Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Video: Slafkovského skvelé momenty z noci. Tvoril šance, ukázal rozumSlovenský útočník Juraj Slafkovský v pondelkovom zápase Montrealu proti Seattlu (4:2) nebodoval, ale zámorskí odborníci Marc Dumont a Matt Drake vypichli hneď niekoľko jeho akcií, ktoré stáli za pochvalu a dokumentovali jeho súhru s Nickom Suzukim a Coleom Caufieldom v prvom útoku. Takto napádanie draftovej jednotky viedlo k skvelej streleckej šancu Suzukiho:



Takýmto spôsobom zase udržal puk v moci tímu:


Takto rozumne to urobil, aby pri prieniku k bráne získal presilovku:



28. 05.

IslandersObranca Travis Hamonic podpísal s Islanders trojročný nováčikovský kontrakt. 19-ročný rodák z Winnipegu bol tímom draftovaný v roku 2008 z celkového 53. miesta. Tento rok sa dostal do All-star tímu Memorial Cupu.
HurricanesPravý krídelník Matt Kennedy podpísal s Hurricanes trojročný nováčikovský kontrakt. 21-ročný rodák z ontárijského mesta Richmond Hill bol draftovaný v roku 2009 zo 131. miesta.
DucksÚtočník Brandon McMillan podpísal s Ducks trojročný nováčikovský kontrakt. Dvadsaťročný rodák z kanadského Richmondu bol draftovaný tímom v roku 2008 z celkového 85. miesta.
PredatorsŠvédsky brankár Anders Lindback podpísal s Predators dvojročný vstupný kontrakt. Dvadsaťdvaročný rodák z Gavle bol tímom draftovaný v roku 2008 z celkového 207. miesta.
CanucksObranca Yann Sauve podpísal s Canucks trojročný nováčikovský kontrakt. Dvadsaťročný montrealský rodák bol draftovaný tímom v roku 2008 v druhom kole z celkového 41. miesta.
SabresObranca Alex Biega podpísal so Sabres dvojročný kontrakt. Dvadsaťdvaročný montrealský rodák bol draftovaný tímom v roku 2006 v piatom kole z celkového 147. miesta.
AvalancheKanadský obranca Joel Chouinard podpísal s Avalanche nováčikovský kontrakt. 20-ročný rodák z Quebecu bol draftovaný tímom v roku 2008 z celkového 167. miesta.

27. 05.

FlyersBrankár Brian Boucher sa vrátil do tréningového procesu po utrpení zranení kolena a dúfa, že bude schopný vrátiť sa do zostavy pre finálovú sériu, kde by pôsobil ako náhradník Michaela Leightona.
Red WingsÚtočník Daniel Cleary v utorok podstúpil operáciu, ktorej cieľom bolo zaceliť dve natrhnutia v jeho meniske v ľavom kolene. Zranenie ho trápilo počas celej sezóny.

26. 05.

CanadiensObranca P.K. Subban bol v utorok poslaný do tímu Hamilton Bulldogs, ktorý v AHL bojuje o účasť vo finále Calder Cupu. Tím pred siedmym zápasom proti Texasu posilní aj center Ben Maxwell.
AvalancheNórsky obranca Jonas Holos podpísal s Avalanche dvojročný vstupný kontrakt. 22-ročný hokejista bol draftovaný Coloradom v roku 2008 z celkového 170. miesta.

25. 05.

HurricanesMajiteľ Hurricanes Peter Karmanos v pondelok povedal, že hľadá partnera, ktorý by vlastnil menšinový podiel tímu. Jeho dlhoročný partner Tom Thewes zomrel v septembri 2008 a odvtedy Karmanos uvažoval o novom spolumajiteľovi.
CanadiensCenter Tom Pyatt vynechal v pondelok dopoludňajší tréning Canadiens a pre zranenie v hornej časti tela nezasiahol ani do večerného zápasu proti Philadelphii.

24. 05.

BlackhawksĽavý krídelník Andrew Ladd odohral len dve minúty a 14 sekúnd v prvej tretine a potom už do zápasu nenastúpil. Dôvodom bolo nešpecifikované zranenie.

23. 05.

FlyersDo zostavy Flyers sa okrem Iana Laperrierea (otras mozgu) vrátil aj útočník Jeff Carter, ktorý vynechal posledných 11 zápasov pre zlomenú nohu. V zápase odohral takmer 14 minút a zaznamenal štyri strely.
Blue JacketsObranca Brendan Bell je ďalším hráčom z NHL, ktorý zakotví v Kontinentálnej hokejovej lige. 27-ročný rodák z Ottawy podpísal zmluvu s tímom Avangard Omsk.
Red WingsŠvédsky brankár Daniel Larsson sa vracia domov. 24-ročný rodák z Bodenu podpísal zmluvu s tímom HV 71 zo švédskej Elitserien. Za prvý tím Red Wings neodohral ani jeden zápas.
LightningPravý krídelník Brandon Bochenski opúšťa tím Lightning a smeruje do Európe, kde podpísal zmluvu s tímom Barys Astana z Kontinentálnej hokejovej ligy.
Thrashers20-ročný brankár Chris Carrozzi a 19-ročný brankár Edward Pasquale podpísali vstupné zmluvy s Thrashers. Obaja brankári chytali v poslednej sezóne v juniorskej OHL.

22. 05.

FlyersÚtočník Ian Laperriere (otras mozgu) opäť v piatok korčuľoval a mal by sa v sobotnom zápase proti Montrealu vrátiť do akcie. V zostave Flyers chýba od 22. apríla.

21. 05.

BluesBlues podpísali nový kontrakt s 24-ročným pravým krídelníkom Adamom Cracknellom, ktorý v minulej sezóne v drese Peorie (AHL) zaznamenal 38 bodov v 76 zápasoch. Blues ho získali v roku 2009 ako voľného hráča.
PenguinsObranca Deryk Engelland podpísal s Penguins nový jednoročný kontrakt. V tejto sezóne debutoval v NHL a v drese Pittsburghu stihol odohrať deväť zápasov, v ktorých zaznamenal dve asistencie.
SenatorsPravý krídelník Ryan Keller podpísal so Senators nový jednoročný kontrakt. Nedraftovaný útočník v tejto sezóne odohral svojich prvých šesť zápasov v NHL. Bodovať v nich nedokázal.
CanadiensObranca Ryan O’Byrne sa vrátil do základnej zostavy Montrealu v treťom zápase konferenčného finále proti Flyers. Odohral v ňom iba minútu a 34 sekúnd. Na trestnej lavici strávil dve minúty.
FlyersJeff Carter (noha) bol na ľade počas dopoludňajšieho rozkorčuľovania Flyers. Generálny manažér Paul Holmgren povedal, že Carterov stav sa každým dňom zlepšuje a mohol by sa vrátiť do akcie neskôr v sérii alebo v prípadnom finále.

20. 05.

Red WingsÚtočník Todd Bertuzzi začal s tímom Red Wings rokovania o novej zmluve. 35-ročný veterán sa 1. júla stane neobmedzeným voľným hráčom a rád by podpísal dvojročný kontrakt.

19. 05.

ThrashersThrashers v priebehu tohto týždňa začnú rozhovory so Scottom Arnielom týkajúce sa obsadenia pozície hlavného trénera tímu. Arniel je momentálne hlavným trénerom Manitoby Moose z AHL.
CanadiensÚtočník Sergej Kosticyn sa vrátil do základnej zostavy Canadiens po tom, čo v nej dva týždne nefiguroval pre trest od tímu za problémy s jeho prístupom k hre. V zápase odohral päť minút.
PanthersTím Florida Panthers v utorok oficiálne predstavil nového generálneho manažéra, ktorým sa v pondelok stal Dave Tallon, ktorý bol hlavným architektom v súčasnosti veľmi úspešného Chicaga.

18. 05.

FlyersÚtočníci Jeff Carter (noha) a Ian Laperriere (otras mozgu) robia pokroky a ak sa neobjavia problémy, obaja by mohli nastúpiť už v konferenčnom finále. Bližšie k návratu je Laperriere, ktorý už dostal aj povolenie ku kontaktnej hre.

|< <   378 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský odhalil významnú zmenu váhy. S cieľmi sa podeliť nechcel Nie na narodeniny, ale predsa pred sezónou: Sidney Crosby podpísal novú zmluvu! Slovenský obranca sa presadil v oboch dueloch Vegas: Nechcem len lietať v útočnom pásme, tvrdí Bude Pospíšil centrom? Tréner Flames ho vidí v hviezdnom útoku Možno je dobre, že je v tieni Slafkovského: Mešár nie je úplne spokojný so svojím víkendomCrosby nechce podpísať dlhý kontrakt Mešár opäť nebodoval, Dvorský a Pekarčík zažiarili. Skóroval aj ďalší Slovák! + video Títo traja hráči Capitals vstúpia do sezóny pod tlakom. Patrí medzi nich aj Ovečkin Známy veterán si už našiel pôsobisko. Na skúšku ísť nemusí Canucks pozvali do kempu brankára, ktorý vlani chytal v KHLČernák: Je smutné, že Slovensko na turnaji nebude. Fanúšikom by som rozdal halušky a alkohol Názor absolútnej väčšiny: Slovák v tejto sezóne zažije debut v NHL. Bude ich viac? Prekliatie Vezinovej trofeje (3. časť)Mešár celkom neviditeľný, ale iní dvaja Slováci bodovali. Mišiak aj skóroval, Hlavaj chytal + videoJe hokej náročná hra? Brendan Shanahan odpovedal patrične a výstižneV Calgary dôjde k zaujímavému brankárskemu boju. Je to doširoka otvorené, tvrdí Conroy Vstúpia Bruins do tréningového kempu bez brankárskej jednotky? Známy fínsky brankár, ktorý získal aj Jenningsovu trofej, v NHL končí Iginla nehrá za Utah na turnaji nádejí. Bude k dispozícii v kempe? Suzuki a Caufield späť na ľade. Po ich boku však nebol Slafkovský Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies