Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
NHL live
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Pouliot podpísal zmluvu s Vegas a už si zaň aj zahral Obranca Derrick Pouliot podpísal ako voľný hráč ročný dvojcestný kontrakt s Vegas a debut v jeho drese zažil už vo štvrtok proti Floride. Raz asistoval. Dvadsaťosemročný Kanaďan nehral v NHL od sezóny 2019/20. Doteraz v nej odohral 203 zápasov so ziskom 49 bodov (8+41). Aktuálne ročník trávil v Hendersone pod zmluvou AHL. V 42 dueloch si pripísal 19 bodov (2+17). V minulosti si zahral za Penguins, Canucks a Blues.

08. 11. 2022

O zranení jednotky budú Devils vedieť viac už čoskoroBrankár New Jersey Mackenzie Blackwood bude chýbať neurčitú dobu pre zranenie kolena, ktoré utrpel 3. novembra. Tréner Lindy Ruff v pondelok uviedol, že viac o závažnosti zranenia a dĺžke absencie bude tím vedieť už čoskoro: „Má natiahnuté postrannú väzivo v kolene a v utorok navštívi doktorov. Potom poskytneme viac informácií.“
Český brankár Chicaga je aktivovanýChicago v pondelok aktivovalo z listiny zranených hráčov brankára Petra Mrázka, ktorý nedochytal zápas proti Detroitu, ktorý sa hral ešte 21. októbra, pre zranenie slabín. Medzitým, brankár Alex Stalock bol s otrasom mozgu zaradený na listinu zranených s retroaktívnou platnosťou k 1. novembru. Blackhawks odohrajú najbližšie zápas vo štvrtok, kedy navštívia Los Angeles.
Video: McDavid predviedol famóznu akciu, Fehérváry to videl z „prvého radu“ Kapitán Edmontonu Connor McDavid urobil znova tú svoju „vec“. V pondelkovom zápase strelil gól po tom, čo prešiel obranou Capitals ako nôž maslom. Prizeral sa tomu aj slovenský obranca Martin Fehérváry, ktorý mal nakoniec viac dôvodov na radosť. Washington totiž zápas vyhral 5:4.

Video: SlafGOALsky, tréningová edíciaSlovenský útočník Juraj Slafkovský si prezývky „Slafgoalsky“ zatiaľ plné zaslúž – gól strelil z každej tretej strely. V pondelok si ho zobralo na mušku marketingové oddelenie Canadiens, ktoré zverejnilo jeho presnú ranu z tréningu v s efektnom spomalenom zábere:



A ešte niečo, ťuk:

Video: Ovečkin sa zaskvel skvelou prihrávkou na gólAlex Ovečkin je známy ako strelec. Pri pondelkovej výhre Washingtonu 5:4 nad Edmontonom však ukázal, že vie na góly aj prihrávať. A to efektne a naslepo. Ťažil z toho Jevgenij Kuznecov:

07. 11. 2022

Juraj Slafkovský a ďalší: Prvý mesiac, prvý gól + videoOficiálna ligová stránka zverejnila video, v ktorom zachytáva všetky premiérové góly hráčov v NHL, ktoré priniesol prvý mesiac sezóny 2022/23. Nechýba medzi nimi ani presný zásah Juraja Slafkovského (v čase od 3:42).

Video: Zlomový moment v nájazdoch, Horvat zažil trapasNashville sa tešil z obranu v sobotnom zápase proti Vancouveru po tom, čo po zmazaní straty vyhral samostatné nájazdy. Rozdielové však v nich bolo pochybenie hráča Canucks. Bo Horvat mohol nájazdy predĺžiť, ak by skóroval. On však namiesto toho nechal za sebou puk:

Carter trénoval. Vráti sa v stredu?Útočník Jeff Carter absolvoval v nedeľu prvý plný tréning Pittsburghu od utrpenia zranenia dolnej časti tela. Chodil do kontaktov a trénoval aj v druhej presilovkovej formácii. Momentálne ešte nie je jasné, či sa vráti do akcie v stredu proti Washingtonu.
Orlov v nedeľu netrénoval, Carlson áno Obranca Washingtonu Dmitrij Orlov vynechal nedeľný tréning pre zranenie dolnej časti tela, ktoré utrpel v sobotnom zápase proti Arizone. Jeho stav sa posudzuje na dennej báze. V nedeľu však trénoval obranca John Carlson, ktorý mal na sebe dres zakazujúci kontakty. Capitals hrajú najbližší zápas v pondelok proti Oilers.

06. 11. 2022

Video: Šarvátka krátko po góle Slafkovského spoluhráča V závere prvej tretine pondelkového zápasu medzi Montrealom a Vegas sa strhla šarvátka medzi oboma tábormi. Došlo k nej len krátko po tom, čo domáci útočník Cole Caufield vyrovnal stav na 1:1.

Video: Kamarátstvo skončilo rýchlo, Benn vytrolloval HymanaV sobotnom zápase medzi Edmontonom a Dallasom zaujala aj jedna situácia, ktorá sa udiala mimo hlavnej pozornosti počas prerušenia hry pre potýčku. Jamie Benn a Zach Hyman ju sledovali z úzadia ako najväčší kamaráti, potom však prvý menovaný tento obraz zmenil o 180 stupňov:

Video: Quick sa dočkal odvety, Kings si podali TkachukaBrankár Los Angeles Kings Jonathan Quick sa na konci zápasu proti Floride dočkal odvety po tom, čo ho skôr v zápase Matthew Tkachuk čepeľou hokejky úmyselne zasiahol do masky. Okrem gólmana sa do útočníka Panthers pustili aj jeho spoluhráči.

Video: Juraj Slafkovský strelil pekný gól z prvejSlovenský útočník Juraj Slafkovský strelil v sobotnom zápase proti Vegas, jeho deviatom v kariére, svoj tretí gól v NHL. Montreal však prehral 4:6. Výsledkový sumár TU.

05. 11. 2022

Slafkovský na svoj 9. zápas nastúpi v obmenenej formácii Tím Montreal Canadiens v sobotu nastúpi na domáci zápas proti Vegas. Tréner Martin St. Louis ponechal slovenského útočníka Juraja Slafkovského v štvrtom útoku, ale trochu mu obmenil spoluhráčov. Okrem Jakea Evansa si s ním tentoraz zahrá aj Joel Armia. V predošlom zápase proti Winnipegu nastupoval s Evansom a Remom Pitlickom. Posledný menovaný absolvoval dopoludňajšie rozkorčuľovanie mimo základnej zostavy. Pre Slafkovského pôjde o deviaty zápas v NHL. Bude tak posledný predtým, ako by mu mohla začať platiť nováčikovská zmluva.
Potýčka Severanov: Kotkaniemi vs. Dahlin V závere prvej tretiny piatkového zápasu medzi Carolinou a Buffalom sa o zábavu postarali aj fínsky útočník Jesperi Kotkaniemi a švédsky obranca Rasmus Dahlin, ktorý sa dostali do potýčky:

04. 11. 2022

Kontroverzný podpis: Bruins si upísal rasistického šikanéraObranca Mitchell Miller podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s Bostonom. Dvadsaťročný Američan, ktorého pôvodne draftovala Arizona zo 111. miesta v roku 2020, strávil minulú sezónu v USHL, kde v drese Tri-City zaznamenal 83 bodov (39+44) v 60 stretnutiach. Jeho kroky teraz povedú do Providence z AHL. Miller bol v minulosti zviditeľnený odhalením, že na svojej škole opakovane šikanoval čierneho, postihnutého spolužiaka (viac). Z tohto dôvodu sa Coyotes vzdali jeho práv. Podpis zmluvy vyvolal v zámorí veľkú vlnku kritiky, no Boston vyhlásil, že bol s hráčom v kontakte niekoľko týždňov, aby sa uistil, že sa zmenil a polepšil.
Komentátorka to nezvládla: Príbuzná legiend terčom kritiky + videoZvláštny koniec mal prenos utorkového kalifornského derby. Ešte teraz doznievajú dozvuky toho, ako komentátorka Leah Hextallová nezvládla nájazdovú drámu medzi Ducks a Sharks. „Keď teraz Karlsson skóruje, Cessie, zápas skončí,“ zahlásila. Karlsson neskóroval a zápas skončil. Vnučke Bryana Hextalla a sesternici Rona Hextalla však chvíľu trvalo, kým si to uvedomila. „Stolarz trochu zapumpoval päsťou,“ povedala po zákroku brankára Ducks. Až keď záber ukázal, že hráči Ducks idú k svojmu brankárovi, nadviazala na to: „A tu to máte. Ducks vyhrávajú druhý zápas po sebe.“ Fanúšikovia na sociálnych sieťach spustili lavínu kritiky. Viacerí boli presvedčení, že komentátorka nevedela, čo sa deje. Viacerí sa dožadujú jej odchodu a to nie len na základe tohto momentu, ktorý bol dokonca označený za najhoršie okomentovaný víťazný zákrok.

Video: Frustrovaný Binnington vrazil do SorokinaBrankár St. Louis Jordan Binnington opäť ukázal svoje typické chovanie v čase, keď sa mu nedarí. Po skončení druhej tretine štvrtkového zápasu proti Islanders, za stavu 1:4, pri odchode do šatne cielene plecom do protiidúceho brankára Iľju Sorokina. Vyvolalo to aj reakciu u hráčov newyorského tímu, ale rozhodcovia šarvátku nedopustili:

Video: Red Wings si uctili majstrov z roku 1997Tím Detroit Red Wings si pred štvrtkovým zápasom proti Washingtonu pripomenul zisk Stanleyho pohára v sezóne 1996/97, ktorého 25. výročie sa teraz oslavuje. Okrem hráčov bol prítomný aj vtedajší tréner, už osemdesiatdeväťročný Scotty Bowman, ktorý spolu s niekdajším brankárom Mikeom Vernonom vhodil aj čestné buly. Titul v roku 1997 ukončil 42-ročné čakanie na Stanleyho pohár a o rok neskôr naň tím nadviazal. Tento titul si pripomenú Red Wings pred sobotným duelom.

Video: Bieksa dal v šatni posledný príhovor a ukončil kariéruZnámy obranca Kevin Bieksa dostal vo štvrtok príležitosť ukončiť kariéru ako člen Vancouveru. Navliekol sa aj do výstroja a pred štartom zápasu proti Anaheimu mal aj v šatni príhovor. Absolvoval aj dopoludňajšie rozkorčuľovanie a predzápasové zahrievanie. Bol pritom aj jeho syn Cole. Bieksa hrával v NHL len za Canucks a práve Ducks.


Musíte vidieť: Tatar sa stal súčasťou histórie, toto Devils ešte nezažiliKeď slovenský útočník Tomáš Tatar prihrával na vyrovnávajúci gól Ryana Gravesa, ešte netušil, že o sedem hracích sekúnd neskôr sa stane súčasťou historického zápisu. Presne tak dlho totiž trvalo, kým strelil vedúci gól Jesper Bratt. Rýchlejšie dva góly v histórii Devils ešte nepadli. Predošlý rekord bolo osem sekúnd z roku 2001, kedy takéto zlepené góly vsietili John Madden a Patrik Eliáš.

03. 11. 2022

Juraj Slafkovský: Cítim sa bezpečnePo tom, čo ho Jake Evans išiel v utorkovom zápase proti Minnesote brániť po zákroku útočník Marca Rossiho, slovenský útočník Juraj Slafkovský zažartoval, že sa so spoluhráčmi cíti na ľade bezpečne a povedal, aké skvelé pre tím je, keď si hráči navzájom kryjú chrbát: „Nezáleží na tom, kto je tam. Každý sa chce pomstiť, alebo ako to povedať... Áno, cítim sa bezpečne s chlapcami na ľade... Je to typické pre dobrý tím, dobrú skupinu ľudí, že bez ohľadu na to, čo sa stane, vždy máte niekoho, kto stojí za vašim chrbtom. Myslím, že je to tá najdôležitejšia vec. Z dobrého tímu robí ešte lepší tím.“
Musíte vidieť: Čo skrývajú Mešár a Slafkovský vo svojich oblekoch? Juraj Slafkovský a Filip Mešár vytvorili po príchode do Kanady nerozlučnú dvojicu, čo viedlo obrancu Montrealu Chrisa Widemana k tomu, aby ich označil za Batmana a Robina. A práve motív superhrdinu a jeho pomocníka stál za zrodom unikátnych oblekov od spoločnosti Glorius Custom. Slafkovský vo vnútri skrýva Batmana, Mešár Robina:

Udrží si Ružička miesto v základnej zostave?Calgary vo štvrtok privíta na vlastnom ľade Nashville a otázka, ktorú si slovenskí fanúšikovia kladú je: Udrží si Adam Ružička miesto v základnej zostave? Slovenský útočník zažil v utorok sezónny debut, no ako člen štvrtej formácie odohral len päť a pol minúty. Zdá sa však, že vo štvrtok si zahrá opäť. Tréner Darryl Sutter ho v stredu nechal trénovať opäť v štvrtej formácii s Trevorom Lewisom a Brettom Ritchiem na jeho krídlach. Ako 13. útočník bol Kevin Rooney.
Video: Tréner Penguins sa dostal do konfliktu s fanúšikmi Pittsburgh v stredu viedol 2:0 aj 3:1, no nakoniec prehral s Buffalom 3:6 a pripísal si šiestu prehru po sebe. Na konci frustrujúceho zápasu došli nervy aj trénerovi Penguins Mikeovi Sullivanovi, ktorý sa nechal vyprovokovať ku konfliktu s fanúšikmi Sabres:


Blíži sa sezónny debut obrancu TorontaOčakáva sa, že obranca Toronta Timothy Liljegren zažije sezónny debut v sobotnom zápase proti Bostonu. Po stredajšom zápase môže byť aktivovaný z listiny dlhodobo zranených hráčov, na ktorú bol zaradený po septembrovej operácii prietrže. Dvadsaťtriročný Švéd odohral v minulej sezóne 61 zápasov so ziskom piatich gólov a 18 asistencií. Medzitým, obranca Jake Muzzin stále čaká na výsledky vyšetrení u krčného špecialistu.
Capitals zapísali trio na listinu zranenýchWashington v stredu zapísal na listinu zranených hráčov obrancu Johna Carlsona a útočníkov TJ Oshieho a Becka Malenstyna. Do prvého tímu boli z Hershey (AHL) povolaní Garrett Pilon, Sonny Milano a Lucas Johansen. Capitals už informovali, že Oshie vynechá pre zranenie dolnej časti tela neurčitý čas. Zranenie hornej časti tela Carlsona sa malo posudzovať denne, no teraz je isté, že vynechá minimálne najbližšie dva zápasy. Malenstyn utrpel zranenie hornej časti tela v utorok pri blokovaní strely.
Blackhawks si upísali brankáraPo tom, čo Alex Stalock pri kolízii v utorkovom zápase s Islanders utrpel otras mozgu, sa tím Chicago Blackhawks rozhodol podpísať ročný dvojcestný kontrakt v hodnote 750 000 amerických dolárov s brankárom Dylanom Wellsom. Dvadsaťštyriročný Kanaďan mal v tejto sezóne podpísanú zmluvu v AHL, ale v tomto ročníku si ešte nezachytal. Vlani mal v AHL bilanciu 1-1-0 s 86,2% úspešnosťou zákrokov a väčšinu ročníka strávil v ECHL.

02. 11. 2022

Video: Slafkovský kopol do puku. Skoro trafil spoluhráčaSlovenský útočník Montrealu Juraj Slafkovský počas stredajšieho tréningu ukázal, že vie hrať aj futbal. Po tom, čo sa pohral s pukom s hokejkou, ho odkopol korčuľou. Skoro na to doplatiť spoluhráč Arber Xhekaj, ktorý sa puku vyhol na poslednú chvíľu:

Video: Slafkovský podrazil súpera a narazil do Fleuryho ako guľa do kolkov Slovenský útočník Juraj Slafkovský sa v utorkovom zápase Montrealu proti Minnesoty nezviditeľnil len ako príjemca zákroku Marca Rossiho. Pri súboji o puk so Stevenom Fogartym sa zrazil s brankárom Marc-Andre Fleury. „Juraj Slafkovský podrazil Stevena Fogartyho a narazili do Marc-Andre Fleuryho. Mohlo to dopadnúť veľmi zle. Presilovka pre Minnesotu,“ poznamenal novinár Dane Mizutani. Našťastie, z incidentu nevzišlo žiadne zranenie:

|< <   49 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Kontroverzný obranca predsa len opúšťa NHL a mieri do RuskaCanadiens rozdelili hráčov do skupín: Povzbudzuje znamenie pre Mešára?Naplní Regenda očakávania? Jedna vec sa stať nemôže, lebo bude zlá pre jeho budúcnosť v NHL Top hráči Devils do 25 rokov: Šimon Nemec sa dostal do najlepšej päťky. Polepšil si Dvorský nebodoval, ale svojím výkonom zaujal: Odohral fantastický zápas? Expert sa obul do Mešára: Nebral by som ho ani do Lavalu. Treba ho vymeniť! Šatan mal dôvod na radosť. Slovenský brankár proti nemu nestál Lehner zrejme ešte stále dúfa v návrat do NHLMajitelia sa stretnú, aby rozhodli o ďalšej expanzii NHL. Bude v nej 36 tímov?Kane má po operácii. Bude pauzovať dlho. Do kedy? Útočník Kings utrpel v úvode kempu nepríjemné zranenie Honzek dvojbodový, Pekarčík prihrával nádherne. Kelemen bodoval a bol pri kurióznom momenteObaja Slováci si dnes zahrajú za Blues: Obaja aj v presilovkách, Dvorský v prvej formácii!Hrať centra v NHL nie je ľahké. Pospíšil sa na to teší a verí v úspech. Pred sezónou má dva ciele Pri druhom útoku Montrealu je potrebná väčšia trpezlivosť Devils už rozhodli: Nastúpi Nemec už v dnešnom zápase?Fanúšikovia sa majú na čo tešiť: Bedard je na druhú sezónu omnoho pripravenejší Slafkovský rozosmial: Peňaženka? Je veľká! Dúfa, že tento rok bude hra ešte pomalšia V NHL začala príprava: Minnesota víťazne, St. Louis prehralo. Padli 2 hetriky + videoSlovenský brankár pri premiére kapituloval len raz. Jeho krajan z tímu bodoval Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies