Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Pouliot podpísal zmluvu s Vegas a už si zaň aj zahral Obranca Derrick Pouliot podpísal ako voľný hráč ročný dvojcestný kontrakt s Vegas a debut v jeho drese zažil už vo štvrtok proti Floride. Raz asistoval. Dvadsaťosemročný Kanaďan nehral v NHL od sezóny 2019/20. Doteraz v nej odohral 203 zápasov so ziskom 49 bodov (8+41). Aktuálne ročník trávil v Hendersone pod zmluvou AHL. V 42 dueloch si pripísal 19 bodov (2+17). V minulosti si zahral za Penguins, Canucks a Blues.

03. 03. 2021

Montreal robí zmenu. Burke príde pomôcť brankáromTím Montreal Canadiens v utorok vyhodil Stephanea Waiteho a najal do pozície nového riaditeľa oddelenia brankárov Seana Burkea. Waite zastával túto pozíciu od roku 2013, aby udržiaval Careyho Pricea v čo najlepšej forme a dohliadal aj nad ďalším rozvojom bránkoviska. Burke pracoval pre Canadiens ako skaut od roku 2016 a má za sebou bohatú brankársku kariéru v NHL. Pred príchodom do tímu bude musieť absolvovať 14-dňovú karanténu, pretože sa nachádzal mimo Kanady.

02. 03. 2021

Toto sú gólové pesničky Cháru, Pánika a ostatných hráčov CapitalsAk hľadáte nejaké nové pesničky do svojho playlistu, tím Washington Capitals má pre vás niekoľko tipov. Priniesol zoznam gólových pesničiek svojich hráčov, ktoré si aj vy môžete pustiť, ak vás obľúbenec skóruje. V prípade Zdena Cháru si pustite Breakout od Foo Fighters, v prípade Richarda Pánika Hey Look Ma, I Made It od Panic! At The Disco:

Video: Nešťastné rozkorčuľovanie FlamesTím Calgary Flames zažil trochu bizarné rozkorčuľovanie pred pondelkovým zápasom proti Ottawe. Počas zahrievania sa dvakrát zrazili spoluhráči a najhoršie dopadol Sean Monahan, ktorého do hlavy, na ktorej nemal prilbu, trafil puk z hokejky Johnnyho Gaudreaua. Do zápasu však nastúpil.

Video: útočník Floridy prišiel o spodok korčuleÚtočník Floridy Mason Marchment zažil v pondelkovom zápase proti Caroline nepríjemnú situáciu, keď pri osobnom súboji za bránou v strede tretej tretiny prišiel o spodnú časť korčule:

Vráti sa Philadelphii do hry ďalší kľúčový hráč?Útočník Travis Konecny by mohol hrať v utorkovom zápase Philadelphie proti Pittsburghu. Rozhodne sa o tom v deň zápasu. Konecny nehral od 7. februára a z covidovej listiny bol odstránený v nedeľu. V pondelok korčuľoval druhý deň po sebe a s tímom odcestoval do Pittsburghu. Flyers sa v ňom predstavia aj vo štvrtok a sobotu.
Štart Andersona proti Senators je otáznyŠtart krídelníka Montrealu Josha Andersona v utorkovom zápase proti Ottawe je otázny. Povedal to tréner Dominique Ducharme po tom, čo Anderson nebol na ľade počas pondelkového tréningu. Anderson vynechal sobotný duel proti Winnipegu pre zranenie dolnej časti tela, ktoré utrpel vo štvrtok. Neočakáva sa však, že pôjde o dlhšiu absenciu.

01. 03. 2021

Markström urobil pokrok v zotavovaníBrankár Calgary Jacob Markström čelil strelám pred hlavným tréningom, ktorý jeho tím absolvoval v nedeľu. Stále však zostáva mimo hry a jeho stav sa posudzuje denne. tridsaťjedenročný Švéd zaznamenal v prvých 15 zápasoch 90,9% úspešnosť zákrokov a priemer 2,87 inkasovaného gólu na zápas. Tréningu sa nezúčastnili Andrew Mangiapane, Elias Lindholm a Milan Lucic, ktorí dostali voľno.
McDonald ukončil kariéruKrídelník Colin McDonald oznámil koniec hráčskej kariéry. Tridsaťšesťročný Američan sa neetabloval natrvalo v NHL, ale odohral v nej 148 zápasov v dresoch Edmontonu, Pittsburghu, Islanders a Philadelphie, v ktorých zaznamenal 46 bodov za 20 gólov a 26 asistencií. Väčšinu kariéry strávil v AHL, kde nazbieral 386 bodov (175+211) v 757 dueloch. V NHL hral naposledy v ročníku 2016/17.

28. 02. 2021

Neuveríte, kým neuvidíte: Canes nevyužili tri úniky v jednom oslabeníNevidí sa často, aby sa jeden tím dostal až do troch únikov v priebehu jedného oslabenia. A už vôbec nie, ak ani jeden únik nie je zakončený gólom. A presne to sa „pošťastilo“ Caroline v sobotnom zápase proti Floride. Súčasťou toho bola aj tyčka:

Penguins majú nového riaditeľaTím Pittsburgh Penguins v sobotu vymenoval za nového riaditeľa hráčskych záležitostí šesťdesiatočného Chrisa Pryora. Dohliadať bude na skauting v Severnej Amerike a Európe, pričom bude aj asistovať pri všetkých rozhodnutiach týkajúcich sa hráčov.

27. 02. 2021

Andersonov stav sa posudzuje denne. Kto bude chytať proti Jets?Útočník Montrealu Josh Anderson v piatok netrénoval po tom, čo opustil štvrtkový zápas proti Winnipegu pre zranenie dolnej časti tela. Tréner Dominique Ducharme však povedal, že ide len o poranenie, ktorého stav sa posudzuje na dennej báze. Tiež povedal, že v sobotnom zápase proti Jets bude chytať Jake Allen.
Seattle sa snaží oživiť hokej na AljaškeTím Seattle Kraken ešte neodohral ani jeden zápas, no už sa snaží pomáhať. Snaží sa pomôcť oživiť vysokoškolský hokejový program v aljašskom Anchorage. Ako dar mu venoval šek na 150 000 amerických dolárov vyzbieraných od tímu a individuálnych investorov. Plány ukončiť hokejový program boli oznámené v minulom roku pri snahe škrtať výdavky v štátnom rozpočte. Operačné výdavky programu na dva roky sú na úrovni 3 miliónov dolárov. Jeho podporovateľom sa predtým podarilo vyzbierať 1,8 milióna dolárov.
Lowe dostane Hokejový rád KanadyKevin Lowe, šesťnásobný víťaz Stanleyho pohára, je jednou z troch osobností, ktoré v tomto roku dostanú prestížny Hokejový rád Kanady. Lowe ako obranca nazbieral 431 bodov v 1254 zápasoch. Päť titulov získal s Oilers a jeden s Rangers. Po aktívnej kariére bol štyrikrát členom realizačného tímu Kanady na ZOH, kde jeho mužstvá získali tri zlaté medaile. Ocenenie získajú aj niekdajšia hokejistka Angela Jamesová a niekdajší prezident kanadského hokejového zväzu a predseda Siene slávy Bill Hay.
Zomrel niekdajší generálny manažér CanadiensBývalý generálny manažér tímu Montreal Canadiens, Irving Grundman, zomrel vo veku 92 rokov. „Habs“ viedol v rokoch 1978 až 1983 a tešil sa aj z jedného Stanleyho pohára. Draftoval aj takých hráčov, akými boli Guy Carbonneau či Chris Chelios. Počas jeho pôsobenia mal tím bilanciu 232-100-68, zakaždým sa dostal do play-off a získal štyri divízne tituly.

26. 02. 2021

Video: Tom Wilson opäť urobil pochybný bodyčekÚtočník Washingtonu Tom Wilson sa vo štvrtkovom zápase prezentoval nevyberavým zákrokom na Marka Jankowskiho z Pittsburghu, ktorého poslal v strednom pásme k ľadu neskorým bodyčekom. Rozhodcovia mu za to dali trest za nedovolené bránenie. Jankowski zamieril do šatne, no do duelu sa neskôr vrátil:

Sharks budú v sobotu späť v akciiTím San Jose Sharks sa môže v piatok vrátiť do tréningového procesu a absolvuje aj plánovaný sobotný duel proti St. Louis Blues. Sharks mali odložený štvrtkový duel proti Vegas po tom, čo bol na covidovú listinu zaradený útočník Tomáš Hertl. Žiadne dodatočné testy u zvyšku tímu sa nevrátili pozitívne.
Senators zapísali skúseného útočníka na listinu zranenýchÚtočník Ottawy Derek Stepan bol zapísaný na listinu zranených hráčov so zranením hornej časti tela. Zranenie utrpel v prvej tretine utorkového zápasu proti Montrealu. V prvých 20 zápasoch sezóny zaznamenal gól a päť asistencií.

25. 02. 2021

Markström zostáva na tom rovnakoHlavný tréner tímu Calgary Flames Geoff Ward v stredu povedal, že zranenie hornej časti tela, ktoré utrpel brankár Jacob Markström, sa stále posudzuje na dennej báze. Dodal: „Dúfame, že sa vráti skôr, ako neskôr.“ tridsaťjedenročný Švéd má po 15 zápasoch sezóny 90,9 % úspešnosť zákrokov.
NHL toto nezažila od roku 1992Coyotes po druhýkrát po sebe prehrávali s Ducks 0:3 a nakoniec vyhrali 4:3. Medzi týmito dvoma zápasmi sa rovnaká vec podarilo Edmontonu proti Vancouveru. NHL tak zažíva po piaty raz vo svojej histórii sezónu, v ktorej sme videli minimálne trojgólové zvraty v troch dňoch po sebe. Naposledy sme toho boli svedkami 16. až 18. novembra 1992! Ďalšie prípady boli vo februári 1990, na prelome rokov 1989 a 1990 a v marci 1985.

24. 02. 2021

Video: Vasilevskij má novú, špeciálnu maskuBrankár Tampy Andrej Vasilevskij má novú masku, ktorá mení farbu, keď sa ochladí. Je v šedo-čiernom prevedení, aby ladila s alternatívnymi dresmi klubu:

23. 02. 2021

Aj Devils pustia na zápasy divákovŠportoví fanúšikovia v americkom štáte New Jersey sa potešili – od 1. marca budú môcť chodiť na zápasy svojich tímov. Platí to aj o New Jersey Devils z NHL. V ich Prudential Center bude spočiatku povolených 10 percent z celkovej kapacity haly, teda konkrétne 1650 divákov. Prvý zápas s ich prítomnosťou by sa mal odohrať 2. marca proti Islanders.
Nádej Red Wings má zrejme po sezóneÚtočník Lucas Raymond, ktorý patrí medzi nádeje tímu Detroit Red Wings, absolvuje operáciu lakťa po utrpení zranenia 18. februára v zápase najvyššej švédskej ligy, v ktorej nastupoval za Frolundu. Osemnásťročný Švéd si znovu obnovil zranenie, ktoré utrpel ešte pred štyrmi rokmi a nebolo dostatočne dobre zahojené. Operácia ho vyradí z hry minimálne na dva mesiace. Detroit ho draftoval v minulom roku zo šiesteho miesta.
Video: Černák navštívil ex-spoluhráča. Skončil na striedačke súperaSlovenský obranca Erik Černák sa zaradil medzi najviac bodyčekujúcich hráčov pondelkového večera v NHL. V zápase Tampy proti Caroline mu však jeden hit nevyšiel podľa predstáv. Pri snahe zasiahnuť Jespera Fasta skončil na striedačke Hurricanes. Tam aspoň mohol pozdraviť bývalého spoluhráča Cedrica Paquetteho:

22. 02. 2021

Video: Halák ako v rokoch deväťdesiatych. A vlasy á la JágrTím Boston Bruins sa na podnet kapitána Patricea Bergerona rozhodol prísť na nedeľný zápas pri jazere Tahoe štýlovo – hráči sa obliekli tak, aby pripomenuli 90. roky minulého storočia. Zapojil sa do toho aj Jaroslav Halák, ktorý urobil krok ďalej a nosil aj parochňu, ktorou pripomenul preslávené „háro“ Jaromíra Jágra z úvodu vtedajšieho desaťročia:


A ešte pár fotiek v štýlovom oblečení:

Krueger o McCabeovi: Nevyzerá to veľmi optimistickyObranca Buffala Jake McCabe, ktorý nedohral sobotný zápas proti New Jersey pre zranenie dolnej časti tela, absolvoval v nedeľu vyšetrenie magnetickou rezonanciou. Tréner Ralph Krueger o jeho stave po tréningu povedal: „Aby som bol úprimný, nevyzerá to veľmi optimisticky, pokiaľ ide o diagnózu, ale nechajme lekárov, aby sa na to pozreli. Potom vám dáme všetky informácie. To zranenie dolnej časti tela je vážne.“
Campbell sa vrátil do tréningového procesuBrankár Toronta Jack Campbell sa v nedeľu vrátil do tréningového procesu po tom, čo 24. januára utrpel zranenie. Podrobnosti o ňom prezrádzať nechcel, ale povedal, že už sa cíti skutočne dobre. Vyzerá to tak, že už nebude trvať dlho, kým bude svojmu tímu k dispozícii aj v zápase. Momentálne tvoria tandem Maple Leafs Frederik Andersen a Michael Hutchinson.

21. 02. 2021

Krejčí vynechá nedeľný duel pod holým nebomÚtočník David Krejčí vynechá nedeľný zápas Bostonu proti Philadelphii, ktorý sa odohrá pod holým nebom pri jazere Tahoe. Dôvodom je zranenie dolnej časti tela, ktoré utrpel v druhej tretine štvrtkového stretnutie s New Jersey. Hrať v nedeľu nebude ani obranca Kevin Miller. Nahradia ich Jack Studnicka a Urho Vaakanainen.
Kakko a útočník Blues pribudli na covidovej listineÚtočník Kaapo Kakko nehral v sobotnom zápase Rangers proti Capitals, pretože bol umiestnený na kovidovú listinu. V zostave ho nahradil Julien Gauthier. Do nej sa vrátil obranca K’Andre Miller, ktorý vynechal predošlé dva zápasy pre zranenie hornej časti tela. Na kovidovej listiny v sobotu pribudol aj útočník Sammy Blais, ktorý je na nej ako prvý hráč St. Louis.
Video: Chára opäť odpálil súperovu hokejku pomaly až do vesmíruZdeno Chára sa v marci 2019 zviditeľnil tým, ako ešte v drese Bostonu vyrazil hokejku Marka Scheifeleho z Winnipegu a tá odletela tak vysoko, že takmer prehodila ochrannú sieť za bránou. Slovenský obranca si to pripomenul v sobotu, keď už v drese Washingtonu poslal takmer do vesmíru hokejku Miku Zibanejada z NY Rangers:

20. 02. 2021

Vráti sa dnes Zajac do akcie?Útočník Travis Zajac by sa mohol vrátiť do zostavy New Jersey v sobotnom zápase proti Buffalu. Útočník, ktorý strávil 19 dní na covidovej listine, v piatok absolvoval kompletný tréning. „Cítil som sa dobre, takže je šanca, že zajtra nastúpim,“ povedal po tréningu hráč, ktorého delia dva zápasy od 1000. duelu kariéry.

|< <   88 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Obaja Slováci si dnes zahrajú za Blues: Obaja aj v presilovkách, Dvorský v prvej formácii!Hrať centra v NHL nie je ľahké. Pospíšil sa na to teší a verí v úspech. Pred sezónou má dva ciele Pri druhom útoku Montrealu je potrebná väčšia trpezlivosť Devils už rozhodli: Nastúpi Nemec už v dnešnom zápase?Fanúšikovia sa majú na čo tešiť: Bedard je na druhú sezónu omnoho pripravenejší Slafkovský rozosmial: Peňaženka? Je veľká! Dúfa, že tento rok bude hra ešte pomalšia V NHL začala príprava: Minnesota víťazne, St. Louis prehralo. Padli 2 hetriky + videoSlovenský brankár pri premiére kapituloval len raz. Jeho krajan z tímu bodoval Mohli by Bruins zvážiť výmenu hviezdneho Swaymana?Súboj slovenských brankárov, Císar bodoval, Šatan debutoval Odmietol Sidney Crosby väčší balík peňazí od Penguins? Canucks podpísali zmluvu s fínskym brankárom Tatar a Nemec v jednej formácii. Dopĺňa ich aj Čech3 rýchle otázky: Slafkovský pobavil bitkou s Xhekajom a prezradil, že bude v novej reklameŤažší život pre Slafkovského a spol.? St. Louis už musí byť tvrdší Kde leží budúcnosť Martina Pospíšila? Nemec zažil ťažký rok, ale naučil sa dôležitú vec. Veľmi sa teší, že nebude v tíme jediným SlovákomRantanen sa k zmluve neponáhľa, ale: Prečo by som chcel odísť? Cooper: Stamkosa nenahradí nikto. Guentzel si bude tvoriť vlastný odkaz Slovenský brankár bol pri debute hviezdou duelu, jeden krajan bodoval Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies