Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
11. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
12. 05.
kurzy
00:30info
BOS
FLA
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Jets si upísali posledného obmedzeného voľného hráča Winnipeg a útočník David Gustafsson, ktorý bol posledným obmedzeným voľným hráčom klubu, sa dohodli na novej dvojročnej zmluve s priemernou ročnou hodnotou 775 000 amerických dolárov. Zmluva je v prvom roku dvojcestná, v druhom jednocestná. Dvadsaťdvaročný Švéd odohral v minulej sezóne za Jets len dva zápasy. V nižšej AHL ich pridal 47 so ziskom 15 gólov a 15 asistencií. Winnipeg ho draftoval v roku 2018 z celkového 60. miesta.

18. 02.

SharksSharks umiestnili na listinu zranených hráčov brankára Antera Niittymakiho a povolali útočníka Tommyho Wingelsa a obrancu Nicka Petreckiho z Worcestru (AHL). V zápase proti Capitals sa im zranil obranca Marc-Edouard Vlasic.
Red WingsObranca Brad Stuart sa vrátil do akcie po tom, čo vynechal posledných 15 stretnutí pre zlomenú čeľusť. V zápase proti Tampe Bay odohral viac ako 21 minút a zaznamenal plusový bod.
CanadiensObranca James Wisniewski bol zasiahnutý strelou Taylora Halla do oka a predčasne opustil štvrtkový zápas proti Edmontonu. V akcii stihol odohrať tri a pol minúty. Či zasiahne do zápasu Heritage Classic je zatiaľ otázne.
Blue JacketsTím Columbus Blue Jackets umiestnil na listinu zranených hráčov pravého krídelníka Dereka Dorsetta (hlava) a povolal do prvého tímu obrancu Johna Moorea zo Springfieldu (AHL).
CoyotesObranca Ed Jovanovski opustil štvrtkový zápas proti Atlante počas druhej tretiny, pretože utrpel nešpecifikované zranenie dolnej časti tela. V akcii sa už neukázal. Stihol odohrať 14 minút.
PredatorsÚtočník Marcel Goc utrpel zranenie hornej časti tela na začiatku druhej tretiny štvrtkového zápasu proti Canucks, ktorý nedohral. V akcii strávil šesť minút a 26 sekúnd.
LightningStredný útočník Nate Thompson odohral svoj prvý zápas po troch vynechaných pre symptómy po otrase mozgu. V zápase proti Detroitu odohral 10 a pol minúty.

17. 02.

Maple LeafsBrankár Jean-Sebastien Giguere má nešpecifikované problémy v dolnej časti tela, pre ktoré nedokončil stredajší zápas proti Buffalu. Od druhej tretiny ho nahradil James Reimer. Giguera nedávno trápili slabiny.
PanthersÚtočník Cory Stillman odohral v stredu proti Philadelphii svoj jubilejný 1000. zápas v NHL a stal sa 262. hráčom, ktorému sa to podarilo. Stillman odohral proti Flyers aj svoj 600. a 900. zápas v lige.
HurricanesÚtočník Jussi Jokinen sa vrátil do zostavy Caroliny po tom, čo vynechal šesť stretnutí pre zranenie slabín. V zápase proti New Jersey odohral 15 a pol minúty. Na svoje konto si pripísal mínusový bod.
Blue JacketsĽavý krídelník Ethan Moreau bol v stredu aktivovaný z listiny zranených hráčov po tom, čo vynechal posledných 16 stretnutí pre zranenie rebra. V tomto ročníku odohral 23 duelov, v ktorých strelil gól a pridal štyri asistencie.
PanthersPravý krídelník Steve Bernier vynechal stredajší zápas pre chrípku. V zápase proti Flyers sa podarilo Tomášovi Vokounovi preskočiť Dona Beaupreho v historickom rebríčku počtu zákrokov. Teraz je na 18. mieste.
SharksBrankár Alex Stalock podstúpil operáciu ľavej nohy a podľa slov generálneho manažéra Douga Wilsona by mal vynechal zvyšok sezóny. Stalock, ktorý v NHL debutoval 1. februára, utrpel reznú ranu v drese Worcesteru počas zápasu AHL.

16. 02.

DevilsLegendárny brankár Martin Brodeur, ktorý má zranené koleno, bol v utorok na ľade, no nepredpokladá sa, že bude v aktuálnom týždni hrať. V ročníku 2010/11 odchytal 38 zápasov s bilanciou 13-19-2 a 89,8 % úspešnosťou zákrokov.
CanadiensKrídelník Matheiu Darche sa po vynechaní dvoch stretnutí pre zranenie dolnej časti tela vrátil v utorok proti Sabres do zostavy Canadiens. Naopak, kanadský klub sa musel už tretíkrát v rade zaobísť bez beka Hala Gilla, ktorý má zranenú hornú časť tela.
FlyersÚtočník Kris Versteeg si v utorkovom dueli proti Tampe Bay obliekol prvý raz dres Philadelphie, ktorá ho v pondelok získala z Toronta. Na ľade strávil 17 minút a 44 sekúnd, počas ktorých zaznamenal jeden mínusový bod a dva strelecké pokusy.
SenatorsCenter Jason Spezza z Ottawy získal v utorňajšom dueli proti Islanders (3:4 SN) jednu asistenciu, ktorý bola preňho jubilejným 500. bodom v NHL. Na dosiahnutie tejto méty potreboval odohrať 501 zápasov.
SabresTim Connolly, center Buffala a päťka draftu z roku 1999, nastúpil v utorok proti Montrealu (3:2 SN) na svoj jubilejný 600. zápas v NHL. Na svojom konte má spolu 378 kanadských bodov za 113 gólov a 265 asistencií. Počas svojej kariéry si obliekol aj dres NY Islanders.
Canadiens23-ročný obranca Brendon Nash odohral v utorok proti Buffalu svoj premiérový duel v NHL po tom, čo ho klub Montreal Canadiens povolal z farmy v Hamiltone, aby nahradil v zostave zraneného Jaroslava Špačeka (dolná časť tela). Nash, rodák z Calgary, hral takmer dvanásť minút.
CanucksPremiérový duel v kanadsko-americkej NHL má za sebou aj obranca Canucks Yann Sauve. Čoskoro 21-ročný rodák z Montrealu nastúpil proti Minnesote a na ľade strávil viac ako dvanásť minút.
Senators24-ročný krídelník Erik Condra nastúpil v utorok na svoje prvé stretnutie v NHL po tom, čo ho „Senátori“ povolali z farmy. Rodák z michiganského Trentonu hral takmer osem a pol minúty a v 56. minúte zaknihoval asistenciu.

15. 02.

StarsBrad Richard vynechá utorkový zápas, a pravdepodobne aj viac duelov, po tom, čo bol tvrdo narazený v závere nedeľného stretnutia. Vyzerá to tak, že by mohlo ísť o otras mozgu, hoci Stars oficiálne ešte o jeho zranení neinformovali.
WildMarek Židlický, ktorý vynechal posledných 19 stretnutí pre zranenie ramena, sa blíži k návratu do akcie. Český obranca sa cíti lepšie a jeho návrat do zostavy by mal byť otázkou dní.
CanadiensMichael Cammalleri (rameno) sa zúčastnil pondelkového tréningu, ale neočakáva sa , že by hral v utorok proti Sabres. Canadiens čakajú počas týždňa tri zápasy a pravdepodobne sa už v niektorom z nich vráti do akcie.
PenguinsChris Kunitz (dolná časť tela) by nemal nastúpiť v sobotnom ani nedeľnom zápase Pittsburghu. Kunitzov stav sa zlepšuje, no Penguins jeho návrat nechcú uponáhľať. Oficiálne sa v pondelok na túto tému nevyjadrili, pretože mali deň voľna.
BluesObranca Barret Jackman odohral svoj jubilejný 500. zápas v NHL. Všetky odohral v drese St. Louis Blues a zaznamenal v nich spolu 123 bodov za 19 gólov a 104 asistencií.

14. 02.

DevilsBrankár Martin Brodeur potvrdil, že ho trápi natiahnuté postranné väzivo v kolene a hoci je na tom zdravotne lepšie, neočakáva, že by sa v bráne objavil už počas tohto týždňa.
StarsObranca Nicklas Grossman predčasne opustil v prvej tretine nedeľný zápas proti Columbusu a už sa doň nevrátil. Dôvodom bolo zranenie dolnej časti tela, pre ktoré stihol odohrať len dve a pol minúty.
Red WingsVeterán Mike Modano bol schopný počas posledného tréningu absorbovať viac kontaktov, čo len nahráva očakávaniam, že by sa do akcie mohol vrátiť ešte vo februári. Pre zranenie zápästia pauzuje od konca novembra.
SenatorsTalentovaný brankár Robin Lehner bol v nedeľu poslaný na farmu do tímu AHL Binghamtom Senators. Dôvodom je skutočnosť, že prvý tím, ktorý už na úspechy v tejto sezóne nemyslí, chce pomôcť Binghamtonu k upevneniu postupovej pozície.

|< <   343 z 386   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský i Pospíšil medzi najlepšími hráčmi prvého dňa MS v hokejiRangers môžu dnes dokončiť Hurricanes. Ak sa im to podarí, napodobnia Gretzkého OilersPospíšil si to predstavoval inak, Regenda má recept na úspech. Slafkovský: S*re toNeúspešný debut Honzeka, traja Slováci oslavujú postup! Top kandidáti na post trénera Toronta: Budú k dispozícii aj traja stále aktívni v NHL?Devils požiadali o povolenie komunikácie s vyhodeným trénerom Začalo finále v USHL: Dvaja Slováci proti sebe! Druhý zápas finále bol dramatický: Slovenský reprezentant je opäť bližšie k titulu! Maple Leafs odhalili zranenia piatich hráčov. Všetky karty odkryli už aj u Matthewsa! Voľným hráčom nebude: Penguins predĺžili zmluvu s fínskym reprezentantom Oilers zavŕšili v predĺžení obrat, Bruins sa pri ďalšej jasnej prehre zranil kapitánBostonu sa pred tretím zápasom série zotavila posila spred uzávierkyMS 2024: Séria nekončí. Slovensko prvý zápas na turnaji prehraloSúpiska Slovenska ja kompletná, známy je aj kapitán. Slafkovský je rodeným lídrom, tvrdí Ramsay Najväčšie hviezdy z NHL na MS 2024Slafkovský zaujal v zámorí už pred štartom MS: Je v spoločnosti hviezd Pred 70 rokmi bola prvýkrát udelená prestížna trofej. Vyhral ju aj jeden SlovákVišňovský: Slafkovský pôsobí suverénne. On a Nemec nestačia. Toto beriem ako povinnosťO Marnera sa už zaujímajú ostatné tímy. Vyhodeného trénera má v hľadáčiku aj tím Slováka Repčík sa presadil. Jeho tím vstúpil do finále veľkým štýlom! + video Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies