Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02:00info
FLA
BOS
NHL live
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
NHL live
07. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
03:30info
DAL
COL
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Ottawa vyhodila trénera BellevilleTím Ottawa Senators vyhodil hlavného trénera záložného tímu Belleville Senators z AHL Troya Manna krátko po tom, čo doviedol tím k výhre 5:3 nad Rochesterom. Mann, ktorého brat Trent je asistentom generálneho manažéra Ottawy, v tejto pozícii absolvoval 289 zápasov s bilanciou 150-117-15-7. Dočasne ho nahradí jeho asistent David Bell. Belleville je aktuálne šieste v Severnej divízii s bilanciou 17-22-3-1.

12. 12.

BruinsNováčik Tyler Seguin vynechal sobotňajší duel proti Philadelphii pre chrípku. Dvojka posledného vstupného draftu NHL odohral v tejto sezóne 27 zápasov so ziskom 10 bodov (5+5).
HurricanesObranca Jay Harrison z Caroliny utrpel počas prvej tretiny sobotňajšieho duelu proti St. Louis v bitke s B.J. Crombeenom zranenie hornej časti tela a na ľade sa už neobjavil.

11. 12.

CanucksPred sobotňajším zápasom medzí tímami Vancouver Canucks a a Tampa Bay Lightning vyvesia „kosatky“ pod strop Rogers Areny dres s číslom 19, ktorý nosil Markus Näslund. Bývalý krídelník odohral za Canucks 882 duelov, v ktorých nazbieral 756 bodov, čo je najviac zo všetkých hráčov, ktorí za tento klub hrali. Aktívnu hokejovú kariéru ukončil v roku 2010.
Blue JacketsColumbus poslal na farmu do Springfieldu (AHL) ľavého krídelníka Nikitu Filatova a povolal bitkára Tomiho Sestila. Dvadsaťročný Filatov, celková šestka draftu 2008, zaznamenal v 23 zápasoch len sedem asistencií.
StarsBrankár Kari Lehtonen vynechal piatkový zápas proti Caroline pre bolesti chrbta. Očakáva sa, že vynechá aj sobotný zápas proti Phoenixu. Náhradníkom Andrewa Raycrofta bol v piatok Richard Bachman.
AvalancheÚtočník Brandon Yip sa v piatok vrátil do zostavy Colorada. V utorok proti Floride nehral, pretože ho tréner poslal na tribúnu. V tejto sezóne zaznamenal 11 bodov (6+5) v 25 zápasoch. V posledných piatich zaznamenal len gól a 5 mínusových bodov.
OilersŠvédsky útočník Linus Omark zaknihoval svoj debut v NHL a hneď sa pričinil o víťazstvo Oilers, keď premenil svoj samostatný nájazd a zaznamenal asistenciu. V zápase odohral necelých 12 minút.
FlyersObranca Matt Walker bol poslaný na rozohranie do tímu AHL Adirondack Phantoms. Tridsaťročný obranca sa zotavoval z operácie bedrového kĺbu a súťažnú premiéru v drese Flyers by si mal odbiť koncom decembra.

10. 12.

OilersŠvédsky útočník Linus Omark, draftová štvorka z pred troch rokov, nastúpi v piatok vo svojom prvom stretnutí NHL. Stane sa tak v zápase medzi Edmontonom, ktorý ho draftoval, a Tampou Bay. V doterajšom priebehu sezóny 2010/11 nastupoval Omark v AHL za tím Oklahoma City Barons (farma Oilers) a v 26 dueloch získal 26 bodov (13+13).
SenatorsTím Ottawa Senators oznámil, že brankár Robin Lehner bude na blížiacom sa juniorskom šampionáte reprezentovať Švédsko. 19-ročný Lehner má na svojom konte dva štarty v aktuálnej sezóne NHL a sedem v AHL.
KingsĽavý krídelník Alexej Ponikarovsky sa vrátil do zostavy Kings po tom, čo vynechal 12 zápasov pre zlomený prst. Center Brad Richardson duel nedokončil, keď v prvej tretine utrpel zranenie hornej časti tela. Viac sa bude vedieť v piatok.
Blue JacketsKapitán Rick Nash odohral svoj 543. zápas v kariére v drese Columbusu, čím vyrovnal klubový rekord Blue Jackets, ktorý drží český útočník David Výborný.
RangersObranca Michael Del Zotto nebol po prvýkrát v sezóne súčasťou zostavy Rangers. Del Zotto zaznamenal dva góly a šesť asistencií v 29 stretnutiach tohto ročníka.
BruinsBoston povolal do prvého tmu Stevena Kampfera z tímu AHL Providence Bruins, aby nahradil zraneného obrancu Marka Stuarta, ktorý bude chýbať 4-6 týždňov pre zlomený prst.
WildObranca Minnesoty Clayton Stoner (horná časť tela) sa počas týždňa vrátil do tréningového procesu, no vo štvrtok ešte nebol súčasťou zostavy. Vynechal tak už šesť zápasov v rade.
IslandersObranca Radek Martínek opustil v prvej tretine zápas proti Bostonu po tom, čo ho trafila strela Zdena Cháru. Do zápasu sa vrátil. Chára trafil aj Johna Tavaresa v závere tretej tretiny.

09. 12.

Maple LeafsToronto oznámilo pozitívnu správu. Obranca Dion Phaneuf (noha), ktorý naposledy hral 2. novembra, by sa mal vrátiť do akcie už vo štvrtok. V tejto sezóne zaznamenal štyri asistencie v 11 zápasoch.
PredatorsCenter David Legwand sa vrátil do akcie po vynechaní posledných deviatich zápasov pre zranenie dolnej časti tela, no stredajší duel nedohral, pretože si v druhej tretine zranenie obnovil. Tréner Barry Trotz si myslí, že bude schopný hrať už v sobotu.
Red WingsRed Wings poslali na farmu do Grand Rapids Griffins (AHL) českého obrancu Jakuba Kindla na dvojtýždňový kondičný pobyt. Kindl v tomto ročníku odohral 11 zápasov, naposledy hral 6. novembra.

08. 12.

Maple LeafsObranca Dion Phaneuf sa zotavuje zo zranenie nohy lepšie ako sa očakávalo. So svojimi spoluhráčmi bol na ľade dva dni po sebe asi hodinu. Jeho návrat je tak otázkou dní a mohol by prísť už počas budúceho týždňa.
BruinsObranca Mark Stuart sa nevrátil do druhej tretiny utorkového zápasu Bostonu proti Buffalu a zápas nedohral. Tím neposkytol žiadne informácie o príčinách jeho odchodu. V zápase stihol odohrať štyri minúty.
CanadiensStredný útočník Scott Gomez opustil predčasne utorkový zápas počas druhej tretiny, pretože utrpel zranenie v dolnej časti tela. V stretnutí stihol odohrať necelých sedem minút.
OilersÚtočník Shawn Horcoff si zranil pravé koleno počas prvej tretiny utorkového zápasu, keď ho na mantinel narazil Corey Perry z Anaheimu. Horcoff stihol odohrať necelé dve minúty pred tým, ako duel definitívne opustil.
FlamesObranca Steve Staios vynechal utorkový zápas pre zranenie hornej časti tela. Obranca Adam Pardy sa vrátil do zostavy Calgary po vynechaní 25 zápasov pre vykĺbené rameno. V akcii strávil 15 minút a zaznamenal asistenciu.
AvalancheObranca Kevin Shattenkirk v utorok nedokázal bodovať a ukončil tak deväťzápasovú bodovú sériu. Už len jeden zápas mu chýbal, aby vyrovnal rekord NHL v dĺžke bodovej série obrancu nováčika. V tejto sezóne zaznamenal 14 bodov v 15 dueloch.
BruinsTyler Seguin, prvá draftová voľba Boston v roku 2010, nebude reprezentovať Kanadu na juniorských majstrovstvách sveta. V tejto sezóne zaznamenal 10 bodov v 25 zápasoch. Reprezentačný kemp začne 11. decembra.

07. 12.

RangersCenter Todd White bol umiestnený na waiver listinu nechránených hráčov. Tridsaťpäťročný veterán v tomto ročníku zaznamenal iba jeden gól a jednu asistenciu v 14 zápasoch.
PredatorsTréner Barry Trotz povedal, že center David Legwand, ktorý vynechal posledných deväť zápasov pre nešpecifikované zranenie dolnej časti tela, by sa mohol vrátiť do akcie už v stredu v Detroite.
CapitalsObranca Tom Poti sa vrátil do zostavy Capitals po vynechaní posledných dvoch zápasov pre zranenie slabín. V akcii odohral 21 minút a 21 sekúnd, počas ktorých nazbieral tri asistencie.
ThrashersĽavý krídelník Evander Kane odohral 21 striedaní po tom, čo sa vrátil do zostavy Thrashers po zranení ľavého kolena. V prvom zápase po dvoch vynechaných odohral 17 minút a 40 sekúnd.

|< <   354 z 386   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Tréner 7 tímov NHL končí po 40 rokoch trénovania tam, kde začínal Slafkovský sa nevie dočkať zápasu: Potešil fanúšikov, trénoval v tomto útoku Studenič sa už vraj dohodol na zmluve pre budúci ročník Výsledky vyšetrení sú známe: Bude Martin Pospíšil hrať na MS?Dvorský je zlatou husou Blues: Na 80 % bude hviezdou NHL. U Sýkoru optimizmus klesol Aj druhý brankár končí: Finále USHL prinesie súboj slovenských útočníkov Studenič sa tešil z veľkej výhry, Mišiak šancu v play-off už nedostaneCanucks čakajú návrat jednotky. Bude chytať už v stredu? Vráti sa známy útočník Panthers už v otváracom zápase série proti Bruins? Reprezentácia USA prišla o hviezdu. Súper Slovenska na MS pridal deväť nových hráčov! Slafkovský je žiadaný: Ďalší veľký talent si chce zahrať po jeho boku!Poznáme kompletný rozpis 2. kola play-off Matthews je finalistom aj na Selkeho trofej. Má zdatných konkurentovV NHL budeme mať nového šampióna! Zápas č. 7 opäť rozhodol ČechPreview: Dnes začínajú boje v 2. kole play-off. Na východe nás čakajú zaujímavé sérieNylander sa neubránil nadávkam. Je presvedčený, že s jadrom Leafs problém nie jeS týmto môžete počítať u Mešára, tvrdí expert a poukazuje na vedúcu pozíciu Slafkovského Prekonal vzácnu rakovinu, získal Mastertonovu trofej. Teraz by mal odísť z NHL Matthews i bývalý víťaz sú medzi finalistami na Lady Byng TrophyKľúčový hráč Hurricanes sa nepripojí k tímu v prvých dueloch druhého kola Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies