Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Daňo bol aktivovaný z taxi zostavySlovenský útočník Marko Daňo bol v piatok na pohotovostnej váze aktivovaný z taxi zostavy. Do duelu Winnipegu proti Torontu však nenastúpil. V tejto sezóne neodohral v NHL ani jeden zápas a súčasťou prvého tímu je od 28. apríla, keď bol z AHL povolaný do taxi zostavy. V piatok bol odvtedy aktivovaný druhýkrát. V drese Manitoby odohral 13 zápasov so ziskom gólu a dvoch asistencií.

24. 01.

Blue JacketsÚtočník R.J. Umberger odohral svoj prvý zápas od 10. januára, kedy utrpel otras mozgu. Po päťzápasovej absencii strávil na ľade 14 minút 42 sekúnd. Proti Nashvillu nebodoval, no bránu súpera ohrozil trikrát.
Maple LeafsMaple Leafs počas pondelkové zápasu potvrdili, že nedeľnom tréningu došlo ku konfliktu. Obranca Carl Gunnarsson a útočník Joey Crabb si počas neho vymenili pár úderov.
NHLPondelkové transakcie -- Do prvého tímu boli povolaní: Dane Byers (ĽK, CBJ), Tyson Strachan (O, FLA), Peter Harrold (O/Ú, NJD). Na farmu boli poslaní: Chris Tanev (O, VAN), Tomáš Kundrátek (O, WSH).

23. 01.

BruinsÚtočník Nathan Norton nedohral nedeľný zápas proti Philadelphii po tom, čo v úvode druhej tretiny absorboval tvrdý bodyček od Toma Sestita. Okrem toho, že išlo o zranenie hlavy, nebol tréner Claude Julien po dueli schopný povedať viac.
AvalancheObranca Ryan Wilson vynechal v nedeľu svoj druhý zápas v rade pre zranenie slabín. Rodák z ontárijského Windsoru v tejto sezóne odohral 33 duelov, v ktorých strelil jeden gól a pridal 14 asistencií.
DucksAnaheim sa v nedeľnom zápase proti Coloradu musel zaobísť bez kľúčového obrancu Toniho Lydmana, ktorého trápi choroba. Počas 44 tohtosezónnych zápasov nazbieral 10 asistencií.
NHLNedeľné transakcie -- Do prvého tímu boli povolaní: Matt Fraser (ĽK, DAL), Taylor Chorney (O, EDM), Teemu Hartikainen (Ú, EDM), Lennart Petrell (Ú, EDM). Na farmu boli poslaní: Kyle Palmieri (Ú, ANA), Steve Zalewski (Ú, NJD), Stephane Da Costa (C, OTT), Jason Williams (Ú, PIT), Evan Oberg (O, TBL).

22. 01.

NHLAsistentmi kapitánov Zdena Cháru a Daniela Alfredssona v tohtoročnom Zápase hviezd NHL budú útočník Toronta Jofftey Lupul a brankár NY Rangers Henrik Lundqvist. Lupul by mal pomáhať Chárovi, zatiaľ čo Lundqvist svojmu krajanovi Alfredssonovi.
JetsObranca Zach Bogosian sa po vynechaní piatich zápasov pre neznáme zranenie dolnej časti tela vrátil v sobotu do zostavy Jets. Proti Floride odohral 25 minút a 19 sekúnd a bol najvyťažovanejším hráčom zápasu.
CoyotesObranca Coyotes Derek Morris nedohral pre zranenie hornej časti tela sobotné stretnutie proti Tampe Bay. Na ľade strávil iba minútu a 45 sekúnd.
NHLSobotné transakcie -- Do prvého tímu boli povolaní: Kyle Palmieri (Ú, ANA), Steven Kampfer (O, BOS), John McCarthy (Ú, SJS), Patrice Cormier (Ú, WIN). Na farmu bol poslaní: Mattias Tedenby (Ú, NJD), Frazer McLaren (ĽK, SJS), Derek Meech (O, WIN).

21. 01.

PanthersÚtočníci Scottie Upshall, Sean Bergenheim a Jack Skille sa v piatok vrátili do zostavy Floridy, ktorá odohral zápas v Chicagu. Prvý menovaný vynechal 30 zápasov pre zranenie bedra, Bergenheim nehral 12 duelov pre zranenie dolnej časti tela a Skille chýbal pre zranenie ramena v 13 stretnutiach.
StarsÚtočník Dallasu Jamie Benn, ktorý nedávno podstúpil apendektómiu, cvičil v piatok na stacionárnom bicykli a tréner Stars Glen Gulutzan povedal, že jeho zverenec sa cíti trocha lepšie. Gulutzan tiež povedal, že je malá pravdepodobnosť, že nastúpi v utorok proti Anaheimu.
NHLPiatkové transakcie -- Do prvého tímu boli povolaní: Mark Bell (Ú, ANA), Nate Prosser (O, MIN), Chad Rau (C, MIN), Jed Ortmeyer (Ú, MIN), Matt Kassian (ĽK, MIN), Stephane Da Costa (C, OTT), Maxim Goncharov (O, PHX), Jason Williams (Ú, PIT). Na farmu bol poslaní: Steven Kampfer (O, BOS), Jordan Caron (Ú, BOS), Brett Carson (O, CAR), David Savard (O, CBJ), Dany Byers (ĽK, CBJ), Michal Řepík (PK, FLA), David McIntyre (Ú, MIN), Casey Wellman (Ú, MIN), Paul Postma (O, WPG).

20. 01.

PenguinsHviezdny obranca Kris Letang sa vo štvrtkovom zápase vrátil do akcie po tom, čo vynechal 21 zápasov pre následky otrasu mozgu. Proti NY Rangers odohral 24 minút a 17 sekúnd, počas ktorých zaznamenal jednu asistenciu a dva plusové body.
CoyotesČeský center Martin Hanzal sa vrátil do akcie po vynechaní tuctu zápasov pre viaceré zranenia. Proti Detroitu odohral 18 minút a domov odchádzal aj napriek prehre v dobrej nálade. V stredu sa totiž stal otcom syna Martina.
FlamesJarome Iginla strelil svoj 502. gól v kariére, čím sa vyrovnal zápisu Joea Mullena na 40. mieste historického poradia. Teraz má na svojom konte o jeden gól viac ako slovenský ostrostrelec Peter Bondra.
BluesObranca Kris Russell vynechal deväť zápasov pre zranenie slabín, no vo štvrtok už bol späť v akcii. Proti Edmontonu odohral 14 minút a 34 sekúnd. Prezentoval sa aj dvoma strelami a jedným bodyčekom.
PredatorsÚtočník Jerred Smithson sa vrátil do zostavy Predators po päťzápasovej absencii spôsobenej zranením dolnej časti tela. Vo štvrtkovom zápase proti Columbusu odohral 12 minút a zaknihoval jednu asistenciu.
SharksÚtočník Andrew Desjardins sa vo štvrtok vrátil do akcie po tom, čo vynechal dva zápasy pre zranenie hornej časti tela. Proti Ottawe zaznamenal jednu asistenciu. Tímu chýbal v druhom stretnutí v rade krídelník Ryane Clowe, ktorého trápi zranenie hlavy.
NHLŠtvrtkové transakcie -- Do prvého tímu bol povolaný: Evan Oberg (O, TBL). Na farmu bol poslaný: Antero Niittymaki (B, SJS). Na waiver listinu bol umiestnený: Michal Řepík (PK, FLA).

19. 01.

OilersÚtočník Taylor Hall neabsolvoval v stredu v St. Louis tímový tréning a jeho štart vo štvrtkovom zápase proti miestnym Blues je otázny. Mladík v utorok utrpel reznú ranu nad okom. Jeho návrat by mal byť len otázkou niekoľkých dní.
AvalancheObranca Shane O’Brien sa vrátil do zostavy Colorada po tom, čo vynechal štyri zápasy pre zranenie kolena. Proti Floride odohral necelých 21 minút, zaznamenal plusový bod a brankára súpera ohrozil piatimi strelami. Obranca Ján Hejda vynechal zápas pre problémy so slabinami.
SabresSkúsený obranca Robyn Regehr vynechal druhý zápas v rade pre problémy so zranením hornej časti tela. V doterajšom priebehu sezóny odohral 43 zápasov, v ktorých získal dve asistencie a až 13 mínusových bodov.
CoyotesVeterán Adrian Aucoin vynechal posledné dva zápasy pre nešpecifikované zranenie hornej časti tela. Kanadský obranca v tejto sezóne odohral 39 zápasov, v ktorých strelil dva góly a pridal tri asistencie.
NHLStredajšie transakcie -- Do prvého tímu boli povolaní: Nate Guenin (O, ANA), Zac Dalpe (Ú, CAR), Chris Tanev (O, VAN). Na farmu boli poslaní: Brett Sutter (Ú, CAR), Chris Mueller (U, NSH). Na waiver listinu boli umiestnení: Brett McLean (Ú, CHI), Brandon Yip (Ú, COL).

18. 01.

OilersÚtočník Taylor Hall vynechal utorkový zápas proti Columbusu, pretože utrpel počas rozkorčuľovania zranenie, keď ho spoluhráča neúmyselne porezal nad okom. Rezná rana sa vyžiadala 30 stehov.
FlamesÚtočník Curtis Glencross opustil v druhej tretine utorkový zápas proti San Jose, do ktorého sa pre nešpecifikované zranenie dolnej časti tela už nevrátil. Stihol odohrať sedem a pol minúty.
SharksÚtočník Ryane Clowe vynechal utorkový zápas proti Calgary pre nešpecifikované zranenie hornej časti tela. Minulý týždeň v Minnesote narazil tvárou do mantinelu, no odvtedy zvládol odohrať tri zápasy. Špekuluje sa o otrase mozgu.
DevilsNováčik Adam Henrique vynechal v utorok svoj druhý zápas pre zranenie slabín. Dvadsaťjedenročný center v tejto sezóne odohral 40 zápasov, v ktorých zaznamenal 13 gólov a 21 asistencií.

|< <   304 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Šatan mal dôvod na radosť. Slovenský brankár proti nemu nestál Lehner zrejme ešte stále dúfa v návrat do NHLMajitelia sa stretnú, aby rozhodli o ďalšej expanzii NHL. Bude v nej 36 tímov?Kane má po operácii. Bude pauzovať dlho. Do kedy? Útočník Kings utrpel v úvode kempu nepríjemné zranenie V dohraných zápasoch bodovali dvaja Slováci. Jeden sa postaral o nešťastný vlastný gól + videoObaja Slováci si dnes zahrajú za Blues: Obaja aj v presilovkách, Dvorský v prvej formácii!Hrať centra v NHL nie je ľahké. Pospíšil sa na to teší a verí v úspech. Pred sezónou má dva ciele Pri druhom útoku Montrealu je potrebná väčšia trpezlivosť Devils už rozhodli: Nastúpi Nemec už v dnešnom zápase?Fanúšikovia sa majú na čo tešiť: Bedard je na druhú sezónu omnoho pripravenejší Slafkovský rozosmial: Peňaženka? Je veľká! Dúfa, že tento rok bude hra ešte pomalšia V NHL začala príprava: Minnesota víťazne, St. Louis prehralo. Padli 2 hetriky + videoSlovenský brankár pri premiére kapituloval len raz. Jeho krajan z tímu bodoval Mohli by Bruins zvážiť výmenu hviezdneho Swaymana?Súboj slovenských brankárov, Císar bodoval, Šatan debutoval Odmietol Sidney Crosby väčší balík peňazí od Penguins? Canucks podpísali zmluvu s fínskym brankárom Tatar a Nemec v jednej formácii. Dopĺňa ich aj Čech3 rýchle otázky: Slafkovský pobavil bitkou s Xhekajom a prezradil, že bude v novej reklameZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies