Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Pouliot podpísal zmluvu s Vegas a už si zaň aj zahral Obranca Derrick Pouliot podpísal ako voľný hráč ročný dvojcestný kontrakt s Vegas a debut v jeho drese zažil už vo štvrtok proti Floride. Raz asistoval. Dvadsaťosemročný Kanaďan nehral v NHL od sezóny 2019/20. Doteraz v nej odohral 203 zápasov so ziskom 49 bodov (8+41). Aktuálne ročník trávil v Hendersone pod zmluvou AHL. V 42 dueloch si pripísal 19 bodov (2+17). V minulosti si zahral za Penguins, Canucks a Blues.

18. 10. 2022

Video: Pettersson dostal predčasný vianočný darček od KuemperaÚtočník Vancouveru Elias Pettersson vyrovnával v závere prvej tretiny pondelkového zápasu proti Washingtonu skóre na 1:1. Poďakovať sa však mohol brankárovi Capitals Darcymu Kuemperovi, ktorý mu gól v podstate daroval:

Zmena: Černák dnes nastúpi v inej formáciiTím Tampa Bay Lightning privíta v utorok na domácom ľade Philadelphiu a ak sa nestane nič nečakané, slovenský obranca Erik Černák sa po prvýkrát v tejto sezóne predstaví v prvom obrannom páre s Victorom Hedmanom. Obaja spolu v stredu trénovali a zvyšné páry vytvorili Michail Sergačov s Philippom Myersom a Ian Cole s Haydnom Fleurym. V prvých troch zápasov nastupoval košický rodák v druhom páre so Sergačovom.
Video: Pettersson si týmto gestom získal srdcia!Útočník Vancouver Elias Pettersson bol v pondelok po tretíkrát po sebe na strane porazených. A hoci pri prehre 4:6 s Washingtonom zaznamenal gól a dve asistencie, najviac sa zviditeľnil sympatickým gestom, keď sa snažil pomôcť poranenému súperovi dostať sa na striedačku:

Video: Larkin zabránil famóznym zákrokom gólu do prázdnej brányDetroit v pondelkovom zápase síce nestačil na Los Angeles pomerom 4:5, ale vďaka gólu Oskara Sundqvista z poslednej minúty riadnej hracej doby získal bod. Duel by však nerozhodovalo predĺženie, ak by kapitán Red Wings Dylan Larkin nezabránil v 59. minúte gólu Viktora Arvidssona do prázdnej brány, ktorý by znamenal vedenie Kings 5:3.

Michejeva čaká debut Ak sa nestane nič nečakané, útočník Iľja Michejev zažije svoj debut v drese Vancouveru v utorkovom zápase proti Columbusu. Informuje o tom Darren Dreger z TSN. Dvadsaťosemročný Rus, ktorý s Canucks podpísal v lete štvorročnú zmluvu za 19 miliónov dolárov, vynechal prvé tri zápasy sezóny pre zranenie dolnej časti tela.
Video: Fehérváryho prihrávka cez mantinelSlovenský obranca Martin Fehérváry dosiahol pri pondelkovej výhre Washingtonu 6:4 nad Vancouverom svoj prvý bod v sezóne, keď po otvorení druhej tretiny nastrelil zo stredného pásma puk, ktorý sa odrazil od zadného mantinelu rovno k úspešnému zakončovateľovi Larsovi Ellerovi (sumár z noci nájdete TU):

Video: Pavol Regenda a jeho prvý bod v NHLSlovenský útočník Pavol Regenda pri pondelkovej prehre Anaheimu 4:6 s Anaheimom asistoval dvakrát. Prvý bod v kariére však cení obzvlášť, preto si ho pozrite aj vy (sumár z noci nájdete TU):

17. 10. 2022

Slafkovský sa v zostave prepadolNádejného slovenského útočníka Juraja Slafkovského dnes v noci čaká štvrtý duel v NHL. Jeho Montreal doma privíta Pittsburgh a košický rodák si vyskúša nový útok. Z tretej formácie ho tréner presunul do štvrtej, v ktorej ho doplňujú Jake Evans a Mike Hoffman. Informoval o tom Arpon Basu z The Athletic.
Toronto povolalo troch hráčov, aj SimmondsaToronto povolalo v nedeľu z nižšej AHL útočníkov Nicholasa Robertsona a Waynea Simmondsa, ako aj obrancu Victora Meteho. Robertson zaznamenal gól a asistenciu v prvých dvoch zápasoch v drese Marlies, Mete v nich nebodoval. Simmonds nehral. Maple Leafs čaká najbližší duel v pondelok proti Arizone.

16. 10. 2022

Bowness príde o duel proti Stars. Kedy sa vráti? Rick Bowness by mohol zažiť súťažný debut v pozícii hlavného trénera Winnipegu v stredajšom zápase proti Coloradu – aspoň taká je nádej v kanadskom tíme. Po tom, čo pre pozitívny test na covid vynechal piatkový otvárací zápas, vynechá aj pondelkový duel proti svojmu bývalému tímu, Dallasu.
Tippett je na listine zranenýchPhiladelphia zapísala na listinu zranených hráčov útočníka Owena Tippetta, ktorý v otváracom zápase sezóny proti New Jersey utrpel pri kolízii s Ondřejom Palátom zranenie hornej časti tela. Pobyt na listine zranených hráčov znamená absenciu v dĺžke minimálne jedného týždňa. Viac detailov o jeho stave nie je známych. Z AHL bol medzitým povolaný útočník Olle Lycksel.

15. 10. 2022

Video: Černák „navštívil“ striedačku súperaSlovenský obranca Tampy Bay Erik Černák sa v piatok okrem iného zviditeľnil aj svojou návštevou súperovej striedačky. Nedobrovoľne ho k nej stimuloval Justin Danforth z Columbusu:

Video: Halákov top zákrok z newyorskej premiéry Slovenský brankár Jaroslav Halák síce nezažil v piatok víťaznú premiéru v drese Rangers (viac TU), ale kryl 90,9 % striel a predviedol aj niekoľko dobrých zákrokov. Ten najlepší bol tento:

DeBrusk dnes hrať nebude. Je tu aj dobrá správaHlavný tréner Bostonu Jim Montgomery v piatok povedal, že útočník Jake DeBrusk vynechá sobotný domáci otvárací zápas pre zranenie hornej časti tela, ktoré utrpel v predošlom zápase. Dodal však, že tím očakáva skorší návrat do akcie, ako sa pôvodne predpokladalo. „To je dobrá správa,“ poznamenal.
Bowness vynechal otvárací zápasRick Bowness si bude musieť počkať na svoju premiéru v pozícii hlavného trénera Winnipegu. Piatkový duel proti Rangers vynechal po tom, čo bol v piatok popoludní testovaný na covid. Jeho povinnosti na seba prebral Scott Arniel. Jets vyhrali nad newyorským tímom 4:1.
Canadiens si upísali mladého beka z QuebecuObranca William Trudeau podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s Montrealom, ktorý ho draftoval v roku 2021 z celkového 113. miesta. Dvadsaťročný rodák z Quebecu hrával v minulej sezóne za Charlottetown z juniorskej QMJHL. V 68 zápasoch si pripísal 44 bodov (8+36) a ďalších 11 bodov (7+4) pridal v 14 dueloch play-off.
Dvaja hráči podpísali zmluvy v EurópeSkúsený útočník Cody Eakin si po prvýkrát v kariére vyskúša hokej v Európe. Dohodol sa na zmluve s tímom SCL Tigers zo švajčiarske NL. Tridsaťjedenročný Kanaďan ešte vlani hrával za Buffalo a v 69 dueloch si pripísal 12 bodov (4+8). V kariére odohral 701 zápasov NHL so ziskom 256 bodov (110+146). Útočník Linus Sandin, s ktorým ukončila zmluvu Philadelphia, sa zase vrátil do rodného Švédska, kde sa upísal tímu Rögle BK. Za Flyers odohral v minulej sezóne len jeden bezbodový zápas. Bola to jeho ligová premiéra.

14. 10. 2022

Sprong si už vyriešil papierovačkyÚtočník Daniel Sprong vynechal vo štvrtok druhý zápas sezóny, ale podľa Geoffa Bakera z The Seattle Times si už vybavil pracovné víza a vrátil sa do Seattlu. Tímu by mal byť k dispozícii v sobotnom zápase proti Vegas. V príprave hral.
Crosby predbehol OvečkinaKapitán Pittsburghu Sidney Crosby má po trojbodovom výkone zo štvrtkového zápasu proti Arizone na konte už 1412 bodov (518+894) v 1109 dueloch kariéry. Predbehol tak kapitána Washingtonu Alexa Ovečkina, ktorý v prvých dvoch zápasoch nebodoval a po 1276 dueloch kariéry má na konte 1410 bodov (780+630).
Video: Tatara pripravil o gól skvelý „brankársky“ zákrok obrancuSlovenský útočník Tomáš Tatar skóroval v každom zápase prípravy, ale v úvodnom zápase základnej časti na to nenadviazal. Pri prehre New Jersey 2:5 s Philadelphiou však nemal ku gólu ďaleko. Mohol znížiť na 2:3, ak by brankára Cartera Harta nezastúpil obranca Ivan Provorov:
Leafs si upísali osemnásťročného centraCenter Fraser Minten podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s Torontom, ktoré ho draftovalo v tomto roku z celkového 38. miesta. Osemnásťročný rodák z Vancouveru strávil minulý ročník v Kamloops z juniorskej WHL. odohral zaň 67 zápasov, v ktorých zaznamenal 20 gólov a 35 asistencií. V 17 dueloch play-off pridal 16 bodov (6+10).

13. 10. 2022

Video: Slafkovský na čele nováčikovského kola Juraj Slafkovský absolvoval v stredu svoj debut v NHL. Tak ako býva, zvykom, aj on si pred zápasom proti Torontu (4:3) vychutnal nováčikovské kolo. Keďže však v drese Montrealu nedebutoval sám, spoločnosť na ľade mu robili aj Kaiden Guhle a Arber Xhekaj. Na čele však bola draftová jednotka:

Video: Regenda si užil nováčikovské kolo. Chvíľu si vyskúšal aj prvý útok Útočník Pavol Regenda sa v stredu stal druhým Slovákom, ktorý v tejto sezóne zažil debut v NHL. Ešte pred úvodným buly zápasu Anaheimu proti Seattlu (5:4 PP) si vychutnal tzv. nováčikovské kolo:



Dvadsaťdvaročný rodák z Michaloviec podľa očakávaní odštartoval duel v štvrtom útoku po boku Maxa Jonesa a Dereka Granta. V druhej tretine sa však raz na ľade ocitol aj s hráčmi prvého útoku Troyom Terrym a Ryanom Stromeom. Nakoniec odohral 10 a štvrť minúty, z toho 47 sekúnd v presilovke. V prvej tretine a druhej tretine odohral po 5 striedaní, v tretej štyri.
Atkinson vynechá otvárací zápasÚtočník Cam Atkinson nebude hrať za Flyers vo štvrtkovom otváracom zápase sezóny proti New Jersey pre zranenie hornej časti tela, ktoré utrpel 25. septembra a pre ktoré neodohral ani jeden prípravný zápas. V stredu trénoval, ale nezapojil sa do nácviku formácií. Jeho stav sa posudzuje denne.

12. 10. 2022

Rangers si upísali mladučkého brankáraBrankár Talyn Boyko podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s Rangers, ktorí ho draftovali v minulom roku z celkového 112. miesta. Devätnásťročný rodák z kanadskej Alberty pôsobí v juniorskej WHL. Vlani začal sezónu v Tri-City, v drese ktorého dosiahol 88,7% úspešnosť zákrokov pri bilancii 1-6-1, a končil ju v Kelowne, v ktorej dosiahol bilanciu 28-12-4 s 91,3% úspešnosťou zákrokov.
Foto: Hráči Avalanche dostali majstrovské prsteneHráči tímu Colorado Avalanche už majú prstene, ktoré im budú pripomínať tohtoročný zisk Stanleyho pohára. Sú vyrobené zo 14-karátového bieleho zlata, obsahujú 669 diamantov a 72 z nich je odlíšených, aby reprezentovali každé víťazstvo v majstrovskej sezóne. 6 rubínov zase symbolizuje víťazstvo titulu v šiestom zápase finále. Diamanty majú 22 karátov, čo symbolizuje 22 rokov vlastníctva tímu Stanom Kroenkem.

Jets zapísali Appletona na listinu zranenýchTím Winnipeg Jets v utorok zapísal na listinu zranených hráčov útočníka Masona Appletona s retroaktívnou platnosťou k 5. októbru. V utorok trénoval, ale do kontaktov nechodil. Tréner Rick Bowness však očakáva, že Appleton aj Pierre-Luc Dubois budú hrať v piatkovom zápase proti Rangers. Aktivácia Appletona však bude znamenať, že klub bude musieť niekoho z aktívnej zostavy vyradiť.
Video: V MSG skandovali „Igor je lepší“V utorok v Madison Square Garden došlo aj na súboj dvoch popredných brankárov ligy, krajanov Igora Šesťorkina a Andreja Vasilevského. Z výhry 3:1 sa nakoniec tešil domáci borec, ktorého fanúšikovia Rangers ocenili skandovaním, že je lepší ako jeho náprotivok z Tampy Bay.

11. 10. 2022

Jágr i Lundqvist budú v NHL23Spoločnosť EA Sports sa pripravuje na zverejnenie novej edície svojej populárnej hry NHL23, ku ktorému dôjde celosvetovo 14. októbra. V pondelok informovala, že sa do hry dostanú aj bývalí hráči, medzi ktorými nechýbajú Jaromír Jágr, Daniel Alfredsson či Henrik Lundqvist.

10. 10. 2022

Oshie a Orlov by mohli stihnúť otvárací zápasÚtočník T.J. Oshie (horná časť tela) a obranca Dmitrij Orlov (dolná časť tela) sú optimistickí ohľadom otázky hrania v otváracom zápase Washingtonu proti Bostonu, ktorý sa odohrá v stredu. Obaja v nedeľu trénovali po tom, čo vynechali posledný prípravný zápas proti Columbusu pre zranenia utrpené v stredajšom prípravnom zápase proti Detroitu. „Dnes som sa cítil skutočne dobre,“ povedal Oshie. „Momentálne sa cítim dobre, takmer normálne,“ skonštatoval Orlov.

|< <   52 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Naplní Regenda očakávania? Jedna vec sa stať nemôže, lebo bude zlá pre jeho budúcnosť v NHL Top hráči Devils do 25 rokov: Šimon Nemec sa dostal do najlepšej päťky. Polepšil si Dvorský nebodoval, ale svojím výkonom zaujal: Odohral fantastický zápas? Expert sa obul do Mešára: Nebral by som ho ani do Lavalu. Treba ho vymeniť! Šatan mal dôvod na radosť. Slovenský brankár proti nemu nestál Lehner zrejme ešte stále dúfa v návrat do NHLMajitelia sa stretnú, aby rozhodli o ďalšej expanzii NHL. Bude v nej 36 tímov?Kane má po operácii. Bude pauzovať dlho. Do kedy? Útočník Kings utrpel v úvode kempu nepríjemné zranenie Honzek dvojbodový, Pekarčík prihrával nádherne. Kelemen bodoval a bol pri kurióznom momenteObaja Slováci si dnes zahrajú za Blues: Obaja aj v presilovkách, Dvorský v prvej formácii!Hrať centra v NHL nie je ľahké. Pospíšil sa na to teší a verí v úspech. Pred sezónou má dva ciele Pri druhom útoku Montrealu je potrebná väčšia trpezlivosť Devils už rozhodli: Nastúpi Nemec už v dnešnom zápase?Fanúšikovia sa majú na čo tešiť: Bedard je na druhú sezónu omnoho pripravenejší Slafkovský rozosmial: Peňaženka? Je veľká! Dúfa, že tento rok bude hra ešte pomalšia V NHL začala príprava: Minnesota víťazne, St. Louis prehralo. Padli 2 hetriky + videoSlovenský brankár pri premiére kapituloval len raz. Jeho krajan z tímu bodoval Mohli by Bruins zvážiť výmenu hviezdneho Swaymana?Súboj slovenských brankárov, Císar bodoval, Šatan debutoval Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies