Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
NHL live
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Video: Ovečkin nepremenil trestné strieľanie, ale 1. gól v sezóne nakoniec strelil z 13. strely!Kapitán Washingtonu Alex Ovečkin sa v utorkovom zápase Washingtonu proti Torontu dočkal svojho prvého gólu v sezóne. Padol z jeho 13. strely na bránu v zápase, ktorý bol pre neho piatym v sezóne. Dokopy na bránu vyslal 14 striel (rekord NHL je až 19), ale k výhre nepomohol – Capitals prehrali 1:4. Bol to jeho 300. presilovkový gól v kariére.



Ovečkin už skôr v zápase mohol skórovať z trestného strieľania:


10. 11.

LightningPravý krídelník Steve Downie bol tesne pred zápasom vyradený zo základnej zostavy Lightning. Stredajší duel proti Torontu neodohral pre bolesti chrbta. V tomto ročníku zaznamenal dva góly, šesť asistencií a 58 trestných minút v 13 zápasoch.
CanucksObranca Dan Hamhuis sa vrátil do akcie po vynechaní ôsmich zápasov pre narazenú nohu. V stredajšom stretnutí proti Montrealu odohral necelých 20 minút a zaznamenal dve strely na bránu.

09. 11.

SabresBrankár Ryan Miller mal voľný víkend pre boľavé svalstvo nôh a v pondelok sa už zapojil do tréningového procesu Sabres. V stredu ešte chytať nebude, no je šanca, že by nastúpil vo štvrtok proti Rangers.
Red WingsObranca Brian Rafalski sa vrátil do základnej zostavy Detroitu po tom, čo vynechal desať zápasov po artroskopickej operácii kolena. Proti Coyotes odohral 15 minút a 18 sekúnd. Zaznamenal asistenciu.
BruinsBoston umiestnil na waiver listinu nechránených hráčov útočníka Briana McGrattana, ktorého by tím rád poslal na farmu do Providence (AHL). McGrattan, ktorý podpísal v lete s tímom ročnú zmluvu, nehral v deviatich dueloch.
CanadiensÚtočník Dustin Boyd, ktorý v posledných piatich zápasoch pre rozhodnutie trénera nehral, bol umiestnený na waiver listinu nechránených hráčov. Ak si ho z nej nikto nesiahne, očakáva sa, že zostane v prvom tíme.
DevilsÚtočník Brian Rolston (prietrž) je blízko k návratu do akcie. Veterán v nedeľu trénoval a mohol by sa do zostavy vrátiť skôr ako sa očakávalo. V stredu by však ešte hrať nemal.

08. 11.

OilersÚtočník Shawn Horcoff bol nútený opustiť zápas proti Chicagu, keď počas druhej tretiny utrpel zranenie ľavej nohy. Tím po zápase povedal, že sa jedná o zranenie dolnej časti tela, ktoré by nemalo byť vážne.
BluesSt. Louis porazilo v nedeľu NY Rangers 2:0 a zaznamenalo prvú nulu proti „jazdcom“ od roku 1967, kedy klub vstúpil do NHL. Je to ich prvá nula v 129 stretnutiach. Blues už nezaznamenali nulu len proti Ottawe.
SenatorsÚtočník Milan Michálek (koleno) dúfa, že v pondelkovom tréningu bude môcť absolvovať kontaktné drily, aby sa mohol do akcie vrátiť už v utorkovom zápase. Do akcie by sa mal vrátiť v priebehu tohto týždňa.
CapitalsCenter Washingtonu Brooks Laich opustil predčasne nedeľný zápas proti Philadelphii po tom, čo v druhej tretine utrpel zranenie hornej časti tela. V akcii stihol strávil 11 minút a 24 sekúnd.
RangersÚtočník Ryan Callahan sa vrátil do základnej zostavy Rangers po vynechaní jedného stretnutia pre problémy s krkom, ktoré ho trápili od štvrtkového zápasu proti Flyers. V nedeľu odohral 19 minút a zaznamenal mínusový bod a štyri strely.
DevilsBrankár Martin Brodeur (lakeť) vynechal nedeľný tréning, v ktorom sa jeho účasť očakávala. Jednotka Devils by mohla mať s lakťom vážnejšie problémy, no i tak sa jeho návrat do akcie očakáva skoro.

07. 11.

HurricanesObranca Joni Pitkanen hrajúci za Carolinu vynechal druhý zápas v rade. Dôvodom je zranenie hornej časti tela. Fínsky bek odohral v tejto sezóne 12 zápasov, v ktorých získal päť bodov (1+4).
BlackhawksKrídelník Jeremy Morin nastúpil v noci na svoj prvý duel v NHL. Stalo sa tak v zápase medzi Chicagom a Atlantou. Morin bol draftovaný Thrashers, ale neskôr bol vymenený do Chicaga. V zápase odohral takmer desať minút.
Maple LeafsNemecký obranca Korbinian Holzer z Toronta si v noci proti Buffalu (2:3 SN) odbil debut v NHL. Na ľade strávil takmer trinásť minút, počas ktorých nazbieral jednu strelu, jeden hit a jednu zblokovanú strelu.

06. 11.

CanadiensČeský útočník Tomáš Plekanec obliekajúci dres Canadiens vynechal pre chorobu nočné stretnutie proti Buffalu. Plekanec odohral v tejto sezóne 12 zápasov s bilanciou päť gólov a päť asistencií.
SabresDrew Stafford z Buffala nedohral nočný duel s Montrealom. Dôvodom je nešpecifikované zranenie hornej časti tela. Lindy Ruff, kouč Sabres, povedal, že 25-ročný krídelník bude nejakú dobu mimo hru.
PanthersCory Stillman z Floridy nedohral piatkové derby s Carolinou. Skúsený útočník odstúpil zo zápasu v prvej tretine, v ktorej utrpel nešpecifikované zranenie hornej časti tela. Florida nakoniec vyhrala 7:4.
DevilsObranca Anton Volčenkov sa po zranení krku, pre ktoré vynechal 12 stretnutí, vrátil v piatok do zostavy Devils. Proti Rangers odohral 22 minút a 42 sekúnd.
BruinsShawn Thornton z Bostonu odohral v noci proti Washingtonu jubilejný 300. duel v NHL. Jeho tím prehral 3:5 a do streleckej listiny sa zapísal aj Thornton. V doterajšej kariére získal 42 bodov (17+25).
WildÚtočník Matt Kassian z Minnesoty odohral v piatok proti Calgary premiérový duel v kanadsko-americkej NHL. Na ľade strávil vyše päť minút, počas ktorých získal dve trestné minúty a štyri bodýčeky.
DevilsPravý krídelník Stephen Gionta si v piatok v drese Devils odbil debut v NHL. Stalo sa tak v zápase s Rangers. Gionta strávil na ľade vyše 11 minút, počas ktorých vyslal na Lundqvista štyri strely.

05. 11.

DevilsBrankár Martin Brodeur vynechá pre narazený lakeť piatkový duel proti NY Rangers. V bráne bude stať Johan Hedberg, ktorému bude kryť chrbát Jeff Frazee, ktorého tím povolal z AHL.
KingsLos Angeles aktivovalo z listiny zranených hráčov obrancu Drewa Doughtyho a útočníka Scotta Parseho. Doughty vynechal šesť zápasov pre zranenie hornej časti tela a Parse v tomto ročníku ešte nehral, pretože v kempe utrpel zranenie dolnej časti tela.
CanucksÚtočník Vancouveru Guillaume Desbiens si zlomil ruku počas bitky s Codym McLeadom z Colorada, ktorá sa odohrala počas prvej tretiny. Pauzovať bude nešpecifikovanú dobu. V zápase stihol odohrať dve sekundy.
AvalancheObranca Colorada Kevin Shattenkirk bol povolaný z tímu Lake Erie Monsters (AHL) a vo štvrtok zažil svoj debut v NHL. V akcii strávil 20 minút a 57 sekúnd, počas ktorých zaznamenal jednu strelu a jeden dvojminútový trest.

04. 11.

HurricanesObranca Joni Pitkanen opustil predčasne zápas proti Islanders, pretože v druhej tretine utrpel zranenie hornej časti tela. V akcii stihol stráviť šesť minút a osem sekúnd, počas ktorých zaznamenal plusový bod.
SabresPravý krídelník Mike Grier odohral svoj jubilejný 1000. zápas v NHL. Počas kariéry obliekol dresy Oilers, Capitals, Sharks a Sabres. Zaznamenal 370 bodov za 157 gólov a 213 asistencií.
PenguinsDo zostavy Pittsburghu sa v stredajšom zápase vrátili obrancovia Kris Letang (ruka), Zbyněk Michálek (rameno) a Alex Goligoski (nešpecifikované). Center Jevgenij Malkin (narazené koleno) bol tiež späť v zostave.

|< <   364 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies