Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Video: Ovečkin nepremenil trestné strieľanie, ale 1. gól v sezóne nakoniec strelil z 13. strely!Kapitán Washingtonu Alex Ovečkin sa v utorkovom zápase Washingtonu proti Torontu dočkal svojho prvého gólu v sezóne. Padol z jeho 13. strely na bránu v zápase, ktorý bol pre neho piatym v sezóne. Dokopy na bránu vyslal 14 striel (rekord NHL je až 19), ale k výhre nepomohol – Capitals prehrali 1:4. Bol to jeho 300. presilovkový gól v kariére.



Ovečkin už skôr v zápase mohol skórovať z trestného strieľania:


02. 06.

SharksBrankár Carter Hutton podpísal ako voľný hráč zmluvu so Sharks. Tím podpísal vstupný kontrakt aj s brankárom Harrim Saterim, obrancom Taylorom Dohertym a slovenským útočníkom Marekom Viedenským.
BluesStredný útočník Jori Lehtera podpísal s Blues dvojročný vstupný kontrakt. 22-ročný Fín bol draftovaný tímom z 65. miesta v roku 2008. Poslednú sezónu strávil vo fínskom tíme Tappara.
IslandersKrídelník David Ullstrom podpísal s Islanders trojročný nováčikovský kontrakt. 21-ročný Švéd bol newyorským tímom draftovaný zo 102. miesta v roku 2008. Posledný ročník strávil vo švédskom tíme HV 71.

01. 06.

FlyersĽavý krídelník James van Riemsdyk a obranca Ryan Parent sa nedostali do základnej zostavy Flyers v druhom zápase finálovej série. Do akcie sa dostali útočník Daniel Carcillo a obranca Oskars Bartulis.
NHLAk domáci tím vyhral úvodné dva zápasy finálovej série, zo Stanley Cupu sa tešil 31-krát. Nepodarilo sa to len Chicagu v roku 1971 (proti Montrealu) a Detroitu v roku 2009 (proti Pittsburghu).
CanucksObrancovia Yann Sauve, Lee Sweatt a Chris Tanev podpísali s Canucks zmluvy. 24-ročný Sweatt strávil poslednú sezónu v KHL a v SM-liige, 20-ročný Tanev v Atlantic Hockey a 20-ročný Sauve v juniorskej QMJHL.

31. 05.

FlyersBrankár Michael Leighton, ktorý v otváracom finálovom zápase po piatom inkasovanom góle striedal, by mal nastúpiť v bráne Flyers aj v druhom zápase série. Povedal to v nedeľu tréner Peter Laviolette.
FlamesObranca Christopher Breen podpísal s Flames trojročný nováčikovský kontrakt. 20-ročný rodák z Toronta bol voľným hráčom. V poslednej sezóne hral v OHL i AHL. V jedinom zápase, ktorý odohral medzi profesionálmi, zaznamenal asistenciu.
KingsKings nie sú optimistickí pri pohľade na spoločnú budúcnosť s ruským útočníkom Alexom Frolovom. Hokejista dostal údajne lukratívnu ponuku z KHL a L.A. sa obáva, že sa jej nedokáže finančne vyrovnať.
Blue JacketsBlue Jackets dostali od vedenia tímu Montreal Canadiens povolenie na rozhovory s hlavným trénerom Hamiltonu Bulldogs (AHL) Guyom Boucherom, ktorý je jedným zo štyroch kandidátov na pozíciu trénera Columbusu.
Red WingsObranca Brandan Smith, ktorý vo štvrtok s tímom podpísal nováčikovský kontrakt, bol obžalovaný za bitku pred jeho domom v Madisone, kde opakovane udrel chlapa, ktorý sa pokúšal dostať na party v dome.

30. 05.

NHLPrvý duel finále Stanley Cupu medzi Chicagom a Philadelphiou ponúkol divákom 11 gólov, čo je druhý najvyšší počet gólov v otváracom zápase finálovej série od roku 1917.

29. 05.

BruinsObranca Jurij Alexandrov podpísal s Bruins dvojročný vstupný kontrakt. 21-ročný Rus bol draftovaný „medveďmi“ v roku 2006 z celkového 37. miesta. Posledne dve sezóny strávil v KHL.
Predators19-ročný švajčiarsky obranca Roman Josi a 22-ročný fínsky brankár Atte Engren podpísali s Predators nováčikovské kontrakty – Josi trojročný, Engren dvojročný. Obaja strávili poslednú sezónu v ich domácich ligách.
SharksĽavý krídelník T.J. Trevelyan podpísal so Sharks ako voľný hráč jednoročnú zmluvu. 26-ročný kanadský útočník hral v poslednej sezóne v tíme AHL Worcester Sharks, v ktorom zaznamenal 28 gólov a 44 bodov v 63 zápasoch.

28. 05.

CanadiensObranca Kyle Klubertanz podpísal ako voľný hráč s Canadiens jednoročný vstupný kontrakt. 24-ročný americký hokejista bol draftovaný v roku 2004 Anaheimom z celkového 74. miesta. Poslednú sezónu strávil vo švédskom Djurgandene.
Maple LeafsNemec Korbinian Holtzer podpísal s Maple Leafs dvojročný vstupný kontrakt. 22-ročný obranca bol tímom draftovaný v roku 2006 v štvrtom kole z celkového 111. miesta. Tento rok reprezentoval svoju krajinu na olympiáde.
Red WingsObranca Brendan Smith podpísal s Red Wings trojročný nováčikovský kontrakt. 21-ročný rodák z Toronta bol draftovaný tímom v roku 2007 z 27. miesta. V poslednej sezóne vo WCHA nazbieral 52 bodov v 42 zápasoch.
IslandersObranca Travis Hamonic podpísal s Islanders trojročný nováčikovský kontrakt. 19-ročný rodák z Winnipegu bol tímom draftovaný v roku 2008 z celkového 53. miesta. Tento rok sa dostal do All-star tímu Memorial Cupu.
HurricanesPravý krídelník Matt Kennedy podpísal s Hurricanes trojročný nováčikovský kontrakt. 21-ročný rodák z ontárijského mesta Richmond Hill bol draftovaný v roku 2009 zo 131. miesta.
DucksÚtočník Brandon McMillan podpísal s Ducks trojročný nováčikovský kontrakt. Dvadsaťročný rodák z kanadského Richmondu bol draftovaný tímom v roku 2008 z celkového 85. miesta.
PredatorsŠvédsky brankár Anders Lindback podpísal s Predators dvojročný vstupný kontrakt. Dvadsaťdvaročný rodák z Gavle bol tímom draftovaný v roku 2008 z celkového 207. miesta.
CanucksObranca Yann Sauve podpísal s Canucks trojročný nováčikovský kontrakt. Dvadsaťročný montrealský rodák bol draftovaný tímom v roku 2008 v druhom kole z celkového 41. miesta.
SabresObranca Alex Biega podpísal so Sabres dvojročný kontrakt. Dvadsaťdvaročný montrealský rodák bol draftovaný tímom v roku 2006 v piatom kole z celkového 147. miesta.
AvalancheKanadský obranca Joel Chouinard podpísal s Avalanche nováčikovský kontrakt. 20-ročný rodák z Quebecu bol draftovaný tímom v roku 2008 z celkového 167. miesta.

27. 05.

FlyersBrankár Brian Boucher sa vrátil do tréningového procesu po utrpení zranení kolena a dúfa, že bude schopný vrátiť sa do zostavy pre finálovú sériu, kde by pôsobil ako náhradník Michaela Leightona.
Red WingsÚtočník Daniel Cleary v utorok podstúpil operáciu, ktorej cieľom bolo zaceliť dve natrhnutia v jeho meniske v ľavom kolene. Zranenie ho trápilo počas celej sezóny.

26. 05.

CanadiensObranca P.K. Subban bol v utorok poslaný do tímu Hamilton Bulldogs, ktorý v AHL bojuje o účasť vo finále Calder Cupu. Tím pred siedmym zápasom proti Texasu posilní aj center Ben Maxwell.
AvalancheNórsky obranca Jonas Holos podpísal s Avalanche dvojročný vstupný kontrakt. 22-ročný hokejista bol draftovaný Coloradom v roku 2008 z celkového 170. miesta.

25. 05.

HurricanesMajiteľ Hurricanes Peter Karmanos v pondelok povedal, že hľadá partnera, ktorý by vlastnil menšinový podiel tímu. Jeho dlhoročný partner Tom Thewes zomrel v septembri 2008 a odvtedy Karmanos uvažoval o novom spolumajiteľovi.

|< <   378 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Šatan mal dôvod na radosť. Slovenský brankár proti nemu nestál Lehner zrejme ešte stále dúfa v návrat do NHLMajitelia sa stretnú, aby rozhodli o ďalšej expanzii NHL. Bude v nej 36 tímov?Kane má po operácii. Bude pauzovať dlho. Do kedy? Útočník Kings utrpel v úvode kempu nepríjemné zranenie Honzek dvojbodový, Pekarčík prihrával nádherne. Kelemen bodoval a bol pri kurióznom momenteObaja Slováci si dnes zahrajú za Blues: Obaja aj v presilovkách, Dvorský v prvej formácii!Hrať centra v NHL nie je ľahké. Pospíšil sa na to teší a verí v úspech. Pred sezónou má dva ciele Pri druhom útoku Montrealu je potrebná väčšia trpezlivosť Devils už rozhodli: Nastúpi Nemec už v dnešnom zápase?Fanúšikovia sa majú na čo tešiť: Bedard je na druhú sezónu omnoho pripravenejší Slafkovský rozosmial: Peňaženka? Je veľká! Dúfa, že tento rok bude hra ešte pomalšia V NHL začala príprava: Minnesota víťazne, St. Louis prehralo. Padli 2 hetriky + videoSlovenský brankár pri premiére kapituloval len raz. Jeho krajan z tímu bodoval Mohli by Bruins zvážiť výmenu hviezdneho Swaymana?Súboj slovenských brankárov, Císar bodoval, Šatan debutoval Odmietol Sidney Crosby väčší balík peňazí od Penguins? Canucks podpísali zmluvu s fínskym brankárom Tatar a Nemec v jednej formácii. Dopĺňa ich aj Čech3 rýchle otázky: Slafkovský pobavil bitkou s Xhekajom a prezradil, že bude v novej reklameZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies