Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
NHL live
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Pouliot podpísal zmluvu s Vegas a už si zaň aj zahral Obranca Derrick Pouliot podpísal ako voľný hráč ročný dvojcestný kontrakt s Vegas a debut v jeho drese zažil už vo štvrtok proti Floride. Raz asistoval. Dvadsaťosemročný Kanaďan nehral v NHL od sezóny 2019/20. Doteraz v nej odohral 203 zápasov so ziskom 49 bodov (8+41). Aktuálne ročník trávil v Hendersone pod zmluvou AHL. V 42 dueloch si pripísal 19 bodov (2+17). V minulosti si zahral za Penguins, Canucks a Blues.

28. 12. 2022

Laine je na covidovej listineÚtočník Columbusu Patrik Laine v utorok netrénoval a bol umiestnený na covidovú listinu. Dvadsaťštyriročný Fín odohral v tomto ročníku 20 zápasov, v ktorých strelil deväť gólov a pridal sedem asistencií.

24. 12. 2022

Detroit si upísal voľbu z tohtoročného draftu Center Amadeus Lombardi podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s tímom Detroit Red Wings, ktorý ho draftoval v tomto roku zo 113. miesta. Devätnásťročný Kanaďan hráva momentálne v juniorskej OHL, kde v 31 zápasoch v drese Flintu vyprodukoval 44 bodov (21+23).
Marchessaulta sužuje zranenieÚtočník Vegas Jonathan Marchessault sa vyrovnáva so zranením dolnej časti tela, ktoré sa posudzuje na dennej báze. V piatok o tom informoval tím, ktorý z AHL povolal Braydena Pachala a Pavla Dorofejeva. Marchessault hral naposledy v stredu proti Arizone. V tejto sezóne zaznamenal 14 gólov a 27 bodov v 35 stretnutiach.

22. 12. 2022

Wilson a Bäckstrom urobili veľký pokrok, Fehérváry opäť na ľadeÚtočníci Washingtonu Tom Wilson (operácia kolena) a Nicklas Bäckström (operácia bedrového kĺbu) sa na stredajšom tréningu po prvýkrát v tejto sezóne ukázali v bežných dresoch, ktoré im umožňujú chodiť už aj do kontaktov. Medzitým, slovenský obranca Martin Fehérváry opäť korčuľoval s tímom, tentoraz v štvrtom páre s Alexom Alexejevom. Podľa Tarika El-Bashira nepocestuje s tímom na zápas do Ottawy.
Hellebuyck ide s Jets na výjazdWinnipeg vrátil v stredu brankára Arvida Holma do AHL. Podľa Johna Luho z TSN to znamená, že s tímom na zápasy do Bostonu a Washingtonu pocestuje brankár Connor Hellebuyck, ktorý by si tak mohol zachytať ešte pred vianočnou prestávkou. Tímu naposledy chýbal pre chorobu.
Sandin nebude vo štvrtok k dispozíciiTím Toronto Maple Leafs absolvuje štvrtkový duel proti Philadelphii bez obrancu Rasmusa Sandina, ktorý nedohral utorkový zápas proti Tampe Bay pre zranenie krku. Tréner Sheldon Keefe neposkytol viac informácií o stave svojho zverenca.

18. 12. 2022

Video: Ovečkin poslal masívnym hitom súpera na striedačkuKapitán Washingtonu Alex Ovečkin sa ani v sobotu nevyrovnal v historickom poradí strelcov Gordiemu Howeovi, no v zápase proti Torontu zaujal iným spôsobom – takýmto spôsobom poslal na striedačku Capitals obrancu Maple Leafs Conora Timminsa:

Blues si upísali mladučkého obrancu Obranca Marc-Andre Gaudet podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu so St. Louis, ktoré ho draftovalo v tomto roku z celkového 152. miesta. Devätnásťročný Kanaďan hráva v tejto sezóne za Chicoutimi v juniorskej QMJHL. V prvých 31 zápasoch zaznamenal 26 bodov (9+17).

17. 12. 2022

Video: Regenda potešil dieťa pekným darčekomSlovenský útočník Pavol Regenda, ktorý aktuálne pôsobí na farme Anaheimu v San Diegu (AHL), potešil pred piatkovým zápasom jedno z detí, ktoré boli prítomné v aréne. Venoval mu predčasný vianočný darček v podobe hokejky:

Schmidt skončil na listine zranenýchWinnipeg zapísal v piatok na listinu zranených hráčov obrancu Natea Schmidta, ktorého trápi zranenie hornej časti tela, a z Manitoby (AHL) povolal obrancu Villeho Heinolu. Schmidt utrpel zranenie vo štvrtkovom zápase proti Nashvillu, keď ho na mantinel narazil Tanner Jeannot. Tréner Rick Bowness po zápase povedal, že vstúpil do protokolu otrasu mozgu.

16. 12. 2022

Flyers vyradili DeAngela z aktívnej zostavyTím Philadelphia Flyers vyradil na neurčito obrancu Tonyho DeAngela z aktívnej zostavy. Dôvodom sú osobné záležitosti, pre ktoré nehral v posledných štyroch zápasoch. Flyers voľné miesto vyplnili útočníkom Ollem Lycksellom, ktorého povolali z Lehigh Valley (AHL).

15. 12. 2022

Video: Slafkovský sa len tak tak vyhol ďalšej tvrdej zrážke Slovenský útočník Montrealu Juraj Slafkovský už vo svojej nováčikovskej sezóne v NHL absorboval niekoľko tvrdých nárazov od protihráčov. V stredajšom zápase proti Ottawe bol blízko k ďalšiemu, keď sa ho pokúsil zastaviť v prieniku Austin Watson. Tentoraz sa mu však na poslednú chvíľu vyhol.

Bučnevič sa dnes vráti do hryHlavný tréner St. Louis Craig Berube očakáva, že sa útočník Pavol Bučnevič vráti do akcie vo štvrtkovom zápase proti Edmontonu. V stredu trénoval bez obmedzení v útoku s Braydenom Schennom a Vladimirom Tarasenkom. Bučnevič vynechal štyri zápasy pre zranenie dolnej časti tela.
Tanev zlomeninu neutrpelObranca Chris Tanev vynechal stredajší zápas Calgary proti Vancouveru po tom, čo ho v pondelkovom zápase proti Montrealu zasiahla strela do hlavy. tréner Darryl Sutter povedal, že jeho stav je lepší a posudzuje sa denne. Žiadnu zlomeninu neutrpel.

14. 12. 2022

Nemec patrí medzi najlepších mladých hráčov AHLSlovenský obranca Šimon Nemec zažíva svoju prvú zámorskú sezónu v nižšej AHL, kde podáva veľmi dobré výkony v drese Uticy, záložného tímu New Jersey. Dokumentujú to aj čísla. Napríklad, v podiele víťazstiev v 72-zápasovej sezóne je medzi hráčmi do 21 rokov s minimálne 10 odohranými zápasmi na piatom mieste s hodnotou 4,0. Lepšie sú na tom len David Jiříček, Isaak Phillips, Quinton Byfield a Ryker Evans. Nemec je obzvlášť dobrý so svojím defenzívnym prínosom na úrovni 3,2, s čím sa rovná Phillipsovi.

Caufield pocestuje s tímom do OttawyÚtočník Montrealu Cole Caufield pocestuje s tímom do Ottawy a mal by byť Canadiens k dispozícii na stredajší zápas proti Senators. Oznámil to samotný tím po tom, čo dvadsaťjedenročný Američan opustil pondelkový zápas proti Calgary so zranením hornej časti tela. S tímom pocestuje aj Jonathan Drouin, ktorého stav sa posudzuje stále denne.
Trafil to krásne: Erik Černák strelil prvý gól v sezóne + videoSlovenský obranca Erik Černák prispel k utorkovej výhre Tampy 6:2 nad Seattlom gólom na 2:0, ktorý bol jeho prvým v tejto sezóne a 17. v kariére. Po 24 zápasoch tohto ročníka má na konte dokopy päť bodov.

13. 12. 2022

Video: Slafkovský zabránil možnej prehre týmto cenným detailom Aj maličkosti rozhodujú zápasy. Dôkazom toho je aj moment zo stredu tretej tretiny, v ktorej Juraj Slafkovský za nerozhodného stavu 1:1 pomohol zabrániť potenciálnej prehre Montrealu tým, že pri prečíslení Calgary postrčil hokejkou vracajúceho sa Kovacevica, ktorý bol aj vďaka tomu schopný zblokovať zakončenie súpera. Canadiens nakoniec zápas vyhrali 2:1 po nájazdoch.

Mrázek bol aktivovanýChicago v pondelok aktivovali z listiny zranených brankára Petra Mrázka, ktorý nechytal od 3. decembra pre zranenie slabín. Tréner Luke Richardson prezradil, že český gólman bude štartovať už v utorkovom zápase proti Washingtonu. V tejto sezóne má Mrázek bilanciu 2-5-1 s 88,4% úspešnosťou zákrokov. V hre je aj možnosť, že sa v utorok vráti útočník Tyler Johnson, ktorého sužovalo zranenie členka. O jeho štarte sa rozhodne v deň zápasu.
Palmieri trénoval, vráti sa už dnes?Útočník Islanders Kyle Palmieri absolvoval v pondelok prvý tréning od utrpenia zranenia hornej časti tela. Hlavný tréner Lane Lambert povedal, že on aj útočník Anthony Beauvillier by mohli hrať v utorok proti Bostonu. Beauvillier vynechal sobotný duel proti Caroline pre zranenie hornej časti tela. V pondelok tiež trénoval.

12. 12. 2022

Video: Slovenská nádej Wild zažiarila s hetrikomAj napriek tomu, že jeho Owen Sound prehral 3:4 so Sault Ste. Marie, slovenský útočník Servác Petrovský sa stal prvou hviezdou nedeľného zápasu juniorskej OHL. Dosiahol totiž svoj tretí hetrik v sezóne! Pripísal si aj mínusku. Po 27 zápasoch má na konte 14 gólov a 14 asistencií. Osemnásťročného Petrovského draftovala v tomto roku Minnesota z celkovej 185. pozície.

Slovenskí mladíci v zámorí na SlovakKHL.sk: Petrovský strelil hetrik, hviezdami aj slovenskí brankári + video

Jets umiestnili dvoch hráčov na listinu zranenýchTím Winnipeg Jets umiestnil v nedeľu na listinu zranených hráčov obrancu Logana Stanleyho (dolná časť tela) a útočníka Saku Maenalanena (horná časť tela). Tréner Scott Arniel nevedel v nedeľu špecifikovať závažnosť ich zranení. Maenalanen odohral v tejto sezóne 25 zápasov so ziskom šiestich bodov (4+2) a Stanley sedem duelov so ziskom asistencie.
Kuemper a Alexejev sú na listine zranenýchBrankár Darcy Kuemper a obranca Alexander Alexejev boli v nedeľu zapísaní tímom Washington Capitals na listinu zranených hráčov. Kuemper bol zapísaný retroaktívne k 3. decembru, kedy utrpel zranenie hornej časti tela. V nedeľu sa po prvýkrát odvtedy zapojil do rozkorčuľovania. Alexejev utrpel zranenie hornej časti tela pri zákroku suspendovaného Jamieho Oleksiaka v piatkovom zápase proti Seattlu. Z AHL bol povolaný obranca Lucas Johansen a do akcie sa v nedeľu vrátil obranca Dmitrij Orlov.

11. 12. 2022

Video: Honzek zažiaril s krásnou akciou v predĺženíSlovenský útočník Samuel Honzek, ktorý patrí medzi najväčšie nádeje Slovenska pred budúcoročným draftom v NHL, sa v sobotu stal 2. hviezdou zápasu, keď k výhre Vancouveru 3:2 nad Kelownou pomohol gólom a prihrávkou. Zaujal práve ňou, keď počas oslabenia v predĺžení predviedol skvelú akciu a vedúci k triumfu. Po 29 zápasoch sezóny má na konte už 41 bodov (16+25).

Krug je pripravený na návratObranca Torey Krug sa vráti do zostavy St. Louis v nedeľnom zápase proti Coloradu po tom, čo vynechal posledné dva zápasy pre zranenie hornej časti tela. „Áno, zajtra bude hrať,“ potvrdil v sobotu tréner Craig Berube. Krug bol schopný trénovať dvakrát po sebe. Tím mal počas jeho absencie bilanciu 1-1-0.

10. 12. 2022

Hoffman sa vracia, Slafkovský má nový útokTím Montreal Canadiens potvrdil, že v sobotnom zápase proti Los Angeles sa vráti do akcie útočník Mike Hoffman. Bude to mať vplyv aj na formáciu, v ktorej nastúpi slovenský útočník Juraj Slafkovský. Tretí útok vytvorí práve s Hoffmanom a Kirbym Dachom, ktorý bude plniť pozíciu centra.

Tatarov spoluhráč zažil historické striedanieSpoluhráč slovenského útočníka Tomáša Tatara, Jack Hughes, absolvoval v závere piatkového zápasu proti Islanders striedanie dlhé 6 minút a 2 sekundy. Išlo o najdlhšie oficiálne zaznamenané striedanie v histórii. Predošlý rekord držal John Klingberg, ktorý ešte v drese Dallasu zažil striedanie dlhé 5 minút a 52 sekúnd. Dĺžky striedaní sa zaznamenávajú oficiálne od ročníka 2009/10.
Wilson korčuľoval, Fehérváry nieÚtočník Washingtonu Tom Wilson si v piatok po prvýkrát od operácie kolena zakorčuľoval so spoluhráčmi na dopoludňajšom rozkorčuľovaní. Na sebe mal dres zakazujúci kontakty. Na ľade boli prítomní aj Nicklas Bäckström (bedro) a Dmitrij Orlov (dolná časť tela), no chýbali brankár Darcy Kuemper (horná časť tela) a slovenský obranca Martin Fehérváry (horná časť tela).
Ottawa prišla na 2 týždne o útočníkaÚtočník Ottawy Mathieu Joseph vynechá dva týždne pre zranenie dolnej časti tela. Informoval o tom Bruce Garrioch. Dvadsaťpäťročný Joseph zaznamenal v tejto sezóne dva góly a sedem asistencií v 25 stretnutiach.
Mešár má pred MSJ formu: Pridal ďalšie dva góly! + videoDobrá správa pre slovenskú reprezentáciu do 20 rokov. Útočník Filip Mešár má pred blížiacim sa svetovým šampionátom výbornú formu. Aj v treťom zápase po návrate zo zranenia bol dvojbodový, keď v piatok pomohol Kitcheneru k výhre 5:1 nad Niagarou dvoma gólmi. Pripísal si aj tri plusky a stal sa 2. hviezdou zápasu. Celkovo ťahá už štvorzápasovú sériu dvojbodových duelov. Po 17 stretnutiach sezóny má na konte 10 gólov a 22 bodov.

Sumár z CHL, USHL a NCAA na SlovakKHL.sk: Mešár hviezdou zápasu, bodovali aj ďalší Slováci + video

|< <   44 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Habs rozhodli o štarte Slafkovského i Mešára: Stretnú vo vzájomnom dueli s Nemcom? Kontroverzný obranca predsa len opúšťa NHL a mieri do RuskaCanadiens rozdelili hráčov do skupín: Povzbudzujúce znamenie pre Mešára?Naplní Regenda očakávania? Jedna vec sa stať nemôže, lebo bude zlá pre jeho budúcnosť v NHL Top hráči Devils do 25 rokov: Šimon Nemec sa dostal do najlepšej päťky. Polepšil si Dvorský nebodoval, ale svojím výkonom zaujal: Odohral fantastický zápas? Expert sa obul do Mešára: Nebral by som ho ani do Lavalu. Treba ho vymeniť! Šatan mal dôvod na radosť. Slovenský brankár proti nemu nestál Lehner zrejme ešte stále dúfa v návrat do NHLMajitelia sa stretnú, aby rozhodli o ďalšej expanzii NHL. Bude v nej 36 tímov?Kane má po operácii. Bude pauzovať dlho. Do kedy? Útočník Kings utrpel v úvode kempu nepríjemné zranenie Honzek dvojbodový, Pekarčík prihrával nádherne. Kelemen bodoval a bol pri kurióznom momenteObaja Slováci si dnes zahrajú za Blues: Obaja aj v presilovkách, Dvorský v prvej formácii!Hrať centra v NHL nie je ľahké. Pospíšil sa na to teší a verí v úspech. Pred sezónou má dva ciele Pri druhom útoku Montrealu je potrebná väčšia trpezlivosť Devils už rozhodli: Nastúpi Nemec už v dnešnom zápase?Fanúšikovia sa majú na čo tešiť: Bedard je na druhú sezónu omnoho pripravenejší Slafkovský rozosmial: Peňaženka? Je veľká! Dúfa, že tento rok bude hra ešte pomalšia V NHL začala príprava: Minnesota víťazne, St. Louis prehralo. Padli 2 hetriky + videoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies