Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
NHL live
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Daňo bol aktivovaný z taxi zostavySlovenský útočník Marko Daňo bol v piatok na pohotovostnej váze aktivovaný z taxi zostavy. Do duelu Winnipegu proti Torontu však nenastúpil. V tejto sezóne neodohral v NHL ani jeden zápas a súčasťou prvého tímu je od 28. apríla, keď bol z AHL povolaný do taxi zostavy. V piatok bol odvtedy aktivovaný druhýkrát. V drese Manitoby odohral 13 zápasov so ziskom gólu a dvoch asistencií.

30. 03.

Blue JacketsCenter Sean Collins podpísal s Columbusom dvojročný vstupný kontrakt. Dvadsaťtriročný Kanaďan bol draftovaný tímom ešte v roku 2008 z celkového 187. miesta. Posledné štyri roky hrával za Cornellskú univerzitu.
PredatorsObranca Anthony Biletto podpísal s Nashvillom dvojročný vstupný kontrakt. Dvadsaťjedenročný newyorský rodák bol tímom draftovaný v roku 2010 z celkovej 168. priečky. Posledné dve sezóny absolvoval v drese Severovýchodnej univerzity.
NHLŠtvrtkové transakcie -- Do prvého tímu boli povolaní: Dalton Prout (O, CBJ), Kevin Poulin (B, NYI). Na farmu boli poslaní: Roman Horák (C, CGY), David Savard (O, CBJ), Jordan Pearce (B, DET), David Ullstrom (Ú, NYI), Tim Erixon (O, NYR), Brad Thiessen (B, PIT), Ben Scrivens (B, TOR).

29. 03.

Blue JacketsBrankár Shawn Hunwick podpísal s Columbusom amatérsku skúšobnú zmluvu, aby robil núdzového náhradníka Allanovi Yorkovi v stredajšom zápase. Trojročnú vstupnú zmluvu s tímom podpísal osemnásťročný center Boone Jenner, ktorý bol draftovaný v roku 2011 z celkového 37. miesta.
BluesÚtočník Adam Cracknell podpísal so St. Louis novú jednoročnú dvojcestnú zmluvu. V tejto sezóne odohral za prvý tím len dva duely so ziskom jedného gólu. Dvadsaťšesťročný Kanaďan vlani odohral za Blues 24 duelov, v ktorých strelil tri góly a pridal štyri asistencie. Je kapitánom Peorie (AHL).
SharksÚtočník TJ Galiardi sa vrátil po šesťzápasovej absencii do zostavy Sharks. Miesto v zostave mu urobil Michal Handzuš, ktorý bol poslaný na tribúnu. Duel proti Anaheimu nedohral obranca Douglas Murray, ktorý zrejme utrpel počas prvej tretiny zranenie.
SenatorsObranca Chris Wideman podpísal s Ottawou dvojročný vstupný kontrakt. Dvadsaťdvaročný rodák zo St. Louis bol tímom draftovaný v roku 2009 z celkového 100. miesta. Posledné štyri sezóny strávil na Miamskej univerzite v Ohiu.
CanadiensObranca Greg Pateryn podpísal s Montrealom dvojročný vstupný kontrakt. Dvadsaťjedenročný rodák z Michiganu bol draftovaný Torontom v roku 2008 z celkového 128. miesta. Montreal ho získal výmenou v roku 2008. Posledné štyri roky hrával za Michiganskú univerzitu.
Red WingsDo zostavy Detroitu sa v utorkovom zápase vrátili útočník Johan Franzen a obranca Jonathan Ericsson. Franzen, ktorého trápilo zranenie chrbta, odohral proti Columbusu 15 minút a Ericsson, ktorý sa vrátil po zranení zápästia, viac ako 16 minút. Ani jeden nebodoval.
OilersKapitán Shawn Horcoff bol v zostave Oilers po tom, čo opustil predchádzajúce zápas pre zranenie. V stredu proti Dallasu sa do akcie vrátili aj útočník Lennart Petrell a obranca Andy Sutton. Ani jeden z tria nebodoval.
Maple LeafsÚtočník Spencer Abbott podpísal s Torontom amatérsky skúšobný kontrakt. Dvadsaťtriročný rodák z ontárijského Hamiltonu pôsobil v posledných štyroch rokoch na Univerzite v Maine. V ostatnom ročníku nazbieral 62 bodov v 39 dueloch.
NHLStredajšie transakcie -- Do prvého tímu bol povolaný: Cody Eakin (Ú, WSH). Na farmu boli poslaní: Carter Hutton (B, CHI), Pierre-Cedric Labrie (ĽK, TBL).

28. 03.

WildÚtočník Jason Zucker podpísal s Minnesotou vstupný kontrakt. Tím bez šance postúpiť do play-off mu dokonca dá šancu ochutnať atmosféru NHL. Rodák z Las Vegas sa k tímu pripojí v stredu a hrať by ma už vo štvrtok proti Floride.
JetsObranca Will O’Neill podpísal s Jets vstupný kontrakt a nahlási sa do tímu AHL St. John’s IceCaps, kde absolvuje amatérsku skúšku. Dvadsaťtriročný Američan bol draftovaný Atlantou v roku 2006 z celkového 210. miesta. Poslednú sezónu strávil na Univerzite v Maine.
CapitalsObranca Cam Schilling podpísal dvojročnú vstupnú zmluvu, ktorá začne platiť od budúcej sezóny. V tejto ešte absolvuje amatérsku skúšku v Hershey v AHL. Dvadsaťtriročný Američan strávil posledné štyri sezóny v tíme Miamskej univerzity.
FlyersCenter Nick Cousins podpísal s Philadelphiou trojročný nováčikovský kontrakt. Osemnásťročný Kanaďan bol tímom draftovaný v roku 2011 z celkového 68. miesta. Poslednú sezónu strávil v OHL, kde v drese Sault. Ste Marie zaznamenal 88 bodov (35+53) v 65 zápasoch.
SabresPravý krídelník Patrick Kaleta sa v utorkovom zápase proti Washingtonu objavil späť v zostave. Po trojzápasovej absencii spôsobenej zranením hornej časti tela odohral osem minút a sedem sekúnd. Duel nedohral obranca Christian Ehrhoff, ktorý si zranil ľavé koleno pri kolízii v prvej tretine.
BlackhawksObranca Steve Montador sa po 22 zápasoch vynechaných pre otras mozgu vrátil do akcie. V zostave Chicaga bol aj center Marcus Kruger, ktorý absentoval v jednom zápase. Ani jeden z dvojice nebodoval, Montador odohral ako útočník štvrtej formácie len štyri minúty a 20 sekúnd.
PredatorsÚtočník Colin Wilson sa po troch zápasoch vynechaných pre zranenie slabín vrátil do akcie. V utorkovom zápase proti St. Louis odohral necelých desať minút a zaznamenal jeden mínusový bod.
Maple LeafsBrankár James Reimer vynechal utorkový zápas proti Caroline, pretože ho trápi nešpecifikované zranenie hornej časti tela. Maple Leafs však späť v zostave privítali Matta Frattina, Mikea Browna a Clarkea MacArthura.
NHLUtorkové transakcie -- Do prvého tímu boli povolaní: Marc-Andre Bourdon (O, PHI), Jason Bacashihua (B, PHI), Brian Strait (O, PIT), Simon Despres (O, PIT), Jussi Rynnas (B, TOR). Na farmu boli poslaní: Trent Whitfield (Ú, BOS), Travis Turnbull (Ú, BUF), Matt Hackett (B, MIN).

27. 03.

PanthersCenter Drew Shore podpísal s Floridou vstupný kontrakt. Dvadsaťjedenročný coloradský rodák bol draftovaný floridským celkom v roku 2009 z celkového 44. miesta. Posledné tri sezóny strávil v tíme Denverskej univerzity.
RangersÚtočník Andrew Yogan podpísal s Rangers vstupný kontrakt. Dvadsaťročný floridský rodák bol draftovaný newyorským tímom v roku 2010 z celkového 100. miesta. Prevažnú časť sezóny 2011/12 strávil v Peterborough z juniorskej OHL. V 66 zápasoch zaznamenal 78 bodov (41+37).
StarsĽavý krídelník Eric Nystrom utrpel v úvode prvej tretiny reznú ranu na jeho nohe a už do pondelkového zápasu proti Calgary nezasiahol. V akcii odohral len necelé dve minúty. Pravdepodobne pár zápasov vynechá pre riziko infekcie.
LightningObranca Victor Hedman vynechal pondelkový zápas proti Philadelphii, pretože ho trápi choroba. Švédsky rodák odohral v tomto ročníku 54 zápasov, v ktorých strelil štyri góly a pridal 12 asistencií.
AvalancheObranca Erik Johnson sa vrátil na ľad po tom, čo vynechal tri zápasy pre problémy s chrbtom. V pondelkovom zápase proti San Jose odohral 23 minút a 24 sekúnd. Bol najvyťažovanejším hráčom zápasu, z ktorého si odniesol mínusový bod.
NHLPondelkové transakcie -- Do prvého tímu boli povolaní: Carter Hutton (B, CHI), Peter Harrold (O/PK, NJD). Na farmu bol poslaný: Kyle Palmieri (Ú, ANA).

26. 03.

Red WingsObrancovia Ryan Sproul a Xavies Ouellet podpísali s Detroitom trojročné nováčikovské zmluvy. Devätnásťročný Sproul bol draftovaný tímom v roku 2011 z celkového 55. miesta. O rok starší Ouellet bol draftovaný v tom istom roku z 48. miesta.
DevilsCenter Travis Zajac čakal na svoj návrat do akcie 37 zápasov. Po zranení achilovky odohral v nedeľnom zápase proti Pittsburghu 13 minút a 31 sekúnd, počas ktorých zaznamenal jednu asistenciu i 62,5% úspešnosť na vhadzovaniach.
CoyotesObranca Derek Morris odohral v nedeľu proti St. Louis svoj jubilejný 1000. zápas v NHL. Rodák z Edmontonu nazbieral počas kariéry 395 bodov za 87 gólov a 308 asistencií. Hrával aj za Calgary, Colorado, NY Rangers a Boston.

|< <   293 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Habs rozhodli o štarte Slafkovského i Mešára: Stretnú vo vzájomnom dueli s Nemcom? Kontroverzný obranca predsa len opúšťa NHL a mieri do RuskaCanadiens rozdelili hráčov do skupín: Povzbudzujúce znamenie pre Mešára?Naplní Regenda očakávania? Jedna vec sa stať nemôže, lebo bude zlá pre jeho budúcnosť v NHL Top hráči Devils do 25 rokov: Šimon Nemec sa dostal do najlepšej päťky. Polepšil si Dvorský nebodoval, ale svojím výkonom zaujal: Odohral fantastický zápas? Expert sa obul do Mešára: Nebral by som ho ani do Lavalu. Treba ho vymeniť! Šatan mal dôvod na radosť. Slovenský brankár proti nemu nestál Lehner zrejme ešte stále dúfa v návrat do NHLMajitelia sa stretnú, aby rozhodli o ďalšej expanzii NHL. Bude v nej 36 tímov?Kane má po operácii. Bude pauzovať dlho. Do kedy? Útočník Kings utrpel v úvode kempu nepríjemné zranenie Honzek dvojbodový, Pekarčík prihrával nádherne. Kelemen bodoval a bol pri kurióznom momenteObaja Slováci si dnes zahrajú za Blues: Obaja aj v presilovkách, Dvorský v prvej formácii!Hrať centra v NHL nie je ľahké. Pospíšil sa na to teší a verí v úspech. Pred sezónou má dva ciele Pri druhom útoku Montrealu je potrebná väčšia trpezlivosť Devils už rozhodli: Nastúpi Nemec už v dnešnom zápase?Fanúšikovia sa majú na čo tešiť: Bedard je na druhú sezónu omnoho pripravenejší Slafkovský rozosmial: Peňaženka? Je veľká! Dúfa, že tento rok bude hra ešte pomalšia V NHL začala príprava: Minnesota víťazne, St. Louis prehralo. Padli 2 hetriky + videoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies