Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02. 05.
kurzy
02:00info
TOR
BOS
NHL live
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
04:00info
VGK
DAL
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Ovečkin zrejme bude v sobotu hraťHviezdny útočník Washingtonu Alexander Ovečkin sa v piatok vrátil do tréningu a očakáva sa, že bude hrať v sobotnom zápase proti Islanders. Kapitán Capitals vynechal štvrtkový tréning pre zranenie hornej časti tela. „Dnes som sa snažil korčuľovať, uvidíme, ako to pôjde zajtra. Nechcete sa zraniť, nechcete cítiť žiadnu bolesť,“ poznamenal Ovečkin.

09. 07.

AvalancheColorado získalo do svojich radov brankára Cedricka Desjardinsa a útočníka Evana Bropheyho, ktorí podpísali jednoročné dvojcestné zmluvy. Prvý menovaný chytal v poslednom ročníku v Norfolku (AHL), Brophey hral za Rockford (AHL). Denverský klub tiež oznámil, že predĺžil zmluvy s piatimi hráčmi – David Liffiton (O), Greg Mauldin (Ú), Justin Mercier (Ú), Ryan Stoa (Ú) a David Van Der Gulik (Ú).
SharksSan Jose predĺžilo o jeden rok zmluvu s útočníkom Bennom Ferrierom, ktorý v minulej sezóne odohral za kalifornský klub 33 zápasov. Sharks tiež oznámili, že do tímu prichádza Ben Guite, ktorý sa dohodol na jednoročnej dvojcestnej zmluve

08. 07.

SenatorsOttawa sa v piatok dohodla na jednoročnom dvojcestnom kontrakte s brankárom Mikom McKennom. 28-ročný rodák zo St. Louis odchytal uplynulej sezóny v AHL za tím Albany Devils. V NHL chytal za New Jersey a Tampu Bay (17 stretnutí).
Red WingsBill Peters a Jeff Blashill sa stali novými pomocníkmi Mika Babcocka na lavičke Detroitu Red Wings. Obaja podpísali s Detroitom trojročné zmluvy.
Senators34-ročný pravý krídelník Mark Parrish sa s Ottawou dohodol na jednoročnej dvojcestnej zmluve. Skúsený center odohral v NHL už trinásť sezón za Islanders, Kings, Panthers, Wild, Stars, Lightning a Sabres. Celkovo nastúpil k 722 stretnutiam, v ktorých získal 387 bodov (216+171).

07. 07.

DucksAnaheim získal vo štvrtok do svojich radov Briana McGrattana, s ktorým sa dohodol na ročnom dvojcestnom kontrakte. 29-ročný kanadský krídelník obliekal v minulom ročníku dresy Providence a Syracuse. V NHL spolu odohral 182 zápasov za Ottawu, Phoenix a Calgary.
MacIntyre do BuffalaOkrem Colina Stuarta a Dereka Whitmorea, získalo Buffalo do svojich radov i 28-ročného brankára Drewa MacIntyrea. Ten naposledy pôsosbil v systéme organizácie Atlanty Thrashers, v jej drese však neodohral ani jeden zápas, keďže hájil farby dresu ich farmy v AHL, Chicago Wolves.
Matt Lashoff predĺžil s Torontom24-ročný americký obranca Matt Lashoff podpísl ako obmedzený voľný hráč zmluvu s jeho doterajším zamestnávateľom, Torontom Maple Leafs. Podmienky zmluvy zostali nezverejnené. Lashoffa získalo vlani Toronto v rámci výmeny s Tampou Bay.
Red WingsKrídelník Chris Conner sa dohodol na jednoročnej zmluve s Detroitom Red Wings. 27-ročný Američan prichádza do najväčšieho mesta štátu Michigan z Pittsburgu, za ktorý hral od roku 2009. Doposiaľ nastúpil v zámorskej profilige k 139 stretnutiam.
CanucksObranca Alexander Sulzer sa dohodol na jednoročnom kontrakte s Vancouvrom Canucks. 27-ročný nemecký reprezentant hral v uplynulej sezóne za Nashville a Floridu. V NHL spolu odohral 62 zápasov.
CanucksVancouvru Canucks pribudol na farmu v poradí už štvrtý gólman. Dnes totiž podpísal kanadský tím zmluvu s brankárom Mattom Climiem, ktorý v uplynulej sezóne pôsobil na farme Phoenixu. V NHL dosiaľ odchytal päť zápasov.
CanadiensSkúsený útočník Brian Willsie sa dohodol s Montrealom na jednoročnom dvojcestnom kontrakte. Tridsaťtriročný kanadský veterán odohral v NHL desať sezón za Colorado, Los Angeles a Washington. Celkovo v kariére nastúpil v 381 dueloch, v ktorých získal 109 bodov.
SabresÚtočníci Colin Stuart a Derek Whitmore sa dohodli s Buffalom na nových ročných dvojcestných kontraktoch. Stuart odohral v minulej sezóne za farmu Sabres 72, duelov Whitmore nastúpil k 80 zápasom.
CoyotesPhoenix podpísal v stredu jednoročné dvojcestné kontrakty s útočníkom Mattom Watkinsom a obrancami Deanom Arsenom a Nathanom Oystrickom. Všetci traja pôsobili v minulej sezóne v Americkej hokejovej lige.
Maple LeafsToronto ponúklo jednoročnú dvojcestnú zmluvu útočníkovi Phillipovi Dupuisovi. Kanadský forward má za sebou prvú kompletnú sezónu v NHL. V drese Colorada odohral 74 stretnutí.

06. 07.

FlamesCalgary predĺžilo v stredu kontrakt s brankárom Lelandom Irvingom o jeden rok. Jedná sa o dvojcestný kontrakt. 23-ročný nádejný gólman strávil ročník 2010/11 v tíme Abbotsford Heat (farma Flames), za ktorý odchytal 61 zápasov (30-24-2). V NHL ešte nenastúpil.
Wild22-ročný útočník Colton Gillies sa v stredu dohodol na podmienkach dvojročného kontraktu s Minnesotou. Šestnástka draftu z pred štyroch rokov nastúpila v poslednom ročníku v siedmich zápasoch NHL. Väčšinu sezóny strávil Gillies v Houstone.
LightningÚtočník Tom Pyatt sa dohodol s vedením Tampy Bay na jednoročnom dvojcestnom kontrakte. 24-ročný Kanaďan má na svojom konte 101 štartov v NHL. V poslednom ročníku odohral 61 duelov za Montreal
SharksObranca Matt Pelech, 26.hráč draftu z roku 2005, podpísal ročný dvojcestný kontrakt so San Jose. Rodák z Toronta strávil uplynulú sezónu v tíme Abbotsford Heat (AHL). V NHL zatiaľ odohral päť duelov, všetky za Calgary.
DucksKrídelník Jean-Francois Jacque podpísal s Anaheimom jednoročnú dvojcestnú zmluvu. Dvadsaťšesťročný Kanaďan hral naposledy v Edmontone, za ktorý v uplynulej sezóne zaznamenal v 51 dueloch jeden gól a štyri prihrávky.
PenguinsObranca Alexandre Picard podpísal jednoročný dvojcestný kontrakt s Pittsburghom. 26-ročný Kanaďan hral v poslednom ročníku za Montreal a v 43 zápasoch nazbieral osem bodov. V minulosti obliekal aj dresy Flyers, Lightning, Senators a Hurricanes. Spolu odohral 236 stretnutí.
SharksSan Jose si udržalo práva na brankára Thomasa Greissa, s ktorým podpísal novú dvojročnú zmluvu (prvý rok dvojcestná, druhý jednocestná). Nemecký gólman strávil uplynulý ročník vo Švédsku, kde chytal za Brynäs. V NHL dosiaľ odchytal 19 zápasov.
CoyotesPhoenix Coyotes a gólman Jason Bacashihua sa dohodli na novom jednoročnom dvojcestnom kontrakte. Rodák z Garden City chytal v poslednej sezóne za Lake Erie Monsters, farmársky tím Colorada. V zámorskej profilige spolu odchytal 37 zápasov.
PredatorsTím Nashville Predators sa v utorok dohodol na zmluvách s útočníkmi Zackom Stortinim (dvojročná dvojcestná zmluva) a Kyleom Wilsonom (dvojročná zmluva, v sezóne 2011/12 dvojcestná, v nasledujúcom ročníku jednocestná). Stortini prichádza do Nashville z Edmontonu, Wilson z Columbusu.
BruinsAktuálny víťaz Stanley Cupu, tím Boston Bruins, podpísal v utorok zmluvy s útočníkmi Jamiem Tardifom (dva roky) a Joshom Hennessym (jeden rok). Prvý menovaný bol v minulom ročníku kapitánom v Grand Rapids (farma Detroitu), Hennessy hral vo Švajčiarsku.
CanadiensBrankár Nathan Lawson sa dohodol s Montrealom na jednoročnom dvojcestnom kontrakte. 27-ročný rodák z Calgary prichádza do slávneho klubu z tímu NY Islanders, za ktorý odchytal v minulej sezóne, ktorá bola preňho prvou v NHL, desať duelov.
PenguinsBrankár Brad Thiessen sa s Pittsburghom, jeho doterajším zamestnávateľom, dohodol na podmienkach novej jednoročnej dvojcestnej zmluvy. V minulom ročníku chytal Thiessen na farme Penguins, vo Wilkes-Barre. V NHL ešte nenastúpil.
DucksObranca Bryan Rodney, v minulom ročníku kapitán tímu Charlotte Checkers (AHL), podpísal jednoročnú dvojcestnú zmluvu s Anaheimom. 27-ročný Kanaďan odohral v minulom ročníku za Charlotte 77 zápasov. V troch dueloch si obliekol dres Caroliny.

05. 07.

Joe Corvo vymenený do Bostonu34-ročný americký obranca Joe Corvo mení dres a putuje k aktuálnemu držiteľovi Stanley Cupu. Do Bostonu ho dnes vymenilo vedenie Caroliny za výber v 4. kole draftu 2012.
BluesBrankár Ben Bishop sa dohodol s tímom St. Louis na novom jednoročnom dvojcestnom kontrakte. Dvadsaťštyriročný rodák zo St. Louis odchytal väčšinu uplynulej sezóne na farme v Peorii (35 duelov). Objavil sa však aj v bráne Blues, za ktorých odchytal sedem duelov.

|< <   324 z 385   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Na Mastertonovu trofej sú nominovaní brankári a spoluhráč SlovákaJe rozhodnuté: Bude Toronto opäť bojovať o prežitie bez najväčšej hviezdy?Nemec má v tomto roku šancu vytvoriť nový rekord MS. Skončí Slafkovský hneď za ním? Dvorskému sa môže otvoriť šanca v NHL: Tlak necítim, vzormi sú mi Slafkovský a Nemec Stamkos chce ďalší Stanley Cup s Tampou. Majú o spoluprácu záujem obe strany? Ikonický analytik má pre Ovečkina radu: Schudni! Adam Sýkora sa tešil z úspešného vstupu do série Jeden Slovák v CHL čelí vyradeniu. Tím druhého postupový mečbal nevyužil + videoBrind’Amour si nie je istý svojou budúcnosťou s HurricanesRuský mladík si pri príchode do Toronta mení meno. Mení sa status Matthewsa? Skvelé novinky: Šatan potvrdil ďalšiu posilu Slovenska na majstrovstvách sveta Odchod z NHL a príchod do Ruska? Ružička urobil významnú zmenuTréner Tampy obliekal brankárov do sukní. Teraz sa ospravedlnil Švédi sa tešia na veľkú hviezdu. A čo Slováci? Rozhodlo sa o Erikovi Černákovi! Hurricanes nemali vlastnú „farmu“. Teraz sa blížia k viacročnej spolupráci s niekdajším partnerom Blues si upísali ďalších dvoch švédskych mladíkov. Do jedného vkladajú veľké nádeje! Anaheim a Carolina si upísali brankárov z Ruska McDavid a spol. oslavujú! Obhajca má zrazu nôž na krku Zlé správy pre obranu Slovenska? Černák dohrával play-off zranený!Finalistami Norrisovej trofeje sú dvaja jej víťazi i mladík, ktorý môže prepísať dejinyZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies