Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Pouliot podpísal zmluvu s Vegas a už si zaň aj zahral Obranca Derrick Pouliot podpísal ako voľný hráč ročný dvojcestný kontrakt s Vegas a debut v jeho drese zažil už vo štvrtok proti Floride. Raz asistoval. Dvadsaťosemročný Kanaďan nehral v NHL od sezóny 2019/20. Doteraz v nej odohral 203 zápasov so ziskom 49 bodov (8+41). Aktuálne ročník trávil v Hendersone pod zmluvou AHL. V 42 dueloch si pripísal 19 bodov (2+17). V minulosti si zahral za Penguins, Canucks a Blues.

12. 04. 2022

Vráti sa dnes Krug či Bozak?Obranca Torey Krug by mohol hrať v utorkovom zápase St. Louis proti Bostonu po tom, čo vynechal 10 zápasov pre zranenie ľavej ruky. Vrátiť by sa po 13-zápasovej absencii mohol aj útočník Tyler Bozak (dolná časť tela). Obaja v pondelok trénovali a obaja pôjdu na výjazd, ktorý zahŕňa aj štvrtkovú zastávku v Buffale. „Obaja sú blízko. Je šanca, že jeden bude zajtra hrať,“ povedal tréner Craig Berube.
Kings si upísali devätnásťročného KanaďanaCenter Francesco Pinelli podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s Los Angeles, ktoré ho draftovalo v minulom roku z celkového 42. miesta. Devätnásťročný Kanaďan je kapitánom Kitcheneru v tejto sezóne juniorskej OHL. V 53 zápasoch nazbieral 58 bodov (22+36).
Sharks podpísali zmluvu s CicekomObranca Nick Cicek podpísal ako nedraftovaný voľný hráč dvojročný vstupný kontrakt so San Jose. Dvadsaťjedenročný rodák z Winnipegu, ktorý vlani absolvoval skúšku v kempe Sharks, hráva v tejto sezóne za „farmu“ San Jose v AHL. V 48 zápasoch zaznamenal 23 bodov (5+18).

11. 04. 2022

Steen podpísal s Bruins nový jednocestný kontrakt Útočník Oskar Steen sa dohodol s Bostonom na novej dvojročnej jednocestnej zmluve s hodnotou 800 000 amerických dolárov ročne. Dvadsaťštyriročný Švéd, ktorý v lete mohol byť obmedzeným voľným hráčom, odohral v tejto sezóne za prvý tím 19 zápasov so ziskom šiestich bodov (2+4). V nižšej AHL pridal 31 bodov (15+16) v 41 stretnutiach.
Coyotes si upísali amerického olympionikaÚtočník Nathan Smith podpísal dvojročný vstupný kontrakt s Arizonou, ktorá ho získala prostredníctvom výmeny od Winnipeg. Ten ho draftoval v roku 2018 z 91. miesta. Dvadsaťtriročný rodák z Tampy má za sebou tri sezóny v drese Minnesotskej štátnej univerzite. V tej poslednej zaznamenal 50 bodov (15+31) v 38 dueloch a zahral si aj na olympiáde.
Ducks podpísali vstupnú zmluvu s nádejným útočníkomÚtočník Blake McLaughlin podpísal dvojročný vstupný kontrakt s Anaheimom, ktorý ho draftoval v roku 2018 z celkového 79. miesta. Dvadsaťdvaročný rodák z Minnesoty má za sebou štyri roky na Minnesotskej univerzite. V poslednej sezóne zaznamenal 33 bodov (13+20) v 39 dueloch. Sezónu by mal dohrať v San Diegu z AHL.

10. 04. 2022

Getzlaf by mohol hrať už v nedeľuSkúsený útočník Ryan Getzlaf by sa mohol vrátiť do zostavy Anaheimu už v nedeľnom zápase proti Carolina. Veterán, ktorý po sezóne ukončí kariéru, v piatok aj v sobotu trénoval, ale v sobotu vynechal piaty zápas po sebe pre zranenie dolnej časti tela. Ak by nehral ani v nedeľu, podľa trénera Dallasa Eakina by sa určite vrátil niekedy počas aktuálneho výjazdu. Ducks počas neho navštívia ešte Sunrise (utorok) a Tampu (štvrtok).
Jets si upísali dvoch SeveranovWinnipeg podpísal trojročné nováčikovskú zmluvy s dvadsaťročnými útočníkmi Danielom Torgerssonom a Henrim Nikkanenom. Torgersson bol draftovaný v roku 2020 zo 40. miesta, Nikkanen o rok skôr zo 113. miesta. Švéd v tejto sezóne odohral 40 zápasov v HockeyAllsvenskan so ziskom 17 bodov (7+10), Fín zaznamenal 12 bodov (7+5) v 60 dueloch v Liige, kde hrával za Pelicans.
Bruins si upísali ruského voľného hráčaÚtočník Georgij Merkulov podpísal ako nedraftovaný voľný hráč trojročný vstupný kontrakt s Bostonom a ročník dohrá v Providence z AHL. Dvadsaťjedenročný Rus pôsobil v tejto sezóne na Štátnej univerzite v Ohiu. V 36 zápasoch zaznamenal 34 bodov za 20 gólov a 14 asistencií. V zámorí pôsobí od sezóny 2019/20.

09. 04. 2022

Rangers by sa mohli vrátiť dvaja útočníci Útočníci Kaapo Kakko a Kevin Rooney by sa mohli vrátiť do zostavy Rangers v sobotnom zápase proti Ottawe. „Je tu definitívne šanca, že budú v sobotu hrať,“ povedal tréner Gerard Gallant. Kakko nehral od 21. januára, Rooney od 2. marca. Obaja absentovali pre zranenie hornej časti tela.
Toronto si upísalo dvoch mladíkov Obranca Axel Rindell a útočník Max Ellis podpísali dvojročnú vstupné zmluvy s Torontom a obaja teraz absolvujú profesionálnu skúšku u Marlies v AHL. Dvadsaťdvaročný Ellis má za sebou tri sezóny na Univerzite Notre Dame. V poslednej zaznamenal 28 bodov (16+12) v 39 dueloch. O rok mladší Rindell bol draftovaný Maple Leafs v roku 2020 zo 177. miesta. V poslednej sezóne Liigy hrával za Kärpät. V 26 dueloch získal 12 bodov (1+11).

08. 04. 2022

Video: Studenič zbúral brankára, Stars potom inkasovaliSlovenský útočník Marián Studenič bol vo štvrtkovom zápase Dallasu proti Torontu na počiatku zaujímavej sekvencie. Najskôr rozhodil brankára Jacka Campbella, do ktorého v páde po snahe zakončiť narazil. Následne z protiútoku padol gól na opačnej strane ľadu, keď strelou švihom uspel William Nylander:

06. 04. 2022

Syn Jaroslava Švejkovského podpísal zmluvu s PenguinsKrídelník Lukáš Švejkovský podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s Pittsburghom, ktorý ho draftoval v roku 2020 z celkového 108. miesta. Dvadsaťročný rodák z Tampy Bay hráva v juniorskej WHL, kde v dresoch Medicine Hat a Seattlu zaznamenal 73 bodov (32+41) v 55 dueloch. Je synom niekdajšieho českého útočníka Jaroslava Švejkovského, ktorý si v NHL zahral za Capitals a Lightning. V 113 zápasoch zaznamenal 23 gólov a 19 asistencií.

05. 04. 2022

Torontu by sa mohol vrátiť kľúčový obrancaObranca Jake Muzzin sa pravdepodobne v utorkovom zápase Toronta proti Floride vráti do základnej zostavy. Povedal to tréner Sheldon Keefe. Tridsaťtriročný Kanaďan nehral od 21. februára pre následky otrasu mozgu. Predtým odohral 41 duelov so ziskom dvoch gólov a 10 asistencií.
Canadiens si upísali švédsky talent Krídelník Emil Heineman podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s Montrealom, ktorý ho získal tohtoročnou výmenou od Calgary. Pôvodne ho draftovala ešte Florida v roku 2020 zo 43. miesta. Dvadsaťročný Švéd pôsobil v SHL, kde v drese Leksands IF vyprodukoval v tomto ročníku 16 bodov (11+5) v 38 dueloch. Heineman teraz príde do Lavalu z AHL, kde absolvuje skúšku do konca sezóny.
NHL zverejnila finalistov Ceny Willieho O’ReehoNárodná hokejová liga v pondelok oznámila, že finalistami na Ceny Willieho O’Reeho pre hrdinu komunity sa stali Noel Acton, Mereditch Langová a Ryan Francis. Acton už 20 rokov vo Východnom Baltimorea využíva hokej k tomu, aby dostal z ulice ohrozenú mládež. Langová založila v Minnesote hokejové tímy pre dievčatá všetkých farieb. Francis sa podobným spôsobom zameral v Novom Škótsku na dievčatá domorodého pôvodu.

04. 04. 2022

Video: Sekera si vydýchol. O gól ho obral vlastný brankárSlovenský obranca Andrej Sekera strelil vo štvrtok svoj prvý gól v sezóne. V nedeľnom zápase Dallasu proti Seattlu mohol skórovať opäť, no tentoraz do vlastnej brány. Našťastie však skvelé reflexy preukázal Jake Oettinger, ktorý stihol na poslednú chvíľu pravým betónom puk vykopnúť do bezpečia:

03. 04. 2022

Video: Erik Černák sa zaskvel v predĺžení Slovenský obranca Erik Černák sa síce v sobotu netešil z výhry, keď jeho Tampa prehral s Montrealom 4:5 po nájazdoch, no v nadstavenom čase sa dostal do pozornosti, keď skvelým zákrokom eliminoval prečíslenie súpera dvoch na jedného:

02. 04. 2022

Colorado by mohlo byť bez KadrihoÚtočník Colorada Nazem Kadri v piatok netrénoval a pre nešpecifikované zranenie by mohol vynechať aj sobotný zápas proti Pittsburghu. Kadri nedohral štvrtkový duel proti San Jose, keď sa v tretej tretine dostal do kolízie s dvoma súpermi. „Dnes ešte podstupuje vyšetrenia, takže uvidíme, ako to s ním zajtra bude. Uvidíme, keď sa vráti od doktorov,“ povedal tréner Jared Bednar o najproduktívnejšom hráčovi tímu.
Sharks predlžili zmluvu s ruským obrancomSan Jose a obranca Nikolaj Knyžov sa dohodli na novej jednoročnej zmluve v hodnote 850 000 amerických dolárov. Dvadsaťštyriročný Rus, ktorý sa mohol stať obmedzeným voľným hráčom po vypršaní nováčikovskej zmluvy, v tejto sezóne nehral pre zranenie brušných svalov. Vlani odohral za Sharks 56 zápasov so ziskom 10 bodov (2+9). V priemere hrával takmer 17 minút na zápas.
Harris dnes zažije debut v drese Canadiens Hlavný tréner Montrealu Martin St. Louis v piatok potvrdil, že obranca Jordan Harris zažije v sobotnom zápase proti Tampe Bay debut v NHL. V piatok trénoval v treťom páre s Coreym Schuenemanom. Do základu sa dostane na úkor Chrisa Widemana, ktorý bude zdravým náhradníkom. Jarris podpísal 26. marca s Canadiens dvojročný vstupný kontrakt po štvrtej sezóne v drese Severovýchodnej univerzity. Do zostavy Habs sa v sobotu vráti útočník Ryan Pohling, ktorý nehral od 13. marca pre zranenie hornej časti tela.
Rangers vyhrali boj o žiadaného útočníka z univerzityÚtočník Bobby Trivigno podpísal ako nedraftovaný voľný hráč dvojročný vstupný kontrakt s Rangers a ročník dohrá v ich záložnom tíme, kde absolvuje skúšku. Dvadsaťtriročný Newyorčan má za sebou štyri sezóny na Massachusettskej univerzite. V tej poslednej si vytvoril osobné maximá s 20 gólmi a 49 bodmi získanými v 37 dueloch.

01. 04. 2022

Oilers si upísali svoju prvú voľbu z posledného draftuCenter Xavier Bourgault podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s Edmontom, ktorý ho draftoval v minulom roku z celkového 22. miesta. Devätnásťročný rodák z Quebecu pôsobí v Shawinigane z juniorskej QMJHL, v ktorej hráva od ročníka 2018/19. V tom aktuálnom odohral 31 zápasov so ziskom 26 gólov a 51 bodov.
Canadiens podpísali zmluvu s nedraftovaným útočníkomKrídelník Lucas Condotta podpísal ako nedraftovaný voľný hráč ročný vstupný kontrakt s Montrealom a zamieril do Lavalu z AHL na skúšku. Dvadsaťštyriročný Kanaďan má za sebou štyri roky na Univerzite Mass-Lowell. Ako kapitán odohral v tejto sezóne 33 zápasov so ziskom 10 gólov a 13 asistencií.
Predators podpísali zmluvu s obrancom z draftu 2018Obranca Spencer Stastney podpísal dvojročný vstupný kontrakt s Nashvillom, ktorý ho draftoval v roku 2018 zo 131. miesta. Dvadsaťdvaročný Američan má za sebou štvrtý ročník na Univerzite Notre Dame. V 39 zápasoch zaznamenal 27 bodov (7+20).
Lightning si upísali obrancu, ktorý si zahral na ZOHObranca Nick Perbix podpísal ročný vstupný kontrakt s Tampou Bay, ktorá ho draftovala v roku 2017 zo 169. miesta. Do konca sezóny bude v rámci skúšky súčasťou Syracuse z AHL. Dvadsaťtriročný rodák z Minnesoty má za sebou štyri roky na Štátnej univerzite St. Cloud. V poslednej sezóne zaznamenal 31 bodov (6+25) v 31 dueloch. Reprezentoval aj USA na olympiáde v Pekingu.

31. 03. 2022

Hurricanes si upísali draftovaného ŠvédaÚtočník Noel Gunler podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s Carolinou, ktorá ho draftovala v roku 2020 z celkového 41. miesta. Dvadsaťročný Švéd odohral v tejto sezóne 52 zápasov za Brynäs v SHL. Pripísal si v nich 13 gólov a 10 asistencií. Do konca sezóny si ešte zahrá v AHL.
Leafs si upísali fínsku nádej do obranyObranca Mikko Kokkonen podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s Torontom, ktoré ho draftovali v roku 2019 z celkového 84. miesta. Dvadsaťjedenročný Fín, ktorý si už vlani zahral v 11 zápasoch AHL so ziskom 7 bodov (1+6), má v tejto sezóne za sebou 58 zápasov Liigy v drese Pelicans. Nazbieral v nich 15 bodov (1+14).
Kings podpísali zmluvu s mladým FínomObranca Kim Nousiainen podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s Los Angeles, ktoré ho draftovalo v roku 2019 z celkového 119. miesta. Dvadsaťjedenročný Fín odohral v tejto sezóne Liigy 35 zápasov, v ktorých zaznamenal 14 bodov (4+10). Hrával za KalPa. V sezóne si ešte zahrá za Ontario v AHL.
Canadiens si upísali osemnásťročného útočníkaÚtočník Joshua Roy podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s Montrealom, ktorý ho draftoval v roku 2021 z celkového 150. miesta. Osemnásťročný Kanaďan hráva v tejto sezóne v juniorskej QMJHL, kde v drese Sherbrooke vyprodukoval 36 gólov a 92 bodov v prvých 50 stretnutiach.

|< <   61 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Hrať centra v NHL nie je ľahké. Pospíšil sa na to teší a verí v úspech. Pred sezónou má dva ciele Pri druhom útoku Montrealu je potrebná väčšia trpezlivosť Devils už rozhodli: Nastúpi Nemec už v dnešnom zápase?Fanúšikovia sa majú na čo tešiť: Bedard je na druhú sezónu omnoho pripravenejší Slafkovský rozosmial: Peňaženka? Je veľká! Dúfa, že tento rok bude hra ešte pomalšia V NHL začala príprava: Minnesota víťazne, St. Louis prehralo. Padli 2 hetriky + videoSlovenský brankár pri premiére kapituloval len raz. Jeho krajan z tímu bodoval Mohli by Bruins zvážiť výmenu hviezdneho Swaymana?Súboj slovenských brankárov, Císar bodoval, Šatan debutoval Odmietol Sidney Crosby väčší balík peňazí od Penguins? Canucks podpísali zmluvu s fínskym brankárom Tatar a Nemec v jednej formácii. Dopĺňa ich aj Čech3 rýchle otázky: Slafkovský pobavil bitkou s Xhekajom a prezradil, že bude v novej reklameŤažší život pre Slafkovského a spol.? St. Louis už musí byť tvrdší Kde leží budúcnosť Martina Pospíšila? Nemec zažil ťažký rok, ale naučil sa dôležitú vec. Veľmi sa teší, že nebude v tíme jediným SlovákomRantanen sa k zmluve neponáhľa, ale: Prečo by som chcel odísť? Cooper: Stamkosa nenahradí nikto. Guentzel si bude tvoriť vlastný odkaz Slovenský brankár bol pri debute hviezdou duelu, jeden krajan bodoval Začali sezóny v QMJHL a WHL. V akcii boli aj traja slovenskí debutanti Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies