Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
07. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
03:30info
DAL
COL
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
04:00info
VAN
EDM
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Blackhawks predĺžili zmluvu s útočníkomÚtočník Brett Seney, ktorý sa mohol stať 1. júla neobmedzeným voľným hráčom, podpísal so Chicagom nový ročný dvojcestný kontrakt s hodnotou 775 000 amerických dolárov na úrovni NHL. Dvadsaťsedemročný Kanaďan odohral v tejto sezóne za prvý tím sedem zápasov s jedným streleným gólom. Ďalších 50 duelov odohral v AHL za Rockford. V nich vyprodukoval 48 bodov (19+29).

30. 11.

FlamesÚtočník Aleš Kotalík (koleno) začal trénovať a po pár tréningoch by sa mohol vrátiť do akcie, aby odohral svoj prvý zápas v ročníku. Hrať by mohol najskôr v stredu proti Canucks alebo v piatok proti Wild.

29. 11.

HurricanesTréner Paul Maurice zaznamenal v nedeľu svoj 1000. zápas v NHL a stal sa 19. trénerom, ktorému sa to podarilo. Zároveň je najmladším. Dosiahol ho vo veku 43 rokov a 302 dní. Predchádzajúci rekord držal Brian Sutter - 47 rokov, 117 dní.
BruinsCenter David Krejčí a pravý krídelník Jordan Caron vynechali nedeľný zápas proti Atlante, pretože ich trápi chrípka. Krjeíč v tejto sezóne zaznamenal 12 bodov, nováčik Caron sedem.
CapitalsObranca Mike Green sa vrátil do zostavy Washigntonu po dvoch predchádzajúcich zápasoch, ktoré vynechal pre nešpecifikované zranenie. Green duel nedoihral, keď v predlžení odišiel do šatne po tom, čo ho do nohy zasiahol puk.
BluesÚtočník David Perron povedal, že sa cíti lepšie, ale stále má symptómy po otrase mozgu. Tvrdí, že bolesti hlavy už nie sú také veľké a dúfa, že sa čoskoro vráti do zostavy Blues.

28. 11.

DucksÚtočník Joffrey Lupul (krvná infekcia - chrbát) bol tímom Anaheim Ducks z kondičných dôvodov poslaný do tímu Syracuse Crunch z AHL. Kanadský krídelník odohral za spomínaný klub aj sobotňajší duel, ktorý bol preňho prvým od 8. decembra 2009.
PredatorsObranca Cody Franson opustil sobotňajší zápas medzi Nashvillom a NY Rangers na začiatku tretej tretiny po tom, čo ho do krku zasiahol hokejkou Sean Avery. Franson podstúpil v nemocnici vyšetrenia a Predators povedali, že je v poriadku.
BlackhawksÚtočník Fernando Pisani z Chicaga vynechal sobotňajší duel proti Losa Angeles. Dôvodom je zranenie hornej časti tela. Skúsený Kanaďan by sa do zostavy Blackhawks mal vrátiť na začiatku budúceho týždňa.
RangersČeský obranca Michal Rozsíval a po vynechaní deviatich duelov pre problémy s ramenom vrátil do zostavy NY Rangers. Stalo sa tak v sobotu proti Nashville (2:1 SN). V zápase odohral 22 minút a 22 sekúnd.

27. 11.

Red WingsMike Modano opustil zápas medzi Detroitom a Columbusom na konci druhej tretiny a v tretej časti hry sa na ľade už neobjavil. Skúsený center utrpel nešpecifikované zranenie hornej časti tela.
StarsTím Dallas Stars umiestnil obrancu Marka Fistrica na listinu dlhodobo zranených hráčov. Rodýák z Edmontonu má problémy so slabinami. V tejto sezóne nastúpil v 16 stretnutiach, v ktorých asistoval na jeden gól.
ThrashersHokejisti Atlanty Thrashers vystrelili v druhej tretine piatkového zápasu na brankára Alexa Aulda z Montrealu až 23-krát. Rekord klubu to však nie je. Atlanta zaznamenali viac striel 16. decembra 2003 proti Washingtonu - 24.
RangersBitkár Derek Boogard z NY Rangers vynechal piatkový zápas proti tímu Florida Panthers. Dôvodom je zranenie ramena. Kanadský krídelník nastúpil v tomto ročníku v 18 stretnutiach, v ktorých získal dva body (1+1).
CapitalsKrídelník Mike Knuble sa po vynechaní troch zápasoch pre zlomeninu čeľuste vrátil do zostavy Washingtonu Capitals. Knuble odohral v tomto ročníku 21 zápasov a nazbieral osem bodov (3+5).
FlamesOlli Jokinen odohral v piatok svoj jubilejný 900. zápas v NHL. Stalo sa tak v zápase medzi jeho Calgary a Philadelphiou. Fínsky center získal v NHL 576 kanadských bodov za 254 gólov a 322 prihrávok.
BruinsKrídelník Jordan Caron z Bostonu nenastúpil pre chrípku v piatok proti Caroline. 20-ročný talentovaný Kanaďan odohral v tomto ročníku 19 zápasov, v ktorých strelil tri góly a na štyri prihral.
DevilsObranca Matt Corrente z tímu New Jersey Devils nehral v piatkovom stretnutí proti NY Islanders. Dôvodom je zranenie hornej časti tela. Corrente odohral v tomto ročníku 11 zápasov, v ktorých získal štyri prihrávky.
CapitalsObranca Brian Fahey z Washingtonu Capitals získal v piatok proti Tampe Bay prvý kanadský bod v NHL. Americký bek zaznamenal asistenciu pri góle Johna Eskina. Fahey doteraz v NHL odohral päť zápasov.

26. 11.

OilersÚtočník Aleš Hemský vynechal štvrtkový zápas pre problémy so slabinami. V tomto ročníku odohral 20 duelov, v ktorých strelil šesť gólov a pridal deväť asistencií. Naopak, do akcie sa vrátil obranca Ladislav Šmíd (otras mozgu), ktorý v zápase odohral 23 minút.

25. 11.

IslandersÚtočník Josh Bailey, ktorého Islanders draftovali v prvom kole v roku 2008, bol pred stredajším zápasom poslaný na farmu do Bridgeportu (AHL). V posledných 13 zápasoch nedokázal nazbierať ani jeden bod.
LightningĽavý krídelník Simon Gagne vynechal v stredu svoj 16 zápas v rade pre problémy s krkom, no tréner Guy Boucher povedal, že by mohol hrať už v piatok proti Washingtonu.
PredatorsObranca Ryan Suter sa vrátil do zostavy Predators po tom, čo vynechal posledné dva zápasy pre zranenie donej časti tela. V zápase proti St. Louis odohral 26 a pol minúty bez bodového zisku.
SabresPravý krídelník Drew Stafford je stále mimo hru pre nešpecifikované zranenie hornej časti tela, no mohol by sa vrátiť do akcie počas tohto víkendu.
Maple LeafsObranca Dion Phaneuf (noha) v stredu korčuľoval po prvýkrát od utrpenia zranenia a podstúpenie operácie. Jeho cieľovým obdobím pre návrat naďalej zostáva stred decembra.
PanthersPravý krídelník Steve Bernier a ľavý krídelník Rostislav Olesz boli umiestnení na listinu zranených hráčov. Do prvého tímu boli z Rochestru (AHL) povolaní obrancovia Keaton Ellerby a Joe Callahan.
BluesObranca Barret Jackman, ktorý chýbal St. Louis v posledných deviatich zápasoch pre zranenie kolena, sa v stredu vrátil do akcie a v zápase proti Nashvillu odohral 18 minút.

24. 11.

BruinsCenter Marc Savard (otras mozgu) dostal konečne od doktorov povolenie absolvovať tréningy s plnými kontaktmi. K tímu sa pripojí v stredu na Floride, no stále nie je známy termín jeho návratu do akcie.
Red WingsBrankár Chris Osgood, ktorého trápi zranenie slabín, v utorok netrénoval so svojimi spoluhráčmi tak ako sa očakávalo a mal by sa k nim na tréningu pripojiť až v piatok.
SabresBrankár Ryan Miller druhý deň po sebe trénoval s tímom, no v stredu ešte nebude tímu k dispozícii. Zápas proti Pittsburghu vynechá aj center Tim Connolly, ktorý si poranil slabiny počas pondelkového tréningu.
CoyotesCenter Kyle Turris, ktorý utrpel v piatok proti Edmontonu zranenie hornej časti tela, vynechal utorkový zápas proti Oilers a bol zapísaný na listinu zranených. Tím do prvého mužstva povolal zo San Antonia (AHL) obrancu Olivera Ekmana-Larssona.

|< <   356 z 386   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Prvý zápas medzi Panthers a Bruins priniesol štvorgólový rozdielTréner 7 tímov NHL končí po 40 rokoch trénovania tam, kde začínal Slafkovský sa nevie dočkať zápasu: Potešil fanúšikov, trénoval v tomto útoku Studenič sa už vraj dohodol na zmluve pre budúci ročník Výsledky vyšetrení sú známe: Bude Martin Pospíšil hrať na MS?Dvorský je zlatou husou Blues: Na 80 % bude hviezdou NHL. U Sýkoru optimizmus klesol Aj druhý brankár končí: Finále USHL prinesie súboj slovenských útočníkov Studenič sa tešil z veľkej výhry, Mišiak šancu v play-off už nedostaneCanucks čakajú návrat jednotky. Bude chytať už v stredu? Vráti sa známy útočník Panthers už v otváracom zápase série proti Bruins? Reprezentácia USA prišla o hviezdu. Súper Slovenska na MS pridal deväť nových hráčov! Slafkovský je žiadaný: Ďalší veľký talent si chce zahrať po jeho boku!Poznáme kompletný rozpis 2. kola play-off Matthews je finalistom aj na Selkeho trofej. Má zdatných konkurentovV NHL budeme mať nového šampióna! Zápas č. 7 opäť rozhodol ČechPreview: Dnes začínajú boje v 2. kole play-off. Na východe nás čakajú zaujímavé sérieNylander sa neubránil nadávkam. Je presvedčený, že s jadrom Leafs problém nie jeS týmto môžete počítať u Mešára, tvrdí expert a poukazuje na vedúcu pozíciu Slafkovského Prekonal vzácnu rakovinu, získal Mastertonovu trofej. Teraz by mal odísť z NHL Matthews i bývalý víťaz sú medzi finalistami na Lady Byng TrophyZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies