Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Video: Slafkovského skvelé momenty z noci. Tvoril šance, ukázal rozumSlovenský útočník Juraj Slafkovský v pondelkovom zápase Montrealu proti Seattlu (4:2) nebodoval, ale zámorskí odborníci Marc Dumont a Matt Drake vypichli hneď niekoľko jeho akcií, ktoré stáli za pochvalu a dokumentovali jeho súhru s Nickom Suzukim a Coleom Caufieldom v prvom útoku. Takto napádanie draftovej jednotky viedlo k skvelej streleckej šancu Suzukiho:



Takýmto spôsobom zase udržal puk v moci tímu:


Takto rozumne to urobil, aby pri prieniku k bráne získal presilovku:



22. 06.

BlackhawksKapitán Blackhawks Jonathan Toews bude na obale hry NHL 11 od spoločnosti EA Sports. Po prvýkrát v histórii tak na obale hry budú v dvoch rokoch v rade hráči z rovnakého tímu. Minulý rok to bol Patrick Kane.
RangersÚtočník Kris Newbury podpísal s Rangers nový dvojročný kontrakt. 28-ročný Kanaďan odohral v poslednej sezóne štyri zápasy za Red Wings, v ktorých strelil jeden gól. Väčšinu sezóny strávil v AHL. Do newyorského tím bol vymenený v marci.
PenguinsObranca Ben Lovejoy podpísal s Penguins nový trojročný kontrakt. 26-ročný Američan debutoval v NHL v sezóne 2008/09 a v tej minulej v nej odohral 12 zápasov, v ktorých zaznamenal tri asistencie.

21. 06.

LightningBrankár Karri Ramo sa rozhodol, že odohrá Ďalšie sezónu za tím KHL Avangard Omsk. Ramo je stále majetkom Tampy Bay Lightning, v ktorej by pri návrate takmer určite robil dvojku.

20. 06.

PenguinsAlexei Ponikarovsky, podľa denníka Pittsburgh Post-Gazette, pravdepodobné nepodpíše novú zmluvu s Penguins. Ruský útočník chce zmluvu na viac rokov ako mu je Pittsburgh ochotný dať.

19. 06.

BluesPravý krídelník Matt D'Agostini podpísal s Blues nový kontrakt. V poslednej sezóne odohral v drese Canadiens a Blues spolu 47 zápasov, v ktorých strelil dva góly a pridal dve asistencie.

18. 06.

WildAsistent tréner Wild Mike Ramsey po desiatich rokoch strávených v klube odstúpil zo svojej funkcie. 49-ročný rodák z Minnesoty strávil predtým tri roky ako asistent Buffala. Ako hráč odohral v NHL 18 sezón.
AvalancheObranca Raymond Macias, a útočníci Philippe Dupuis a Kevin Porter podpísali s Avalanche nové jednoročné kontrakty. Všetci traja väčšinu poslednej sezóny strávili v AHL.

17. 06.

BlackhawksCenter Marcus Kruger podpísal s Blackhawks trojročný nováčikovský kontrakt. 20-ročný švédsky rodák bol draftovaný tímom v roku 2009 z celkového 149. miesta. Poslednú sezónu strávil v tíme švédskeho Djurgardenu a zaznamenal 31 bodov v 38 zápasoch.
AvalancheÚtočník Peter Mueller sa podľa denníka Denver Post už plne zotavil z otrasu mozgu, ktorý utrpel na konci uplynulej sezóny. Mueller by sa mal stať obmedzeným voľným hráčom, no očakáva sa, že v Colorade zotrvá.

16. 06.

BlackhawksĽavý krídelní Mathis Olimb podpísal ako voľný hráč jednoročný vstupný kontrakt s Blackhawks. 24-ročný Nór hral v poslednej sezóne za švédsku Frolundu. V 55 zápasoch zaznamenal 34 bodov.
CanucksCanucks budú mať svoj tréningový kemp pred budúcou sezónu v meste Penticton z provincie Britská Kolumbia. Kemp sa otvorí 12. septembra. Vedenie tímu túto informáciu oficiálne oznámi v stredu na tlačovej konferencii.
ThrashersKrídelník Fredrik Pettersson podpísal ako voľný hráč dvojročný vstupný kontrakt s Thrashers. 23-ročný Švéd strávil poslednú sezónu v švédskej Frolunde, v drese ktorej zaznamenal 20 gólov a spolu 38 bodov v 54 zápasoch.
CapitalsCapitals v utorok oznámili, že okrem útočníka Brendana Morrisona nepredĺžia kontrakty ani s útočníkom Scottom Walkerom a obrancom Joeom Corvom. Všetci traja budú neobmedzenými voľnými hráčmi.
PredatorsĽavý krídelník Blake Geoffrion podpísal vstupný kontrakt s Predators. 22-ročný Američan bol draftovaný tímom v roku 2006 v druhom kole z celkového 56. miesta.
SenatorsKrídelník Roman Wick podpísal zmluvu so Senators. 24-ročný Švajčiar strávil poslednú sezónu v drese švajčiarskeho Klotenu, v ktorom nazbieral 31 bodov v 37 zápasoch.
KingsObranca Johan Fransson podpísal s Kings jednoročný kontrakt. 25-ročný Švéd bol pôvodne draftovaný Dallasom z 34. miesta v roku 2004. V poslednej sezóne hral za švédsku Luleu a zaznamenal 30 bodov v 54 zápasoch.

15. 06.

BluesObranca Nikita Nikitin podpísal zmluvu s tímom St. Louis Blues. 23-ročný rodák z ruského Omsku bol draftovaný tímom v roku 2004 z celkového 136. miesta a posledné dve sezóny strávil v KHL.
CapitalsCenter Brendan Morrison sa stane neobmedzeným voľným hráčom a tím s ním pravdepodobne nepredĺži kontrakt, V minulej sezóne strelil 12 gólov a pridal 30 asistencií v 74 zápasoch.
OilersObranca Sheldon Souray by mal byť podľa Edmonton Journal vymenený pred draftom NHL. Pre pár tímov by mohol byť atraktívny a spomína sa už aj San Jose, v ktorého drese už nevidíme Roba Blakea.
CanucksÚtočník Alex Burrows podstúpil operáciu ramena, ktorej cieľom bolo napraviť zranenie, ktoré utrpel počas sezóny. Generálny manažér Mike Gillis povedal, že pondelková operácia dopadla úspešne a hráč začne s rehabilitáciami.

13. 06.

HurricanesGenerálny manažér Hurricanes Jim Rutherford povedal, že dvojkou za Camom Wardom bude v budúcej sezóne Justin Peters. Manny Legace, ktorý sa stane neobmedzeným voľným hráčom, sa tak do Caroliny nevráti.

12. 06.

PenguinsObranca Brooks Orpik podstúpil úspešnú operáciu slabín a bude potrebovať šesť týždňov rehabilitácií. Orpik hral so zranením celú druhú polovicu sezóny, vrátane olympijských hier.
FlamesĽavý krídelník Cam Cunning podpísal s Flames jednoročný kontrakt. 25-ročný Kanaďan strávil posledných päť rokov v AHL. V minulej sezóne zaznamenal 19 gólov a spolu 38 bodov v 69 zápasoch.
Red WingsObranca Doug Janik podpísal nový dvojročný kontrakt s Red Wings. 30-ročný Američan odohral v minulej sezóne za prvý tím 13 stretnutí, v ktorých zaznamenal dve asistencie. V 66 zápasoch v drese Griffins (AHL) zaznamenal 37 bodov.

11. 06.

BluesObranca David Rundblad podpísal s Blues vstupný kontrakt. 19-ročný švédsky hokejista bol draftovaný tímom v roku 2009 z celkového 17. miesta. Poslednú sezónu strávil v tíme Skalleftea zo švédskej Elitserien.
CoyotesObranca David Schlemko podpísal s Coyotes novú zmluvu. Nový jednoročný kontrakt podpísal aj krídelník Ryan Hollweg. 23-ročný Schlemko odohral v poslednom ročníku za prvý tím 17 zápasov, kým 27-ročný Hollweg ju celú strávil v AHL.
PredatorsBrankár Dan Ellis by toto leto mal vyskúšať vody trhu s voľnými hráčmi, pretože nechce byť dvojkou za Pekkom Rinnem. Tím sa netají ani zámerom podpísať kontrakt s Blakeom Geoffrieonom pred tým, ako sa stane obmedzeným voľným hráčom.
Maple LeafsÚtočník Alex Foster podpísal s Maple Leafs nový jednoročný kontrakt. 25-ročný Američan zaznamenal v poslednej sezóne 17 bodov v 30 zápasoch odohraných v AHL. V ročníku 2007/08 odohral v NHL tri zápasy.

10. 06.

Blue JacketsTomáš Káňa podpísal s Blue Jackets nový jednoročný kontrakt. Český center bol draftovaný St. Louis v roku 2006 z 31. miesta. V NHL debutoval v uplynulej sezóne. Odohral v nej šesť zápasov, v ktorých zaznamenal dve asistencie.

|< <   376 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Obranca Montrealu musel absolvovať neplánovanú operáciuŠvédsku hviezdu Toronta čaká v kempe experiment, prezradil nový trénerBude to všetko alebo nič: Dvorský má dvere otvorené, ale Blues si ho len tak k sebe nevezmúČernák je v hodnotení Slovákov v NHL 25 najlepší. Historický pokles OvečkinaSlafkovský zaujal na fotení výrazom tváre, Fehérváry zmenou na drese. Nevydarenou! + foto Avalanche problémovému Rusovi odpustia: Privítame ho s otvoreným náručím Slafkovský je v rebríčku Top 300 vyššie ako Laine. Koľko spoluhráčov skončilo pred ním? Armstrong: Utah je v najlepšom stave zo všetkých tímov NHLSlovenský brankár na úvod sezóny zažiaril. Predviedol aj skvelý zákrok + video Jednotka chýba v kempe, generálny manažér Bruins to povedal jasne: Som sklamaný Hviezda Hviezd vynechá väčšinu kempu. Odstránili jej cystu Canucks oznámili, že im v celej sezóne bude chýbať americký obranca Capitals zapíšu hviezdneho veterána na listinu dlhodobo zranenýchDvojnásobný víťaz Jenningsovej trofeje neprišiel na prehliadku. Vegas zvažuje ukončenie zmluvyDve veľké švédske hviezdy majú zdravotné problémy Oilers dajú šancu známemu veteránovi. Ako sú na tom Nurse a Kane? Flames predĺžili zmluvu s dvojicou hráčov Kings a Predators podpísali ročné zmluvy so svojimi útočníkmiToronto bude mať nového väčšinového vlastníka. Za podiel zaplatí miliardy Tampa Bay má nového kapitána. Žiadne prekvapenie sa nekonáZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies