Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
NHL live
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Pouliot podpísal zmluvu s Vegas a už si zaň aj zahral Obranca Derrick Pouliot podpísal ako voľný hráč ročný dvojcestný kontrakt s Vegas a debut v jeho drese zažil už vo štvrtok proti Floride. Raz asistoval. Dvadsaťosemročný Kanaďan nehral v NHL od sezóny 2019/20. Doteraz v nej odohral 203 zápasov so ziskom 49 bodov (8+41). Aktuálne ročník trávil v Hendersone pod zmluvou AHL. V 42 dueloch si pripísal 19 bodov (2+17). V minulosti si zahral za Penguins, Canucks a Blues.

10. 12. 2022

Krásne gesto: Slafkovský a spol. rozdávali radosť + fotoSlovenský útočník Juraj Slafkovský a jeho spoluhráči z tímu Montreal Canadiens navštívili krátko pred Vianocami tri detské nemocnice, aby ich pacientom urobili veľkú radosť. Spoločnými fotkami potešili isto aj zdravotníkov. Ide o bežné akcie tímov NHL, no pre pandémiu mali aj oni prestávku. Celkovo išlo už o 56. edíciu tejto tradície Canadiens.


Video: Tomáš Tatar strelil svoj 7. gól v sezóneSlovenský útočník Tomáš Tatar po trojzápasovej odmlke opäť bodoval. Tentoraz strelil gól, ktorým však k výhre Devils nad Islanders nepomohol (4:6). Išlo o jeho siedmy presný zásah v sezóne, vďaka ktorému sa opäť dostal do čela poradia Slovákov.

09. 12. 2022

Video: Mešár predviedol akciu noci v OHLNádejný slovenský útočník Filip Mešár si v zápase proti Peterborough pripísal dve asistencie, aby pomohol Kitcheneru k výhre 4:3. Po 16 zápasoch v OHL tak má na konte už 20 bodov za osem gólov a 12 asistencií. Bol aj autorom akcie, ktorú vedenie juniorskej ligy vyhlásilo za najkrajšiu v celej noci:

Toews by sa mal v piatok vrátiťKapitán Chicaga Jonathan Toews by sa mal v piatkovom zápase proti Winnipegu vrátiť do zostavy Chicaga po tom, čo vynechal utorkový zápas proti New Jersey pre chorobu. Skúsený útočník vo štvrtok trénoval.
Ahov štart u Islanders je otáznyHviezdny útočník Caroliny Sebastian Aho vo štvrtok netrénoval a jeho štart v sobotnom zápase na ľade Islanders je otázny. Dôvodom je zranenie dolnej časti tela. Tréner Rod Brind´Amour povedal, že ak jeho zverenec nebude schopný v piatok trénovať, tak v sobotu s najväčšou pravdepodobnosťou hrať nebude. Medzitým, brankár Frederik Andersen trénoval po prvýkrát od utrpenia zranenia dolnej časti tela.

08. 12. 2022

Dve zámorské posily Slovenska na MS juniorov sú potvrdenéPrezident Slovenského zväzu ľadového hokeja, Miroslav Šatan, vo štvrtok potvrdil, že na juniorských majstrovstvách sveta v Halifaxe a Monctone budú Slovensko reprezentovať aj obranca Uticy (AHL) Šimon Nemec, ktorého účasť už skôr avizoval jeho klub, a útočník Kitcheneru (OHL) Filip Mešár.

Pietrangelo bude chýbať Vegas dlhšie Hviezdny obranca Alex Pietrangelo vynechal posledných päť zápasov Vegas z osobných dôvodov a klub v stredu informoval, že jeho absencia ešte potrvá dlhšie. Dôvodom je choroba v jeho rodine. Viac klub neprezradil z rešpektu k súkromiu. Pietrangelo zaznamenal v prvých 23 zápasoch sezóny 21 bodov (3+18).
Poulin na nejaký čas opúšťa PenguinsTím Pittsburgh Penguins informoval, že si mladý útočník Sam Poulin berie osobné voľno, aby sa mohol viac „zamerať na seba“. Dvadsaťjedenročný Kanaďan sa vráti domov do Quebecu, kde bude pokračovať v tréningu na ľade i mimo neho. V tejto sezóne odohral tri zápasy so ziskom asistencie v NHL a 13 zápasov so ziskom štyroch gólov v AHL.

07. 12. 2022

Rozosmial prítomných: Ružička pobavil pri rozhovore spoluhráča + videoSlovenský útočník Adam Ružička z Calgary má po frustrujúcom úvode sezóny dôvody na to, aby bol v dobrej nálade. V utorok sa ukázal aj ako vtipkár, keď sa počas rozhovoru Nikitu Zadorova pridal k novinárom so svojím vlastným „mikrofónom“. Rozosmial tým všetkých prítomných:

Video: Tatar skoro skóroval, potom takmer vypichol oko brankároviSlovenský útočník Tomáš Tatar v utorkovom zápase medzi New Jersey a Chicagom takmer strelil svoj siedmy gól v sezóne. Odkrytú bránu však veľmi tesne netrafil. Šťastie potom stálo na strane brankára Arvida Soderbloma, cez ktorého mriežku na maske prešla čepeľ Tatarovej hokejky. Nepríjemný moment k zraneniu neviedol:

Skvelý Mešár: Pri návrate prvou hviezdou duelu! + videoV juniorskej OHL zažil skvelý návrat do akcie slovenský útočník Filip Mešár, ktorý dvoma gólmi, vrátane víťazného, pomohol Kitcheneru k výhre 4:1 nad Guelphom. Pripísal si aj 3 plusky a 8 striel (sezónne maximum). Stal sa 1. hviezdou zápasu po dvojzápasovej absencii spôsobenej zranením. Po 15 dueloch sezóny má nádej Montrealu na konte 18 bodov (8+10).

06. 12. 2022

Vráti sa van Riemsdyk už tento týždeň?Útočník Philadelphie James van Riemsdyk dúfa, že sa vráti do akcie v stredajšom zápase proti Washingtonu alebo v piatkovom zápase proti Vegas. Pre zlomeninu ľavého ukazováka nehral od 28. októbra a v pondelok sa zapojil do dobrovoľného rozkorčuľovania. „Určite robím pokroky. Je to pomalé a únavné, ale každý deň sa cítim lepšie,“ poznamenal.
Hörnqvist skončil na listine dlhodobo zranenýchFlorida umiestnila na listinu dlhodobo zranených hráčov útočníka Patrica Hörnqvista, ktorého trápi zranenie hornej časti tela. Panthers jeho stav nešpecifikovali, no podľa pravidiel vynechá minimálne 24 dní alebo 10 zápasov. V 22 zápasoch tejto sezóny zaznamenal len tri body (1+2).
Penguins by mohli byť bez Crosbyho a MalkinaPittsburgh sa vráti do akcie v utorok, kedy privíta na domácom ľade Columbus. Hrozí pritom, že bude bez Sidneyho Crosbyho a Jevgenija Malkina, ktorých trápi choroba. V pondelok netrénovali a o ich štarte sa rozhodne pred zápasom. Pre chorobu netrénoval ani náhradný brankár Casey DeSmith. „Dnes sa necítili dobre, tak sme ich držali mimo klziska. Uvidíme, ako na tom budú zajtra,“ poznamenal tréner Mike Sullivan.
Video: Slafkovský sa opäť dvíhal ťažko po tvrdom bodyčekuSlovenský útočník Montrealu Juraj Slafkovský sa v utorok opäť stal terčom tvrdého zákroku súpera. Tentoraz ho k ľadu poslal Luke Schenn z Vancouveru, do ktorého sa následne pustil Arber Xhekaj. Slafkovský sa z ľadu dvíhal pomaly, ale zo zákroku sa otriasol a pokračoval v hre.

05. 12. 2022

Zahrá si Eichel pred rodinou alebo nie?Center Vegas Jack Eichel nedohral sobotný zápas proti Detroitu pre zranenie dolnej časti tela. Jeho tím hrá ďalší zápas v pondelok v Bostone, blízko k jeho rodine. Štart americkej hviezdy je otázny. „Rozhodne sa pred zápasom. Toto je pre neho ťažké. Nie som si istý, či tu v posledných pár rokoch aj hral a teraz má taký dobrý ročník. Tešil sa na tento zápas. Dúfajme, že sa rýchli zotaví, ale uvidíme,“ povedal tréner Bruce Cassidy. Eichel hral naposledy v Bostone v decembri 2019.

04. 12. 2022

Regenda stúpa v zostave (nakoniec nie)Slovenský útočník Anaheimu Pavol Regenda absolvuje v nedeľu druhý zápas po sebe. Podľa predpokladanej zostavy pritom proti Winnipegu dostane šancu v druhom útoku po boku Franka Vatrana a Ryana Stromea. Sobotný duel začal v tretej formácii, ale zahral si aj so spomenutou dvojicou. Nedeľný duel bude pre neho 14. v NHL. V predošlých zaznamenal gól a dve asistencie. Doplnené: V zápase nakoniec nastúpil po boku Jakoba Silfverberga a Sama Carricka.
Zámorský expert prirovnal Slafkovského k ruskej hviezdeSlovenský útočník Juraj Slafkovský z Montrealu zaznamenal v prvých 19 zápasoch sezóny štyri góly a tri asistencie a podľa Nicolasa Cloutiera z TVA Sports jeho nováčikovská sezóny pripomína tú, ktorú zažil hviezdny útočník Caroliny Andrej Svečnikov. „Juraj Slafkovský má zatiaľ tempo 18 gólov pri 82 zápasoch. Vyzerá to na nováčikovskú sezónu Andreja Svečnikova. Slafkovský hráva v priemere 11 minút na zápas, ale mám pocit, že sa mu zvýšia zodpovednosti, ak bude pokračovať v takých výkonoch ako podal vo štvrtok,“ poznamenal Cloutier.
Video: Adam Ružička strelil krásny gól z úniku! Slovenský útočník Adam Ružička v sobotnom zápase Calgary proti Washingtonu strelil už svoj šiesty gól v sezóne, v ktorej odohral 14 zápasov. V tom bode to bol už jeho tretí bod v stretnutí. Viacbodový je tak už po štvrtýkrát v ročníku.

03. 12. 2022

Pozrite si: Kamery zaznamenali pobyt Tatara v MontrealeSlovenský útočník New Jersey Tomáš Tatar sa nedávno vrátil do Montrealu, v ktorom strávil tri sezóny. Na prechádzke mestom ho sprevádzala novinárka Amanda Steinová, ktorá sa s nim pozhovárala o viacerých témach. Nevyhli sa životu v meste, futbalu či úspechom Devils.

Puk do krku: Hamonic ukázal, že je bojovník + videoObranca Ottawy Travis Hamonic bol v piatkovom zápase proti Rangers zasiahnutý pukom do krku. Následne v bolesti padol k ľadu a duel opustil. Neskôr sa však doň ešte vrátil a dohral ho. Tréner D.J. Smith po zápase povedal, že jeho zverenec ešte absolvuje dodatočné vyšetrenia a dúfa, že bude môcť hrať v sobotnom zápase proti San Jose. To isté platí o Arťomovi Zubovi, ktorého trafil puk do tváre.

Otázka pre obrancu Habs: Čo si myslíš o Slafkovskom?Obranca tímu Montreal Canadiens, Jordan Harris, čelil otázkam fanúšikov. Jeden sa ho opýtal, čo si myslí o slovenskom útočníkovi Jurajovi Slafkovskom. Harris odvetil: „Myslím si, že Slaf je skvelý chlapec. Je mojím spolubývajúcim na cestách, takže sme mali šancu spoznať sa celkom dobre a je to fantastický chalan. Myslím si, že má pred sebou dlhú kariéru a mimo ľadu je to rovnako milý chlapec, ako je talentovaný na ľade. Viete, zbožňujem Slafa. Je to veľký vtipálek a všetci ho v šatni máme radi.“

02. 12. 2022

Kings poslali Petersena na farmuBrankár Cal Petersen prežil 24 hodín na waiver listine a Los Angeles ho následne poslalo do Ontaria z AHL. Do prvého tímu bol povolaný Pheonix Copley, ktorý už v štvrtkovom zápase proti Arizone kryl chrbát Jonathanovi Quickovi. „Chceme, aby Cal išiel do AHL a hral v zápasoch, potom sa vrátil a pomáhal nám,“ poznamenal generálny manažér Rob Blake. Petersen má v tejto sezóne bilanciu 5-3-2 s 86,8% úspešnosťou zákrokov.
Bertuzzi skončil na listine zranenýchÚtočník Detroitu Tyler Bertuzzi bol vo štvrtok zapísaný na listinu zranených hráčov s nešpecifikovaným poranením. Utrpel ho v stredajšom zápase proti Buffalu, v ktorom ho do ľavej ruky trafila strela. V tejto sezóne odohral deväť zápasov so ziskom gólu a troch asistencií. Do prvého tímu bol za neho povolaný Austin Czarnik z Grand Rapids (AHL).
Video: Černák získal asistenciu pri neskutočne šťastnom góle Pre jednu stranu to bol šťastný gól, pre druhý smolný. Pamätať naň si určite nebude chcieť brankár Philadelphie Carter Hart, ktorý v tretej tretine štvrtkového zápasu proti Tampe inkasoval gól z hokejky Iana Colea, ktorý od červenej čiary len nahodil puk na mantinel. Od neho sa však odrazil k Hartovi, ktorý si dostatočne neustrážil pravú tyčku a puk sa od neho odrazil až do brány. Asistencie pri góle si pripísal aj slovenský obranca Erik Černák či brankár Andrej Vasilevskij.

Video: Fehérváry vyslal delovku a strelil 2. gól po sebe Slovenský obranca Martin Fehérváry v utorok uzatváral skóre stretnutia svojím prvým gólom v sezóne. Nadviazal naň vo štvrtok, keď v zápase Washingtonu proti Seattlu otváral skóre.

Video: Slafkovský strelil expresný gól, svoj 4. v sezóneSlovenský útočník Juraj Slafkovský otvoril skóre štvrtkového zápasu medzi Montrealom a Calgary, keď využil zaváhanie Jacoba Markstroma. Išlo o jeho štvrtý gól v sezóne a prvý od 5. novembra. Ukončil osemzápasové gólové suchoty. Už po 13 sekundách hry.

Sumár noci: Štyria Slováci bodovali, Slafkovský a Fehérváry skórovali

01. 12. 2022

Slafkovský dostane veľkú šancu v novom útoku Slovenský útočník Juraj Slafkovský sa v dnešnom zápase Montrealu proti Calgary dočká svojej šance po boku Seana Monahana. V treťom útoku Canadiens ich doplní aj Josh Anderson. Brendan Gallagher nebude hrať pre zranenie dolnej časti tela. Ostatné formácie vyzerali na rozkorčuľovaní takto: Caufield-Suzuki-Dach, Dadonov-Dvorak-Armia a Pezzetta-Evans-Wideman.
Vráti sa Laine do hry už vo Winnipegu?Útočník Columbusu Patrik Laine by sa mohol vrátiť do akcie už v piatkovom zápase na ľade bývalého tímu, Winnipegu. „Nezáleží na tom, či by bolo tam alebo v Buffale, stále by som chcel hrať,“ poznamenal Fín, ktorý vynechal sedem zápasov pre zranenie členka a má za sebou plný tréning.
Thomas by mohol znova hrať už dnesÚtočník Robert Thomas dúfa, že sa vráti do zostavy St. Louis už vo štvrtkovom zápase proti Caroline. Najproduktívnejší hráč tímu vynechal pondelkový zápas proti Dallasu pre zranenie dolnej časti tela, ktoré utrpel v sobotu proti Floride. V utorok korčuľoval a zapojí sa aj do stredajšieho rozkorčuľovania. „Cítil som sa na ľade dobre, takže dúfam, že zajtra budem späť. Spočiatku to také sľubné nebolo, no posledných pár dní sa cítim omnoho lepšie,“ poznamenal.

|< <   45 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Habs rozhodli o štarte Slafkovského i Mešára: Stretnú vo vzájomnom dueli s Nemcom? Kontroverzný obranca predsa len opúšťa NHL a mieri do RuskaCanadiens rozdelili hráčov do skupín: Povzbudzujúce znamenie pre Mešára?Naplní Regenda očakávania? Jedna vec sa stať nemôže, lebo bude zlá pre jeho budúcnosť v NHL Top hráči Devils do 25 rokov: Šimon Nemec sa dostal do najlepšej päťky. Polepšil si Dvorský nebodoval, ale svojím výkonom zaujal: Odohral fantastický zápas? Expert sa obul do Mešára: Nebral by som ho ani do Lavalu. Treba ho vymeniť! Šatan mal dôvod na radosť. Slovenský brankár proti nemu nestál Lehner zrejme ešte stále dúfa v návrat do NHLMajitelia sa stretnú, aby rozhodli o ďalšej expanzii NHL. Bude v nej 36 tímov?Kane má po operácii. Bude pauzovať dlho. Do kedy? Útočník Kings utrpel v úvode kempu nepríjemné zranenie Honzek dvojbodový, Pekarčík prihrával nádherne. Kelemen bodoval a bol pri kurióznom momenteObaja Slováci si dnes zahrajú za Blues: Obaja aj v presilovkách, Dvorský v prvej formácii!Hrať centra v NHL nie je ľahké. Pospíšil sa na to teší a verí v úspech. Pred sezónou má dva ciele Pri druhom útoku Montrealu je potrebná väčšia trpezlivosť Devils už rozhodli: Nastúpi Nemec už v dnešnom zápase?Fanúšikovia sa majú na čo tešiť: Bedard je na druhú sezónu omnoho pripravenejší Slafkovský rozosmial: Peňaženka? Je veľká! Dúfa, že tento rok bude hra ešte pomalšia V NHL začala príprava: Minnesota víťazne, St. Louis prehralo. Padli 2 hetriky + videoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies