Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Pouliot podpísal zmluvu s Vegas a už si zaň aj zahral Obranca Derrick Pouliot podpísal ako voľný hráč ročný dvojcestný kontrakt s Vegas a debut v jeho drese zažil už vo štvrtok proti Floride. Raz asistoval. Dvadsaťosemročný Kanaďan nehral v NHL od sezóny 2019/20. Doteraz v nej odohral 203 zápasov so ziskom 49 bodov (8+41). Aktuálne ročník trávil v Hendersone pod zmluvou AHL. V 42 dueloch si pripísal 19 bodov (2+17). V minulosti si zahral za Penguins, Canucks a Blues.

31. 03. 2022

Bruins si upísali brankára z univerzityBrankár Brandon Bussi podpísal ako nedraftovaný voľný hráč ročný vstupný kontrakt s Bostonom. Dvadsaťtriročný Američan má za sebou tri roky na Univerzite Západného Michiganu. V tom poslednom dosiahol bilanciu 26-12-1 s 91,2% úspešnosťou zákrokov a priemerom 2,55 inkasovaného gólu na zápas.
Connor a Schmidt sú v karanténeHlavný tréner Winnipegu Dave Lowry v stredu potvrdil, že útočník Kyle Connor a obranca Nate Schmidt vstúpili do karantény. Najbližších päť dní musia zostať v Spojených štátoch amerických, takže nebudú k dispozícii minimálne v troch zápasoch. Obaja boli testovaní pozitívne v stredu pred duelom proti Buffalu.

30. 03. 2022

Nelson vyrovnal Pálffyho. Jeho rekord môže stále prekonať Útočník Islanders Brock Nelson má streleckú formu. V utorok strelil svoj 200. gól v NHL, ktorý bol zároveň jeho 13. v 16 marcových zápasoch. Tým vyrovnal klubový rekord v počte gólov strelených v jednom kalendárnom mesiaci, ktorý v marci 1996 vytvoril slovenský velikán Žigmund Pálffy v 14 stretnutiach. Nelson bude mať do konca mesiaca ešte jednu šancu na to, aby bol rekord len jeho. Vo štvrtok, v posledný deň mesiaca, privítajú Islanders Columbus.
Wild si upísali rodáka z MinnesotyCenter Sam Hentges podpísal dvojročný vstupný kontrakt s Minnesotou, ktorá ho draftovala v roku 2018 z 210. miesta. Dvadsaťdvaročný rodák z Minnesoty má za sebou štyri roky na St. Cloud State. V poslednej sezóne odohral len 20 zápasov, ale vytvoril si osobné maximá na univerzitnej úrovni s 12 gólmi a 22 bodmi. Reprezentoval aj USA na olympiáde v Pekingu.
Flyers podpísali zmluvu s americkým obrancomObranca Ronald Attard podpísal dvojročný vstupný kontrakt s Philadelphiou, ktorá ho draftovala v roku 2019 zo 72. miesta. Dvadsaťtriročný rodák z amerického Michiganu má za sebou tri roky na Univerzitne Západného Michiganu. V tej poslednej zaznamenal 36 bodov (13+23) v 39 stretnutiach.
Penguins si upísali britského rodáka Center Ty Glover podpísal ako nedraftovaný voľný hráč trojročnú nováčikovskú zmluvu s Pittsburghom a smeruje na skúšku do Wilkes-Barre/Scranton z AHL. Dvadsaťjedenročný rodák z Veľkej Británie, ktorý je kanadským reprezentantom, strávil posledné dva ročníka na Univerzite Západného Michiganu. V tom poslednom zaznamenal 21 bodov (8+13) v 39 dueloch.

29. 03. 2022

Niederreiter neuspel s odvolanímKomisár NHL Gary Bettman v pondelok oznámil, že udržal v platnosti jednozápasovú suspendáciu útočníka Caroliny Nina Niederreitera za seknutie útočníka Washingtonu Axela Johnsson-Fjallbyho v zápase hranom 18. marca. Niederreiter sa voči trestu odvolal a 23. marca absolvoval pohovor s Bettmanom, na ktorom sa obhajoval.
Oilers podpísal zmluvu s brankáromBrankár Ryan Fanti podpísal ako nedraftovaný voľný hráč dvojročný vstupný kontrakt s Edmontonom a zamieril na skúšku do Bakersfieldu z AHL. Dvadsaťdvaročný Kanaďan má za sebou dva roky na Univerzite Minnesota-Duluth. V tej poslednej kryl 92,9 % striel pri bilancii 20-12-4.
Penguins si upísali nedraftovaného obrancuObranca Colin Swoyer podpísal ako nedraftovaný voľný hráč ročný vstupný kontrakt s Pittsburghom a následne putoval do AHL, kde dohrá sezónu v rámci skúšky. Dvadsaťtriročný Američan má za sebou štyri roky na univerzite Michigan Tech. V poslednej sezóne odohral 36 zápasov so ziskom 23 bodov (5+18).
Capitals si upísal brankára z vysokej školyBrankár Clay Stevenson podpísal ako nedraftovaný voľný hráč dvojročný vstupný kontrakt s Washingtonom. Dvadsaťtriročný rodák z Britskej Kolumbie pôsobil posledný rok na Vysokej škole Dartmouth, v drese ktorej dosiahol bilanciu 6-14-2 s 92,2% úspešnosťou zákrokov.

28. 03. 2022

Americký olympionik podpísal zmluvu s FlyersKrídelník Noah Cates podpísal dvojročný vstupný kontrakt s Philadelphiou, ktorá ho draftovala ešte v roku 2017 zo 137. miesta. Dvadsaťtriročný rodák z Minnesoty má za sebou štyri roky na Univerzite Minnesota-Duluth. V poslednej sezóne zaznamenal 24 bodov (11+13) v 37 stretnutiach a zahral si aj na olympiáde v Pekingu.
Ducks podpísali nováčikovskú zmluvu s centromCenter Josh Lopina podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s Anaheimom, ktorý ho draftoval v minulom roku z 98. miesta. Dvadsaťjedenročný rodák zo Chicaga má za sebou dve sezóny na Univerzite Mass-Amherst. V 27 zápasoch poslednej sezóny zaznamenal 12 gólov a 15 asistencií. Teraz jeho kroky povedú do San Diega z AHL.
Blues a Kessel sa dohodli na dvojročnej zmluveObranca Matthew Kessel podpísal dvojročný vstupný kontrakt so St. Louis, ktoré ho draftovalo v roku 2020 zo 150. miesta. Dvadsaťjedenročný rodák z Phoenixu má za sebou tri sezóny na Univerzite Mass-Amherst. V tej poslednej odohral 37 duelov so ziskom 17 bodov (6+11).
Devils si upísali voľného hráča z NCAAKrídelník Brian Halonen podpísal ako nedraftovaný voľný hráč dvojročný vstupný kontrakt s New Jersey. Dvadsaťtriročný rodák z Minnesoty má za sebou štyri roky na Michigan Tech z NCAA. V poslednej sezóne sa mu darilo najviac, keď v 37 zápasoch vyprodukoval 44 bodov (21+23).

27. 03. 2022

Vráti sa Malkin dnes do akcie?Útočník Pittburghu Jevgenij Malkin vynechal piatkový zápas proti Rangers pre chorobu a o jeho štarte v nedeľnom zápase proti Detroitu sa rozhodne v deň zápasu. V sobotu netrénoval. „Budeme monitorovať, ako sa bude cítiť počas dňa. Očakával by som, že to bude rozhodnutie, ktoré urobíme zajtra pred zápasom na základe toho, ako sa bude cítiť,“ povedal tréner Mike Sullivan. Brankár Casey DeSmith, ktorý nedohral piatkový zápas pre zranenie hlavy, bude tímu v nedeľu k dispozícii.

26. 03. 2022

Musíte vidieť: Samsonov urobil dva neskutočné a dôležité zákroky Písala sa 55. minúta a tím Buffalo Sabres sa dostal do dvoch veľkých šancí na strelenie vedúceho gólu. Proti však bol brankár Washingtonu Iľja Samsonov, ktorý vytiahol dva dôležité zákroky a následne Victor Olofsson netrafil odkrytú bránu, v ktorej sa Alex Ovečkin zahral na brankára. Capitals nakoniec duel vyhrali po nájazdoch.

24. 03. 2022

Video: Halák si prevzal opasok šampióna Slovenský brankár Jaroslav Halák pomohol Vancouveru k výhre 3:1 nad Coloradom 32 zákrokmi, vďaka čomu sa stal prvou hviezdou zápasu. Následne si ešte v šatni z rúk Brada Hunta prevzal opasok šampióna, ktorý sa po každej výhre udeľuje najužitočnejšiemu hráčovi tímu.

Wild si upísali svoju draftovú voľbu z roku 2019Krídelník Vladislav Firstov podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s Minnesotou, ktorá ho draftovala v roku 2019 zo 42. miesta. Dvadsaťročný Rus má za sebou tretí ročník na Connecticutskej univerzite. V 35 zápasoch si pripísal 12 gólov a 11 asistencií.
Blachawks si upísali amerického brankáraBrankár Jaxson Stauber podpísal ako nedraftovaný voľný hráč dvojročný vstupný kontrakt so Chicagom. Dvadsaťdvaročný rodák z Minnesoty má za sebou dve sezóny na Vysokej škole v Providence. V tej poslednej zaznamenal bilanciu 21-14-2 s 92,1% úspešnosťou zákrokov a priemerom 2,10 inkasovaného gólu na zápas.
Peca predĺžil zmluvu s BluesÚtočník Matthew Peca podpísal novú dvojročnú dvojcestnú zmluvu so St. Louis s ročnou hodnotou 762 500 amerických dolárov na úrovni NHL a 325 000 amerických dolárov v AHL. Dvadsaťosemročný Kanaďan odohral v tejto sezóne za prvý tím päť zápasov so ziskom asistencie. Väčšinu času trávi v nižšej AHL, kde v drese Springfieldu odohral 53 zápasov so ziskom 51 bodov (20+31).

23. 03. 2022

Flames podali súdnu žalobuOrganizácia Calgary Flames podala súdnu žalobu proti svojím poisťovateľom, ktorých obviňuje zo straty vo výške 125 miliónov amerických dolárov vzniknutej následkom pandémie. Flames utrpeli masívne straty, keď nemohli do svojej arény púšťať fanúšikov a následne museli robiť finančné nákladné opatrenia na ich bezpečný návrat do haly. Šesť rôznych poisťovacích spoločností pritom tieto náklady odmietlo pokryť napriek tomu, že si organizácia vraj platila to najlepšie poistenie pre prípad prerušenia podnikania, ktoré malo pokrývať všetky riziká. Obhajoba ešte nebola podaná.
Toronto si upísalo kanadského útočníka Útočník Curtis Douglas podpísal ako voľný hráč dvojročnú vstupnú zmluvu s Torontom. Dvadsaťdvaročný Kanaďan pôsobí v tejto sezóne v AHL pod zmluvou AHL, kde v drese Toronta Marlies odohral 47 zápasov so ziskom 26 bodov (8+18). Nová zmluva bude platiť od budúceho ročníka. Douglasa pôvodne draftoval Dallas v roku 2018 zo 106. miesta.
Video: Fehérváry popreháňal súperovSlovenský obranca Washingtonu Martin Fehérváry dával súperom v utorkovom zápase proti St. Louis zabrať najmä svojou tvrdosťou (duel viedol so 7 bodyčekmi), no ukázal, že je to aj veľmi dobrý korčuliar:

22. 03. 2022

Blake Lizotte podpísal novú zmluvuÚtočník Blake Lizzote podpísal s Los Angeles novú dvojročnú zmluvu za 1,675 milióna amerických dolárov ročne. Dvadsaťštyriročný Američan odohral v tejto sezóne 58 zápasov, v ktorých zaznamenal 17 bodov za osem gólov a deväť asistencií. V kariére má za sebou 165 duelov NHL so ziskom 50 bodov (17+33).
Reichel predĺžil zmluvu s JetsÚtočník Kristián Reichel podpísal s Winnipegom nový dvojročný dvojcestný kontrakt s hodnotou 775 000 amerických dolárov ročne na úrovni NHL. Dvadsaťtriročný český rodák odohral v tejto sezóne za Jets 13 zápasov so ziskom gólu a asistencie.
Coyotes si upísali nedávno získaného mladíkaCenter Jack McBain podpísal dvojročný vstupný kontrakt s Arizonou, ktorá jeho práva v nedeľu získala od Minnesoty. Dvadsaťdvaročný rodák z Toronta má za sebou štyri roky na Bostonskej vysokej škole a tento rok reprezentoval aj Kanadu na olympiáde. V piatich dueloch na turnaji si pripísal gól a asistenciu. Wild ho draftovali v roku 2018 z celkového 63. miesta.
Flyers si upísali útočníka z farmyKrídelník Hayden Hodgson podpísal ako nedraftovaný voľný hráč ročný vstupný kontrakt s Philadelphiou. Dvadsaťšesťročný Kanaďan hráva v tejto sezóne za Lehigh Valley v AHL. V 44 dueloch si pripísal 18 gólov a 11 asistencií.
Predators podpísali vstupný kontrakt s mladým Čechom Center Jáchym Kondelík podpísal dvojročný vstupný kontrakt s Nashvillom, ktorý ho draftoval v roku 2018 z celkového 111. miesta. Dvadsaťdvaročný český reprezentant má za sebou štvorročné pôsobenia na Connecticutskej univerzite. V 36 zápasoch poslednej sezóny zaznamenal 12 gólov a 21 asistencií.

21. 03. 2022

Caroline sa na týždne zranil útočníkCarolina si podľa trénera Rod Brind’Amoura „minimálne na pár týždňov“ bude musieť poradiť bez služieb útočníka Jordana Martinooka. Ten nedohral štvrtkový zápas pre zranenie dolnej časti tela. V tejto sezóne zaznamenal 10 bodov (3+7) v 44 stretnutiach.
Coyotes získali od Wild nádejného útočníkaArizona získala práva na útočníka Jacka McBaina, za ktorého poslala Minnesote voľbu v druhom kole tohtoročného draftu, ktorá pôvodne patrila Vancouveru. Dvadsaťdvaročný McBain, ktorý reprezentoval Kanadu na tohtoročnej olympiáde, bol draftovaný Wild v roku 2018 zo 63. miesta, ale nechcel s nimi podpísať zmluvu. Za sebou má vysokoškolskú kariéru na Bostonskej vysokej škole. V 24 dueloch poslednej sezóny zaznamenal 19 gólov a 14 asistencií.

|< <   62 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Hrať centra v NHL nie je ľahké. Pospíšil sa na to teší a verí v úspech. Pred sezónou má dva ciele Pri druhom útoku Montrealu je potrebná väčšia trpezlivosť Devils už rozhodli: Nastúpi Nemec už v dnešnom zápase?Fanúšikovia sa majú na čo tešiť: Bedard je na druhú sezónu omnoho pripravenejší Slafkovský rozosmial: Peňaženka? Je veľká! Dúfa, že tento rok bude hra ešte pomalšia V NHL začala príprava: Minnesota víťazne, St. Louis prehralo. Padli 2 hetriky + videoSlovenský brankár pri premiére kapituloval len raz. Jeho krajan z tímu bodoval Mohli by Bruins zvážiť výmenu hviezdneho Swaymana?Súboj slovenských brankárov, Císar bodoval, Šatan debutoval Odmietol Sidney Crosby väčší balík peňazí od Penguins? Canucks podpísali zmluvu s fínskym brankárom Tatar a Nemec v jednej formácii. Dopĺňa ich aj Čech3 rýchle otázky: Slafkovský pobavil bitkou s Xhekajom a prezradil, že bude v novej reklameŤažší život pre Slafkovského a spol.? St. Louis už musí byť tvrdší Kde leží budúcnosť Martina Pospíšila? Nemec zažil ťažký rok, ale naučil sa dôležitú vec. Veľmi sa teší, že nebude v tíme jediným SlovákomRantanen sa k zmluve neponáhľa, ale: Prečo by som chcel odísť? Cooper: Stamkosa nenahradí nikto. Guentzel si bude tvoriť vlastný odkaz Slovenský brankár bol pri debute hviezdou duelu, jeden krajan bodoval Začali sezóny v QMJHL a WHL. V akcii boli aj traja slovenskí debutanti Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies