útokmi a môžu putovať aj medzi pozíciami.

Prva obrana s hviezdnym Carlsonom je pre mňa neskutočná. K nemu som dal defenzívnejsieho obrancu aby mohol naplno rozvinúť svoj útočný potenciál. Budú veľmi pekne podporovať útok.
Druhá obranná dvojica je tvorený dvomi zabudnutými hviezdami NHL. Oni vedia skrátka všetko. Môžu hrať 30 minút za zápas. Vedia podporiť útok a v obrane sú viac ako spoľahlivý.
Tretí pár bude využívaný na špecifické herné situácie. DeAngelo je v útoku neskutočný. A Hagg je spoľahlivý na oboch koncoch ihriská
Moja obrana jednoducho pasuje do môjho tímu. Každý obranca vie brániť ale to už dnes nestačí. Vedia hýbať pukom vedia podporovať útok. A to je presne to čo od nich očakávam.

Bránkovisko je samozrejme v prvom rade obhospodarovanie Sergejom Bihriská
Moja obrana jednoducho pasuje do môjho tímu. Každý obranca vie brániť ale to už dnes nestačí. Vedia hýbať pukom vedia podporovať útok. A to je presne to čo od nich očakávam.

Bránkovisko je samozrejme v prvom rade obhospodarovanie Sergejom Boborovskym. Ten túto sezónu ukázal že to v sebe stále má len musi prísť šanca a musí na ňu byť dostatočne pripravený a odpočaty. O to sa bude starať moja brankárska dvojka ktorá je pre túto rolu priam ideálne ako to dokazuje už niekoľko sezónoborovskym. Ten túto sezónu ukázal že to v sebe stále má len musi prísť šanca a musí na ňu byť dostatočne pripravený a odpočaty. O to sa bude starať moja brankárska dvojka ktorá je pre túto rolu priam ideálne ako to dokazuje už niekoľko sezón.


Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.
Krátke správy
Najnovšie články
Držiteľ Norrisovej trofeje: V tejto sezóne dokážem streliť 20 gólov. A čo 100 bodov? Škaredé správy zo zákulisia: Medzi Bruins a Swaymanom to nevyzerá dobreSlafkovský je po lete ako absolútna beštia: Bude mať veľkú sezónu, verí uznávaný expert Fehérváry absolvoval vo Washingtone akciu aj s Petrom Bondrom + fotoSlafkovský medzi zvučnými menami: Mohol by byť novým Behemotom, tvrdí Larkin McDavid: V skutočnosti sa cez to nikdy neprenesiete Informácie zo zákulisia: Sidney Crosby sa stále nerozhodol. Dôvodom nie sú peniaze Hviezdny obranca Ducks sa spája s výmenou. Bude ich novým kapitánom český veterán? O víťaza Norrisovej trofeje sa zaujímajú aj Flames, Oilers či Leafs Veterán s hviezdnym menom diskutuje s niekoľkými tímami pred 15. sezónou v NHL Devils sú stále ďaleko od novej zmluvy s mladou hviezdičkou Stále nemá zmluvu, ale Perfetti už korčuľuje so spoluhráčmi vo Winnipegu Fehérváry sa už pripojil k spoluhráčom: Jeho hra môže ešte porásť, toto je jeho konkurencia v kempe Slafkovský debutoval po historickom drafte, Tatar ožil. Halák vytvoril rekord NHLMešár už trénuje s Lavalom. Budúci víkend by mal absolvovať Prospect Showdown Nepodceňujte pravdepodobnosť výmeny Sidneyho Crosbyho, tvrdí expert Fanúšikovia i hráči v Calgary a Columbuse vzdali hold Gaudreauovi. Známy je už aj termín pohrebu Do Siene slávy amerického hokeja pribudnú aj dvaja víťazi Stanleyho pohára Toronto predĺžilo zmluvu s obrancom. Mladá hviezdička však chce stále odísťDucks si upísali švédskeho brankára. Na dlhšie prišli o mladíka z prvého kola draftu i o ČechaZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies