Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Pouliot podpísal zmluvu s Vegas a už si zaň aj zahral Obranca Derrick Pouliot podpísal ako voľný hráč ročný dvojcestný kontrakt s Vegas a debut v jeho drese zažil už vo štvrtok proti Floride. Raz asistoval. Dvadsaťosemročný Kanaďan nehral v NHL od sezóny 2019/20. Doteraz v nej odohral 203 zápasov so ziskom 49 bodov (8+41). Aktuálne ročník trávil v Hendersone pod zmluvou AHL. V 42 dueloch si pripísal 19 bodov (2+17). V minulosti si zahral za Penguins, Canucks a Blues.

20. 04. 2021

Video: Traja na Černáka? Slovák predviedol skvelý obranný zákrokSlovenský obranca Erik Černák je oporou zadných radov najlepšieho tímu minulej sezóny. A v dôležitom pondelkovom zápase proti Caroline ukázal, prečo je tomu tak. V prvej tretine sa na neho rútili traja hráči Hurricanes, no on narušil prečíslenie takýmto obetavým zákrokom:

Rangers si upísali dvoch útočníkovÚtočník Jonny Brodzinski podpísal novú jednoročnú, dvojcestnú zmluvu s Rangers. Newyorský tím tiež podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s útočníkom Willom Cuylleom, ktorého draftoval v minulom roku zo 60. miesta. Devätnásťročný rodák z Toronta debutoval v tejto sezóne v AHL, kde si v 13 zápasoch pripísal dva góly a tri asistencie. Jeho spoluhráčom je tam aj Brodzinski, ktorý v deviatich dueloch v drese Hartfordu zaznamenal 11 bodov (4+7). Odohral aj štyri duely NHL so ziskom gólu.
Bruins si upísali obrancu, ktorý hral za DetvuObranca Brady Lyle podpísal ako nedraftovaný voľný hráč dvojročný vstupný kontrakt s Bostonom. Dvadsaťjedenročný Kanaďan, ktorý začal ročník v Slovenskej extralige v drese Detvy, zaznamenal šesť gólov a šesť asistencií v 19 zápasoch, ktoré odohral v tomto ročníku za Providence v AHL. Je to jeho prvá profesionálna sezóna.

19. 04. 2021

Foto: Brankári Devils majú špeciálne maskyBrankári Devils, Mackenzie Blackwood a Aaron Dell, sa v nedeľu objavili na ľade so špeciálnymi maskami na hlavách. Obom ich navrhli pracovníci z prvej línie z New Jersey. Gólmani masky podpíšu a následne ich venujú do aukcie. Výťažok z nej následne poputuje na pomoc miestnej nemocnici.

18. 04. 2021

Video: Chára predviedol famózne striedanie. Bojovník, bojovník, bojovník, vyhlásil komentátorSlovenský obranca Washingtonu Zdeno Chára má už 44 rokov a je najstarším hráčom NHL, no stále dokáže byť veľmi platným hráčom. A dokázal to aj v sobotnom zápase proti Philadelphii, keď na konci druhej tretiny pomohol ubrániť presilovku súpera troma blokmi za 60 sekúnd. Pri prvom ho pritom puk trafil do nohy, no on ako správny bojovník zostal na ľade a neskôr zabránil aj gólu, keď puk odpálil do bezpečia. „Chlapci na lavičke šaleli. Do konca tretiny sme búchali do mantinelu a mnohí ho zozadu poťapkali, keď tretina skončila,“ povedal TJ Oshie.


Columbus si upísal rodáka z neďalekého PowelluKrídelník Carson Meyer podpísal ročný, vstupný kontrakt s Columbusom, ktorý ho draftoval v roku 2017 z celkového 179. miesta. Dvadsaťtriročný rodák z Powellu, mesta vzdialeného len 21 kilometrov od Columbusu, strávil predošlé štyri sezóny na univerzitách v Ohiu a v tej aktuálnej debutoval medzi mužmi v nižšej AHL. V 13 zápasoch v drese Clevelandu zaznamenal 12 bodov (5+7).

17. 04. 2021

Sens si upísali mladíka, ďalší dnes zažije debut v NHLOttawa podpísal v piatok trojročnú nováčikovskú zmluvu s útočníkom Coleom Reinhardtom, ktorého draftovala vlani zo 181. miesta. Dvadsaťjedenročný rodák z Calgary momentálne hráč pod skúšobnou zmluvou v Belleville z nižšej AHL, kde zaznamenal tri góly a štyri asistencie v 21 dueloch. Poslednú sezónu na univerzite má za sebou útočník Shane Pinto, ktorý bol aj medzi finalistami na Cenu Hobeyho Bakera. Ottawa s ním podpísala zmluvu v apríli a v sobotu proti Montrealu zažije svoj debut v NHL. Napodobní tak obrancu Jacoba Bernard-Dockera, ktorý debutoval v lige v stredu.
Hviezdny Nylander bol aktivovanýÚtočník Toronta William Nylander bol v piatok aktivovaný z covidovej listiny. Tréner Sheldon Keefe povedal, že do akcie sa vráti vtedy, keď mu to dovolí kondička. Dvadsaťštyriročný Švéd bol na listine od 7. apríla. Predtým odohral 39 zápasov so ziskom 13 gólov a 17 asistencií.
Canadiens povolali talentovaného CaufieldaMontreal v piatok povolal do prvého tímu útočníka Colea Caufielda. Aktuálny držiteľ Ceny Hobeyho Bakera pre najlepšieho hráča na vysokoškolskej úrovni zažil profesionálny debut v nižšej AHL, kde si z dvoch duelov v drese Lavalu odniesol tri góly a asistenciu. Momentálne je v taxi zostave.

16. 04. 2021

Video: Patrick sa zrútil k ľadu. Puk ho trafil do hlavyVždy je nepríjemné, keď hráča trafí puk do hlavy. V prípade Nolana Patricka je to však podstatne háklivejšie. Mladý útočník nedohral štvrtkový zápas Philadelphie proti Pittsburghu, keď ho do hlavy zasiahol puk z hokejky spoluhráča Philippea Myersa. Pre niekdajšiu draftovú dvojku to bol 41. zápas v tejto sezóne, v ktorej sa vrátila do akcie po tom, čo pre problémy s migrénami vynechala celý minulý ročník.

Predators si upísali mladého českého brankáraBrankár Tomáš Vomáčka podpísal dvojročný vstupný kontrakt s Nashvillom, ktorý ho draftoval v roku 2017 z celkového 154. miesta. Dvadsaťjedenročný Čech strávil posledné tri sezóny na Connecticutskej univerzite. V poslednom ročníku mal bilanciu 10-11-2 s 90,9% úspešnosťou zákrokov.

15. 04. 2021

Andrej Sekera v stredu trénovalSlovenský obranca Andrej Sekera absolvoval v stredu tímový tréning Dallasu, no nastupoval až v štvrtom obrannom páre po boku Taylora Feduna, a tak je možné, že vo štvrtok vynechá druhý zápas po sebe. V utorok nehral pre zranenie dolnej časti tela, ktoré utrpel pri blokovaní strely v nedeľnom zápase proti Nashvillu.
Marinčin je späť v taxi zostaveSlovenský obranca Martin Marinčin z Toronta bol v stredu preradený naspäť z aktívnej zostavy do taxi zostavy. Aktivovaný bol pred utorkovým zápasom proti Calgary, v ktorom však do hry nezasiahol. V NHL v tomto ročníku ešte nehral, v AHL má na konte jednu asistenciu z piatich duelov.
NHL odkladá zápas medzi Sharks a Golden KnightsVedenie NHL v stredu oznámilo, že zápas medzi San Jose Sharks a Vegas Golden Knights, ktorý sa mal odohrať 23. apríla, bol preplánovaný na 10. mája. Uskutoční sa o šiestej hodine večer pacifického času, teda o tretej hodine ráno nášho času.
Islanders si upísali svoju draftovú voľbu z roku 2016Útočník Collin Adams podpísal dvojročný vstupný kontrakt s Islanders, ktorí ho draftovali v roku 2016 z celkového 170. miesta. Dvadsaťdvaročný Američan strávil posledné štyri roky na Univerzite Severnej Dakoty. V poslednom ročníku zaznamenal 14 gólov a 34 bodov v 29 stretnutiach.

14. 04. 2021

Marinčin a Studenič v transakciách, Halák stále nieSlovenský obranca Martin Marinčin bol v utorok aktivovaný z taxi zostavy a presunutý do aktívnej zostavy Toronta. Napriek tomu vo večernom zápase do akcie nezasiahol. Svoj druhý zápas v NHL v utorok neodohral útočník Marián Studenič, ktorý bol presunutý opačným smerom z aktívnej zostavy do taxi zostavy. Brankár Bostonu Jaroslav Halák medzitým stále zostáva na covidovej listine.
Video: Haula sekol Černáka do nohy. Ten sa na neho vrholSlovenský obranca Tampy Erik Černák v druhej tretine utorkového zápasu narazil na mantinel útočníka Nashvillu Erika Haulu. Tomu sa to nepáčilo, a tak ho obratom sekol do nohy. A to, samozrejme, sa nepáčilo košickému rodákovi, ktorý sa na neho následne vrhol. Z incidentu si odniesol dva trestné minúty za hrubosť, kým súper dostal trest za sekanie:

Rangers podpísali zmluvu s nádejným obrancomObranca Zac Jones podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s Rangers, ktorí ho draftovali v roku 2019 z celkového 68. miesta. Dvadsaťročný Američan strávil posledné dve sezóny na Massachusettskej univerzite v Amherste. V tej poslednej si vytvoril osobná maximá s 9 gólmi a 24 bodmi. Odohral 29 duelov.
Flyers podpísali vstupnú zmluvu s americkým centromCenter Jackson Cates podpísal ako nedraftovaný voľný hráč dvojročný vstupný kontrakt s Philadelphiou. Dvadsaťtriročný rodák z Minnesoty má za sebou tretí ročník na Minnesotskej univerzite v Duluth. V 28 zápasoch si pripísal 27 bodov za 11 gólov a 16 asistencií.
Lightning si upísali vysokoškolákaKrídelník Cole Koepke podpísal dvojročný vstupný kontrakt s Tampou, ktorá ho draftovala v roku 2018 z celkového 183. miesta. Dvadsaťdvaročný rodák z Minnesoty následne podpísal skúšobnú zmluvu so Syracuse z nižšej AHL, kde dohrá ročník. Ten bol jeho tretím na Minnesotskej univerzite v Duluth. V 28 zápasoch si pripísal 15 gólov a osem asistencií.

13. 04. 2021

Ako sú na tom Jaroslav Halák a Andrej Sekera aktuálne?Slovenský brankár Bostonu Jaroslav Halák stále nie je pripravený na návrat do tréningového procesu a aj ôsmy deň po sebe zostáva na covidovej listine. Tréner Bruce Cassidy povedal, že aj po aktivovaní bude bratislavský rodák potrebovať nejaký čas na návrat do zápasovej kondície. Zranenie v nedeľu utrpel slovenský obranca Dallasu Andrej Sekera. Ten mal v pondelok podstúpiť vyšetrenie magnetickou rezonanciou, ktorého výsledky ešte neboli zverejnené. Dnes proti Panthers však hrať nebude a svoj debut v drese Stars zažije pravdepodobne Sami Vatanen, ktorého si Dallas stiahol z waiver listiny.
Video: Kontroverzný gól spôsobil dlhé zdržanieÚtočník Arizony Conor Garland prekonal v 12. minúte prvej tretiny brankára Colorada Philippa Grubauera. Rozhodcovia gól najskôr neuznali, no na podnet Coyotes ho posudzovali cez video. Trvalo viac ako štyri minúty, kým rozhodli, že gól platí. Trénerskú výzvu si však následne vzal tréner Avalanche Jared Bednar, ktorý s ňou uspel – Johan Larsson bránil gólmanovi v hre.

Sharks si upísali nedraftovaného brankáraBrankár Zachary Sawchenko podpísal ako nedraftovaný voľný hráč dvojročný vstupný kontrakt so San Jose. Dvadsaťtriročný rodák z Calgary odchytal v tejto sezóne tri zápasy za San Jose v nižšej AHL. Dosiahol v nich bilanciu 1-1-0 s 91,7% úspešnosťou zákrokov. Už vlani odohral za Barracuda 13 duelov, v ktorých kryl 91,1 % striel. Ostatné dve sezóny boli u neho v znamení rozhrania medzi ECHL a AHL.

12. 04. 2021

Video: Zdeno Chára sa dočkal ovácií v stojiSlovenský obranca Zdeno Chára už zažil návrat do Bostonu po svojom odchode do Washingtonu. V nedeľu to však bolo po prvýkrát, čo sa ocitol v TD Garden pred diváckou kulisou. Aj preto mu Bruins opäť venovali spomienkové video, aby mu mohli aplaudovať aj fanúšikovia. A on vďačne zakýval aj im:

Video: Gross utrpel zranenie po tvrdom hite ReavesaÚtočník Vegas Ryan Reaves v nedeľnom zápase doslova zbúral obrancu Arizony Jordana Grossa. Tomu museli pomôcť z ľadu a do akcie už nezasiahol. Tím informoval, že utrpel zranenie dolnej časti tela. Viac informácií nie je známych.

Minnesota si upísala útočníka z MinnesotyKrídelník Nick Swaney podpísal jednoročný vstupný kontrakt s Minnesotou, ktorá ho draftovala v roku 2017 z celkového 209. miesta. Dvadsaťtriročný rodák z Minnesoty má za sebou kompletné štyri roky na Minnesotskej univerzite v Duluth. V poslednej sezóne si vytvoril osobné maximum s 28 bodmi, keď v 28 dueloch strelil 13 gólov a pridal 15 asistencií.
Calgary podpísalo vstupný kontrakt s americkým krídelníkomKrídelník Walker Duehr podpísal ako nedraftovaný voľný hráč dvojročný vstupný kontrakt s Calgary. Dvadsaťtriročný Američan má za sebou štyri sezóny na Minnesotskej štátnej univerzite v Mankate. V poslednom ročníku odohral 28 zápasov, v ktorých zaznamenal 10 gólov a 17 bodov.

11. 04. 2021

Tomáš Tatar komentoval prehru s JetsMontreal v sobotu prehral s Winnipegom jednoznačne 0:5. Prehral tak tretí zápas v sérii a štvrtý z posledných piatich. Aj preto slovenský útočník Tomáš Tatar nemal po jeho skončení najlepšiu náladu. Výkon tímu okomentoval takto: „Myslím si, že pracovná morálka tu je. Momentálne sami seba bodáme do chrbta. Robíme veľké chyby, ktoré nás stoja góly. Na druhú stranu, nie sme schopní využívať naše šance. Nedá sa povedať, že by sme nepracovali alebo že by sme to nechceli, pretože si úprimne myslím, to robíme. Je to len o chybách, ktoré nás stoja zápasy. Potrebujeme sa ich zbaviť. Je to dlhá sezóna a veríme, že sa vrátime, budeme silnejší a budeme si navzájom pomáhať. Musíme to robiť na ľade častejšie, byť k sebe bližšie a pomáhať si viac v defenzívnom pásme. Potrebujeme komunikovať.“

10. 04. 2021

Kto je zodpovedný za nákazu u Canucks? Doktor hráčov neviníTímový doktor Canucks Jim Brovard v piatok potvrdil, že žiaden hráč nie je zodpovedný za hromadnú nákazu koronavírusom. Potvrdil, že išlo o zmutovaný vírus a vyšetrovanie nezistilo žiadne porušenie protokolov. „Vieme, že jedna osoba išla na miesto, ktoré bolo povolené v rámci nariadení. Na tomto mieste sa následne našli ďalšie prípady nákazy. Dali sme mužstvu jasne najavo, že nikto za to nie je zodpovedný, okrem vírusu samotného,“ poznamenal.
Video: Príliš veľa hráčov? Sabres ich mali na ľade 10Tím Buffalo Sabres sa v piatkovom zápase proti Washingtonu rozhodol urobiť striedanie celej formácie. A nedopadlo to dobre. Dostali trest za príliš veľa hráčov na ľade, keď ich v jednom momente bolo až 10. Aktívne sa do hry potom zapojili šiesti. A to hrali presilovku...

|< <   83 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Hrať centra v NHL nie je ľahké. Pospíšil sa na to teší a verí v úspech. Pred sezónou má dva ciele Pri druhom útoku Montrealu je potrebná väčšia trpezlivosť Devils už rozhodli: Nastúpi Nemec už v dnešnom zápase?Fanúšikovia sa majú na čo tešiť: Bedard je na druhú sezónu omnoho pripravenejší Slafkovský rozosmial: Peňaženka? Je veľká! Dúfa, že tento rok bude hra ešte pomalšia V NHL začala príprava: Minnesota víťazne, St. Louis prehralo. Padli 2 hetriky + videoSlovenský brankár pri premiére kapituloval len raz. Jeho krajan z tímu bodoval Mohli by Bruins zvážiť výmenu hviezdneho Swaymana?Súboj slovenských brankárov, Císar bodoval, Šatan debutoval Odmietol Sidney Crosby väčší balík peňazí od Penguins? Canucks podpísali zmluvu s fínskym brankárom Tatar a Nemec v jednej formácii. Dopĺňa ich aj Čech3 rýchle otázky: Slafkovský pobavil bitkou s Xhekajom a prezradil, že bude v novej reklameŤažší život pre Slafkovského a spol.? St. Louis už musí byť tvrdší Kde leží budúcnosť Martina Pospíšila? Nemec zažil ťažký rok, ale naučil sa dôležitú vec. Veľmi sa teší, že nebude v tíme jediným SlovákomRantanen sa k zmluve neponáhľa, ale: Prečo by som chcel odísť? Cooper: Stamkosa nenahradí nikto. Guentzel si bude tvoriť vlastný odkaz Slovenský brankár bol pri debute hviezdou duelu, jeden krajan bodoval Začali sezóny v QMJHL a WHL. V akcii boli aj traja slovenskí debutanti Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies