Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
26. 05.
kurzy
21:00info
FLA
NYR
NHL live
27. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Ottawa dosiahla zaujímavý úspech, ktorým sa iný tím nemôže pochváliťOttawa síce v tejto sezóne obsadila predposledné miesto v Severnej divízii, no môže sa pochváliť niečím, čo nedokázali ani tie najlepšie mužstvá ligy – ako jediný tím strelili Senators gól v každom zápase. Ostatných 30 klubov bolo aspoň raz svojím súperom vynulovaných. Ottawa pri bilancii 23-28-5 strelila 157 gólov, inkasovala 190.

05. 12.

BlackhawksCenter Dave Bolland má stále problémy so zranenou nohou, ktoré ho v novembri donútili vynechať tri zápasy. Bolland bude aj naďalej vynechávať tréningy a rozkorčuľovania v nádeji, že bude môcť hrať v zápasoch a jeho stav sa postupne zlepší.
NHLNedeľné transakcie -- Do prvého tímu bol povolaný: Chris Summers (O, PHX). Na farmu boli poslaní: Joe Finley (O, BUF), Aaron Palushaj (PK, MTL).

04. 12.

CapitalsHviezdny útočník Alex Ovečkin odohral v sobotu proti Ottawe svoj 500. zápas v NHL. V jubilejnom stretnutí prispel k výhre 3:2 po predĺžení jednou asistenciu. Ovečkin do dnešného dňa nazbieral v NHL 633 bodov (309+324). Jeho spoluhráč a krajan Alex Siomin vynechal zápas pre zranenie ramena.
SenatorsChris Neil bol v sobotu späť v zostave Ottawy po tom, čo musel pre vyvrtnutý členok vynechať deväť zápasov. Proti Washingtonu odohral deväť minút, ďalšie dve strávil na trestnej lavici.
Wild Gólman Niklas Backstrom, ktorý opustil piatkový duel proti New Jersey už v prvej tretine pre zranenie v dolnej časti tela, pocestuje s tímom do Kalifornie na nedeľný duel proti Anaheimu. Do brány Minnesoty však nastúpi jeho kolega Josh Harding.
Canucks Brankár Roberto Luongo by mal nastúpiť do brány Vancouveru už v nedeľnom zápase proti Calgary Flames po tom, čo nechytal od 13. novembra. Po dlhej dobe by teda mohol vystriedať svojho tímového kolegu v bráne Coryho Schneidera.
NHLSobotné transakcie -- Do prvého tímu boli povolaní: Jean-Francois Jacques (Ú, ANA), Corey Tropp (PK, BUF), Nate Prosser (O, MIN), Matt Hackett (B, MIN), Chris Mueller (Ú, NSH). Na farmu boli poslaní: Fabian Brunnstrom (Ú, DET), David McIntyre (C, MIN), Brett Sterling (ĽK, STL), Cade Fairchild (O, STL), Ben Scrivens (B, TOR).

03. 12.

Blue JacketsÚtočník Columbusu Kristian Huselius bol pred zápasom proti Edmontonu aktivovaný z listiny zranených hráčov, na ktorú ho Blue Jackets umiestnili v júli po tom, čo si natrhol počas tréningu v posilňovni prsný sval. V piatok odohral 19 a pol minúty a nazbieral dva mínusové body.
IslandersObranca Andrew MacDonald, ktorý patrí medzi najvyťažovanejších hráčov NY Islanders, vynechal piatkový zápas proti Chicagu po tom, čo utrpel zranenie pravého kolena. V tejto sezóne odohral 22 zápasov a strelil jeden gól.
OilersRyan Smyth odohral v piatok svoj 796. zápas v drese Edmontonu, čím sa v historických tabuľkách organizácie Oilers dostal na štvrtú priečku, o ktorú sa delí so súčasným asistentom trénera Kellym Buchbergerom.
DucksBob Woods a Joe Piscotty sa v piatok pripojili k trénerskému štábu Anaheimu Ducks. Prvý menovaný bude plniť funkciu asistenta trénera, Piscotty sa stal video koordinátorom.
Sabres Obranca Joe Finley, draftovaný v roku 2005 z celkovej 27. pozície, zažil v piatok svoj debut v NHL. Dvadsaťštyriročný dvojmetrový „zadák“ odohral v drese Buffala necelých osem minút.

02. 12.

CanadiensAndrej Markov nerobil spoločnosť tímu vo štvrtkom zápase proti San Jose, no tréner Jacques Marin povedal, že sa k nemu znovu pridá v piatok v Los Angeles. Martin tiež povedal, že jeho sobotný návrat je nepravdepodobný, pretože ruský obranca nebol na ľade dva dni.
SharksBrankár Antero Niittymaki sa vo štvrtok zúčastnil prvého plného tréningu tímu po tom, čo v septembri podstúpil operáciu bedra. Ak sa fínsky brankár vyhne komplikáciám, znovu by sa mal v bráne objaviť počas decembra.
HurricanesBývalý hlavný tréner New Jersey John MacLean bol vymenovaný za asistenta trénera Hurricanes, ktorým je jeho dlhoročný priateľ Kirk Muller. MacLean pôsobil na lavičke Devils v 33 zápasoch. Bola to jeho prvá trénerská skúsenosť v NHL.
CoyotesCenter Kyle Turris zažil vo štvrtok proti Jets svoj tohtosezónny debut po dlhom naťahovaní sa s tímom o podmienkach nového kontraktu. Pri prehre 0:1 odohral skoro 12 minút a zaznamenal štyri strelecké pokusy.
SenatorsObranca Filip Kuba vynechal štvrtkový zápas po tom, čo v predchádzajúcom stretnuti utrpel nešpecifikované zranenie hornej časti tela. Svoj deviaty zápas vynechal krídelník Chris Neil (členok), ktorý však už trénuje a do akcie by sa mohol vrátiť čoskoro.
Blue JacketsČeský útočník Václav Prospal zaznamenal vo štvrtkovom zápase proti Calgary asistenciu, ktorá sa stala jeho jubilejným 700. bodom v NHL. Na dosiahnutie tohto míľnika potreboval odohrať 1003 zápasov, v ktorých strelil 233 gólov a pridal 467 asistencií.
PanthersÚtočník Kris Verteeg vynechal svoj prvý zápas sezóny, pretože v utorkovom zápase proti Caroline utrpel zlomeninu nosa. Versteeg je lídrom Panthers s 12 gólmi a 26 bodmi.
CanucksObranca Sami Salo vynechal štvrtkový zápas proti Nashvillu pre zranenie slabín, ktoré utrpel v utorok. V zostave ho nahradil obranca Aaron Rome, ktorý sa vrátil do akcie po tom, čo vynechal štyri zápasy pre zranenie ruky.
NHLŠtvrtkové transakcie -- Do prvého tímu boli povolaní: Joe Piskula (O, CGY), Bracken Kearns (Ú, FLA), Dylan Reese (O, NYI), Simon Despres (O, PIT). Na farmu boli poslaní: Jordan Caron (Ú, BOS), Steve Kampfer (O, BOS), Pierre-Luc Letourneau-Leblond (Ú, CGY), Andre Deveaux (Ú, NYR), Matt Carkner (O, OTT), Alexandre Picard (O, PIT).

01. 12.

SabresBrankár Ryan Miller absolvoval v stredu kompletný tréning Buffala a už nie je veľmi ďaleko od svojho návratu do akcie. Žiadny termín nebol stanovený, no očakáva sa, že by k nemu malo dôjsť po víkende.
FlamesMark Giordano bol umiestnený na listinu zranených hráčov. Obranca Calgary opustil utorkový zápas proti Predators pre zranenie stehenného svalu. Zranenie je vážnejšie ako sa očakávalo, no presnú diagnózu sa tím dozvie až po vyšetrení magnetickou rezonanciou.
NHLStredajšie transakcie -- Do prvého tímu boli povolaní: Joe Finley (O, BUF), Chris Conner (Ú, DET), Carl Klingberg (Ú, WPG). Na farmu bol poslaný Brett Carson (O, CGY).

30. 11.

PenguinsObrancovia Kris Letang a Zbyněk Michálek sa vrátili do Pittsburghu, aby boli vyšetrení po tom, čo sa zranili v sobotnom zápase proti Montrealu. Letang utrpel zlomeninu nosa, Michálkové problémy neboli špecifikované.
IslandersÚtočník Jay Pandolfo vynechal svoj prvý zápas od utrpenia zlomeniny nohy v sobotnom zápase proti New Jersey. V utorok ho v zostave nahradil nováčik Nino Niederreiter, ktorý sa v posledných štyroch zápasoch nedostal do základnej zostavy Islanders.
SenatorsÚtočník Nikita Filatov opustil utorkový zápas proti Winnipegu v prvej tretine po tom, čo ho do tváre zasiahla korčuľa padajúceho útočníka Jets Erica Fehra. Klub po zápase informoval, že ruský krídelník utrpel zlomeninu nosa.
JetsWinnipeg v najbližšom zápase privíta Phoenix Coyotes, teda tím, ktorý je nasledovníkom originálnych Jets, ktorý sa do Arizony presťahovali v roku 1996. Do Winnipegu sa vráti aj Shane Doan, ktorý v úvode kariéry stihol odohrať zápasy aj za kanadský tím.
NHLUtorkové transakcie -- Do prvého tímu boli povolaní: Paul Szczechura (Ú, BUF), Ryan O’Mara (C, EDM), Mark Cullen (C, FLA), Kyle Wilson (Ú, NSH), Alexandre Picard, Robert Bortuzzo (O, PIT), Cade Fairchild (O, STL). Na farmu boli poslaní: Brett Sutter (Ú, CAR), Francis Wathier (Ú, DAL). Waiver listina: Andreas Nodl (Ú, PHI -> CAR).

29. 11.

OilersObranca Andy Sutton, ktorého trápilo zranenie slabín, absolvoval v pondelok kompletné dopoludňajšie rozkorčuľovanie a jeho návrat do zostavy Oilers by mal byť otázkou najbližších dní. „Cítim sa skvelo, teraz je to na tréneroch,“ povedal.

|< <   310 z 387   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies