Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
12. 05.
kurzy
00:30info
BOS
FLA
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
13. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
03:30info
COL
DAL
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Slovákom v OHL sa zadarilo: Traja skórovali, jeden rozhodol zápas + videoV ligách juniorskej CHL si v piatok zahrali piati Slováci a okrem Jozefa Viliama Kmeca a všetci bodovali. Samuel Kňažko asistoval. Z gólov sa tešilo trio z OHL. Servác Petrovský pomohol Owen Sound k výhre 4:3 nad Sarniou gólom a asistenciou, pričom premenil aj nájazd. Gól a asistenciu zaznamenal aj Martin Chromiak, ktorý bol treťou hviezdou zápasu, v ktorom jeho Kingston porazil Hamilton 5:2. Víťazný gól Sudbury pri triumfe 4:2 nad Oshawou strelil Dominik Jendek.


15. 05.

PredatorsObranca Nashvillu Predators Francis Bouillon stále pociťuje symptómy po otrase mozgu, ktorý utrpel ešte v januári tohto roku. Tridsaťpäťročný rodák z New Yorku odohral v tejto sezóne iba 44 zápasov a získal desať bodov (1+9). S Predators má platnú zmluvu ešte na jeden rok a v budúcom ročníku sa chce vrátiť do zostavy.
Sharks Útočník Sharks Ryane Clowe, ktorý mal nedávno nešpecifikované zranenie hornej časti tela, je pripravený pomôcť svojmu tímu v otváracom stretnutí konferenčného finále proti Vancouvru. Kľúčový útočník kalifornského tímu patrí momentálnej medzi najproduktívnejších hráčov tohtoročného play-off.

14. 05.

NHLPodľa neoficiálnych správ zo zámoria sa najbližší zápas Winter Classic uskutoční vo Philadelphii. Najpravdepodobnejším súperom Flyers budú hráči New Yorku Rangers.

13. 05.

SharksÚtočník Ryane Clowe sa vrátil do akcie v siedmom zápase proti Detroitu po tom, čo vynechal predchádzajúci duel pre nešpecifikované zranenie hornej časti tela. V zápase odohral 19 minút a 26 sekúnd.
Red WingsÚtočník Todd Bertuzzi utrpel v prvej tretine štvrtkového zápasu proti San Jose nešpecifikované zranenie hornej časti tela. V druhej tretine utrpel rovnaké zranenie Danny Cleary. Ani jeden z nich duel nedohral. Podľa FSD utrpeli otras mozgu.
CanucksZranený center Manny Malhotra vo štvrtok krátko korčuľoval so spoluhráčmi, no tím veľmi rýchlo vyvrátil špekulácie, že by hral ešte v tomto play-off. Malhotra pauzuje od 16. marca pre vážne zranenie oka.
RangersĽavý krídelník Jason Wilson podpísal s tímom jednoročný vstupný kontrakt. Dvadsaťjedenročný Kanaďan bol tímom draftovaný vlani z celkového 130. miesta. Poslednú sezónu strávil v tíme Niagary v OHL. V 64 zápasoch zaznamenal 18 gólov a 43 bodov.

12. 05.

LightningČeský obranca Pavel Kubina pravdepodobne vynechá úvodný zápas finálovej série Východnej konferencie proti Bostonu. Dôvodom je otras mozgu, ktorý utrpel v prvom zápase série proti Washingtonu.

11. 05.

Red WingsDetroit sa musel v šiestom zápase série proti San Jose zaobísť bez služieb útočníka Johana Franzena, ktorý si v piatom zápase poranil ľavý členok. Do základnej zostavy sa po druhýkrát v play-off dostal veterán Mike Modano.
SharksÚtočník Ryan Clowe vynechal šiesty zápas série finále Západnej konferencie pre nešpecifikované zranenie hornej časti tela. Clowe je s 13 bodmi najproduktívnejším hráčom Sharks v play-off.

10. 05.

CanucksÚtočník Mikael Samuelsson vynechal šiesty zápas série proti Nashvillu pre nešpecifikované zranenie dolnej časti tela, ktoré utrpel v piatom zápase. Termín jeho očakávaného návratu nie je známy. Doteraz v play-off zaznamenal gól a dve asistencie.

09. 05.

LightningÚtočník Simon Gagne (hlava) bude v pondelok trénovať, čo naznačuje, že by mohol byť pripravený zasiahnuť do akcie v sérii finále Východnej konferencie proti Bostonu.
Red WingsÚtočník Johan Franzen si v nedeľnom zápase poranil členok a jeho pobyt na ľade v tretej tretine bol obmedzený. Red Wings sa pred zápasom rozhodli do zostavy vložiť Drewa Millera. Nehral Jiří Hudler.

08. 05.

BruinsStredný útočník Patrice Bergeron z Bostonu nedohral piatkový duel proti Philadelphii po tom, čo ho v tretej minúte bodyčekoval Claude Giroux. Generálny manažér Bruins, Peter Chiarelli, neskôr povedal, že Bergeron utrpel mierny otras mozgu. Účasť jedného z kľúčových hráčov Bostonu v úvodných stretnutiach konferenčného finále proti tímu Tampa Bay Lightning je neistá.
CanucksPravý krídelník Canucks Mikael Samuelsson podľa trénera Alaina Vigneaulta nenastúpi v šiestom dueli druhého kola play-off proti Nashvillu Predators, ktorý je na programe v pondelok. Dôvodom je pretrvávajúce zranenie dolnej časti tela, ktoré sa mu obnovilo po sobotňajšom piatom zápase (3:4).
DucksFínsky brankár Iiro Tarkki sa s tímom Anaheim Ducks dohodol na ročnom nováčikovskom kontrakte. Dvadsaťpäťročný rodák z mesta Rauma chytal naposledy vo fínskej SM-liige za tím Espoo Blues, ktorý napokon doviedol k druhému miestu.
RangersČeský útočník Roman Horák podpísal nováčikovský kontrakt s NY Rangers. Devätnásťročný center strávil posledné dva ročníku v juniorskej WHL v drese tímu Chilliwack Bruins. Manhattanský klub ho draftoval v roku 2009 z celkovej 127. pozície.

07. 05.

BruinsCenter Bostonu Patrice Bergeron nedohral piatkový zápas po tom, čo ho na začiatku tretej tretiny bodyčekoval Claude Giroux. Hlavný kouč „medveďov“, Claude Julien, nepovedal ohľadom jeho zdravotného stavu žiadne podrobnosti.
BluesKrídelník Kyle Hagel sa s tímom St. Louis Blues dohodol na podmienkach ročnej nováčikovskej zmluvy. 26-ročný rodák z ontárijského Hamiltonu hral naposledy v AHL za klub Rockford IceHogs. V 77 dueloch získal trinásť bodov (5+8) a až 245 trestných minút.
BruinsObranca Ryan Button podpísal s tímom Bsoton Bruins trojročný nováčikovský kontrakt. Dvadsaťročný rodák z Edmontonu bol draftovaný v roku 2009 z 86. priečky a v poslednom ročníku odohral sedem stretnutí Providence Bruins, farmársky tím Bostonu.

06. 05.

PredatorsPre zranenie dolnej časti tela nebol súčasťou zostavy Nashvillu Steve Sullivan, ktorého vo štvrtok nahradil Colin Wilson. Ten odohral svoj prvý zápas play-off po tom, čo zasiahol do všetkých 82 zápasov základnej časti.
CanucksObranca Sami Salo sa vrátil do zostavy Canucks vo štvrtkovom zápase proti Nashvillu. Salo utrpel nešpecifikované zranenie v šiestom stretnutí série prvého kola proti Chicagu. Vo štvrtok odohral takmer 17 minút.

05. 05.

BruinsObranca Adam McQuaid, ktorý narazil hlavou do mantinelu v druhom zápase série proti Philadelphii, nenastúpil v stredajšom zápase. V zostave Bostonu ho nahradil Shane Hnidy.
FlyersNajproduktívnejší hráč Flyers Jeff Carter sa v stredu vrátil do akcie po tom, čo pre zranenie kolena vynechal posledné tri zápasy prvého kola a prvé dva zápasy druhého kola. V akcii strávil 16 minút a 41 sekúnd.
CapitalsObranca Mike Green, ktorý nedohral utorkový zápas pre zranenie dolnej časti tela, nenastúpil v štvrtom zápase série proti Tampe Bay, v ktorom sa skončila sezóna aj pre jeho spoluhráčov.
BruinsObranca Ryan Button podpísal s Bostonom trojročný nováčikovský kontrakt. Dvadsaťročný Kanaďan bol tímom draftovaný v roku 2009 z celkového 86. miesta. V poslednej sezóne nastúpil za Seattle Thunderbirds vo WHL i Providence Bruins v AHL.

04. 05.

PredatorsÚtočník Steve Sullivan utrpel pravdepodobne zranenie kolena v závere normálneho hracieho času v treťom zápase série proti Vancouveru a jeho štart v nasledujúcom zápase je otázny.

03. 05.

FlyersObranca Chris Pronger vynechal druhý zápas série proti Bostonu pre nešpecifikované zranenie. Pronger vynechal zápasy v prvom kole pre doliečovania zlomeniny pravej ruky. Tento raz by sa nemalo jednať o vážnejšie poranenie.
CoyotesAsistent trénera Ulf Samuelsson opúšťa klub, aby sa stal hlavným trénerom tímu MODO Hockey zo švédskej Elitserien. Na lavičke Coyotes pôsobil od roku 2006. Ako hráč odohral v NHL 17 sezón za Hartford, Pittsburgh, Detroit, Philadelphiu a Ryngers.

02. 05.

FlyersTréner Peter Laviolette oficiálne potvrdil, že gólman Brian Boucher, ktorý v prvom zápase druhého kola play-off na domácom ľade proti Bruins inkasoval päť gólov z 23 striel, sa zúčastnil na rannom tréningu a nastúpi do brány na pondelňajší druhý domáci duel. Flyers pritom menili brankárov štyrikrát v posledných ôsmich stretnutiach. „Musíme sa vzchopiť a vyhrať druhý zápas. Brian dnes bude chytať,“ vyhlásil kouč.

|< <   330 z 386   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Ak Slovensko pôjde po medailu, bude to vďaka týmto dvom hráčom, znie zo zámoria Slovensko robí zmeny v zostave. Pomôže dohovor za zatvorenými dverami? Slafkovský je na MS v rovnakej skupine ako Bedard. Urobí ďalší krok k špičke? Hedman vstupuje do leta s otáznikom. Naplní sa jeho plán? V ktorých tímoch by mohol skončiť hviezdny Marner? Sú toto štyri najhoršie mená, aké môže mať Utah? Pekarčík skóroval vo finále. Na dosah titulu je však jeho krajan! + video Je sezóna Marchanda v ohrození? Tréner Bruins tvrdí, že zákrok bol úmyselný + videoZahral si v Sérii storočia, získal Stanleyho pohár: Zomrel bývalý hráč Toronta Sýkora spoznal súpera. Zahrajú si v divíznom finále proti sebe aj Slováci?Colorado zažilo najvýraznejšiu prehru, život Hurricanes visel na vláskuNHL naživo: Koniec pre Hurricanes? Pôjdu do vedenia hviezdy z Dallasu?Slafkovský i Pospíšil medzi najlepšími hráčmi prvého dňa MS v hokejiRangers môžu dnes dokončiť Hurricanes. Ak sa im to podarí, napodobnia Gretzkého OilersPospíšil si to predstavoval inak, Regenda má recept na úspech. Slafkovský: S*re toNeúspešný debut Honzeka, traja Slováci oslavujú postup! Top kandidáti na post trénera Toronta: Budú k dispozícii aj traja stále aktívni v NHL?Devils požiadali o povolenie komunikácie s vyhodeným trénerom Začalo finále v USHL: Dvaja Slováci proti sebe! Druhý zápas finále bol dramatický: Slovenský reprezentant je opäť bližšie k titulu! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies