Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
NHL live
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Pouliot podpísal zmluvu s Vegas a už si zaň aj zahral Obranca Derrick Pouliot podpísal ako voľný hráč ročný dvojcestný kontrakt s Vegas a debut v jeho drese zažil už vo štvrtok proti Floride. Raz asistoval. Dvadsaťosemročný Kanaďan nehral v NHL od sezóny 2019/20. Doteraz v nej odohral 203 zápasov so ziskom 49 bodov (8+41). Aktuálne ročník trávil v Hendersone pod zmluvou AHL. V 42 dueloch si pripísal 19 bodov (2+17). V minulosti si zahral za Penguins, Canucks a Blues.

30. 11. 2022

Video: Tkachuk sa dočkal ovácií, potom ukázal veľké gesto Po prvýkrát v kariére sa Matthew Tkachuk predstavil v Calgary v hosťujúcom drese. Miestni fanúšikovia hviezdneho útočníka už v službách Floridy privítali vrúcne – ováciami v stoji:


Tkachuk sa neskôr v zápase, na konci druhej tretiny, prezentoval aj pekným gestom, keď po neúmyselnej kolízii s Eliasom Lindholmom pomohol bývalému spoluhráčovi postaviť sa z ľadu:

Samsonov urobil veľký pokrokBrankár Toronta Iľja Samsonov, ktorý vynechal 12 zápasov pre zranenie kolena, absolvoval v utorok kompletný tréning. Tréner Sheldon Keefe po ňom povedal, že stav gólmana sa stále posudzuje na dennej báze a bude znovu prehodnotený pred stredajším zápasom proti San Jose.

29. 11. 2022

Vráti sa Hurricanes kľúčový útočník už dnes?Útočník Teuvo Teräväinen v pondelok trénoval a v utorok by sa mohol vrátiť do zostavy Caroliny vo večernom zápase proti Pittsburghu. Tréner Rod Brind’Amour povedal, že sa o tom rozhodne v deň zápasu. Teräväinen vynechal posledných osem zápasov pre zranenie hornej časti tela. V prvých 14 zápasoch zaznamenal sedem asistencií.
Atkinson absolvoval prvý tréningÚtočník Philadelphie Cam Atkinson absolvoval svoj prvý tréning v tejto sezóne, ale stále nie je pripravený na návrat do hry. V pondelok to uviedol tréner John Tortorella. Atkinson absentuje od 25. septembra pre zranenie hornej časti tela. „Je to ťažké, pretože chcete byť na ľade a pomôcť tímu. Určite sa však k návratu približujem,“ poznamenal Atkinson.
Oilers umiestnili útočníkov na listinu zranenýchEdmonton zaradil útočníkovi Kailera Yamamota a Ryana McLeoda na listinu zranených hráčov, prvého menovaného retroaktívne k 8. novembru, kedy hral naposledy. Oboch trápia zranenia, ktoré neboli špecifikované. McLeod hral naposledy v sobotu proti Rangers. Pred zranením zaznamenal tri góly a päť asistencií v 21 zápasoch. Yamamoto v 13 dueloch strelil gól a pridal tri asistencie.
Video: Černák prihral súperovi na pekný gól + šarvátka z blízkaSlovenský obranca Erik Černák sa v pondelkovom zápase Tampy proti Buffalo zviditeľnil dvakrát. Moment, na ktorý nebude spomínať rád, viedol ku kontaktnému gólu Tagea Thompsona:


A zaujal aj blízky pohľad na jeho šarvátku so Zemgusom Girgensonsom:

Video: Tatar strelil v derby svoj 6. gól v sezóneSlovenský útočník Tomáš Tatar pomohol New Jersey k výhre nad Rangers 5:3 dvoma bodmi. Formu pritom potvrdil aj svojím šiestym gólom v sezóne a tretím v posledných piatich dueloch:

28. 11. 2022

Wild poslali Rossiho na farmuTím Minnesota Wild poslal talentovaného rakúskeho útočníka Marca Rossiho do Iowy z AHL. Deviaty draftovaný hráč v roku 2020 bol zdravým náhradníkom v posledných štyroch zápasoch. V tejto sezóne odohral 16 zápasov, v ktorých zaznamenal len jednu asistenciu. V priemere hrával 12 a pol minúty na zápas a vyhral len 45,5 % vhadzovaní. Vlani v Iowe vytvoril nováčikovský rekord s 53 bodmi získanými v 63 dueloch.

Odporúčame: Frustrovaný Rossi na farmu ísť nechce a snaží sa byť trpezlivý
Video: Mešár predviedol famóznu prihrávku Sedemnásťročný obranca Hunterovi Brzustewicz strelil v nedeľu svoj prvý gól pri výhre Kitcheneru 8:4 nad Erie. Prsty v ňom pritom mal aj Filip Mešár, ktorý mu naň prihrával. A to nie hocakým spôsobom. Išlo o peknú hokejovú akciu:


Mešár si z duelu odniesol nakoniec dve asistencie a po 14 zápasoch má na konte 16 bodov (6+10). Viac o nedeľnej noci v zámorských mládežníckych ligách nájdete tu: Honzek hviezdou zápasu, bodoval aj Mešár + video
Prekvapivé: Fehérváry vedie Capitals v tejto štatistike Peter Hassett z RMNB sa pozrel na každého aktívneho hráča tímu Washington Capitals a u každého priniesol jednu štatistiku, ktorá pomáha lepšie pochopiť jeho sezónu. Pár z nich Hassetta prekvapilo, vrátane tej v prípade Martina Fehérváryho. Slovenský obranca vedie celé mužstvo v pokročilej štatistike GAR, ktorá vyjadruje počet gólov strelený tímom v hre piatich proti piatim s hráčom na ľade v porovnaní s hráčom na náhradnej úrovni, ktorým býva hráč pendlujúci medzi NHL a AHL alebo zdravý náhradník. Má ju na hodnote 5,6. „Toto vôbec neviem pochopiť,“ poznamenal prekvapený Hassett.
Honzek strelil krásny gól v oslabení, viacbodový aj Mešár + video Jedna z najväčších nádejí Slovenska pre najbližší vstupný draft v NHL zažila vydarený nedeľný zápas. Po výhre Vancouveru 3:1 nad Portlandom bol za druhú hviezdu zápas vyhlásený Samuel Honzek, ktorý v oslabení vybojoval puk a strelil víťazný gól. K nemu neskôr pridal aj asistenciu. Gól bol už jeho 14. v sezóne po 23 zápasoch má na konte už 32 bodov, čím potvrdzuje oprávnenosť jeho hodnotenia „A“, s ktorým z neho Centrálny skauting NHL urobil adepta na prvé kolo draftu. Viacbodový bol v nedeľu aj Filip Mešár, ktorý má draft už za sebou. Nádej Montrealu zaznamenala dve asistencie. Viac o mladíkoch v zámorí nájdete tu: Honzek hviezdou zápasu, bodoval aj Mešár + video

Ako sú na tom Ullmark a Smith? Brankár Bostonu Linus Ullmark nedohral piatkový zápas proti Caroline pre zranenie hornej časti tela, ktoré sa podľa trénera Jima Montgomeryho posudzuje na dennej báze. Rovnako je na tom aj útočník Craig Smith, ktorý tiež nedohral spomínaný duel pre zranenie hornej časti tela. „Nikto nedostal zlú správu, čo je dobré, ale ako rýchlo budú naspäť, to nevieme,“ poznamenal kormidelník. Bruins najbližšie hrajú v utorok proti Tampe.
Balcers pár zápasov vynecháÚtočník Rudolfs Balcers, ktorý nedohral piatkový zápas proti St. Louis pre zranenie hornej časti tela, by mal vynechať najbližšie tri zápasy Tampy Bay. Tie sa odohrajú v od pondelka do štvrtka v Buffale, Bostone a Philadelphii. Balcets zaznamenal tri góly a dve asistencie v prvých 17 dueloch sezóny. Lightning ho získali cez waiver listinu 13. novembra.

27. 11. 2022

Video: Dresy Vegas v tme žiaria Špeciálna edícia reverzných retro dresov má v prípade tímu Vegas Golden Knights ešte jeden dôvod na mimoriadnosť – v tme totiž svietia. Ukázalo sa to v sobotu pri nástupe na ľad v zápase proti Vancouveru (1:5):

Video: Ružička si vyrovnal osobné maximum s ďalším gólomSlovenský útočník Adam Ružička v predošlých troch zápasoch nebodoval. V sobotu však vyrovnával stav na 1:1 svojím 5. gólom v sezóne, ktorým si vyrovnal osobné maximum z minulej sezóny. V nej odohral 28 zápasov, v tej aktuálnej ich má za sebou 11. Okrem piatich gólov má na konte aj štyri asistencie.

Sumár noci: Ružička splatil dôveru gólom, Tatar vs. Fehérváry

26. 11. 2022

Columbus si upísal mladého útočníkaKrídelník Jordan Dumais podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s tímom Columbus Blue Jackets, ktorý ho draftoval v tomto roku z celkového 96. miesta. Osemnásťročný rodák z Montrealu pôsobí v juniorskej QMJHL, kde v tejto sezóne odohral za Halifax 22 zápasov so ziskom 19 gólov a 30 asistencií.
Video: Tatar pomohol gólom k návratu na víťaznú koľaj Slovenský útočník Tomáš Tatar pomohol New Jersey k návratu na víťaznú koľaj svojím piatym gólom v sezóne. V piatok uzavrel výhru 3:1 nad Buffalom, ktorá bola 14. z posledných 15 zápasov. Po 21 dueloch má na konte 13 bodov. Sumár noci: Tatar skóroval, Slafkovský zamieril do šatne, Ružička vypadol z prvého útoku

25. 11. 2022

Nepríjemné: Dickinson poslal Slafkovského k ľadu a do šatne + video Slovenský útočník Juraj Slafkovský sa v tretej tretine piatkového zápasu Montrealu proti Chicagu ocitol na ľade po tvrdom kontakte s útočníkom Blackhawks Jasonom Dickinsonom. Následne odišiel do šatne, ale neskôr sa vrátil na striedačku. Do akcie sa však nezapojil.

Video: Wright v AHL žiari. Strelil ďalšie krásne góly! Kanadský center Shane Wright nedostával v Seattli veľa príležitostí a v prvých siedmich zápasoch NHL vyprodukoval len sekundárnu asistenciu. Na kondičnom pobyte v AHL sa mu však darí znamenito. Po tom, čo strelil pekný gól pri svojom debute, pomohol teraz Coachella Valley k výhre nad Calgary rovno dvoma peknými gólmi. Po dvoch zápasoch tak má na konte tri presné zásahy.


24. 11. 2022

Video: Kočetkov podpísal zmluvu a predviedol zákrok roka!Brankár Caroliny Piotr Kočetkov, ktorý v stredu podpísal novú štvorročnú zmluvu (viac TU), vo večernom zápase proti Arizone predviedol skvelý zákrok hokejkou, ktorý v kanadskej televízii Sportsnet berú za „zákrok roka“. O gól pripravil Travisa Boyda:

Video: Fanúšik hodil na Petterssona balík cukríkovNehádzalo sa z tribúny len v New Jersey. Aj jeden z fanúšikov na zápase medzi Coloradom a Vancouverom pozdržal chod duelu, keď v závere tretej tretiny hodil na hosťujúceho Eliasa Petterssona balík s cukríkmi:

Top 15 gólov týždňa: Tomáš Tatar je číslom jeden! Oficiálna ligová stránka zverejnila 15 najlepších gólov šiesteho týždňa základnej časti sezóny 2022/23. Slovenského fanúšika poteší, že na prvom mieste rebríčka sa nachádza útočník New Jersey Tomáš Tatar:

Video: Slovenská nádej Wild zažiarila 2. hetrikom v sezóneSlovenský útočník Servác Petrovský, ktorého draftovala v tomto roku Minnesota zo 185. miesta, zažil v stredu vydarený zápas, keď strelil svoj druhý hetrik v sezóne, aby pomohol Owen Sound k výhre 6:3 nad Windsorom. Pečatil ju gólom do prázdnej brány, ktorý bol už jeho 9. v aktuálnej sezóne. V nej má na konte už 21 bodov v 19 stretnutiach. Prvý hetrik vsietil 13. novembra. Medzitým v dvoch dueloch nebodoval. Sumár celej noci z pohľadu slovenských mladíkov v CHL a USHL nájdete na SlovakKHL.sk: Petrovský strelil hetrik, Moško prvou hviezdou zápasu + video

Video: Slafkovský odviedol výbornú prácu a pripísal si asistenciuSlovenský útočník Juraj Slafkovsky zaznamenal vo svojom 15. zápase v NHL svoj piaty bod, keď po druhýkrát v kariére asistoval. A hoci išlo „len“ o sekundárnu asistenciu, pri góle Arbera Xhekaja odviedol veľmi dobrú prácu – najskôr získal puk a založil gólovú akciu, potom zabránil brankárovi vo výhľade, keď pred ním prekorčuľoval (sumár z noci TU):

23. 11. 2022

Video: Wright strelil 1. profi gól. Predviedol skvelý prienik!Center Shane Wright bol Seattlom poslaný na kondičný debut do AHL a pri svojej premiére zanechal stopu, keď po peknom prieniku strelil svoj prvý gól v profesionálnej kariére. Jeho tím, Coachella Valley, však prehral s Calgary 3:5. (sumár z AHL nájdete TU)

Video: Petersen zázračným zákrokom zabránil gólu! Brankár Los Angeles Cal Petersen sa v utorkovom zápase proti Rangers blysol skvelým zákrokom. Dal tým príležitosť svojím spoluhráčom streliť vyrovnávajúci gól, k čomu aj o trochu neskôr došlo. Nakoniec to však k výhre neviedlo.

Blackhawks by sa dnes mohla vrátiť hviezdaHviezdny obranca Seth Jones by sa mohol vrátiť do zostavy Chicaga už v stredajšom zápase proti Dallasu po tom, čo vynechal 10 zápasov pre zranenie pravého palca. Tréner Luke Richardsn povedal, že definitívne rozhodnutie padne po dopoludňajšom rozkorčuľovaní.
Video: Allen od zlosti zlomil jedným švihom svoju hokejkuSpoluhráč Juraja Slafkovského, Jake Allen, si v utorkovom zápase Montrealu proti Buffalu rozhodne štatistiky nezlepšil. Po tom, čo inkasoval siedmy gól, na tom dobre nebola ani jeho hokejka. Frustrovaný brankár ju zlomil o tyč brány.

Brankár Penguins podstupuje vyšetreniaBrankár Pittsburghu Casey DeSmith vynechal utorkový tréning pre zranenie hornej časti tela. Tréner Mike Sullivan povedal, že jeho zverenec podstupuje vyšetrenia, ale verí, že išlo skôr o preventívne opatrenie. Penguins, ktorí budú v akcii znovu v stredu proti Calgary, nepovolali z „farmy“ žiadneho brankára.

22. 11. 2022

Video: Mladí slovenskí hokejisti sa stretli so SlafkovskýmTím Montreal Canadiens zverejnil video, na ktorom zachytáva skupinu mladých slovenských hokejistov, ktorí si v tréningovom zariadení v Brossarde pozreli tréning tímu NHL. Samozrejme, po tréningu sa stretli aj s Jurajom Slafkovským.

|< <   46 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Habs rozhodli o štarte Slafkovského i Mešára: Stretnú vo vzájomnom dueli s Nemcom? Kontroverzný obranca predsa len opúšťa NHL a mieri do RuskaCanadiens rozdelili hráčov do skupín: Povzbudzujúce znamenie pre Mešára?Naplní Regenda očakávania? Jedna vec sa stať nemôže, lebo bude zlá pre jeho budúcnosť v NHL Top hráči Devils do 25 rokov: Šimon Nemec sa dostal do najlepšej päťky. Polepšil si Dvorský nebodoval, ale svojím výkonom zaujal: Odohral fantastický zápas? Expert sa obul do Mešára: Nebral by som ho ani do Lavalu. Treba ho vymeniť! Šatan mal dôvod na radosť. Slovenský brankár proti nemu nestál Lehner zrejme ešte stále dúfa v návrat do NHLMajitelia sa stretnú, aby rozhodli o ďalšej expanzii NHL. Bude v nej 36 tímov?Kane má po operácii. Bude pauzovať dlho. Do kedy? Útočník Kings utrpel v úvode kempu nepríjemné zranenie Honzek dvojbodový, Pekarčík prihrával nádherne. Kelemen bodoval a bol pri kurióznom momenteObaja Slováci si dnes zahrajú za Blues: Obaja aj v presilovkách, Dvorský v prvej formácii!Hrať centra v NHL nie je ľahké. Pospíšil sa na to teší a verí v úspech. Pred sezónou má dva ciele Pri druhom útoku Montrealu je potrebná väčšia trpezlivosť Devils už rozhodli: Nastúpi Nemec už v dnešnom zápase?Fanúšikovia sa majú na čo tešiť: Bedard je na druhú sezónu omnoho pripravenejší Slafkovský rozosmial: Peňaženka? Je veľká! Dúfa, že tento rok bude hra ešte pomalšia V NHL začala príprava: Minnesota víťazne, St. Louis prehralo. Padli 2 hetriky + videoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies