Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Video: Ovečkin nepremenil trestné strieľanie, ale 1. gól v sezóne nakoniec strelil z 13. strely!Kapitán Washingtonu Alex Ovečkin sa v utorkovom zápase Washingtonu proti Torontu dočkal svojho prvého gólu v sezóne. Padol z jeho 13. strely na bránu v zápase, ktorý bol pre neho piatym v sezóne. Dokopy na bránu vyslal 14 striel (rekord NHL je až 19), ale k výhre nepomohol – Capitals prehrali 1:4. Bol to jeho 300. presilovkový gól v kariére.



Ovečkin už skôr v zápase mohol skórovať z trestného strieľania:


23. 05.

Blue JacketsObranca Brendan Bell je ďalším hráčom z NHL, ktorý zakotví v Kontinentálnej hokejovej lige. 27-ročný rodák z Ottawy podpísal zmluvu s tímom Avangard Omsk.
Red WingsŠvédsky brankár Daniel Larsson sa vracia domov. 24-ročný rodák z Bodenu podpísal zmluvu s tímom HV 71 zo švédskej Elitserien. Za prvý tím Red Wings neodohral ani jeden zápas.
LightningPravý krídelník Brandon Bochenski opúšťa tím Lightning a smeruje do Európe, kde podpísal zmluvu s tímom Barys Astana z Kontinentálnej hokejovej ligy.
Thrashers20-ročný brankár Chris Carrozzi a 19-ročný brankár Edward Pasquale podpísali vstupné zmluvy s Thrashers. Obaja brankári chytali v poslednej sezóne v juniorskej OHL.

22. 05.

FlyersÚtočník Ian Laperriere (otras mozgu) opäť v piatok korčuľoval a mal by sa v sobotnom zápase proti Montrealu vrátiť do akcie. V zostave Flyers chýba od 22. apríla.

21. 05.

BluesBlues podpísali nový kontrakt s 24-ročným pravým krídelníkom Adamom Cracknellom, ktorý v minulej sezóne v drese Peorie (AHL) zaznamenal 38 bodov v 76 zápasoch. Blues ho získali v roku 2009 ako voľného hráča.
PenguinsObranca Deryk Engelland podpísal s Penguins nový jednoročný kontrakt. V tejto sezóne debutoval v NHL a v drese Pittsburghu stihol odohrať deväť zápasov, v ktorých zaznamenal dve asistencie.
SenatorsPravý krídelník Ryan Keller podpísal so Senators nový jednoročný kontrakt. Nedraftovaný útočník v tejto sezóne odohral svojich prvých šesť zápasov v NHL. Bodovať v nich nedokázal.
CanadiensObranca Ryan O’Byrne sa vrátil do základnej zostavy Montrealu v treťom zápase konferenčného finále proti Flyers. Odohral v ňom iba minútu a 34 sekúnd. Na trestnej lavici strávil dve minúty.
FlyersJeff Carter (noha) bol na ľade počas dopoludňajšieho rozkorčuľovania Flyers. Generálny manažér Paul Holmgren povedal, že Carterov stav sa každým dňom zlepšuje a mohol by sa vrátiť do akcie neskôr v sérii alebo v prípadnom finále.

20. 05.

Red WingsÚtočník Todd Bertuzzi začal s tímom Red Wings rokovania o novej zmluve. 35-ročný veterán sa 1. júla stane neobmedzeným voľným hráčom a rád by podpísal dvojročný kontrakt.

19. 05.

ThrashersThrashers v priebehu tohto týždňa začnú rozhovory so Scottom Arnielom týkajúce sa obsadenia pozície hlavného trénera tímu. Arniel je momentálne hlavným trénerom Manitoby Moose z AHL.
CanadiensÚtočník Sergej Kosticyn sa vrátil do základnej zostavy Canadiens po tom, čo v nej dva týždne nefiguroval pre trest od tímu za problémy s jeho prístupom k hre. V zápase odohral päť minút.
PanthersTím Florida Panthers v utorok oficiálne predstavil nového generálneho manažéra, ktorým sa v pondelok stal Dave Tallon, ktorý bol hlavným architektom v súčasnosti veľmi úspešného Chicaga.

18. 05.

FlyersÚtočníci Jeff Carter (noha) a Ian Laperriere (otras mozgu) robia pokroky a ak sa neobjavia problémy, obaja by mohli nastúpiť už v konferenčnom finále. Bližšie k návratu je Laperriere, ktorý už dostal aj povolenie ku kontaktnej hre.

17. 05.

CanadiensBieloruský útočník Sergej Kosticyn v službách tímu Montreal Canadiens trénoval so spoluhráčmi pred prvým zápasom série proti Philadelphii Flyers, no v dueli sa nepredstavil. V štyroch tohtoročných dueloch play-off bod nezískal.
FlyersÚtočník Ian Laperriere (otras mozgu) sa prekvapujúco zúčastnil ranného rozkorčuľovania pred prvým zápasom série proti Canadiens. 36-ročný Laperriere však ostáva stále mimo hry na neurčitú dobu.

16. 05.

ThrashersRick Dudley, generálny manažér Atlanty, požiadal o zvolenie rokovať s trénerom Scottom Arnielom (Manitoba Moose - AHL), ktorý by sa mohol stať hlavným koučom Thrashers. V Dudleyho zozname sú aj ďalšie tri neznáme mená.
CanadiensObranca Andrej Markov z Montrealu v piatok korčuľoval so spoluhráčmi, no sobotňajšieho tréningu sa nezúčastnil a preto je jeho štart v prvom zápase série medzi Flyers a Canandiens otázny. Markov nehrá, pretože má poranené koleno.
CanucksÚtočník Ryan Kesler z Vancouveru nebude musieť podstúpiť operáciu jeho zraneného ramena. Opora kanadského tímu by mala byť zdravá do začiatku budúcej sezóny, ktorú opäť odohrá v spomínanom tíme

15. 05.

OilersNádejný útočník Teemu Hartikainen podpísal s tímom Edmonton Oilers trojročný nováčikovský kontrakt. Dvadsaťročný Fín odohral poslednú sezónu v domácej lige za tím KalPa Kuopio. V základnej časti nazbieral 33 bodov (15+18) v 53 dueloch. Draftovaný bol v roku 2008 v šiestom kole.
NHLPo prvýkrát v histórii kanadsko-americkej NHL sa vo finále Východnej konferencie stretnú siedmy (Philadelphia) a ôsmy (Montreal) tím. Séria začína už v noci z nedele na pondelok.

14. 05.

CanadiensMichael Cammalleri strelil v sérii proti Pittsburghu sedem gólov s čím vyrovnal rekord tímu v počte gólov v jednej sérii. Pred ním to dokázali Maurice Richard, Jean Beliveau, Bernard Geoffrion, Guy Lafleur a Marcel Bonin. Všetci okrem Bonina sú v Sieni slávy.
PredatorsCenter Jani Lajunen podpísal s Predators trojročnú vstupnú zmluvu. Rodák z fínskeho Espoo bol tímom draftovaný v 7. kole z celkového 201. miesta v roku 2008.
BluesPravý krídelník Tyler Shattock podpísal s Blues zmluvu. 20-ročný útočník odohral vo WHL päť sezón, v ktorých nazbieral 76 gólov a 187 bodov. Draftovaný bol v roku 2009 z celkového 108. miesta.
CanadiensPri oslavách postupu Canadiens musela polícia zadržať 41 fanúšikov, ktorí sa zapojili do rabovania a vandalizmu. Policajný inšpektor Sylvain Lemay povedal, že oproti roku 2008 boli škody malé. V tomto roku Habs vyradili v 1. kole play-off Boston.

13. 05.

FlyersStredný útočník Blair Betts opustil predčasne šiesty zápas série proti Bostonu, keď utrpel zranenie ramena. V zápase odohral 9 a pol minúty. Očakáva sa, že v siedmom zápase bude hrať.
CanadiensObranca Hal Gill vynechal pre zranenie šiesty zápas série proti Pittsburghu, no bol späť v akcii v siedmom dueli, v ktorom odohral 22 minút a dobre si plnil úlohu ubrániť Sidneyho Crosbyho.

12. 05.

FlyersTím Philadelphia Fyers oznámil, že brankár Brian Boucher si poškodil postranný väz v ľavom kolene a ročník 2009/10 preňho pravdepodobne skončil. Dnes hrajú Flyers ďalší existenčný zápas a v bráne bude chytať Michael Leighton.
KingsÚtočník Ryan Smyth si na tréningu kanadskej reprezentácie zlomil členok a sezóna preňho skončila. Skúsený útočník by však mal uzdraviť do začiatku tréningového kempu LA Kings.

|< <   379 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Obaja Slováci si dnes zahrajú za Blues: Obaja aj v presilovkách, Dvorský v prvej formácii!Hrať centra v NHL nie je ľahké. Pospíšil sa na to teší a verí v úspech. Pred sezónou má dva ciele Pri druhom útoku Montrealu je potrebná väčšia trpezlivosť Devils už rozhodli: Nastúpi Nemec už v dnešnom zápase?Fanúšikovia sa majú na čo tešiť: Bedard je na druhú sezónu omnoho pripravenejší Slafkovský rozosmial: Peňaženka? Je veľká! Dúfa, že tento rok bude hra ešte pomalšia V NHL začala príprava: Minnesota víťazne, St. Louis prehralo. Padli 2 hetriky + videoSlovenský brankár pri premiére kapituloval len raz. Jeho krajan z tímu bodoval Mohli by Bruins zvážiť výmenu hviezdneho Swaymana?Súboj slovenských brankárov, Císar bodoval, Šatan debutoval Odmietol Sidney Crosby väčší balík peňazí od Penguins? Canucks podpísali zmluvu s fínskym brankárom Tatar a Nemec v jednej formácii. Dopĺňa ich aj Čech3 rýchle otázky: Slafkovský pobavil bitkou s Xhekajom a prezradil, že bude v novej reklameŤažší život pre Slafkovského a spol.? St. Louis už musí byť tvrdší Kde leží budúcnosť Martina Pospíšila? Nemec zažil ťažký rok, ale naučil sa dôležitú vec. Veľmi sa teší, že nebude v tíme jediným SlovákomRantanen sa k zmluve neponáhľa, ale: Prečo by som chcel odísť? Cooper: Stamkosa nenahradí nikto. Guentzel si bude tvoriť vlastný odkaz Slovenský brankár bol pri debute hviezdou duelu, jeden krajan bodoval Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies