Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Pouliot podpísal zmluvu s Vegas a už si zaň aj zahral Obranca Derrick Pouliot podpísal ako voľný hráč ročný dvojcestný kontrakt s Vegas a debut v jeho drese zažil už vo štvrtok proti Floride. Raz asistoval. Dvadsaťosemročný Kanaďan nehral v NHL od sezóny 2019/20. Doteraz v nej odohral 203 zápasov so ziskom 49 bodov (8+41). Aktuálne ročník trávil v Hendersone pod zmluvou AHL. V 42 dueloch si pripísal 19 bodov (2+17). V minulosti si zahral za Penguins, Canucks a Blues.

01. 04. 2021

Tampa si upísala útočníka z univerzityÚtočník Odeen Tufto podpísal ako nedraftovaný voľný hráč ročný vstupný kontrakt s Tampou Bay. Dvadsaťštyriročný Američan má za sebou kompletné štúdium na Univerzite Quinnipiac. V poslednom ročníku za ňu odohral 29 duelov so ziskom 47 bodov (8+39).
Blackhawks podpísali nováčikovskú zmluvu s útočníkomObranca Isaak Phillips podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu so Chicagom, ktoré ho draftovalo v minulom roku z celkového 141. miesta. Devätnásťročný Kanaďan zažíva v tejto sezóne profesionálny debut. V nižšej AHL odohral za Rockford 14 duelov so ziskom dvoch gólov a štyroch asistencií.

31. 03. 2021

Video: Marchand a Bratt skončili na ľade po hite na Kulikova
Hráči Lightning začínajú s očkovanímV Spojených štátoch amerických dostalo prvú dávku vakcíny proti koronavírusu už skoro 100 miliónov ľudí. Pomaly sa k nim pridávajú aj profesionálni športovci. Napríklad hokejista Blake Coleman pre Joea Smitha z The Athletic prezradil, že hráči Tampy Bay už dostávajú prvé dávky vakcíny. „Vyzerá to tak, že väčšina chalanov je to ochotná urobiť. Chcú sa chrániť a vyhnúť nejakým problémom pred play-off,“ poznamenal.
Video: McDavid sa prezentoval prvým špinavým zákrokomKapitán Edmontonu Connor McDavid prichádza o vizitku ofenzívneho klenotu, ktorý hrá vyložene čisto. V utorkovom zápase jeho frustrácia alebo nedbanlivosť spôsobili, že sa prezentoval nečistým zákrokom, pri ktorom zasiahol útočníka Montrealu Jesperiho Kotkaniemiho lakťom do hlavy a ešte k tomu už po odohraní puku:

Flames si upísali mladého ruského obrancuObranca Jan Kuznecov podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s Calgary, ktoré ho draftovalo v minulom roku z celkového 50. miesta. Devätnásťročný Rus má za sebou dva roky na Connecticutskej univerzite. V poslednom ročníku zaznamenal gól a päť asistencií v 16 dueloch. Teraz jeho kroky povedú do Stoktonu z nižšej AHL.
Avalanche si upísali obrancu, ktorý bol v ich kempeObranca Keaton Middleton podpísal dvojročný vstupný kontrakt s Coloradom. Dvadsaťtriročný Kanaďan, ktorého draftovalo Toronto v roku 2016 zo 101. miesta, absolvoval u Avalanche skúšku v tréningovom kempe. Následne odohral 14 zápasov so ziskom asistencie za Eagles v nižšej AHL. Denverský tím ho v utorok zapísal do svojej taxi zostavy.
Blackhawks podpísali zmluvu s nedraftovaným AmeričanomÚtočník Mike Hardman podpísal ako nedraftovaný voľný hráč dvojročnú vstupnú zmluvu so Chicagom, ktoré si ho následne umiestnilo do taxi zostavy. Dvadsaťdvaročný Američan má za sebou dve sezóny na Bostonskej vysokej škole. V tej poslednej odohral 24 zápasov so ziskom 10 gólov a 19 bodov.

30. 03. 2021

Mladý Skinner podpísal zmluvu s RangersObranca Hunter Skinner podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s Rangers, ktorí ho draftovali v roku 2019 z celkového 112. miesta. Devätnásťročný Američan debutoval v tejto sezóne medzi mužmi v nižšej ECHL, kde v drese Utahu zaznamenal sedem gólov a desať asistencií v 26 dueloch. V najbližšom čase dostane šancu v Hartforde z AHL.
Columbus podpísal nováčikovskú zmluvu s útočníkomCenter Tyler Angle podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s Columbusom, ktorý ho draftoval v roku 2019 z celkového 212. miesta. Dvadsaťročný Kanaďan má za sebou prvých šesť profesionálnych zápasov, ktoré odohral za Cleveland v AHL. Strelil v nich štyri góly a pridal tri asistencie. Vlani nazbieral 67 bodov (29+38) v 62 dueloch juniorskej OHL.
Vegas si upísalo obrancu z univerzityObranca Peter DeLiberatore podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s Vegas, ktoré ho draftovalo roku 2018 z celkového 180. miesta. Dvadsaťročný Kanaďan má za sebou tretí ročník na Univerzite Quinnipiac. V poslednej sezóne odohral 29 zápasov so ziskom 20 bodov (6+14).

29. 03. 2021

Adam Húska bol opäť povolaný k RangersSlovenský brankár Adam Húska bol v nedeľu povolaný z Hartfordu (AHL) do taxi zostavy Rangers. Dvadsaťtriročný zvolenský rodák má za sebou ďalšie dva štarty v nižšej lige, v ktorých si zlepšil bilanciu na 2-1-0 a úspešnosť zákrokov na 91,0 %. Povolaný je už po tretí raz v tejto sezóne, ale zápasový dres New Yorku si ešte neobliekol. Medzitým, San Jose poslalo naspäť do taxi zostavy obrancu Christiána Jaroša.
Nashville si upísal finalistu Ceny Hobeyho BakeraObranca David Farrance podpísal dvojročný vstupný kontrakt s Nashvillom, ktorý ho draftoval v roku 2017 z celkového 92. miesta. Dvadsaťjedenročný rodák z newyorského Rochesteru je jedným z finalistov na Cenu Hobeyho Bakera po vydarenej sezóne v drese Bostonskej univerzity. V 11 zápasoch zaznamenal päť gólov a 11 asistencií. Podľa jeho agenta by sa mal teraz pripojiť k Predators.
Maple Leafs si upísali nedraftovaného AmeričanaToronto podpísalo trojročnú nováčikovskú zmluvu s útočníkom Alexom Steevesom, ktorá začne platiť od budúcej sezóny. Dvadsaťjedenročný Američan má za sebou tri roky na Univerzite v Notre Dame. V tomto ročníku zaznamenal 32 bodov v 29 dueloch, aby bol desiatym najproduktívnejším hráčom NCAA. V roku 2018 neuspel na drafte v NHL napriek vydarenej sezóne v USHL, v ktorej zaznamenal 20 gólov a 37 asistencií v 55 dueloch.
Capitals podpísali novú zmluvu s brankáromBrankár Zach Fucale a tím Washington Capitals sa dohodli na predĺžení zmluvy o dva roky. Dvadsaťpäťročný rodák z quebeckého Lavalu bol síce draftovaný v roku 2013 v druhom kole z 6. miesta, no v NHL ešte nechytal. V aktuálnej sezóne má za sebou šesť zápasov v drese Hershey z AHL. Pripísal si v nich päť výhier a 94,2% úspešnosť zákrokov.

28. 03. 2021

Video: Gabriel putoval pod sprchy po podlom bodyčekuÚtočník Kurtis Gabriel sa v sobotnom zápase San Jose proti Arizone prezentoval zbytočným bodyčekom na obrancu Coyotes Johana Larssona, ktorý to nečakal. Hra už totiž prebiehala niekde inde a on sa koncentroval na ňu. Rozhodcovia poslali Gabriela pod sprchy vylúčením do konca zápasu. Larsson duel nedohral a tréner Rick Tocchet po zápase povedal, že si tím počká na to, ako sa bude cítiť v nedeľu.

Isobel Cup spoznal svojho šampiónaDvojtýždňová sezóna ženskej profesionálnej ligy NWHL, ktorá prvýkrát pozostávala zo šiestich tímov i kanadského účastníka, skončila sobotným finále. V ňom sa z výhry 4:3 nad Minnesotou, ktorá obhajovala titul, tešil tím Boston Pride, ktorý získal svoj druhý Isobel Cup v histórii. Pride vyhrali titul aj v inauguračnej sezóny súťaže. Odvtedy ho získali aj Buffalo, Metropolitan a Minnesota. Vlani sa neudeľoval.

27. 03. 2021

Jaroša opäť povolali do aktívnej zostavySlovenský obranca Christián Jaroš bol v piatok opäť povolaný do aktívnej zostavy San Jose. Stalo sa tak len deň po tom, čo bol zaradený do taxi zostavy. Vo večernom zápase proti Arizone však debut v drese Sharks nezažil. V prvom tíme je od 19. marca, ale väčšinu času strávil v taxi zostave. V tejto sezóne odohral 10 zápasov v nižšej AHL. Pripísal si v nich dve asistencie.
Video: Pánik to roztočil na „gitare“, Chára nezaostávalSlovenský útočník Washingtonu Richard Pánik pred piatkovým zápasom proti New Jersey ukázal svoj skrytý talent. Pred vykorčuľovaním na ľad sa pripojil k Tomovi Wilsonovi a Carlovi Hagelinovi k ich kapele a zahral si na „gitare“:


Krátko na to na scénu dorazil Alex Ovečkin, ktorého zakrátko doplnil aj slovenský obranca Zdeno Chára, ktorý pridal na dobrej nálade:


Dobrá nálada bola aj po zápase, ktorý Capitals vyhrali 4:0.

26. 03. 2021

Chára vyrovnal sezónne maximum CapitalsSlovenský obranca Zdeno Chára prispel k štvrtkovej výhre Washingtonu 4:3 nad New Jersey šiestimi blokmi. Tým vyrovnal sezónne maximum Capitals v tejto sezóne i svoje vlastné. 30. januára už urobil šesť blokov proti Bruins. 16. marca ho proti Islanders napodobnil ešte Dmitrij Orlov. Chára v tomto ročníku vedie svoj tím so 43 blokmi, urobil ich o dva viac ako John Carlson. V celej lige mu patrí zdieľané 62. miesto. V priemere blokuje 4,27 strely na 60 minúty hry, s čím je tretí spomedzi obrancov tímu za Jonasom Siegenthalerom (6,40), ktorý odohral len sedem zápasov, a Trevorom van Riemsdykom (5,73), ktorý absolvoval deväť duelov.
Video: Generálny manažér Senators neuniesol prehruOttawa vo štvrtok viedla, no potom sa v derby do vedenia dostalo Toronto. Alex Formenton však vynútil nadstavený čas a dal šancu Senators zdolať svojho rivala po druhý raz po sebe. Nestalo sa tak. 18 sekúnd pred koncom predĺženia totiž skóroval obranca Maple Leafs Justin Holl, ktorý rozhodol o výhre „modro-bielych“ 3:2 po tom, čo Auston Matthews zachytil nerozumnú prihrávku Thomasa Chabota. To ťažko niesol generálny manažér Ottawy, Pierre Dorion, ktorého pri hneve zachytila aj televízna kamera:

Devils podpísali vstupnú zmluvu s fínskym útočníkomCenter Aarne Talvitie podpísal dvojročný vstupný kontrakt s New Jersey, ktoré ho draftovalo v roku 2017 zo 160. miesta. Zmluva začne platiť od budúcej sezóny, no na organizáciu si začne zvykať už v tej aktuálnej. Podpísal totiž zmluvu aj s Binghamtonom z AHL. Dvadsaťdvaročný Fín má za sebou tri sezóny na Pennsylvánskej štátnej univerzite. V tomto ročníku zaznamenal sedem gólov a šesť asistencií v 21 dueloch.
Ottawa zapísala obrancu na waiver listinuTím Ottawa Senators vo štvrtok zapísal na waiver listinu nechránených hráčov obrancu Christiana Wolanina, ktorý bude k dispozícii ostatným tímom 24 hodín. Dvadsaťšesťročný Kanaďan odohral v tejto sezóne 15 zápasov, v ktorých zaznamenal tri asistencie, sedem mínusových bodov a šesť trestných minút. Často býval zdravým náhradníkom.

25. 03. 2021

Ovečkin sa vrátil do tréningového procesuKapitán Washingtonu Alex Ovečkin sa v stredu vrátil do tréningového procesu a mohol by hrať vo štvrtkovom zápase proti New Jersey. „Dúfam v to,“ povedal tréner Peter Laviolette. „Skutočnosť, že bol na ľade, je vždy pozitívna. Definitívne to povedať neviem, ale bolo skvelé, že bol dnes späť.“ Ovečkin netrénoval v utorok pre zranenie dolnej časti tela. V sobotu nakrátko opustil zápas proti Rangers, no nakoniec odohral viac ako 23 minút.
Raanta si nejaký čas nezachytáBrankár Arizony Antti Raanta bude pauzovať neurčitý čas pre zranenie dolnej časti tela. V utorok s ním bol zapísaný na listinu zranených hráčov. Tréner Rick Tocchet nevedel povedať, ako dlho bude mimo hry. V utorok chytal Adin Hill, ktorému kryl chrbát Ivan Prosvetov. Táto dvojica by mohla vstúpiť aj do piatkového duelu. Prosvetov ešte nikdy v NHL nechytal. Coyotes chýba pre zranenie aj Darcy Kuemper.
Detroit podpísal vstupný kontrakt s obrancomObranca Seth Barton podpísal dvojročný vstupný kontrakt s Detroitom, ktorý ho draftoval v roku 2018 z celkového 81. miesta. Dvadsaťjedenročný Kanaďan má za sebou tri roky na Massachusettskej univerzite v Lowelli. V tejto sezóne odohral 20 duelov so ziskom dvoch gólov a deviatich asistencií.
Devils si upísali svoju draftovú voľbu z roku 2019Center Tyce Thompson podpísal dvojročný vstupný kontrakt s New Jersey, ktoré ho draftovalo v roku 2019 z 96. miesta. Dvadsaťjedenročný Američan s kanadskými koreňmi bol zároveň zapísaný do taxi zostavy. Thompson má za sebou tri roky na Vysokej škole v Providence. V poslednom ročníku si pripísal 11 gólov a 14 asistencií v 25 stretnutiach.
Flyers si upísali amerického útočníkaÚtočník Max Willman podpísal ako voľný hráč dvojročný, dvojcestný kontrakt s Philadelphiou. Dvadsaťšesťročný Američan, ktorého draftovalo Buffalo v roku 2014 zo 121. miesta, pôsobí v tejto sezóne v Lehigh Valley z AHL. V 11 zápasoch nazbieral už osem bodov za šesť gólov a dve asistencie. Vlani hrával v ECHL i AHL. Bola to jeho prvá profesionálne sezóna po vysokoškolskej kariére.

24. 03. 2021

Ullmark je späť v tréningovom proceseBrankár Buffala Linus Ullmark v utorok trénoval s tímom a mohol by sa vrátiť do akcie počas štvorzápasového výjazdu. Pre zranenie dolnej časti tela vynechal 13 zápasov a termín návratu nie je stanovený. Berie sa to deň po dni. V stredu proti Penguins bude štartovať Dustin Tokarski, ktorému bude kryť chrbát Michael Houser.
Ottawe bude chýbať útočník. Tréner sa obáva dlhšej absencieÚtočník Austin Watson vynechá stredajší zápas Ottawy proti Calgary pre nešpecifikované zranenie, ktoré utrpel v pondelkovom zápase proti Flames. Závažnosť stále nie je známa. „Bude to bolieť, ak by vynechal významnejší čas,“ povedal tréner D.J. Smith. Watson doteraz odohral všetkých 34 duelov so ziskom 10 bodov (3+7).

|< <   85 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Obaja Slováci si dnes zahrajú za Blues: Obaja aj v presilovkách, Dvorský v prvej formácii!Hrať centra v NHL nie je ľahké. Pospíšil sa na to teší a verí v úspech. Pred sezónou má dva ciele Pri druhom útoku Montrealu je potrebná väčšia trpezlivosť Devils už rozhodli: Nastúpi Nemec už v dnešnom zápase?Fanúšikovia sa majú na čo tešiť: Bedard je na druhú sezónu omnoho pripravenejší Slafkovský rozosmial: Peňaženka? Je veľká! Dúfa, že tento rok bude hra ešte pomalšia V NHL začala príprava: Minnesota víťazne, St. Louis prehralo. Padli 2 hetriky + videoSlovenský brankár pri premiére kapituloval len raz. Jeho krajan z tímu bodoval Mohli by Bruins zvážiť výmenu hviezdneho Swaymana?Súboj slovenských brankárov, Císar bodoval, Šatan debutoval Odmietol Sidney Crosby väčší balík peňazí od Penguins? Canucks podpísali zmluvu s fínskym brankárom Tatar a Nemec v jednej formácii. Dopĺňa ich aj Čech3 rýchle otázky: Slafkovský pobavil bitkou s Xhekajom a prezradil, že bude v novej reklameŤažší život pre Slafkovského a spol.? St. Louis už musí byť tvrdší Kde leží budúcnosť Martina Pospíšila? Nemec zažil ťažký rok, ale naučil sa dôležitú vec. Veľmi sa teší, že nebude v tíme jediným SlovákomRantanen sa k zmluve neponáhľa, ale: Prečo by som chcel odísť? Cooper: Stamkosa nenahradí nikto. Guentzel si bude tvoriť vlastný odkaz Slovenský brankár bol pri debute hviezdou duelu, jeden krajan bodoval Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies