Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02:00info
FLA
BOS
NHL live
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
NHL live
07. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
03:30info
DAL
COL
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Ovečkin nie je v stopercentnom stave Kapitán Washingtonu Alex Ovečkin vynechal štvrtkový tréning po tom, čo netrénoval ani v utorok a v stredu mal voľno celý tím. Hviezdneho útočníka sužuje zranenie hornej časti tela, no Capitals tvrdia, že jeho absencia je skôr preventívneho charakteru. Tím bude znovu v akcii v sobotu, kedy sa postaví Islanders.

06. 07.

CanadiensBrankár Nathan Lawson sa dohodol s Montrealom na jednoročnom dvojcestnom kontrakte. 27-ročný rodák z Calgary prichádza do slávneho klubu z tímu NY Islanders, za ktorý odchytal v minulej sezóne, ktorá bola preňho prvou v NHL, desať duelov.
PenguinsBrankár Brad Thiessen sa s Pittsburghom, jeho doterajším zamestnávateľom, dohodol na podmienkach novej jednoročnej dvojcestnej zmluvy. V minulom ročníku chytal Thiessen na farme Penguins, vo Wilkes-Barre. V NHL ešte nenastúpil.
DucksObranca Bryan Rodney, v minulom ročníku kapitán tímu Charlotte Checkers (AHL), podpísal jednoročnú dvojcestnú zmluvu s Anaheimom. 27-ročný Kanaďan odohral v minulom ročníku za Charlotte 77 zápasov. V troch dueloch si obliekol dres Caroliny.

05. 07.

Joe Corvo vymenený do Bostonu34-ročný americký obranca Joe Corvo mení dres a putuje k aktuálnemu držiteľovi Stanley Cupu. Do Bostonu ho dnes vymenilo vedenie Caroliny za výber v 4. kole draftu 2012.
BluesBrankár Ben Bishop sa dohodol s tímom St. Louis na novom jednoročnom dvojcestnom kontrakte. Dvadsaťštyriročný rodák zo St. Louis odchytal väčšinu uplynulej sezóne na farme v Peorii (35 duelov). Objavil sa však aj v bráne Blues, za ktorých odchytal sedem duelov.
IslandersDvadsaťdeväťročný útočník Trevor Frischmon sa s vedením tímu New York Islanders dohodol na jednoročnej dvojcestnej zmluve. Rodák z Ham Lake strávil sezónu 2010/11 v Springfielde (farma Columbusu). V 80 zápasoch získal 29 bodov (4+25).
Red WingsDvadsťdeväťročný obranca Garnet Exelby sa s Detroitom dohodol na jednoročnom dvojcestnom kontrakte. Exelby strávil posledný ročník v Rockforde (farma Chicaga), kde bol kapitánom. V 77 zápasoch zaznamenal 13 bodov a 128 trestných minút. V NHL odohral 408 zápasov za Atlantu a Toronto.
Maple LeafsDvadsaťtriročný útočník Greg Scott podpísal s Torontom dvojročnú dvocjestnú zmluvu, ktorá mu na úrovni NHL vynesie 525 tisíc v nasledujúcej sezóne a 550 tisíc v ročníku 2012/13. Uplynulú sezónu strávil v tíme Toronto Marlies, za ktorý nastúpil 55-krát a získal 31 bodov.
CanadiensBrankár Peter Delmas podpísal s Montrealom trojročný dvojcestný kontrakt. Dvadsaťjedenročný rodák z Kanady, ktorý bol v roku 2008 draftovaný Coloradom zo 61. miesta, chytal v uplynulej sezóne v juniorskej QMJHL, ECHL, CHL i AHL.

04. 07.

CanadiensÚtočník Brock Trotter sa vracia do Montrealu, s ktorým sa dohodol na podmienkach jednoročného dvojcestného kontraktu. Dvadsaťštyriročný Kanaďan odohral v ročníku 2009/10 dva duely za Canadiens. V uplynulej sezóne obliekal dres Dinama Riga z KHL.
CoyotesBrankár Curtis McElhinney a obranca Tyler Eckford sa s Phoenixom dohodli na jednoročných dvojcestných zmluvách. Dvadsaťosemročný McElhinney odchytal doposiaľ v NHL 39 zápasov, o tri roky mladší Eckford odohral v zámorskej profilige sedem duelov.
WildMinnesota sa dohodla na jednoročnom dvojcestnom kontrakte s Jeffom Taffem. Tridsaťročný útočník odohral uplynulý ročník za Rockford, farma Chicaga. V 74 dueloch zaznamenal 67 bodov. V NHL odohral 175 stretnutí v dresoch Phoenixu, Pittsburghu, Floridy a Chicaga.
Blue JacketsTridsaťročný útočník Alexandre Giroux podpísal jednoročnú dvojcestnú zmluvu s Columbusom. Rodák z Quebecu naposledy hral za Oklahomu City a v 70 zápasoch získal 78 bodov. V minulej sezóne odohral aj osem zápasov za Edmonton.
BluesÚtočník Brett Sterling podpísal so St. Louis jednoročný dvojcestný kontrakt. Dvadsaťsedemročný krídelník hral v poslednom ročníku za Wilkes-Barre. V 65 zápasoch zaknihoval 53 bodov. V siedmich stretnutiach si obliekol aj dres Pittsburghu.
CapitalsObranca Danny Richmond sa dohodol s Washingtonom na podmienkach jednoročnej dvojcestnej zmluvy. 26-ročný rodák z Chicaga naposledy obliekal dres Toronta Marlies. V 68 zápasoch uplynulej sezóny získal 23 bodov. V NHL doposiaľ odohral 49 stretnutí za Carolinu a Chicago.
Red WingsBrankár Jordan Pearce podpísal s Detroitom nový dvojročný dvojcestný kontrakt. Dvadsaťštyriročný rodák z Anchorage chytal v Grand Rapids, farmársky tím Red Wings, aj Tolede (ECHL). V drese Griffins nastúpil k 44 zápasom (20 výhier). V ECHL odchytal osem duelov.
LightningÚtočník Trevor Smith podpísal s Tampou Bay jednoročný dvojcestný kontrakt. Na úrovni NHL zarobí 525 tisíc dolárov. 26-ročný krídelník hral v minulej sezóne v AHL za Syracuse a Springfield. V 68 dueloch nazbieral 43 bodov.
CanucksDvadsaťsedemročný útočník Steven Pinizzotto podpísal s Vancouvrom Canucks zmluvu, ktorej podmienky neboli oficiálne zverejnené. Uplynulý ročník strávil rodák z Toronta na farme Washingtonu, v tíme Hershey Bears. V 68 zápasoch nazbieral 42 bodov a 178 trestných minút. V NHL ešte nenastúpil.

02. 07.

LightningTalentovaný krídelník Brett Connolly podpísal s Tampou Bay trojročnú nováčikovskú zmluvu. Floridský tím draftoval Connollyho minulý rok z celkového šiesteho miesta.
IslandersRuský útočník Kirill Kabanov a tím New York Islanders uzavreli trojročnú nováčikovskú zmluvu. Osemnásťročný moskovský rodák bol Islanders draftovaný minulý rok z celkovej 65. pozície.
Blue JacketsTím Columbus Blue Jackets sa dohodol s obrancom Daltonom Proutom na podmienkach trojročnej nováčikovskej zmluve. 21-ročný rodák z ontárijského LaSalle hral v uplynulej sezóne za tímy Saginaw Spirit a Barrie Colts z OHL.
FlamesÚtočník Carter Bancks podpísal s Calgary dvojročný nováčikovský kontrakt. Dvadsaťjedenročný rodák z Marysville hral v minulej sezóne Abbotsford Heatl, farmársky tím Flames, a v 29 dueloch získal 19 bodov.

01. 07.

Maple LeafsJay Rosehill podpísal s Torontom novú jednoročnú jednocestnú zmluvu v hodnote 600 000 amerických dolárov. Dvadsaťpäťročný ľavý krídelník odohral vlani za prvý tím 26 zápasov, v ktorých zaznamenal tri body. Klub podpísal aj jednoročnú zmluvu s brankárom Benom Scrivensom.
SharksKrídelníci Frazer McLaren a Jamie McGinn podpísali so San Jose nové jednoročné zmluvy. Dvadsaťdvaročný McGinn odohral v minulej sezóne 49 zápasov, v ktorých strelil gól a pridal päť asistencií. O rok starší McLaren nebodoval v deviatich dueloch, ktoré odohral za San Jose.
BluesÚtočník Adam Cracknell podpísal so St. Louis novú jednoročnú zmluvu. Dvadsaťpäťročný Kanaďan odohral v minulej sezóne za Blues prvých 24 zápasov v NHL, v ktorých strelil tri góly a pridal štyri asistencie.
PanthersObranca Mike Kostka podpísal s Floridou ako voľný hráč jednoročnú dvojcestnú zmluvu. Dvadsaťpäťročný Kanaďan strávil posledné tri sezóny v AHL. V tej minulej odohral 80 zápasov, v ktorých nazbieral 54 bodov.

30. 06.

Blue JacketsÚtočník Michael Blunden podpísal s Columbusom nový jednoročný dvojcestný kontrakt. Dvadsaťštyriročný rodák z Toronta odohral v minulej sezóne za Blue Jackets len jeden zápas, zvyšok sezóny strávil v Springfielde (AHL). V 37 dueloch zaznamenal 12 gólov a 9 asistencií.
Maple LeafsKrídelník Luca Caputi podpísal s Torontom novú jednoročnú zmluvu. Dvadsaťdvaročný rodák z Toronta odohral za Maple Leafs v uplynulej sezóne sedem zápasov. Draftovaný bol v roku 2007 Pittsburghom a do Toronta prišiel v roku 2010.
RangersÚtočník John Mitchell podpísal s NY Rangers novú jednoročnú zmluvu. Dvadsaťšesťročný Kanaďan odohral v poslednej sezóne 23 zápasov za Toronto, v ktorých zaznamenal tri body. Maple Leafs ho draftovali v roku 2003 z celkového 158. miesta.
AvalancheÚtočník Greg Mauldin podpísal s Coloradom novú jednoročnú zmluvu. Dvadsaťdeväťročný Američan odohral vlani za Colorado 29 zápasov, v ktorých strelil päť gólov a pridal päť asistencií. Ďalších 49 duelov odohral za Lake Erie v AHL.

|< <   325 z 386   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Tréner 7 tímov NHL končí po 40 rokoch trénovania tam, kde začínal Slafkovský sa nevie dočkať zápasu: Potešil fanúšikov, trénoval v tomto útoku Studenič sa už vraj dohodol na zmluve pre budúci ročník Výsledky vyšetrení sú známe: Bude Martin Pospíšil hrať na MS?Dvorský je zlatou husou Blues: Na 80 % bude hviezdou NHL. U Sýkoru optimizmus klesol Aj druhý brankár končí: Finále USHL prinesie súboj slovenských útočníkov Studenič sa tešil z veľkej výhry, Mišiak šancu v play-off už nedostaneCanucks čakajú návrat jednotky. Bude chytať už v stredu? Vráti sa známy útočník Panthers už v otváracom zápase série proti Bruins? Reprezentácia USA prišla o hviezdu. Súper Slovenska na MS pridal deväť nových hráčov! Slafkovský je žiadaný: Ďalší veľký talent si chce zahrať po jeho boku!Poznáme kompletný rozpis 2. kola play-off Matthews je finalistom aj na Selkeho trofej. Má zdatných konkurentovV NHL budeme mať nového šampióna! Zápas č. 7 opäť rozhodol ČechPreview: Dnes začínajú boje v 2. kole play-off. Na východe nás čakajú zaujímavé sérieNylander sa neubránil nadávkam. Je presvedčený, že s jadrom Leafs problém nie jeS týmto môžete počítať u Mešára, tvrdí expert a poukazuje na vedúcu pozíciu Slafkovského Prekonal vzácnu rakovinu, získal Mastertonovu trofej. Teraz by mal odísť z NHL Matthews i bývalý víťaz sú medzi finalistami na Lady Byng TrophyKľúčový hráč Hurricanes sa nepripojí k tímu v prvých dueloch druhého kola Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies