Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Pouliot podpísal zmluvu s Vegas a už si zaň aj zahral Obranca Derrick Pouliot podpísal ako voľný hráč ročný dvojcestný kontrakt s Vegas a debut v jeho drese zažil už vo štvrtok proti Floride. Raz asistoval. Dvadsaťosemročný Kanaďan nehral v NHL od sezóny 2019/20. Doteraz v nej odohral 203 zápasov so ziskom 49 bodov (8+41). Aktuálne ročník trávil v Hendersone pod zmluvou AHL. V 42 dueloch si pripísal 19 bodov (2+17). V minulosti si zahral za Penguins, Canucks a Blues.

21. 03. 2022

Lightning si upísali mladého BielorusaCenter Iľja Usau podpísal ako nedraftovaný voľný hráč trojročnú nováčikovskú zmluvu s Tampou Bay. Dvadsaťročný Bielorus strávil posledné dve sezóny v KHL, kde hrával za Minsk. V tomto ročníku odohral 40 zápasov, v ktorých zaznamenal 26 bodov (9+17).

20. 03. 2022

Kings si upísali nedraftovaného útočníkaKrídelník Taylor Ward podpísal ako nedraftovaný voľný hráč ročný vstupný kontrakt s Los Angeles. Dvadsaťtriročný Kanaďan má za sebou štyri roky na Univerzite Nebraska-Omaha. V poslednej sezóne vyprodukoval 39 bodov (19+20) v 38 dueloch.
Rangers si upísali obrancu z univerzity Obranca Brandon Scanlin podpísal ako nedraftovaný voľný hráč dvojročný vstupný kontrakt s Rangers. Dvadsaťdvaročný Kanaďan má za sebou tri roky na Univerzite Nebraska-Omaha. V poslednom ročníku odohral 38 zápasov, v ktorých zaknihoval 31 bodov (6+25).
Vegas si upísalo brankársku nádejBrankár Isaiah Saville podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s Vegas, ktoré ho draftovalo v roku 2019 z celkového 135. miesta. Dvadsaťjedenročný rodák z Aljašky má za sebou tri roky na Univerzite Nebraska-Omaha. V poslednej sezóne mal bilanciu 16-14-0 s 90,7% úspešnosťou zákrokov a priemerom 2,52 inkasovaného gólu na zápas.
Crosby vyrovnal rekord, ktorý držal aj Marián HossaKapitán Pittsburghu Sidney Crosby, ktorý zhodou okolností nosí číslo 87, dosiahol v sobotu svoj 87. viacgólový zápas, ale prvý proti Arizone. Vďaka tomu už bol viacgólový proti 29 tímom NHL. Tým vyrovnal ligový rekord Mariána Hossu, Jaromeho Iginlu, Luca Robitaillea a Alexa Ovečkina.
Price sa vrátil do tréningového procesuBrankár Carey Price sa po prvýkrát počas sezóny 2021/22 zapojil do tréningu tímu Montreal Canadiens. Stále však nie je známe, kedy by sa mohol vrátiť do akcie z letnej operácie kolena. Price sa občas objavoval na ľade sám a začiatkom marca dokonca takéto korčuľovania absolvoval v dvoch dňoch po sebe.

19. 03. 2022

Eichelov sobotný štart je otáznyÚtočník Jack Eichel nedohral štvrtkový duel proti Floride po tom, čo zblokoval strelu svojou rukou. Vegas bude znovu v akcii v sobotu proti Los Angeles a tréner Pete DeBoer nevie, či bude mať hviezdu k dispozícii. Stále nemá výsledky, a tak jej štart označil za otázny. „Je to veľká obava. Mohlo by to byť od niekoľkých dní až po niečo vážnejšie. Nebudem to vedieť skôr, ako dostanem výsledky,“ poznamenal kormidelník.

18. 03. 2022

Pouliot podpísal zmluvu s Vegas a už si zaň aj zahral Obranca Derrick Pouliot podpísal ako voľný hráč ročný dvojcestný kontrakt s Vegas a debut v jeho drese zažil už vo štvrtok proti Floride. Raz asistoval. Dvadsaťosemročný Kanaďan nehral v NHL od sezóny 2019/20. Doteraz v nej odohral 203 zápasov so ziskom 49 bodov (8+41). Aktuálne ročník trávil v Hendersone pod zmluvou AHL. V 42 dueloch si pripísal 19 bodov (2+17). V minulosti si zahral za Penguins, Canucks a Blues.
Senators si upísali nádej do útoku Útočník Philippe Daoust podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s Ottawou, ktorá ho draftovala v roku 2020 z celkového 158. miesta. Dvadsaťročný Kanaďan momentálne pôsobí v juniorskej QMJHL, kde sa Saint John nastúpil do 17 zápasov, v ktorých zaznamenal 11 gólov a 11 asistencií.
Rutherford bol krátko pred uzávierkou testovaný pozitívnePrezident hokejových operácii Vancouver Jim Rutherford bol pozitívne testovaný na covid len niekoľko dní pred ukončením prestupového obdobia. Canucks informovali, že sedemdesiattriročný Rutherford bude dodržiavať protokol, no počas karantény bude naďalej pracovať z domu.
Highlight noci: Neskutočná krádež Iľju SorokinaVo štvrtok sme videli od brankárov v NHL viacero veľkých zákrokov, ale ich kráľa sme našli pomerne ľahko. Takto okradol Iľja Sorokin za bezgólového stavu Artemija Panarina vo štvrtkovom newyorskom derby:

17. 03. 2022

Capitals predĺžili zmluvu so Snivelym Útočník Joe Snively podpísal s Washingtonom novú dvojročnú zmluvu v hodnote 800 000 amerických dolárov ročne. Dvadsaťšesťročný Američan odohral v tejto sezóne 12 zápasov NHL so ziskom štyroch gólov a troch asistencií. Od 3. marca nehral pre zranenie zápästia. V nižšej AHL pridal 38 bodov (15+23) v 35 dueloch.
Montrealu by sa už dnes mal vrátiť AllenOčakáva sa, že sa brankár Jake Allen vráti do akcie vo štvrtkovom zápase Montrealu proti Dallasu. Podľa Martina St. Louisa je „95-percentná šanca“, že bude štartovať. Allen nechytal od 12. januára pre zranenie dolnej časti tela. Dovtedy mal bilanciu 5-16-2 s 90,1% úspešnosťou zákrokov.
Red Wings si upísali veľkú ofenzívnu nádej Krídelník Cross Hanas podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s Detroitom, ktorý ho draftoval v roku 2020 z 55. miesta. Dvadsaťročný rodák z Dallasu hráva v tejto sezóne v juniorskej WHL, kde v drese Portlandu zaznamenal 71 bodov (22+49) v 53 stretnutiach.
Panthers si upísali mladučkého obrancu Obranca Zach Uens podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s Floridou, ktorá ho draftovala v roku 2020 z celkového 105. miesta. Dvadsaťročný rodák z ontárijského Belleville má za sebou tretí ročník na Vysokej škole Merrimack. V 34 zápasoch si pripísal 19 bodov (2+17).
Lightning si upísali nedraftovaného vysokoškoláka Obranca Declan Carlile podpísal ako nedraftovaný voľný hráč dvojročný vstupný kontrakt s Tampou Bay. Dvadsaťjedenročný rodák z Michiganu má za sebou tri sezóny v drese Vysokej školy Merrimack. V 35 zápasoch zaznamenal 24 bodov (7+17).

15. 03. 2022

Bruins si upísali mladého amerického obrancuObranca Michael Callahan podpísal dvojročný vstupný kontrakt s Bostonom, ktorý získal jeho práva vo februári od Arizony. Tá ho draftovala v roku 2018 zo 142. miesta. Dvadsaťdvaročný rodák z Massachusetts má za sebou štyri sezóny na Vysokej školy v Providence. V tej poslednej zaznamenal 14 bodov (3+11) v 38 stretnutiach.

13. 03. 2022

Laughtona trápi otras mozguÚtočník Philadelphie Scott Laughton nedohral štvrtkový zápas proti Floride po tom, čo v druhej tretine narazil do mantinelu. V sobotu nehral a tím oznámil, že sa vyrovnáva s otrasom mozgu. Vynechá neurčitý čas.

12. 03. 2022

Canucks si upísali produktívneho mladíka Krídelník Arshdeep Bains podpísal ako nedraftovaný voľný hráč trojročnú nováčikovskú zmluvu s Vancouverom. Dvadsaťjedenročný rodák z Britskej Kolumbie v súčasnosti pôsobí v juniorskej WHL. V drese Red Deer odohral v tejto sezóne 56 zápasov, v ktorých vyprodukoval 85 bodov za 31 gólov a 54 asistencií. Viac bodov v lige nikto nenazbieral.

11. 03. 2022

Musíte vidieť: Brutálny vlastný gól Alexa NedeljkovicaJoel Eriksson Ek nemusel ani vystreliť na bránu a dočkal sa gólu. Vo štvrtkovom zápase Minnesoty proti Dallasu sa totiž veľkého kiksu dopustil brankár Red Wings Alex Nedeljkovic, ktorý si puk poslal vlastnou hokejkou do vlastnej brány:

Texier dostal osobné voľnoDvadsaťdvaročný francúzsky útočník Alexandre Texier dostal od Columbusu osobné voľno. „Nedávno zažil Tex osobné straty ľudí, ktorí sú mu blízki. Našou prioritou je momentálne podporovať ho akýmkoľvek spôsobom. Dáme mu čas, aký bude potrebovať,“ oznámil generálny manažér Jarmo Kekäläinen.
Colorado poslalo domov vyťažovaného obrancuObranca Samuel Girard vo štvrtok nehral a bol poslaný naspäť do Colorada, aby absolvoval vyšetrenia zranenia dolnej časti tela. Nie je známe, ako dlho by mohol absentovať. V tejto sezóne zaznamenal 27 bodov (5+22) v 56 dueloch, pričom hrával necelých 22 minút na zápas.
Stars si upísali mladučkého brankáraBrankár Remi Poirier podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s Dallasom, ktorý ho draftoval v roku 2020 z celkového 185. miesta. Dvadsaťročný rodák z Quebecu chytáva za Gatineau v juniorskej QMJHL. V aktuálnej sezóne má bilanciu 17-6-4 s 91,9% úspešnosťou zákrokov a priemerom 2,24 inkasovaného gólu na zápas.
Penguins si upísali kanadského vysokoškoláka Krídelník Corey Andonovski podpísal ako nedraftovaný voľný hráč dvojročný vstupný kontrakt s Pittsburghom. Dvadsaťdvaročný Kanaďan strávil posledné tri sezóny na Princetonskej univerzite. V 31 zápasoch tejto sezóny si pripísal 10 gólov a 12 asistencií.

10. 03. 2022

Video: Fehérváry bol vylúčený za čistý hit na hviezdu OilersSlovenský obranca Washingtonu Martin Fehérváry bol v 14. minúte prvej tretiny stredajšieho zápasu proti Edmontonu vylúčený za nedovolené bránenie. Vyzeralo to pritom tak, že išlo o čistý hit na Zacha Hymana.

Predators si upísali kanadského mladíkaKrídelník Narvin Mutter podpísal ako nedraftovaný voľný hráč trojročný vstupný kontrakt s Nashvillom. Dvadsaťročný Kanaďan absolvoval pred touto sezónou skúšku v kempe Columbusu. Následne sa vrátil do juniorskej OHL, kde v dresoch Hamiltonu a Kitcheneru odohral 44 zápasov so ziskom 17 bodov (9+8).

08. 03. 2022

Bogosian by sa už mohol vrátiť do akcieObranca Zach Bogosian by sa mohol vrátiť do zostavy Tampy Bay v utorkovom zápase proti Winnipegu. V pondelok absolvoval kompletný tréning po tom, čo vynechal predošlých 15 zápasov so zranením dolnej časti tela.
Blue Jackets si upísali nedraftovaného útočníkaObranca Billy Sweezey podpísal ako nedraftovaný voľný hráč dvojročný dvojcestný kontrakt s Columbusom. Na úrovni NHL mu vynesie 762 500 amerických dolárov ročne. Dvadsaťšesťročný Američan je vo svojej druhej profesionálnej sezóne po vysokoškolskej kariére. V 45 zápasoch v drese Clevelandu z AHL zaznamenal 10 bodov (4+6).
Petryho stav sa posudzuje denneCanadiens v pondelok oznámili, že obranca Jeff Petry má zranenie hornej časti tela, ktoré s abude posudzovať na dennej báze. V pondelok však trénoval v nekontaktnom drese. Montreal čaká najbližší duel v stredu vo Vancouveri.

07. 03. 2022

Video: Černák atakoval osobný rekord. Tento hit vytŕčal Slovenský obranca Erik Černák predviedol v nedeľnom zápase Tampy proti Chicagu až osem bodyčekov, o jeden menej, ako je jeho osobný rekord. Najviac vynikol hit z konca druhej tretiny, ktorým zastavil medzi striedačkami Kirbyho Dacha.

|< <   63 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Hrať centra v NHL nie je ľahké. Pospíšil sa na to teší a verí v úspech. Pred sezónou má dva ciele Pri druhom útoku Montrealu je potrebná väčšia trpezlivosť Devils už rozhodli: Nastúpi Nemec už v dnešnom zápase?Fanúšikovia sa majú na čo tešiť: Bedard je na druhú sezónu omnoho pripravenejší Slafkovský rozosmial: Peňaženka? Je veľká! Dúfa, že tento rok bude hra ešte pomalšia V NHL začala príprava: Minnesota víťazne, St. Louis prehralo. Padli 2 hetriky + videoSlovenský brankár pri premiére kapituloval len raz. Jeho krajan z tímu bodoval Mohli by Bruins zvážiť výmenu hviezdneho Swaymana?Súboj slovenských brankárov, Císar bodoval, Šatan debutoval Odmietol Sidney Crosby väčší balík peňazí od Penguins? Canucks podpísali zmluvu s fínskym brankárom Tatar a Nemec v jednej formácii. Dopĺňa ich aj Čech3 rýchle otázky: Slafkovský pobavil bitkou s Xhekajom a prezradil, že bude v novej reklameŤažší život pre Slafkovského a spol.? St. Louis už musí byť tvrdší Kde leží budúcnosť Martina Pospíšila? Nemec zažil ťažký rok, ale naučil sa dôležitú vec. Veľmi sa teší, že nebude v tíme jediným SlovákomRantanen sa k zmluve neponáhľa, ale: Prečo by som chcel odísť? Cooper: Stamkosa nenahradí nikto. Guentzel si bude tvoriť vlastný odkaz Slovenský brankár bol pri debute hviezdou duelu, jeden krajan bodoval Začali sezóny v QMJHL a WHL. V akcii boli aj traja slovenskí debutanti Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies